Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2011 08:08 - Ние, Земята, кристалите
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3387 Коментари: 10 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Няма нищо по-страшно от страха и нищо по-греховно

от това да бъдат плашени хората


Във връзка със спекулациите относно 2012 година искаме да ви кажем, че само Бог знае истината   за вас, живота ви, края ви. Че ще има край на цивилизацията в тази й форма, в която съществува днес, е безспорен факт, но той не е нито толкова страшен, колкото се опитват да ви втълпят силите на злото, нито е така неизбежен, както се опитват да ви накарат да мислите.

 Краят на едно поставя началото на друго и това е било винаги и така ще бъде занапред. Човечеството трябва да се отърси от манипулиращата, пагубна и разрушителна сила на страха, който блика от ТВ -екрани, вестниците и интернет и да погледне на живота си и този на планетата с ведър и оптимистичен поглед. Хората са лишени от своето достойнство и възможности за нормално и стойностно съществуване в тези времена. Това ги кара да се държат като животни, оцеляващи с последни сили, изтощени емоционално и физически, умствено затормозени, със спряно духовно развитие,тънещи в отчаяние. Именно нуждата от надежда, от вдъхновение и от спасение е повод за написването на книгата.

Всяко човешко същество е способно да промени съдбата си и в това най-голяма и сигурна помощ може да получи от планетата, от неговата майка , на чието тяло живее и от чиито блага се ползва във всеки миг от физическото си съществуване.

Дойде времето, когато хората имат огромна нужда от лечение на телата и душите си и в тази връзка от помощта на Гея и нейните най-древни творения – минералите и скалите. Тук ще стане въпрос как с помощта на кристалите човекът може да свърже и синхронизира собственото си биополе с това на Земята. Кристалите умеят това. Те чуват майката Земя, усещат я и трептят с нейните честоти и вибрации, затова съществуват милиони години. Те са в синхрон и единство с Нея, с Богинята. Вие хората, не умеете това, затова боледувате на всички  нива на своето съществуване. Всеки кристал като живо същество има астрално, емоционално, ментално, будхиално тела, душа и Дух. Като духа на аметиста, например, управлява всички аметистови образувания по планетата, независимо от големината и разположението им.

Когато избирате камък за себе си или за лечение, се доверете първо на своята интуиция.  Не е задължително да си купувате скъп диамант. Може да срещнете своя камък съвсем случайно на разходка  в планината, полето и пр.

Първата стъпка е да си изясните проблема в живота, с който искате да се заемете.

Втората стъпка е да формулирате желания резултат от решаването на проблема.

След това трябва да помолите Майката Природа да ви свърже по избран от нея начин с някое нейно дете – кристал, камък, който да ви помогне да решите проблема си.

Вземете кристала с дълбоко уважение и благодарност. Подръжте го, почувствайте или просто му поговорете, разкажете му за проблема си, за резултата, който очаквате от разрешаването. Помолете го да промени вибрациите на това ваше тяло. Ако имате проблеми с мисленето , паметта, помолете го да синхронизира трептенето на вашето ментално тяло с това на планетата Земя. Това ще ви излекува. Ако изпитвате силен гняв или депресия, помолете за промяна в емоционалното си тяло. Това ще синхронизира вибрациите ви с тези на кристала , а след това и към съответното тяло на Гея. Независимо вярвате или не, кристалите ще ви действат благотворно , ако общувате с тях постоянно.

Може да наблюдавате как кристалът временно губи блясъка си, красотата и излъчването си, ако вашата аура не е достатъчно чиста, все едно е посърнал. Това не бива да ви притеснява и безпокои. Сега той вече ще работи за вашето енергийно изчистване, преди да ви свърже с вибрациите на Гея. Кристалът ще изчисти първо вас, за да не замърсявате допълнително аурата на планетата при едно  по-дълбоко и цялостно свързване с нея.  Имайте предвид, че енергията й е много мощна и ако не сте готови да служите и отдавате огромната енергия, която ще получите съвсем скоро, тя може да ви разруши. Стремежът на хората да задържат енергия и материя води до бум на онкологични заболявания в последните години. Преди човечеството е било по-малко алчно и е вземало от природата  само най- необходимото за живот. Като цяло хората са живеели само грижейки се за оцеляването си и това на вида и възможностите им са стигали само за това. Сега, вместо да използвате тази енергия за духовен напредък, вие искате още и още до безкрайност, а прекаляването е вредно.

Всеки човек е индивидуалност, всеки камък също и естествено всяко преживяване с камъка е различно и уникално. Сами трябва да го разтълкувате и да му се доверите, след това следвайте собствената си интуиция. Ако заспите може да получите отговор на даден въпрос или напътствие под формата на сън. Когато постигнете това, което желаете , непременно благодарете на Гея, на Слънцето и на Луната, на цялото материално царство и на всички ангели на кристалите, които са помогнали с енергия за решаване на проблема.

Очистете кристала и го приберете. Бъдете готови да се обърнете  пак към него при нужда. Изчистването не премахва информацията, която камъкът вече е поел. Той  я препредава към всемирния компютър. По този начин кристалът е все едно ретранслатор, проводник на енергия между вас и Всемира.  По време на всяко пълнолуние изваждайте всичките си кристали навън, под открито небе и им говорете – те обичат да им се говори. Не ги лъжете – те веднага получават информация за това.Не преотстъпвайте и не подарявайте личните си кристали .Давайки кристала на друг, вие отнемате своето щастие и енергия.
следва


image

 

 

 


Тагове:   земя,   лечение,   проблем,   кристали,


Гласувай:
21



1. stela50 - Хубав , интересен постинг ,Бвен ...
01.08.2011 09:41
Всичко всъщност е естествено обяснимо и истинско .
Приятна нова седмица , приятелко !
цитирай
2. mt46 - Здравей, Мария! Кристално ясно ме е, че
01.08.2011 10:01
всичко в Природата и във Вселената е взаимно свързано...
И че разни "пророци" спекулират с лъжепророчества за "края на света"...
Сияен и безкраен ден!... :))
цитирай
3. bven - На 1: Винаги простите неща са лесни, Таня.
01.08.2011 10:33
Всеки край е и едно ново начало - нали сме го преживявали и за здраве, и за работа, за любов:) Но можем да направим нещата по-лесни, без болка и стресове. Ние решаваме как (или кой) да си помогнем.
Хубава и спокойна седмица и на теб, мила!:))
цитирай
4. bven - На 2: Марине, всичко и всички сме Едно.
01.08.2011 10:38
Само че трябва всички да разберем това и да се отнасяме с любов към всичко във всеки миг. Така и трансформацията, която ни предстои, ще протече по-леко. И ние ще видим какво е пророчеството и какво става всъщност.
Желая ти хубава и светла седмица!:)))
цитирай
5. zoqsun - Да, Любовта е ключа към всичко, б...
01.08.2011 14:46
Да,Любовта е ключа към всичко ,благодаря мила,много ми хареса,светла седмица и на теб !!!!
цитирай
6. bven - На 5: Слънчева Зоя! :)
01.08.2011 15:30
Радвам се, че мислим еднакво. И нека все повече стават хората, които мислят като нас!
Нека е хубава седмицата ти и нека има много любов около теб!:)))
цитирай
7. inel379 - Изкристализиралата сила на природата!
01.08.2011 19:12
Няма как да не ни е полезна!
Невероятна енергия, която хармонизира вътрешно!
Когато духът е здрав, сме щастливи и готови да се справим с всичко, изпитвайки радост от всяко свое действие, от всеки преживян житейски миг! Пълноценно!
Ние сме част от природата и ако живеем в хармония с нея, имаме всичко, което ни е нужно!
Хубав постинг, мила!
Благодаря ти!
Такава упоителна прохлада е навън!
Приятна лятна вечер!:)
цитирай
8. bven - На 7: Разбира се, че ни е полезна цялата природа, не само кристалите(камъните), Инел379.
01.08.2011 20:01
Всяко растение, всеки ручей или езеро, всяко едно животно, което е около нас - всичко това хармонизира и пречиства аурата, допринася за нашето здраве и доброта.Налага се обаче всеки миг и ние да участваме в този енергиен обмен и то с положителната енергия на мислите, думите и действията си. Само така ще се повишат вибрациите на планетата (а и нашите) и ще се извърши тази трансформация, за която се говори много и никой не знае как точно ще протече. Но ние с мислите си можем да програмираме това, което предстои.
Най-хубавото винаги предстои, а утрото е по-мъдро от вечерта.
Хубава вечер и много красота в тези мигове ти желая!:)
цитирай
9. iliada - Имам си три кристала, който от време ...
01.08.2011 21:16
Имам си три кристала,който от време на време милвам,но не знаех ,че така зареждат..........
цитирай
10. bven - На 9: Не само зареждат, но и лекуват , защото предават енергия, Илиада:)
02.08.2011 07:46
Ако са положени в местата на главните чакри, след 15 минути човек се чувства отпочинал и зареден с енергия (а може и да го приспят, което също е много хубаво!). Освен това, носени като медальон или гривна, да контактуват с кожата, също е хубаво. Кварцовите кристали са много мощни лечители, аз имам такъв кристал и той много помага при силни болки. Само дето не съм им говорела много, но ще се поправя:)
Хубав и цветнокристален ден!:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14874729
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава