Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2011 08:05 - БЪЛГАРИЯ - факелът на новата епоха
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 6012 Коментари: 12 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  
   

Излъчено на 21.08.05, 12.45 ч. Рилски Събор
ез.“Бъбрека” Холизатор Вера Евтимова


Благословена Земя! Ти си моята отминала утеха и настояща надежда за оповестяване пред света, че аз се върнах отново тук, където преди векове за първи път докоснах земната твърд, за да я стопля с дъха си. Да изкажа отново тайни съкровени, които Боговете дълго таяха само за себе си. Да изявя колко велик е нашият народ по своята духовна заложеност и дарования. Но уви. Аз не познавам тези, които преминават покрай мен, унесени в своите ежедневни мисли. Изглежда напразно съм идвал стотици пъти сред тях, с надеждата да ги събудя от съня на илюзията, който здраво е притиснал техните клепачи. Помрачил е съзнанието им, притъпил е усетът им за реалните измерения на Абсолютната Мисъл.

Кажете, колко още послания да изпращам свише, след като вие не чувате моя глас, не приемате моите мисли, изтъкани от светлина и разум. Затова реших да сляза още веднъж и сам да изповядам това, което сега ми тежи като истина. Винаги съм искал да бъда близо до тези, които ме съпровождат от векове. Аз съм древният Енох, който слезе сред първите заселници на земята, за да ги предупреди че ако не съблюдават божествените принципи, ще си навлекат гнева на Всевишния. Аз съм Мойсей и ви предвождах с години, докато вие не смирихте глава пред себе си и пред Бога. Аз съм Хермес Трисмегист, който удостои Египет с честта да бъде върховният жрец на окултната мъдрост. Аз съм Буда, Озареният, който се пробуди в съня си и осъзна, че е сам на тази Земя, която продължава да бъде матерна люлка за спящите около него. Аз съм Илия Гръмовержецът, когото вие не почетохте, защото ви донесе гнева на Небето. Аз съм Николай Чудотворецът, който прекоси морета и океани и ви остави своя образ, пред когото вие коленичите във вашата църква. А вие продължавате и до днес да изпълнявате най-високата цена на своето съновидение. Да си останете спящи след толкова много гърмящи слова.

Къде сте вие, богомолци? Излезте отпред пред вратите на храма и разтворете душите си! Искам да вляза в тях и ви подготвя за възкресение на Духа. Аз съм Орфей, който засвири на тънкогласна лира най-прекрасната песен, посветена на своята любима. Слязох в ада, за да покажа, че ако земен човек се опита да наруши тайнството на смъртта, ще загуби след себе си всичко, дори и любовта. Оставих ви толкова много осияния, чрез които вие трябваше да се възползвате от мен и от моето окултно учение. Но вие, вие не понесохте моята слава на песнописеца. Възбудихте низшите желания на плътта, чрез които накарахте вакханките да погубят мен, върховния жрец на Мъдростта. Боже! Колко съм милостив, след като винаги се връщам на тази земя и искам от нея да ме приеме като син, който трябва да се почита с паметта на всички тези синове, които и друг път са слизали върху земята българска. Кажете, ако не бях аз, ханът Аспарух, да доведа своите конници в тази свещена земя, вие и досега щяхте да се скитате като племена и да почитате и други богове, освен Тангра. Призовавам те, древен бог на прабългари, славяни и траки. Разкрий се пред мен и пред тях. Нека те усетят силата на твоя езически ритуал! Боже, Боже! Дошло е време да събера в едно Богове и хора! Да ги съединя с най-великото Божество, което си остава изконно на тази Земя!

Поклонете се, Българи! Тангра е тук и ви призовава да му отдадете почит и слава! Поклонете се на този, който сега ви извлича от бездната! Аз съм тук, за да дам възможност на този народ да се възроди от пепелта. Ако ли не, нека забият камбани и оповестят, че Тангра слага началото и краят на това общество, което не се поколеба да отхвърли от себе си манната небесна.
Усещам как някои от вас не искат да сведат глави пред моята святост. Те са се изправили гордо пред мен и ме гледат право в очите. Така и очаквах. Вие сте тук и ме изпълвате с разкаяние и слабост, че Аз, Тангра, Богът на прабългари, славяни и траки, съм дръзнал да наруша целостта на тази Земя.

Искам я същата както преди! Нека пак се възроди могъща, достойна за почест и слава. Да пребъде сега и во веки веков. Аз, Тангра, изпълнявам мисията на Обединител на тези души, които сега пребивават във вашите тела. Боя се, че тримата, които носят нашите проекции, ще се противопоставят на моето желание да бъда по-близо до тези души, които сега са обгърнати в мълчание. Така да бъде. Поверявам тази мисия в ръцете на свещения троен съюз. Те ще успеят да изпълнят тази върховна мисия – Да обновят Дома на Отеца с мисълта, че Той ги е надарил със способността да се чувстват желани на тази Земя.

Още съм под въздействието на това, което виждат очите ми. Църквите са пълни с хора, които славят своя кумир Христос. Едно Божество се е заменило с друго, но това не означава, че в неговата енергийна основа няма частица и от Мен самия. Затова Аз заставам до Него и гордо вдигам ръка, в която държа знамето на прабългарите. Така да бъде! Нека осъвременим религиозния дух на България, ако искате след векове тя да бъде същата благословена земя, каквато се оказа и днес. Аз ви напомням само едно. Да не се отклонявате от руслото на Християнството! Ако има защо да го направите, да си остане само за вас. Вие сте тези, които ще градите вашата нация. Вече оповестих на света, че тази древна страна, която ме приюти в своето земно величие, ще бъде най-търсената земя за в бъдеще. Всички, които ще идват в нея, ще се наричат хаджии, а тези които се позовават на нея, ще се пречистват като в чистилище. Това е новият Храм на световната еволюция и Аз съм този, който ще го освети за бъдността. Затова възвеличавам неговата земна основа, покрита с кармичните стволове на нейните жители. България е моят дом! Тя е светилището, в което се раждам винаги, когато слизам от Реалния свят. Това е люлката, която ме люлее, докато проходя по твърдта на Земята. Чувате ли вие, които искате да превърнете страната във военни огнища? Отдръпнете се, защото не отговарям какво ще се случи! Аз не желая нейната святост да бъде погазвана от чужди нозе. Искам я свята и девствена, такава каквато я познаваме преди векове. Повелявам да се изчистите от чуждата напаст! Да се пречисти в рилските извори и да се изяви пред света такава, каквато Аз я желая – недокосната и свята!
Ако моето Слово не бъде прието от тези, които сега управляват България, ще им се стъжни пред очите. Ще докарам оловните облаци на Божествения гняв. Ще заплета в земята ви буреносни гранати, чрез които ще ви накарам да се събудите от съня, който владее душите ви. Кой ви позволява да скверните дома на Отеца?
Вие недоносени и храненици на тази земя, отдръпнете се от нейната святост! Покорете се на нейната жертвеност и оценете правото да се наричате българи! Как не се посвенихте да покриете небесния свод със стоманени птици, които донесоха със себе си чуждоезичната реч. Които сееха смърт в една съседна славянска страна. Вие сте предатели, що се отнася до усета ми за недокосната святост. Ако и този път не изпълните моята повеля, горко ви. Обещавам ви крах за тези, които не се вслушат в гласа ми. Повече няма да се крия зад благите приказки на умиротворителя и да проявявам свенливост, когато се изявявам пред вас. Няма да се доказвам. Аз съм Този, който не се нуждае от оповестяване. Вие трябва сами да изричате моето име, без да се колебаете и да сведете очи надолу към вашето съмнение, което продължава да ви тревожи в съня ви.
Хайде сега да се споразумеем. Ако до края на тази година никой не оповести пред света, че Духът на Отеца броди по тази Земя, ще направя така ,че вие ще съжалявате, че не сте се вслушали в гласа ми. Няма какво да умувам. Аз съм слязъл, за да извърша прогресия в духовното обновление на света, а вие ме принизявате до пустинен мираж. Няма да стане. Този път ще действам така, както подобава на духовен Баща. Ще ви наказвам, ако не проумеете в какво сте съгрешили пред мен.
О, Незримий, аз съм смутен. Аз ли съм този, който призовавах към смирение и благовестие? Аз ли съм този, който всяка година покрива главата си с миража на техните спящи души? Всяка година се връщах от Рила с наранено сърце. Душата ми униваше, но аз се съвземах бързо, след което тя се прераждаше в песен. Пеех възхвала на тази страна, която ме прие като свой достоен син и сякаш узаконявах най-законното правило оповестено от Боговете:
Никога не се явявайте в божествената окраска на душата си. Прикрийте снагата си, защото там долу няма мерило за истинност. Ако сега се предам на униние, какво ще кажат другите, които ме следват по пътя си. Как ще оправдая тяхната надежда за свещенодействие в тази страна, щом аз съм се подложил на унижение пред тези, които трябва да ме величаят така, както величаят светците в своите храмове.

Моля ви, не ме отхвърляйте от себе си! Аз съм земният образ на този, Когото вие обожествявате като Отеца. Не бих искал сега да ви обяснявам какво означава това понятие, но вие трябва да ми повярвате, че щом аз съм решил да сляза в плът, това означава че Земята се нуждае от отрезвяване. Аз идвам, за да бъда свидетел на това как вие унищожавате природата на тази Земя, където Боговете идват да изсънуват своя сън – мечта. Слязох заедно със Сина и Майката, които вие почитате като свои покровители в църковните храмове. Заедно с ангелската свита, която ме съпровожда винаги, когато се полагат основите на нов етап от вашата земната еволюция.
Нима не допускате, че ако сега се разкривам пред вас, то е защото съм решил да се извися до нивото на земната чувствителност. Нали и аз съм човек като вас, който страда, прозирайки съдбините на един народ, който не желае да се примири с Бога. А волята Му е тук да се събират всички души, които искат да бъдат в съприкосновение с Него. Затова обновете своите мисли. Формирайте нов мироглед към света, като разчетете езика на Вселената, който се покрива с реалната мисъл на Създателя. Приравнете се към ритъма на времето, което вибрира с измеренията на новата епоха - тази на Водолея, която ще ознаменува разкрепостяването на човешкия дух от вековните догми на схоластиката.
Аз съм наблизо, но не търсете формата, в която обитава моята душа. Пречистете душите си в рилските води, които извират от недрата на свещената планина. Обновете ги със силата на Духа, който ви нося като дар от Всевишния – Духът на Истината, който се отразява в златното покритие на Словото, определено да бъде камбаната, която да разбуди света от неговия вековен сън.
Осъзнайте себе си като живата факла на Бога, определена да осветява пътя на народите към една по-светла бъдност.
                                                            Учителят






Гласувай:
22



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - Добро утро ,Бвен ...хував да е и новият ден .
09.05.2011 08:26
Прочетох с интерес написаното .Звучи логично и оптимистично .
...България - факелът на Новата епоха ...
...Пречистете душите си в рилските води, които извират от недрата на свещената планина. Обновете ги със силата на Духа, който ви нося като дар от Всевишния – Духът на Истината, който се отразява в златното покритие на Словото, определено да бъде камбаната, която да разбуди света от неговия вековен сън...
Благодаря за вярята и надеждата ,за спокойствието и силата на твоите постинги .
цитирай
2. bven - На 1: тази древна страна, която ме приюти в своето земно величие, ще бъде най-търсената земя
09.05.2011 11:36
Добър да е днешният ден, Таня! Нека сме с отворени очи и уши за истината - където и както и да идва при нас! Тогава ще бъдем силни и спокойни, изпълнени с любов към всичко и всички !
Хубав ден и лека седмица! :))))
цитирай
3. bojo12345 - Формирайте нов мироглед към света, като разчетете езика на Вселената, който се покрива с реалната мисъл на Създателя.
09.05.2011 21:25
Добър текст, много емоционален и призивен!
Привет, бвен!
цитирай
4. yuliya2006 - ИСКАМ РАЗРЕШЕНИЕ ДА ГО КАЧА КЪМ П...
09.05.2011 22:55
ИСКАМ РАЗРЕШЕНИЕ ДА ГО КАЧА КЪМ ПОСТИНГА ЗА ДЪНОВ?

С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
5. bven - На 3: Добре дошъл, bojo12345!
10.05.2011 08:05
Много ми харесва и на мен - особено истините,които всички виждаме и не смеем да викнем гласно. За България и за себе си:
"Искам я същата както преди! Нека пак се възроди могъща, достойна за почест и слава. Да пребъде сега и во веки веков!"
Амин!
цитирай
6. bven - На 4: Разбира се, Джули-Бел, много ще се радвам .
10.05.2011 08:06
Нека се чете от всички!
Хубав ден!:)))
цитирай
7. анонимен - IuVLGWBQjbC
24.05.2011 02:39
This has made my day. I wish all psiontgs were this good.
цитирай
8. анонимен - RIvqBwxjpxUagcqbop
24.05.2011 15:08
X5Rwo9 <a href="http://brsqyomahmqp.com/">brsqyomahmqp</a>
цитирай
9. анонимен - UeTmdjbeiTUVKX
24.05.2011 19:43
Wow! Great thininkg! JK
цитирай
10. bven - На 7-9:
25.05.2011 09:28
7. анонимен - IuVLGWBQjbC
24.05 02:39 This has made my day. I wish all psiontgs were this good.
8. анонимен - RIvqBwxjpxUagcqbop
24.05 15:08 X5Rwo9 <a href="http://brsqyomahmqp.com/">brsqyomahmqp</a>
9. анонимен - UeTmdjbeiTUVKX
24.05 19:43 Wow! Great thininkg! JK
Хубав ден!:)))
цитирай
11. анонимен - IXzwWDliqzLNxkJIbQ
25.05.2011 13:32
j2SE8i <a href="http://miqzpzwtjdcc.com/">miqzpzwtjdcc</a>
цитирай
12. анонимен - omeqUMfpMjZRq
25.05.2011 17:41
YRghuD , [url=http://qwfrihsfkhzf.com/]qwfrihsfkhzf[/url], [link=http://gjfrtkfyxsjn.com/]gjfrtkfyxsjn[/link], http://suzvgvsouljr.com/
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869152
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава