Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2011 08:15 - Каква ще бъде новата земя след 2012
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 9563 Коментари: 30 Гласове:
109


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                               Лошите отиват на друга планета,       добрите се възнасят


След окончателното завършване на слънчевия /прецесионния/ галактически цикъл в края на 2012 г. Земята вече няма да бъде планета от трета плътност.
Тя ще завърши своя 75 000-годишен период, състоящ се от три главни 25 000-годишни цикъла в третото измерение и ще се придвижи в четвъртото измерение. Тези, които останат на планетата, ще имат красиви нови четириизмерни тела. В сравнение със сега, четириизмерната Земя ще бъде нещо като утопичен рай. Ние ще имаме всички способности на Христос и дори повече.
Тъй като самата Решетка ще изравни своите вибрации с четвъртото измерение, Земята ще се очисти чрез изместването на магнитните полюси. “Изместването на полюсите” ще изтрие от лицето на Земята много от следите на съвременната цивилизация.

Всички ние ще изчистим, възстановим и обновим Земята с помощта на новите телекинетични способности, които ще придобием. С един замах човешките ръце ще могат да изчистят замърсено езеро или река, или пък ще могат да пречистят отровена и замърсена почва в плодородна земя. Покритите с руини градски небостъргачи ще дадат живот на големи и красиви дървета, а океаните ще изобилстват от риби, делфини и китове.

Всички ще станат телепати и никой няма да може да крие нищо от другите.

Съзнателните телепортации ще бъдат възможни, но в началото няма да развиваме тези способности и няма да осъзнаваме, че ги притежаваме. Хората на новата Земя ще станат братя и сестри на същества от други планети, тъй като днешното състояние показва, че съвременните земляни, които ще се “възнесат”, няма да бъдат чак толкова много.

Освен това ние ще получим членство в Конфедерацията на планетите, служещи на Единствения Безкраен Творец, т.е. ще има наша “местна” група в Галактиката. Това ще ни даде способността да пътешестваме сред звездите и да се срещаме с други планетарни култури.

В качеството си на невидими ангелски същества ние всички ще работим в помощ на другите – на тези, които все още ще са в третото измерение. Работата ни ще включва пилотиране на НЛО, образуване на житни кръгове и мегалитни структури, а също така и различни техники, непосредствено свързани със съзнанието и стимулирането на енергийни способности.

Духовните ни възможности ще се увеличат толкова много, че в момента не бихме могли да си представим как ще се чувстваме, докато не достигнем това състояние. Силата на еуфорията и блаженството на всекидневното съществуване ще бъдат почти непостижими. Само помислете – ще бъдем 100 пъти по-хармонични, отколкото сме сега на Земята.

ЗАЩО Е ВЪЗМОЖНО ПОВЕЧЕТО ХОРА ДА НЕ СЕ ВЪЗНЕСАТ?

Според Ра, тази планета е особено уникален случай, защото за да изследват третата плътност на планетата,  са се събрали няколко различни планетарни раси. Обикновено се възнасят само няколко души след първия главен цикъл, повече души се възнасят след втория главен цикъл и всички останали – в края на третия главен цикъл. Това е така, защото ако цялото население се беше възнесло в края на първия или втория цикъл, планетата щеше да остане ненаселена в останалото време на третото измерение. В нашия случай след първия цикъл не се възнесе никой, след втория се възнесоха само 150 човека. Тези 150 човека решиха да останат до края на третия цикъл, за да помогнат на останалите. Някои ги наричат “старейшини”. Свети Франциск беше един от тях.

В този смисъл, “нееднородността” на планетарните цивилизации на Земята се оказа сериозен проблем, с който трябваше да се оправят висшите сили. Колкото и силно да им се иска да ни помогнат, те не могат да се месят в решенията на нашата свободна воля. Те могат само да се появяват в нашите небеса и да ни указват пътя, но за да дойдат при нас е необходимо колективното желание на всички хора.

В резултат на неспособността ни да живеем в мир един с друг на планетата, ние сме създали невероятно негативни вибрации, с които висшите сили се опитват да работят. Негативните вибрации се провявяват в човешките същества под формата на егоизъм и снизходително отношение към собствените им слабости. Най-великото служение, което висшите сили могат да ни предоставят, за да изчистим негативните вибрации, е въплъщението във физически човешки тела.

И така, въпреки усилията на всички “странници” и ангелски същества, излъчващи Любов и Светлина, по думите на Ра, “броят на тези, които ще бъдат прибрани в четвъртата плътност в резултат на “прибиране на реколтата” няма да бъде голямо”.

Обаче  повечето от тези, които няма да се “възнесат”, ще бъдат прибрани в Конфедерацията и ще бъдат преместени на друга планета, която ще бъде подобна на Земята.

Новата планета ще има 6-милиарда години история, подобно на сегашната ни планета.

Ето още една причина, поради която се твърди, че нашата прословута ДНК молекула е “посята” на Земята отнякъде. Математически е невъзможно нещо толкова сложно и съвършено да е възникнало в резултат на случайна еволюция.

Предварителното формиране е възможно благодарение на това, че членовете на Конфедерацията, създали планетата, са способни да работят извън триизмерното линейно времево пространство. Новата планета ще има всичко, започвайки с “първичната супа”, растенията, рибите и динозаврите и свършвайки с млекопитаeщите и “обикновените човешки същества”. Те също ще имат на разположение
75 000-годишната история на триизмерните човешки цивилизации – цялата информация ще бъде скрита и новите хора ще й се надсмиват в края на цикъла така, както ние сме правили това в своето минало в Атлантида и Лемурия.

Тези, които ще бъдат преселени на новата планета, е възможно никога да не си спомнят, че някога са живели на планетата Земя. В нощното небе ще им светят нови съзвездия, което ще принуди Конфедерацията да преправи Зодиака.

Сега ние можем да видим задкулисната работа по създаването на новата планета в много съобщения за НЛО, които събират проби от вода, растителност /особено дървета/ и животни.

Всичко, което съществува на Земята, се съхранява и събира, включително човешки генетичен материал.

Линейното време не е препятствие за тези, които изпълняват тази работа, ето защо те могат да завършат започнатото в относително кратък промеждутък от “време”. В крайна сметка те нямат намерение да създадат новия свят дотогава, докато не завършат с нашия 75000-годишен цикъл. Затова по техните стандарти в момента се извършва т. нар. “аврал” – обща работа.



Превод: Анна Димитрова
от 11/10/2009 г.
адрес: http://psihobg.com/?p=532




Гласувай:
110



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ckarlet - Много интересно е това, което пр...
18.02.2011 09:07
Много интересно е това, което прочетох и което предстои.
Поздрави и хубав ден!
цитирай
2. ferdi - :)
18.02.2011 09:57
Поздрави bven! ;)
цитирай
3. stela50 - Отново нещо интересно и навярно предстоящо ...във времето .
18.02.2011 10:03
Поздрави ,Бвен и хубав ден !
цитирай
4. bven - На 1: Земята ще се очисти чрез изместването на магнитните полюси!
18.02.2011 12:22
Интересни събития ни очакват, ckarlet!
Лек и хубав ден и на теб!
цитирай
5. bven - На 2: ferdi, добри новини за добри приятели!
18.02.2011 12:24
С един замах човешките ръце ще могат да изчистят замърсено езеро или река, или пък ще могат да пречистят отровена и замърсена почва в плодородна земя! Амин!:)
цитирай
6. bven - На 3: Таня, очакваме промяна, нали?
18.02.2011 12:26
Най-великото служение, което висшите сили могат да ни предоставят, за да изчистим негативните вибрации, е въплъщението във физически човешки тела.
Привет на семейството и лек ден! :)))
цитирай
7. bojo12345 - Отново хубава информация!
18.02.2011 13:52
Поздрав!:)
цитирай
8. bven - На 7: Радвам се на посещението, bojo12345.
18.02.2011 19:53
Пак идвай! Хубава вечер!:)
цитирай
9. mileidi46 - !!!
19.02.2011 00:09
Vsi4ki li mila..??
nqma da ozeleem ..vsi4ki..Samo gospod znae kakvo 6te se slu4i..Jal me e samo za malkite deza..Nikak ne ni e rozovo polojenieto,a govorim samo za dogodina..ne za nqkakvo dale4no bude6te...Pak 6te namina da pro4eta po zadulbo4eno...vnu4eto mi se subudi:)))
Pregrudka!!
цитирай
10. zelas - Тези "прогнози" ги чета ...
19.02.2011 00:55
Тези "прогнози" ги чета много често в последно време и в мен изникват два въпроса?

1. От къде знаем със сигурност, че нещо наистина ще стане ТОЧНО на тази дата? Ами ако има грешка, което е много вероятно,поради различните стандарти за календарно броене. И ако нищо не се случи какво ще бъде извинението на проракуващите?

2. На кого му е угодно да се залъгват хората с приказки, че лошите просто така щели да отлетят на друга планета?
цитирай
11. анонимен - http://boon.ucoz.com/blog/2009-03-07-227
19.02.2011 00:58
важното е хората да не изпадат в негативизъм.. Големите композитори писатели и други се родиха за да ви помогнат да не мислите само как да оцелеете и да вредите на другите - като ви карат да мислите че живота е хубав. Ако мислите само в черно, тогава ще имате само войни и болести бедност и глад..
цитирай
12. bizcocho - Звучи и примамливо, и стряскащо. . . ...
19.02.2011 02:41
Звучи и примамливо, и стряскащо... Страшничко си е...
Благодаря за интересния материал!
цитирай
13. анонимен - bozman
19.02.2011 04:23
75 000 години са просто секунда в Галактическото време. Те са миг. Да беше написано 75 000 000 години, по-щеше да е за вярване, Татяна, по реално за Слънчевата въртележка :).
Поздрави.
цитирай
14. анонимен - e ima bonus do 2018
19.02.2011 07:18
sigurno ima i drug po goliam tsikul,no na nas v tvudite tela ne ni e neobhodimo da znaem za nego.imashe niakakva tsifa 144000 sega mnogo e namaliala?kakvo shte stava i koi shte otseliavat shte se razbere.sega ne ni triabva da mislim i da se strahuvame i jalim a triabva da si kazvame nie shte sme ot tiah ,zashtoto sme bulgari ot hiliadoletia na taz zemia.
цитирай
15. yotovava - Баба казваше
19.02.2011 08:21
- Каквото е на чело писано, на камик не е.
Което има да става, ще стане.
поздрави за интересния постинг.
Валя
цитирай
16. karambol5 - АМИН !
19.02.2011 09:37
АМИН !
цитирай
17. bven - На 9: mileidi46, никой не е пророк в собствената си страна!
19.02.2011 17:46
Наистина има промяна и в нас, и в животните, и в цялата планета. А за малките деца не се тревожи - те са различни от нас ! Така, както има деца-индиго и кристални деца, така и тези, които сега се раждат, имат друга мисия, различна от нашата. Радвай се на хубавите мигове с малката душица ! Хубав ден и на теб! :)
цитирай
18. bven - На 10: zelas, има много пророчества , но и науката не изостава и ги догонва!
19.02.2011 17:52
Сам знаеш, че календарът на маите свършва до 2012 година, но той просто не казва какво ще стане после. Просто маите са знаели какво предстои. А това, че те са изчезнали изведнъж, не те ли притеснява?
Дали лошите ще отидат на друга планета - не знам. Но определено това преместване на полюсите не е обикновено явление, нали:
"самата Решетка ще изравни своите вибрации с четвъртото измерение". Всеки да го разбира според своите знания. А и много литература има по въпроса.
Хубав уикенд ти желая. Пак заповядай!
цитирай
19. bven - На 11: анонимен, напълно съм съгласна с теб! Все още много хора не разбират, че лошото настроение, мисли, думи и постъпки вреди на всички!!
19.02.2011 17:55
Много се надявам, че космическите облъчвания ще си свършат работата и полека ще започне промяната в съзнанието. То е наложително и сега в момента, и за в бъдеще! Хубав коментар. Благодаря и пак заповядай да дискутираме!
цитирай
20. bven - На 12: bizcocho, малко ли неща сме преживели, та да се плашим!
19.02.2011 17:58
Когато човек знае и е информиран, истината не е страшна! Страшна е само лъжата.
Затова не бива да допускаме заблуди и завоалирани обяснения.
Хубав и поетичен следобед!:)
цитирай
21. bven - На 13:анонимен - bozman , за съвпада през декември 2012 година е писано доста и мисля, че можем да вярваме !
19.02.2011 18:29
Грег Брейдън казва, че живеем не на края на света, а на световнатаепоха . Един 5125 годишен цикъл на времето. Сегашната епоха е започнала през 3114 години пр. Хр. и ще приключи през 2012 година.. На всеки 5125 години Земята и Слънчевата система достигат място, което маркира края на такъв цикъл.Явно, че това не става за пълви път. Само 5 поколения са преживели такава смяна на световните епохи, а ние ще бъдем шестото.Ето постинг, който казва много:
http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/02/19/pytia-kym-hrama-maslov-25-03-2009.689586
Малко остава до тази фиксирана от маите дата.
Хубава вечер!
цитирай
22. bven - На 14: анонимен, много ми допадна твоето исказване:
19.02.2011 18:32
НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ НА ТАЗИ ЗЕМЯ! Тази истина означава много!
Хубава вечер !
цитирай
23. bven - На 15: yotovava , бабите винаги говорят умно, а внуците запомнят!
19.02.2011 18:34
Наистина каквото има да става - ще стане. Нека да стане така, както ние искаме!
Приятна почивка!:)
цитирай
24. bven - На 16: Карамбол5, ти си най-дипломатичен!
19.02.2011 18:35
Разбира се, че с Божия благослов!
Амин!
цитирай
25. simpleman - Дет се вика
21.02.2011 12:04
Най-хубавото тепърва предстои! :)))
цитирай
26. bven - На 26: simpleman, иначе какво ще правим?!
21.02.2011 20:32
Привет!:))
цитирай
27. анонимен - Много ми е интересно, когато през ...
23.02.2011 13:35
Много ми е интересно, когато през 2013 нищо не се промени, дали авторът на този изпълнен с откровени глупости, псевдонаучен текст ще се извини на читателите си
цитирай
28. bven - На 27: анонимен , всички ще гледаме...
24.02.2011 09:31
А някои ще виждат! Ясно е ти от кои ще бъдеш.
Поздрави!
цитирай
29. анонимен - bven, аз ще съм от тези, които ще в...
24.02.2011 14:00
bven , аз ще съм от тези, които ще виждат истината и фактите, а някои ще гледат и ще виждат това, което им се иска да видят. А през 2013г просто ще забравят какво са писали и ще отложат края на света и началота на измислената им ера за някаква друга неопределена дата и пак ще ръсят същите глупости, неподкрепени с никакви научни факти.
цитирай
30. bven - На 29: анонимен,
24.02.2011 19:39
всеки има право на мнение!
Намасте!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868850
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава