Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2011 08:07 - Не пипай тази книга - Ян ван Хелсинг - 68 ч.
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 6408 Коментари: 12 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ГРАФ СЕН ЖЕРМЕН И АЗ

„Най-голямата ви задача е
да постигнете лична свобода и майсторство!
Така ще станете способни
и ще разпределяте светлината,
без да си влияете и пречите,
в човешките творения, сред които живеете."
Сен Жермен
Нека отново се върнем към най-интересната и най-тайнствената (по мое мнение) личност от последните две хилядолетия. Има 1,9 милиарда християни, които познават преданието за Исус Христос и вярват в „чудесата" му, и още толкова, когато става дума за Мохамед, Буда, Кришна или Мойсей. Те обаче са живели преди хиляди години. Очевидците в повечето случаи са неграмотни, не можели да пишат и делата им са записвани след години, в случая с Христос чак след десетилетия. С други думи, истинността на устните предания донякъде е несигурна. Няма нищо чудно, че съвременната младеж, която е настроена по-критично, отколкото поколенията преди нея, е скептична към съвременните религии.
Толкова по-интересен се оказва граф Сен Жермен, чието съществуване и поява пред високопоставени европейски личности са доказани и документирани. Той е живял най-малко двеста години, не остарявал или това ставало едва за-
бележимо и бил несметно богат. Запазени са негови портрети, рисувани от съвременниците му, и много, много подробности за деянията му.
И така, защо го повтарям? Може би, за да разкрия тайната му? Не, за съжаление, не мога; но мога да Ви разкажа за „срещите" си с него и за това, на което ме научи той през последните десетилетия.
Графът ме съпровожда от детството ми. По онова време баща ми помагаше на един „контактьор" от далечния север, пишещ под диктовката на висши същества. Графът се свързваше с мен чрез него (накрая баща ми го настани в нашето южногерманско село). Тогава бях около десетгодишен и често слушах какво е говорел за мен.
Историята е твърде дълга, за да я разкажа в подробности, но във всеки случай той изникваше в живота ми винаги, когато имах нужда от съвет за бъдещи постъпки, за да осъществя пълния си духовен потенциал.

Ако днес трябва да формулирам живота си с няколко изречения, поглеждайки назад от моите 37 години, то те наистина биха се покрили с казаното от граф Сен Жермен. Например, че Духът владее материята.
Египетските пирамиди също се оказаха един от решаващите фактори в живота ми - говоря за обучението ми „във", „над" и „със" тях. Чак през февруари 2003 г. заедно с Щефан Ердман (едно от известните имена на платото Гиза; вероятно той е човекът от Запада, който е пренощувал най-много пъти в Голямата пирамида) отново видях пирамидите. Имах възможност да прекарам дълго време не само в Камерата на царицата, но и в Камерата на царя, а една нощ - и 1 час на върха на Голямата пирамида, което доведе до нови прозрения.
Дори самото изследване на пирамидите води до промяна на светогледа - човек наистина е бомбардиран от свещена геометрия; конфронтира се с фини сили (например изостряне на бръснарски ножчета или предизвикване на мумифициращ ефект), които водят до вътрешно посвещение и когато по-късно започне да изследва свещената геометрия, се натъква на тайно знание и в крайна сметка стига до космоса - по-точно казано, до Сириус!
Много от хората, които са били в Камерата на царицата или са лежали в т. нар. „саркофаг" в Камерата на царя, разказват за „инициации" - Ян също. Много автори, от Чарлс Берлиц до Ерих фон Деникен, вече са писали за фантастичната геометрия и връзките с космоса и затова няма да се повтарям.

Много по-интересно е да се знае, че през есента на 1991 г. се запознах с една американска дама от САЩ, която е висш розенкройцер. С годините станахме близки приятели (посещавал съм САЩ много пъти, до момента 26 от 51 щати, а през 1995 г. се ожених на Хаваите). Веднъж тя ми каза, че един от най-големите розенкройцери и неин личен майстор е много известен египетски археолог (обещах й да не съобщавам името му). В продължение на единайсет години той работил на платото Гиза и открил тайна камера. За нейния Велик майстор разбрах, че още през 80-те години е направил три съществени открития:
1) Текстове, които доказват, че Библията предава истината за божествените синове (анунаките) в „Битие".
2) Намира голям кристал, който очевидно е съхранявал някаква информация - подобно на днешните СD-та.
3) Открива механичен уред, който не пожелал да опише.
За съжаление, не научих нищо повече за него, но всичко казано се подкрепя от други публикации, както и от моите собствени разследвания.

Но да се върнем на графа, който е казал: „Човек трябва да е учил в пирамидите, както направих аз!" Да допуснем, че и той също е имал достъп до текстовете от Атлантида, знае за свещената геометрия и космическите закони, използвал е това знание и дължи славата си на него.
Неговата забележка: „Аз имам много имена; посещавал съм този свят и преди катастрофата с Атлантида, която вие наричате потоп...!", е ясен намек за това. Всичко води към Атлантида!
Думите му „Важните находки се откриват само на пътуващите!", ме карат да се усмихвам. От дете пътувам по нашата планета - по-рано с родители и роднини, а по-късно, и до ден днешен - сам. Всичко, което днес знам и съм преживял, не е дошло от Интернет, а както графът каза, от самия живот (който ни разкрива най-големите тайни), от личните си контакти с другите. Дори само погледът в очите - огледалото на душата - понякога отваря вратата към другия.
Да прекъснем за момент.





Гласувай:
23



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - Обичам да се докосвам до тази книга ...
26.07.2011 09:25
Благодаря ти ,Бвен !
цитирай
2. bven - На 1: Радвам се на присъствието ти в моя блог, Таня!
26.07.2011 10:13
Хубав и спокоен ден и да четем Тази книга!:))
цитирай
3. yotovava - Продължавай
26.07.2011 12:10
с просветлението, Бвен.
Валя
цитирай
4. mt46 - Текстът е интересен...
26.07.2011 12:58
Рационалния поглед е за предпочитане пред сляпата вяра...
цитирай
5. bven - На 3: Просветлението е започнало отдавна, Валя.
26.07.2011 15:59
Ние започваме ... кой когато е готов!:)
Хубав ден и до нови срещи!:)))
цитирай
6. bven - На 4: mt46, рациото намесва Егото, а вярата е интуиция и още нещо!
26.07.2011 16:04
Всеки сам определя кое да бъде водещото в живота му. В пълно съзнание за
действията си. И затова не трябва да обвинява никого и нищо, а сам да приеме последствията .
Светъл ден!:)
цитирай
7. mt46 - :))
26.07.2011 17:12
Мария, разумът и чувствата/интуицията/ трябва да са в хармония - иначе се нарушава равновесието, цялостта... Едното не бива да е за сметка на другото...
Марин
цитирай
8. bven - На 7: Марине, хармония най-общо казано - да!
26.07.2011 19:06
Но на интуицията ще разчитаме , защото хората на новото време трябва да бъдат интуитивни. По-малко логика, повече интуиция :) Това е моето лично мнение.
Хубава и приятна вечер :)
цитирай
9. amore - Привет, приятелко! :)
26.07.2011 22:45
След заглавието притихнах, и продължих да чета, изпълнена с виолетова любов :). Тази книга не се коментира, тя се възприема с всички сетива. Знанието говори само, когато достигнем до него. Интуиция и съзерцание са пътищата към знанието. А за граф Сен Жермен ... просто го обичам! Лека и благословена нощ! :)
цитирай
10. bven - На 9: Аморе, защо не е станало всичко Любов!
26.07.2011 22:51
Радвам се за удоволствието - когато намираш нещо, очаквано с радост и с кого да споделиш. На първо място и в следващите години - да, това ще е интуицията. Тя е ръководното начало за всички. Ще има още приказки ... Хубава нощ!:)
цитирай
11. bizcocho - Не ми се искаше да прекъсва...
27.07.2011 16:34
Не ми се искаше да прекъсва...
цитирай
12. bven - На 11: Такива са приказките за нашата Гея!
27.07.2011 20:26
bizcocho, идвай и винаги ще ни бъде приятно да сме заедно.
Желая ти много специална вечер и Вселенската Любов!:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14832864
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава