Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2011 08:06 - Не пипай тази книга - Ян ван Хелсинг - 63 ч.
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3857 Коментари: 4 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СТРАХУВАТЕ ЛИ СЕ ОТ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД?

Да? Мога да си го представя. И вероятно се питате какво да правите в бъдеще.
След като светът действително ще бъде контролиран в такава степен и щом илюминатите са толкова близо до целта си, тогава какъв е смисълът на живота, защо да ходим на работа, защо да имаме деца - нали всичко върви надолу... (Но преди всичко: нещата трябва да се влошат още, за да може хората, най-вече от водещите държави, да се събудят.)
С удоволствие Ви препоръчвам написаното в послеписа на „Банки, хляб и бомби", том 2.
Освен репресивните мерки заради забраната на първите ми две книги, на мен все пак ми се случиха и много хубави неща. Казвам това, защото постоянно ме питат как, натъпкан с всичките тези знания, продължавам нормалния си живот и поддържам семейните си отношения. Не искам да Ви отвличам с дълги истории. Факт е, че заради контактите си, възникнали вследствие на книгите ми, изживях и видях неща, които силно промениха живота ми към добро, толкова радикално, че едва ли мога да го облека в думи.

Бих искал да изтъкна четири факта, от които ще стане ясно защо нещата съвсем не са безнадеждни; двата от тях са от външния - т.е. екзотеричния - свят, а другите два от вътрешния свят - езотеричния.
Екзотерично: преди повече от десет години в Нова Зеландия за първи път видях, както вече казах, малка машина - магнитен мотор, която захранваше с електричество малка къщурка, разположена в джунглата. Години по-късно, поради забраната на книгите ми, съдбата ме срещна с хора (според максимата на Гьоте „силата, която ми желаеше злото, ми направи услуга"), които ми показаха технология, която - ако не бях видял с очите си, щях да нарека научна фантастика. Имаше летящи машини, които вместо да горят каквото и да било, се движеха с електромагнитната енергия, наситила космоса - както впрочем и нашата Земя, която профучава през космическото пространство с над 2 000 км/ч без дизелов или Ото-мотор. Видях (имаше и други свидетели) как един господин движеше облаците в небето и ги караше да образуват разни форми... и още много неща.

Вторият факт от външния свят е политиката..
Нека кажа направо какво мисля: Новият световен ред ще стане реалност. Но без паника! Той няма да продължи дълго (както ще стане и с еврото). Защо?
От една страна, сегашните световни владетели са убедени, че ще постигнат целта си, но ние също можем да сме сигурни, че те имат жестоки противоречия помежду си. Това се подкрепя и от едно обръщение на Михаил Горбачов, който през март 1999 г., в началото на въздушната война на NАТО срещу Сърбия, каза: „Западът мами Русия. Ние бяхме единни за Новия световен ред. Обединените щати - през Европа, Атлантическия океан до Урал, трябваше да са под управлението на Русия. Русия няма да забрави тази измяна." Излиза, че тези хубавци се мамят взаимно... От друга страна, те не само са арогантни и деспотични, но и високомерни. Щом един Джеймс Варбург заявява: „Ние ще постигнем световно правителство, искате или не - с подчинение или съгласие", това доказва, че илюминираните ни приятели изобщо не допускат, че нещо може да се обърка. Но какво показва опита? Високомерието води до провал...!

Ще споделя това, което те подценяват:
Кои са особеностите на Новия световен ред?
• безкасовите плащания,
• пръстови отпечатъци и сканиране на ретината,
• заместването на трафика на писма с електронна поща (е-mail и SМS),
• абсолютен надзор с камери и по-късно с лазерни татуировки или имплантиран подкожен чип и
• откриване на всеки отделен човек чрез сателити...
Досещате ли се накъде бия?
За да бъде въведен Новият световен ред, са необходими две неща: компютри в комбинация с Интернет и сателити. А от какво има нужда апаратурата, за да работи? Правилно - от електричество! Какво ще стане, ако хакер успее да вкара вирус, който унищожи шпионското гнездо отвътре? Допуснете, че може да става дума за някой, който е програмирал и създал системата на илюминатите и познава слабите й места или съзнателно е оставил такива? Какво ще стане, ако съществува електромагнитно оръжие, което да парализира доставката на електричество или се окаже толкова мощно, че извади от строя радиоприемниците в сателитите, и комуникацията стане невъзможна - завинаги? Електронен блиц, който унищожава всякакъв софтуер? Какво би станало (както видяхме от „Книга 3 - Третата световна война") в случай на урагани със скорост над 400 км/ч? Не би останал нито един електрически стълб! Ясновидците са описвали астероидни удари, които по-рано по естествен начин са помитали сателитите...
В този контекст не трябва да премълчаваме, че електромагнитното поле на Земята продължава да отслабва и това ще засегне цялата Слънчева система и електрониката.


Нека направим нещо за всички нас: http://samorasla.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/06/20/vsemirna-ceremoniia-za-harmonizaciia-zvukov-kryg-v-denia-na-.768663







Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ferdi - Иска им се.. но дали ще успеят докрай?
21.06.2011 11:34
Доста интересен откъс!
Поздрави :)
цитирай
2. ognena71 - Интересно! Хубава седмица. П...
21.06.2011 16:34
Интересно!
Хубава седмица.Поздрави!
цитирай
3. bven - На 1: ferdi, като гледам какви хакери имаме и какво могат - изобщо не се страхувам за компютърната система на илюминатите :)
21.06.2011 20:16
Освен това щом и Горбачов е бил извозен от задокеанските си първи приятели - значи винаги може да се намери троянски кон! Още малко ще погледаме играта...
Хубава вечер!:)))
цитирай
4. bven - На 2: Привет, ognena71!
21.06.2011 20:16
Нека да е огнена седмицата ни, но с Агни огън!:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868907
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава