Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2011 08:07 - Не пипай тази книга - Ян ван Хелсинг - 67 ч.
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3202 Коментари: 4 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Аз самият съм един от точно сто други, които се инкарнираха в първата вълна. Идват нови сто, после двеста. Междувременно тези, които са на Земята, са повече от хиляда. Повечето от нас живеят в Германия, защото там ще се случи нещо голямо, но първо хората трябва да се събудят и да се освободят от духовните си окови. Тогава свободата ще настъпи.
Тук съществуват и народи от други планети, с които народът ми води война. Но този път целта ни е една и съща: да изчистим старите грешки. Ти знаеш, че на планетата си ние изглеждаме така, както и вие, защото сте наше наследство, но във вселената съществуват и други. Няма защо да се страхувате. Котките също изглеждат различно, но това не пречи да се галите взаимно. Много души, инкарнирали се преди в „чуждо изглеждащи" извънземни, са човешки чада и само по очите и поведението им може дa се разбере, че не са оттук.

Душите и духовните същности, които идват от по-високи вибрационни нива и междувременно са в детски тела, вече не могат да бъдат преброени. Става дума за мащабен проект, в който взема участие целият духовен свят. Ако хората само можеха да видят тези същества от светлина... заедно с телевизора щяха да изхвърлят и много други неща от дома си. Толкова е вългиебно и вълнуващо!

Съществата от светлина слизат във всички държави, включително и в бедните. Те имат нужда от светлината, която децата носят със себе си. Дори изведнъж да умрат много деца, светлината ще продължава да се проявява, така да се каже, завинаги.
Древните души от тази планета, които днес отново се инкарнират, се залавят отново за минали теми, структури и модели, които те самите някога са създали, и ще ги извадят от употреба. Това е тяхна задача. Те са създали настоящата структура на властта и затова ще я премахнат - имат това право.
В комбинацията на стари и нови души кармата на планетата ще изчезне. Всичко, което е било потискано - исторически лъжи, престъпления - ще стане известно и измамниците ще бъдат наказани. Посятото през последното хилядолетие ще бъде пожънато и ние, новите деца, съответно нашата светлинна енергия, ще е това (манифестират дори само с раждането ни), което ще задей-ства големите промени на тази планета в две посоки. Тъмнината ще бъде прогонена, но тя ще се съпротивлява. Ние, така да се каже, сме спусъкът на кармата, която ще донесе силата, доброто, но същевременно и разрушението. Старото ще бъде унищожено и от него ще се появи нещо ново. Ние не се страхуваме от това. Не се страхуваме от смъртта и не се страхуваме от живота. Много хора обаче се боят от нас (правителства и корпорации).
Не е ли смешно тези мъже с власт да се страхуват от деца!

Със способностите ни, които някога бяха напълно нормални за хората и отново ще станат такива, защото всеки човек носи в себе си медиумни сили, животът ще се промени. Ние няма да се приспособяваме - е, някои от нас, може би, ще бъдат принудени от родителите, учителите, военните или обществото, но няма да е задълго. Ще ставаме все повече и скоро знанието, което носим със себе си, няма да може да бъде потискано.
Ние не само притежаваме вътрешни сили, но и технологии, с които светът ще се промени - ти знаеш какво имам предвид: летящите дискове."
По дяволите!
Младежът има трън в гащите! Ако се навъдят още такива като него... Тогава, добро утро, нова епоха!
Знаем, че възрастните действително се страхуват от децата. Ирод, а и други владетели преди него са „разчиствали" подрастващите от страх. Какво стана с Каспар Хаузер1?
Нека отново се разделим с децата, защото дойде моментът да Ви срещна с този, който стана повод за възникването на тази книга..
.
1 Загадъчно, непознато на никого около 16-годишно момче с клошарски вид, появило се на 26 май 1828 г. на един площад в Нюрнберг. Първоначално не може да говори, отказва месо и мляко и се храни само с хляб и вода, но най-вече остава в историята със забележителната си смърт (5 години след намирането му), когато по неизвестни причини е пронизан с нож - бел.прев.



Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - pipinana
19.07.2011 08:31
Не се връщам назад и не живея с миналото.Важно е че сега имам и обичам ЕДИН
цитирай
2. bven - На 1: анонимен - pipinana , радвам се, че живееш Тук и Сега. Това е много важно.
19.07.2011 08:43
Бъди щастлива и весела!:)
цитирай
3. dolsineq - Чета в момента книгата на Ян ван Х...
19.07.2011 16:01
Чета в момента книгата на Ян ван Хелсинг, Мария. Научих нещо много интересно и за рицаите-тамплиери... Истината не е това, което беше! :)
цитирай
4. bven - На 3: Чудесно, dolsineq :)
19.07.2011 16:38
Значи ще допълваш текстовете. Не само историята, ами за всичко има друга истина. Нея трябва да знаем и за себе си, и за Земята, и за Вселената!
Хубав и светъл ден ти желая :))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14870408
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава