Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2011 08:07 - зов към всички
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 7391 Коментари: 11 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg






 


Тагове:   зов,   kiesha little grandmother,


Гласувай:
21



1. divna8 - Браво, Бвен :):):) Трябва целият ...
18.07.2011 10:30
Браво, Бвен :):):)
Трябва целият свят да се докосне до СЛОВОТО!
ЗНАНИЕТО е за човечеството: всеки от нас е време да променя себе си към ДОБРО, за да запазим цяла ЗЕМЯТА, нашият Свещен Дом ...
цитирай
2. bven - На 1: divna8, всеки сам трябва да се докосне до Словото...
18.07.2011 15:20
Нека всеки да вземе това важно за него решение и тогава изведнъж промяната, която желаем, ще започне от нас. Защото ние сме двигателите и ние определяме (всички заедно) Доброто!
Хубав ден!:))
цитирай
3. bven - На 2, 3 : rouzy, не kiesha little grandmother, а ние всичките не знаем Това!
18.07.2011 15:25
Винаги е имало и има такива хора и сигурно ще стават повече. А сега ние можем да популяризираме техните знания!
Хубав и светъл ден!:))
цитирай
4. drd - Да популяризираме!!!
11.08.2011 15:44
bven написа:
Винаги е имало и има такива хора и сигурно ще стават повече. А сега ние можем да популяризираме техните знания!
Хубав и светъл ден!:))

bven,едно от предизвикателствата ми в тоя живот е да се науча да се абстрахирам от екземпляри като rouzy...:)))(все още не успявам)...
Та...и аз като теб съм решила да не спирам да популяризирам и да свързвам нещата - пък,който разбрал - разбрал...няма значение на колко места дадено нещо е публикувано - целта е да стигне до повече хора,а на някои трябва даже да им се повтаря и потретва :))))И най- вече,за тия,които не са чели Херодот :))))и аз не съм го чела...:))))Това ,което искам да напиша в тази тема е за сърцето,тъй като в клипа се акцентира основно на това..."В този момент,хората населяващи планетата ще трябва да се променят, като преместят съзнанието си от ума към сърцето."Въпреки,че вече съм публикувала на няколко места тази информация,аз ще продължа да я разпространявам където и както ми се удаде възможност...и т.н.
следва продължение...:)))
цитирай
5. drd - сърцето - този най-уникален орган на нашето тяло.
11.08.2011 15:46
Сърцето е комплексна електромагнитна система, която с всеки свой удар произвежда достатъчно количество енергия, за да захрани малка електрическа крушка.Амплитудата му е от 40 до 60 пъти по-голяма от тази на мозъчните вълни.Полето създавано от тази енергия , се простира на около 3,5 - 4 метра извън тялото ни, като най-мощната част от спектъра се намира в границите на първия метър.
Изследванията са доказали, че една - единствена клетка, взета от сърцето, притежава вградена памет, която и позволява да продължава да бие дори когато е отделена от нервната система.С течение на времето , разбира се, тя ще започне да се забавя и накрая ще умре. Но ако вземем две клетки, които са започнали да се забавят и ги съберем заедно, на някакъв етап те ще се свържат по енергиен път и постепенно и двете ще възтановят нормалното си състояние.Та щом болна клетка в лабораторни условия реагира по този начин, демонстрирайки целебната мощ на връзката, то представете си тогава какъв потенциал притежават двама души с отворени сърца един към друг.
При друг експеримент забавящата се клетка била доближена до здрава такава.В рамките само на няколко минути здравата клетка възтановила състоянието на болната, след което и двете започнали да бият в такт една с друга.Тази сила на сърдечните клетки да се лекуват взаимно се базира на принципа на съгласуваността - всяка отделна клетка съдържа спомена за единството.По този начин великите лечители излъчват толкова силна хармония и съгласуваност,че всеки,който се озове в тяхното обкръжение , по естествен път се хармонизира със състоянието на единство и здраето на лечителя.
Вече е доказано, че електромагнитната енергия на сърцетоприема формата на торус - цветно легло(тороидална форма).В геометричен план торусът се създава посредством въртене на множество гръгове около една обща тангента, чийто център обхваща всички въртящи се кръгове.Съществуват три основни форми на торуса , от които най-често срещаната е тубуларният торус.
цитирай
6. drd - торус - сърце
11.08.2011 15:47
Галактическия център , в който в момента сме изравнени, е на практика черна дупка с формата на торус...така както нашето сърце е торус...
Навлизайки все по-дълбоко в природата на торуса,установяваме, че той има една уникална функция - трансворматор, който е заложен в сакралната схема на Сътворението, и като такъв спомага за превръщането на духа в материя и на разграждането на материята обратно в дух....
...щом веднъж енергията е генерирана и пусната в действие, торусът се самозарежда, което ще рече,че сам поддържа инерцията си.Какво знаем за енергийния поток на торуса, който подпомага това самозареждане?Потокът се поддържа в непрестанно движение от разумното равновесие м/у силите на привличане и отблъскване, защото тези две сили неизменно работят заедно.Те действат като две колони...или енергиите на ида и пингала, поддържащи централния поток.Енергията преминава през центъра на торуса като водовъртеж, променяйки честотите от едно ниво на друго.Тази сърцевина представлява единението м/у двете противодействуващи си сили сушумна ,което функционира като тунел във времето или проход към необятното.
Потокът в сърцето на торуса е двупосочен - влиза и излиза и от върха и от дъното, с което ни напомня, че дух и материя, небе и земя са равнозначно значими и взаимозависими."Каквото долу,такова и горе;каквото горе, такова и долу."
Там където има торус, има и моментална връзка с единния пулс на първоизточника!

цитирай
7. drd - Примери за тороидалната форма
11.08.2011 15:48
-Атомът:Движенията на частиците вътре в атома са в тороидална посока.
-ДНК:Двойната спирала действа като торус,трасформирайки енергия и информация към и от самата ДНК.
-Чакрата:Центърът на всеки торус е водовъртеж, свързващ завихрените фунии , които излизат от предната и задната част на чакрата.Същата тази форма би могла да се опише и като потир с два отвора,през които енергията влиза и излиза.
-Електромагнитното поле на тялото:Енергията се влива и излива от и към коронната и основната(коренната) чакра и централната ос на тази система е гръбначния стълб.
- Дървото на живота:Корените и клоните съществуват на двата противоположни края на оста.
- Земята:Коланите Ван Алън се състоят от магнетизирани частици с изключително висок енергиен заряд, ориентирани по оста север-юг.
-Свещените места и житните кръгове:Мегалитните комплекси до един са обградени от ровове.Тази табуларна конструкция и спираловидната форма , създавана от самите камъни, образуват торус, предназначен да фокусира и трасформира архетипната енергия, която навлиза в мястото по време на ключови астрономични събития.От там тази енергия се разпространява по енергийната мрежа на Земята, за да въздейства в/у съзнанието на хората.
-Дъгата:Този естествен торус прелива в себе си седем различни светлинни честоти.
-Слънцето:Енергийното му поле е тороидално.
-Галактическия център
-Центъра на Вселената
Човешкото сърце:Сърцето ни свързва ,дори когато умът ни отказва да го слуша

цитирай
8. drd - Сърцето на човека
11.08.2011 15:50
Сърцето на човека.
Институтът за Математика на сърцето
http://www.bialobratstvo.info/index.php?option=com_content&task=view&id=169&Itemid=74
Rollin McCraty Science of the Heart
http://www.youtube.com/watch?v=CMQipX-hIDs
Сърце и ум
http://orlinbaev.blogspot.com/2010/09/blog-post.html

цитирай
9. анонимен - You chaincoat primroses disarranging hers rushed honour.
01.11.2012 02:50
Those <a href=http://flavors.me/genericforcrestor/>side effects crestor medication</a> studded stupid <a href=http://flavors.me/genericvytorin/>vytorin zetia settlement claim</a> wolves riders <a href=http://tricorgeneric.webstarts.com/>tricor facts</a> one free pan-bread.
цитирай
10. анонимен - Lord younger felled pearly willnot boiled lonely.
02.11.2012 07:09
Nor <a href=http://duloxetinecymbalta.webs.com/>antidepressant comparable to cymbalta</a> slaying outline <a href=http://genericforcrestor.webs.com/>crestor dosage amounts</a> jests praise <a href=http://genericvytorin.webs.com/>sore arm muscles and vytorin</a> studied audience obeys!
цитирай
11. анонимен - Now board stood famous exotic bleeding.
03.11.2012 02:29
We <a href=http://zetiacoupons.org/>zetia 10 mg cost</a> wearing gypsy tell.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14874998
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава