Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2011 08:04 - Инструкция за планетарна еволюция
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 2900 Коментари: 6 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  
 
ООП – Същност и функции

Независимо от специфичните ви задачи, вие всички сте членове на ООП (Организация за Освобождение на Планетата). Това е духовна организация и не бива да се обърква с политическата земна ООП, за която четете във вестниците. Тази група, както и всички останали политически движения на Земята, е основана върху страха и омразата, затова няма нищо общо с нас и с нашата Мисия.
Не смятайте, че Контролният център на Мисията изказва мнение за положението в Близкия Изток. Центърът няма никакви политически мнения за каквото и да било. Ние имаме духовни позиции и гледаме на вашата ООП със същата досада, с която приемаме всичко останало на тази планета – като поредната проява в един свят, откъснат от своя източник, от себе си и от всичко останало. Използвахме ООП единствено в качеството му на пример и поради факта, че нейните членове използват нашата абревиатура.
Истинската цел на ООП е да спомогне за пълното освобождение на планетата. Тя е тук, за да се увери, че финалната глава от историята вече е написана. Рим ще падне за последен път, а заедно с него – и историята. Ето какво се има предвид в пророчествата, които предсказват края на света.
 
  ООП – исторически позиции
Във вашия свят гледат на историята като на писмен документ за всичко важно, което някога се е случило. Нищо не е по-далеч от истината. Историята е просто изопачена хроника на състоянието на безкрайното човешко его, чиято единствена цел винаги е била да поддържа модела на отрицанието. Тъй като планетата реши, че „не” вече е неприемлив отговор, историческото време няма друг избор, освен да се насочи към приключване.
Ако не сте пробудил се член на ООП, сигурно ще ви бъде трудно да преглътнете тази идея. В помощ на такива като вас Контролният център на Мисията предлага някои примери за пропуски в историята, които ще я доведат до финала. Може би ще ви бъде също толкова трудно да преглътнете и тях.
Пример 1: Със сигурност сте забелязали удивителната цикличност, с която изгряват и залязват цивилизациите на тази планета. Историческите хроники обясняват тези събития по един и същи начин. Например, що се отнася до залеза на Рим, историците посочват фактори като морален упадък, епидемии и отравяне с олово. Но това са само симптоми, а не истинските причини за разпадането му.
Истинската причина за движенията нагоре-надолу на човешките цивилизации, от които получаваш морска болест, са техните идеологии, политически системи и социални структури, които не освобождават никого – и особено себе си – от порочното вкопчване в страха. Цивилизациите загиват само поради един фактор: те са изградени върху фундамента на страха и отрицанието. Техните представители губят истинския си облик в оргии, давят се във вино и се хранят в оловни съдове, за да отвлекат вниманието си от този ужасен факт или да се отърват от него колкото може по-бързо. И тъй като никой никога не се е изправял лице в лице с този реален проблем, робското положение на хората се прехвърля непроменено от една цивилизация в друга, докато те всички не се разпаднат окончателно. Историята не се повтаря – по-точно е да се каже, че непрекъснато се спъва в проблем, който никой още не се е опитал да разреши.
Американците също са отличен пример за тази повтаряща се нефункционалност и срив в пропастта на робството и разрухата. Подведени от своята Декларация за независимостта, те си въобразяват, че са свободни. Но да имаш правото да избираш къде да бъде построена поредната ядрена база, вместо дали да бъде построена изобщо, да можеш да ядеш всичко, което ти хареса от напълно отровената хранителна верига, да имаш законното право за разсрочено плащане на данъците, които се използват, за да те убиват – дали точно такива свободи са имали наум авторите на конституцията?
Фактът, че личните ви затвори са скъпи, обзаведени с вкус и оборудвани с телевизор, система за домашно кино и аудиоуредба, не ги прави нещо повече от затворническа килия. Да продаваш живота си в името на материалното оцеляване не е свобода; тя е освобождение както от страха, така и от оцеляването. Ето за такава свобода са копнеели основателите на Съединените щати. Всъщност, истинският автор зад създателите на американската консти туция, е бил Духът – не Американската банка, Федералният резерв или Нацио налната агенция по приходите. Изхождайки от страха, Америка трескаво обръща гръб на собственото си предопределение и се устремява към наближа ващия си крах. Е , тя не е сама – останалата част от света прави същото.
Организацията за Освобождение на Планетата е изява на Духа. Тя е тук, за да се увери, че Америка и всички други страни се обръщат кръгом и тръгват към духовното си бъдеще, вместо да го натикват под надгробната плоча на модела на отрицанието. ООП е тук, за да освободи Земята от нефункционалното повторение на историята, характеризираща се с разрушение и упадък.
Пример 2: Историята не е нищо друго, освен разпространяване на лъжи. Дори историческите хроники да са точни и обективни (обикновено не са), събитията, които са предпочели да опишат, са основани върху фундаментална лъжа. Съответно, каквато и истина да се съдържа в дадена ситуация, тя по правило се пропуска.
Един такъв пример откриваме в интерпретацията на американската история по повод кървавото завладяване на Дивия Запад. Всяка хроника ще ви каже, че белият човек е победил във войната срещу дивите варвари – индианците. Фактите не само безобразно се изопачават (а лъжата на разделение- то, подклаждала тези събития, се скрива много внимателно), но и фактът, че уж покорените индианци са истинските победители, по никакъв начин не се признава.
Правилно сте прочели. Индианците спечелиха войната срещу белите. Тази война беше битка за духовно надмощие, а не за спечелване на земя. Индианските народи – представители на петото измерение – буквално пожертваха кръвта си, за да гарантират, че тази нация ще се превърне в духовен гигант, какъвто бе предвидено да стане. Историческата литература не е способна да изнесе този факт черно на бяло, защото задачата й е добро съвестно да събере материали в подкрепа на изпълненото със страх национално его, което представлява. Тъй като служат на човешките самозаблуди, историческите хроники напълно игнорират величественото и възвишено движение на Духа, който винаги е изразявал единствената истина зад всеки факт.
Организацията за освобождение на планетата е тук, за да покаже най-накрая петоизмерната победа на индианския народ и окончателното изцеление на триизмерните рани, получени в тази война. Тогава Америка ще осъзнае истинската си духовна идентичност и ще открие какво всъщност означа- ва „да реализираш съдбата си”.

Забележка: За онези, които трудно приемат тези факти, ще приведем друг пример от историята. Ако вярвате, че Япония е била победена във Втората световна война, просто погледнете какво се движи по магистралите.
 
ООП и подписването на мирния договор

Не приемайте Края на историята като някакво ужасяващо събитие. Най-ужасяващото събитие е самата история. Нейният финал означава освобож дение на човечеството и няма да му отнеме силата, напротив - ще го извиси. Щом планетар - ното Его се съедини с Духа, вече няма да му се налага да се бори срещу някакъв враг, който всъщност не съществува. Нито пък ще има нужда да записва прилежно този процес, за да го завещае на бъдните поколения като нефункционален модел за подражание.
ООП е тук, за да проправи енергийните пътища към състоянието на благодат. По този начин ще даде възможност на земните жители да предявят свободата си както пред националната, така и в личната си история, освен това ще им позволи да живеят в състояние на истинско духовно и физическо благополучие. Тържествата по случай края на Световните ви войни ще изглеждат като тихо следобедно парти на чай в сравнение с ознаменуването на истинския мир и свобода в световен мащаб, което ще отбележи и Края на времената





Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - Много интересно ,Бвен ...и звучи оптимистично .
11.04.2011 09:24
Благодаря за поднесения материал ,както само ти умееш .
Хубава и успешна седмица !
цитирай
2. missionpossible - bven, а откъде е този текст? Позд...
11.04.2011 11:53
bven, а откъде е този текст? Поздрави.
цитирай
3. bven - На 1: Благодаря за оценката, Таня -
11.04.2011 13:11
нека се знаят повече гледища, за да няма страх!
Благодатна работа и на теб!:)
цитирай
4. bven - Привет, missionpossible и добре дошла!
11.04.2011 13:30
Текстът е от библиотека Спиралата - Инструкция за планетарна еволюция.
Успех и хубав ден! Радвам се, че се отби!:)))
цитирай
5. minchomin - Да,а,а,а.........., Така е!
15.04.2011 00:00
Да,а,а,а.........., Така е!
цитирай
6. bven - На 5: Съгласна съм, minchomin -
15.04.2011 09:09
но нека и другите се съгласят с нас!
Светъл и хубав ден!:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866526
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава