Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2011 08:04 - Не пипай тази книга - Ян ван Хелсинг - 54 ч.
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 9312 Коментари: 11 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Естествено силата на вярата може да бъде използвана и в негативна посока. Много хора се разболяват или хващат рак, защото се страхуват, че може да се разболеят от рак, а други дори са убедени, че ще се разболеят, защото брат им вече имал рак, и леля им...
Но да се върнем на младия Харалд - синът на политика, който ще ни разкаже нещо, което е узнал като медиум. След като загубва свой приятел, загинал при автомобилна катастрофа, той му се явява и споделя: „Когато една душа напусне тялото си - след нещастен случай, убийство или естествена смърт - преминава във финия свят. За тези, на които животът на Земята е бил пълен с любов и грижовност, това е хубаво място, защото са посрещнати от приятели, познати и членове на семейството, които вече са преминали тук. Има градини, къщи, поляни и Слънцето никога не залязва. Тук човек никога не е изморен и може да продължи да учи, да чете, да се дообразова, да води разговори и да прави всичко останало, което му е по сърце...
Онези, чиито живот е бил изпълнен с омраза, завист, раздвоение, себелюбие или унищожение, се свързват с подобни, вече починали хора. Хората наричат това „ад".

Оттук душите приемат ново тяло, за да изживеят един по-добър живот. Но също така могат да се учат и да се стремят към светлината. Който има нужда от помощ, я получава веднага. Съществуват много същества от светлина, които приемат душите и им помагат в по-нататъшния път.
Факторите, от които зависи колко дълго ще престоят душите на това място, които ще се въплътят в нови тела, са много. Починалите деца обикновено се връщат почти веднага. Може да се каже също, че колкото по-рано душата напусне тялото, толкова по-бързо се връща обратно, защото задачата й често остава незавършена.
Починалите възрастни остават различно време. Някои седмици, години или дори десетилетия. Времето за нас няма значение. Тук то не съществува.

Фино-материалният свят обаче се е променил: за Земята е настъпило особено време, ще се случват големи промени и много души искат да „участват". Много искат да учат. На Земята има само ограничен брой от тела, а идват все повече души, живели преди това на други планети, които също искат да се инкар-нират. Би могло да се каже, че тук чака дълга опашка. Понякога душите не чакат нечие зачатие, а заемат тела, чиито души са приключили задачите си, и се разменят. Така се пести време и по пътя на раждането поема друга душа. По-късно с помощта на духовни помощници - които наричат ангел-хранители - те търсят родители, съвпадащи с плана, изготвен за новия им живот."
Вероятно повечето от Вас смятат, че отвъдното се намира на небето, отвъд Слънчевата система или може би дори извън галактиката ни, но това е толкова погрешно, колкото и вярата, че Бог е някакъв мъж с брада. Отвъдното всъщност се намира между нас. Ние не го виждаме, защото вибрацията му е много по-фина, по-висока и днешният типичен гражданин не може да го възприеме. Само един тънък воал разделя нашето битие от отвъдното. Умишлено казвам „типичен гражданин", защото духовният свят, както вече разбрахме, не е отворен за всекиго. Ясновидецът е този, който вижда у хората светлото тяло, светлинното енергийно поле или аурата. Как така? Той има способността да възприема по-висока вибрация, повече честоти. (Подобно на човешкия слух.)
Да вземем за пример кучешките свирки. Кучетата ги чуват, но хората не. (Естествено има и такива, които чуват кучешката свирка.) Ако кажете, че постоянно чувате звуци (от кучешката свирка на съседа Ви), ще Ви сметнат за луд. Но Вие знаете какво сте чули. Същото е и с отвъдното или със света на природните духове. Те се намират в междинно поле, във вибрацията, по-висока от честотите на материалния ни свят, но не толкова висока, колкото на отвъдното. Съответно много от децата, които с детски отворения си дух все още възприемат трептенията на отвъдното, могат да виждат природни духове. Същото става със земеделците и най-обикновените хора, които не са потънали в материалния свят или в интелектуалното


мислене.image

От психологията знаем, че животни, особено кучета и котки, реагират на умрели - вият или стават неспокойни: те също възприемат финия свят.
В този случай дори и сухата наука е на наша страна, защото доказа, че „умиране" всъщност не съществува. Ние сме съставени от енергия, а енергията не може да умре. Тя само може да приема други състояния, така, както и леденото кубче не може да „умре", когато го стоплим - то става на вода; сменя само агрегатното си състояние. По същия начин стоят нещата и с нас, живите същества. Ние притежаваме физическо тяло със съвсем определен, специфичен модел на вибрация. Душата обаче има по-висока вибрация, където „времето" тече по съвсем различен начин. Ако потърсим аналогия с водата, бихме могли да сравним тялото с леденото кубче, душата с водата и духа с водната пара. Всичко е съставено от една и съща субстанция, само частта на молекулните трептения - вибрацията, се различава.
Трябва да добавим, че понятията време и пространство, не съществуват в отвъдното.





Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - Колко ясно и хубаво е написано ...Обичам да се докосвам до тази книга.
20.04.2011 08:42
Благодаря ,Бвен . Хубав и светъл ден !
цитирай
2. hamstera - Този пише страхотни неща!
20.04.2011 08:52
Имам цялата му поредица! Много от написаното от него е истина, която не случайно са забранили!
цитирай
3. mileidi46 - Dobro utro slun4eva!!!
20.04.2011 11:13
Molq te dai mi nqkakuv link,moga li da q izteglq otnqkude tazi knoga??
pregrudka za teb i slun4ev,xarmoni4en den ti pojelavam s mnogo obi4!!
i usmivkiii..
цитирай
4. bven - На 1: И аз често я пипам...
20.04.2011 11:29
И много ни харесва това, което пише в нея, Стела, нали?
Слънчев и хубав ден!:)))
цитирай
5. bven - На 2: Така е, hamstera -
20.04.2011 11:31
добре си дошъл . Ние тук обичаме забранените неща :))) А защо не публикуваш и ти някоя книга - аз не съм чела всичко.
Светъл ден!:)))
цитирай
6. bven - На 3: Добро да е, Милейди! С удоволствие ти давам 2 линка:
20.04.2011 11:36
http://www.spiralata.net/booklist.php?LangID=0&Letter=Х
http://www.spiralata.net/
А в Спиралата има и други хубави книги! Приятно четене.
Много слънце и любов за теб!:)))
цитирай
7. hamstera - добре си дошъл. Ние тук обичаме з...
20.04.2011 13:08
bven написа:
добре си дошъл . Ние тук обичаме забранените неща :))) А защо не публикуваш и ти някоя книга - аз не съм чела всичко.
Светъл ден!:)))

Ами аз мисля, че на готово всеки може. А и блога ми е нов още и не съм от много четените. Хубаво е хората, които са по-популярни да разпространяват истината. За сега поне не съм решил да пиша за такива неща, но има време :)
Има една онлайн библиотека:
http://star05.net/news.php
Препоръчвам я! Прочетете: "Ран-ът".
цитирай
8. bven - На 7: Благодаря, hamstera.
20.04.2011 14:31
За какво ще пишеш, решаваш ти, естествено. Пожелавам ти успех - в писането и четенето на блога ти. Аз лично ще видя тази препоръчана библиотека-Стар05.
Хубав ден!
цитирай
9. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Мими, невероятно е!
21.04.2011 11:31
Тези същества от светлина идват насън, когато сънят е "буден"... Да, "отвъдното всъщност се намира между нас", много добре казано! Колсото за влемето и пространството те не "съществуват" по начина, по който ние го възприемаме. В този смисъл ги "няма".:) Учените вече го доказват, "забавяйки времето" до степен на постоянност.
цитирай
10. bven - На 9: Наде, тази книга дава безценна информация за всички!
21.04.2011 14:15
Ние сме съставени от енергия, а енергията не може да умре - ТОВА КОЙ ГО ПРИЕМА ЗА ЧИСТА МОНЕТА? А има още толкова неща за научаване...
Хубав Велик четвъртък и свещенодействия!:)))
цитирай
11. kostadin - 10. bven ! Лошото е, че никой не ...
10.05.2012 10:15
10. bven !
Лошото е ,че никой не знае какво е това енергия
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867016
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава