Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2011 08:06 - Не пипай тази книга - Ян ван Хелсинг - 61 ч.
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3125 Коментари: 8 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В столицата на Мексико например бяха открити повече от хиляда деца, които са в състояние да „четат" с различни части на тялото си. Изглежда така, сякаш способността на китайчетата се е пренесла в Мексико и по други места. И явно това е доказателство за библейското „изливане на Духа"...

След като китайското правителство започва да изследва феномена за „четене" при децата, се оказва, че той е само върхът на айсберга. Пол Донг разказва как на едно от събранията хиляди от посетителите получили по една пъпка от роза. След като всички заели местата си и в залата се възцарила тишина, едно малко момиченце излязло съвсем само на сцената и се загледало в публиката. Тогава, след като леко помръднало с ръка, пред очите на всички розовите пъпки започнали да се отварят и се превърнали в истински рози.
Донг пише и за друго демонстрационно представяне, в което взели участие около пет хиляди китайски деца. Едно от тях имало пред себе си затворено стъклено шишенце с хапчета. След като пред очите на публиката му сложили капачка и го облепили със скоч, то било поставено пред детето. Отстрани имало инсталирана видеокамера, която запечатала всичко на лента. Детето казало, че започва, и публиката напрегнато зачакала. Внезапно таблетките, които били вътре в стъкленото шише - без детето изобщо да е помръдвало, т.е. само със силата на мисълта, преминали през стъклото и останали да лежат на масата. При друг случай дете направило същия опит с монета, която безпрепятствено преминала през стъклото и останала да лежи отвън.

Според Пол Донг има и други феномени, демонстрирани в Китай и междувременно те са признати от китайската официална власт. Естествено първоначално правителството решава, че става дума за трика на Дейвид Копърфийлд, но броят на децата-чудо продължава да расте. Когато през 1997 г. книгата на Пол Донг излезе в САЩ, се твърдеше, че властите в Китай са регистрирали повече от сто хиляди такива деца. След като реалността на събитията вече не можела да се опровергае и хората разбрали какво значи това за Китай, се започва изграждане на специални училища и образователни центрове, в които да бъдат развивани дарбите на децата-феномени. Междувременно, ако днес бъде открито дете с подобни умения, то веднага е давано в специално училище за отглеждане.
Интересен страничен ефект е, че деца, които нямат такива дарби, започват да проявяват подобни качества в присъствието на супер-децата. Това подсеща за Ури Гелер, който в книгата си „Моят живот, пълен с чудеса" твърди, че имал контакт с извънземни. Те му помагали. През 1973 г. Гелер участва в едно радио- и по-късно в едно телевизионно предаване, в което огъва лъжици и други метални предмети със силата на мисълта. Освен това приканва слушателите и зрителите да сложат на масата си лъжица или нож и да видят дали ефектът може да се разпространи. Действително има съобщения, че и други лъжици се деформирали, без някой да ги е докосвал. Също и вилици, ключове, игли, верижки, гривни... Дори в чекмеджетата имало изкривени прибори. Спрели часовници отново започват да работят. Регистриран е и друг страничен ефект - деца, които гледали телевизионното предаване, при това само един-единствен път, започнали изведнъж да кривят лъжици. В началото на 2004 г. Ури Гелер повтори това по германската телевизия.
 
Китайският „суперкомпютър": тринадесетгодишният Шен Кегонг, на когото са необходими 20 секунди, за да отговори на въпроса: колко прави 6259? -14 551 915 228 366 851 806 640 625. Забележете, смята наум! Най-известното китайско „дете" с такива дарби междувременно стана на 30 години, казва се Цханг Баошенг. Цханг е знаменитост в Китай, няколко пъти гостува на телевизията, демонстрира изумителните си способности пред високопоставени чуждестранни посетители и китайското правителство дори му даде служебна кола и два бодигарда от китайските тайни служби. Цханг освен това кара предмети, намиращи се в стъклени шишета, да преминават през стъклената стена, а други - например изписан лист хартия - да влизат в тях. Професор Сонг Конгцхи подлага Цханг на тестове и доказва, че той е в състояние да премества ключове, термоси, обувки, а в един случай дори и чувал захар през дървени и каменни стени. Експериментирайки, държавни служители заключили Цханг Баошенг в стая; когато единият от тях се прибрал, го заварил вкъщи. Той се телепортирал. От този момент нататък Цханг започва да работи за Министерство на отбраната.

Не мислите ли, че днес не бихме разпънали Христос, а бихме го ценели заради свръхестествените му способности?





Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. pevetsa - И днес бихме го разпнали Исус, както ...
14.06.2011 08:27
И днес бихме го разпнали Исус, както всъщност и го правим, всеки ден го разпъваме с делата си.
цитирай
2. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Мими!:)
14.06.2011 11:10
Интересно ми беше да прочета. Невероятно! Макар че винаги съм вярвала, че всеки от нас има подобни способности. Просто са "приспани" от нас самите...:) Дали е само проблем на паметта? Предполагам не само на паметта, а на много по-важни неща. Не случайно напомняш за Христос... Поздрави за постинга и хубав ден!
цитирай
3. bven - На 1: Ние всеки ден сме сами на кръста, Певецо.
14.06.2011 13:26
Не обичаме себе си и оттам - не обичаме и тези около нас! Колкото до свръхестествените (?) способности , явно трябва да повярваме в тях!:)
Хубав ден!:)
цитирай
4. bven - На 2: Наде, аз вярвам 100% на казаното тук!
14.06.2011 13:32
Приспани или изключени по нечия заповед , ние сме изолорани един от друг и от заобикалящото ни. Само т.нар. изключения (екстрасенси, деца-чудо и др.) имат неограничени възможности. Остава ни да очакваме и ние да станем като тях:)
Приятно ми беше да споделим мнения!
Хубав и слънчев ден!:)))
цитирай
5. malchaniaotnadejda7 - Да, "приспани" е точната дума...
14.06.2011 21:11
Усещането, което имам е това. Нещо като приспана памет, загуба - временна на памет. Примерът с розите е божествен.:) Хубава вечер, Мими и ти благодаря!
цитирай
6. bven - На 5: Нищо не е случайно и всичко е в един висш порядък и хармония!
14.06.2011 21:28
Надежда, остава всеки сам да се впише в тази хармония и Вселената го приема с Любов!:)))
цитирай
7. bizcocho - В тази чернилка, в която кипи чов...
14.06.2011 23:34
В тази чернилка, в която кипи човечеството... Ако не по един, по друг начин биха го разпнали...
цитирай
8. bven - На 7: bizcocho, черно и бяло са Ин и Ян -
15.06.2011 08:31
човечеството е между тези два цвята и всичко между тях. А всеки се разпъва сам според мислите си :)
Хубав ден! :)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867382
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава