Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2011 08:04 - За реинкарнацията
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3348 Коментари: 8 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



В „Пространството“ на вашия свят съществуват и други форми на реалността, които не възприемат вида на вашите физически обекти, защото тяхната реалност има друга система от маски. Вие не ги възприемате, а те въобще не ви чувстват. При тези две реалности съществу ват точки на пресичане. Има основни точки, надарени с фантастична енергия по своята интензивност, както и множество второстепен- ни. Съществуват четири абсолютни точки на пресичане на всички реалности. Те служат като енергийни канали и изкривявания, около които е възможен прехода в други реалности. Тези точки трансформират енергията и обезпечават непрекъснатост на съзидателния процес.
Във вашата реалност има места с второстепен- ни точки. Те играят важна роля в превръща - нето на мислите във физически обекти. Тези точки се намират във времето и пространство- то. В тези точки всичко има голяма ефектив- ност. Мислите са много ясни, а изграждането е изключително трайно. Пример за такива точки са египетските пирамиди. Около тези точки, даже и при второстепенните, гравита- цията и така наречените физически закони са нестабилни. Това са точки на концентрирана енергия. Второстепенните точки се намират постоянно до вас – в тях е най-добре да строите домовете си, а цветята и дърветата там растат бързо, най-бързо цъфтят и дават плодове. Някои хора притежават способността да чувстват тези точки. Тези точки са невидими радиостанции, активиращи емоциите или мислите с достатъчна интензивност. Те сами интензифицират това, което ги е активи- рало, при това по доста неутрален начин. Казано по-просто, субективните преживявания на всяко създание пораждат електромагнитни енергийни единици, намиращи се извън диапазона на физическата реалност. Тези зараждащи се частици още не са се превърнали в материя. Това става при определени условия. Достатъчно интензивните електромаг- нитни единици автоматично активират второсте пенните точки на прехода, за който говорих. В тях материализацията става бързо. И атомите, и молекулите,и планетите, и тези електромагнитни единици са проявления на един  и същи принцип, който им дава възможност да съществуват.
И така, всяка мисъл или емоция съществуват във вид на единици електромагнитна енергия или комбинация от такива единици. Те стават строителни материали на физическите обекти, често с помощта на точките на прехода. Материалните проявления са неутралния резултат на всяка мисъл или емоция. Затова мислените образи, които се съпровождат от силна емоция, са като чертежи, по които се строи някакъв физически обект. В материализа цията съществена роля играе интензивността на чувствата или мислите.

Реинкарнацията е много повече от простото решение да изживееш още един физически живот. В преходния период се разглеждат многобройните аспекти на бъдещото превъплъ- щение. Някои избират много балансиран и лек път. Те разработват едновременно всички страни от своя живот. Те се придвижват с малки крачки, предпочитайки да не правят резки двежения. В периода на отдих и избор може да получите всички необходими съвети и указания. Понякога някои се въплъщават, неуспявайки да получат препоръки. Причините са много. Една от тях се дължи на обстоятел- ството, че методът на „проба-грешка" позволява на индивида да се учи и развива. Затова личността не може дълго да се задържа в преходния период. В това въплъщение тя може да е ориентирана и нейните връзки с физическата реалност да успеят да отслабнат.
Така или иначе, искам да разберете, че всички вие сте странници и вашият път започва от момента, когато за първи път влизате в системата на физическата реалност. Към този момент вие подхождате с различния си натрупан опит. А земното съществуване е период на обучение и подготовка и няма нищо общо с вашите първични прадстави за линей- ната последователност на събитията и относителната прогресия на нещата. Голяма част от хората в продължение на реинкарна - ционния цикъл успяват да сменят много професии и видове занимания, обаче някои притежават склонности към определен вид дейност. Човек може постоянно да се въплъщава в свещеник или учител.


продължава..



Гласувай:
14



1. stela50 - Много интересен материал ,Бвен ...
26.04.2011 10:08
Обясних си доста неща . Благодаря ти .
Поздрав и успешна седмица !
цитирай
2. ognena71 - Хубав постинг !
26.04.2011 10:28
Интересно!Поздрави!
цитирай
3. bizcocho - Определено вярвам в прераждането.
26.04.2011 14:47
Определено вярвам в прераждането.
цитирай
4. bven - На 1: Реинкарнацията занимава мислите на мнозина, Стела50.
26.04.2011 20:14
Хубава вечер и до нови срещи!:)
цитирай
5. bven - На 2: ognena71, благодаря за оценката!
26.04.2011 20:15
Пак идвай . Хубава вечер !
цитирай
6. bven - На 3: bizcocho, някои вярват, някои не вярват -
26.04.2011 20:17
ние сме пъстър кръговрат и всеки върви по своя си път...Лека вечер!:)
цитирай
7. pevetsa - Мдаааа, доста интересно, сега ще ...
26.04.2011 21:05
Мдаааа, доста интересно, сега ще започне едно мислене, но пък за това имам глава, нека се поблъска малко.
А теб Приятелко си те прегръщам топло, без много да му мисля!
цитирай
8. bven - На : pevetsa, нали затова имаме глави?
26.04.2011 21:08
Щом четем различни неща, все ще разберем на кое да вярваме и на кое - не!
Благодаря за прегръдката - бъди щастлив!:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866793
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава