Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2011 08:11 - Не пипай тази книга - Ян ван Хелсинг - 80ч.
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 2808 Коментари: 5 Гласове:
13

Последна промяна: 10.11.2011 09:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Например: В отвъдното решаваме какво искаме да научим и след като сме напуснали предишното тяло, избираме следващата си инкарнация. Може би искаме да разберем повече за политическата власт и в следващите осем живота избираме политическата кариера, и то в различни държави, за да видим всичките й аспекти.
Възможно е да поискаме да изживеем майчинството и отново да променим пола си. Не е изключено отпечатъкът от предишните инкарнации (от мъжкото тяло) да повлияе на сегашната жена. В този случай често се стига до усложнения (например хомосексуализъм).

Много бих искал да разкажа за две деца, които все още ясно си спомнят живота преди да се затворят в майчиното тяло.
Първият е аржентинецът Флавио М. Кабобанко, който вече многократно цитирах. Тригодишното момченце променя светогледа на родителите си не само с думите си за Бога, живота, съдбата и др., но и с рисунките си. На единайсет години той пише книгата „Аз идвам от Слънцето"1 , която родителите му публикуват. В нея откриваме рисунки за строежа на вселената, за взаимодействието на материята и антиматерията, за времето и пространството, за съществуването на душата и проявленията й, за енергията на планетите от нашата Слънчева система, за различните нива на отвъдното и още много подобна информация.
На въпроса на баща му как е възможно да си спомня всичко това, Флавио обяснява, че преди да се родят, душите знаели всичко и си спомняли божествените истини, но в момента на раждането били целувани от Ангела на забравата и били запечатвани. (При древните елини човек преплува реката Лета.)
Флавио казал на баща си, че когато Ангелът на забравата дошъл при него, той обърнал главата си настрана и той едва го докоснал. Затова можел да си спомня почти всичко от отвъдното. (По-големият с 3 години брат на Флавио също притежава особени дарби.)
За времето преди раждането си деветгодишното момче казва следното: „Повече си спомням за времето преди да се родя, отколкото за първите три години след това. Оттогава наблюдавам живота от всички гледни точки. Виждам навсякъде, защото не гледам с физическите си очи. За пръв път съм на тази планета, която е толкова плътна. Бях се подготвил на другите планети, където научих за тялото. Преди беше различно: все едно
(1 „Iсh komm" aus der Sonne" - един от езотеричните бестселъри на германския книжен пазар от края на 20. век. Става популярен сред читателите с детската искреност и простота в описанието на невидимия свят - бел. прев.)
да можеш да пишеш по въздуха, но тук е съвсем съвсем друго, аз имам физическо тяло. Малкото правила, които си спомням, за да мога да живея тук, са: Да и Не, време и пространство. Това тук е светът на противоречията [...] Спомням си стотици светещи топки, всяко живо нещо е светеща топка. Някои от тях ми помагат да се ориентирам на тази трудна планета. Виждам две майки, които са важни за мен - едната е със силно „аз", другата е по-фина. Тази втората е свързана с топка, която свети много силно [...] Те ме привличат, защото са свързани с любовта. Те не са мои родители. Знам, че трябва да отида и все повече се чувствам привлечен от тях. После се появява един светещ тунел, наоколо е тъмно. Когато влизам в него, аз се чувствам много натясно, заключен." (28)

Вторият случай, който искам да спомена, е за шестнайсетгодишната Антоанета от Саарбрюкен, която лично посетих и изследвах. Антоанета е ясночуваща - т.е. тя не вижда аури, но чува глас, който й говори и твърди, че той е на духовния й водач. Името му е Абронзиус. За влизането в майчиното тяло той й казал, че: „Когато една душа намери родителска двойка, тя е с нея още преди инкарнирането си. Понякога тя се свързва с бащата, но най-често прави това с майката. Зависи, от коя страна на духовното семейство идва.
С присъствието си душата се настройва към характера и емоциите на родителите, преди още да бъде родена. Тя ги наблюдава и после избира най-добрия момент да влезе в яйцеклетката. Ако родителите са в тежък период, тя понякога изчаква, докато нещата се подобрят. Друг път идва в неспокойни времена, за да донесе мир с присъствието си и да ги успокои."

Тези думи подкрепят идеята, че ние сме тези, които избираме живота си. Дори детството ни да е било извънредно скромно.
Днес обаче сме възрастни, от днес нещата са други. Нали по онова време не знаехме нищо за Закона на резонанса, но вече знаем.
Ура! Тук и сега е дошло времето за промяна. Конфликтите малко по малко ще изчезнат; най-накрая започваме да правим това, което винаги сме искали...
Да, знам, че звучи по-лесно, отколкото е - и при мен беше така. Преди много години аз също имах друга професия, но осъзнах, че постоянно се конфронтирам с колегите и шефа си. Работата в екип беше убийствена. Така стигнах до извода, че в моя случай трябва да се стремя към независимост. Размислих как би могла да изглежда тя и какво точно умея. Тъй като не намерих отговор, си пожелах самостоятелна работа, която да ми доставя удоволствие, да е свързана с чести пътувания, да ме среща с интересни хора и винаги да имам достатъчно средства, за да финансирам екскурзиите си.




Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojo12345 - Радвам се, че може да се чете тук тази книга, без да я пипаме:))
10.11.2011 09:41
Много необходима информация имаме днес!
Благодаря и хубав ден!
цитирай
2. stela50 - Любимо мое четиво ... Благодаря ,Бвен !
10.11.2011 10:19
Много интересна глава с убедителни примери и доказателства .
Поздрав и приятен ден !
цитирай
3. bven - На 1: Божо, всяка книга е хубава и съдържа нещо полезно - трябва да я прочетеш затова!
10.11.2011 22:50
Идвай и чети на спокойствие -
хубава и светла нощ!:)
цитирай
4. bven - На 2: Привет, Таня!
10.11.2011 22:51
Днес е особено интересен текстът, наистина! Часът на истината наближава. Нека бъдем от знаещите :)
Лека и спокойна вечер!:)))
цитирай
5. trenin - Ян ван Хелсинг във формат МР3.
13.11.2011 22:44
Предлагам една ЕКСТРА за всички които желаят да чуят трите книги на Ян ван Хелсинг във формат МР3.За съжаление този формат е с глас "гергана" който изисква известно време за адаптация, но уверявам ви, свиква се и по-скоро става симпатичен за слушане.Обаче моля за идея, къде да ги кача така че всички любопитни да слушат дори в автобуса любимата си книга.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14910298
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава