Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2011 08:11 - Психо-генераторите около нас
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 7540 Коментари: 4 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

       Копирано от :
gkoparanska

Много пъти става дума вече за психогенераторите. Запитвали ли сте се защо не можете да спите, или се събуждате изморени сутрин? И защо непрекъснато сте с главоболие? А оглеждали ли сте се около вас за существуващи излъчватели и генератори?
Вчера, излизайки на разходка реших да поогледам района около нас. Останах неприятно изненадана като установих, че на съседната улица има не един, а цели три генератора. Извадих джиесема си за да ги снимам, а в същия момент към мен се запъти една жена с въпроса - излъчвателите ли снимате. Кимнах утвърдително, на което тя каза: - Не знаем какво да правим, не може да се живее повече по този начин. Попитах я какво точно усещат хората и какво се говори. Тя ми разказа, че много хора се оплакват от напрежение в главата, главоболие, невъзможност за сън, нервност, повишена агресивност / забележете/ при децата. Поптах я, добре, нещо не е ли направено по въпроса. В този момент към нас приближи възрастна жена, видимо около 70 години, която ми каза: - Мило момиче, знаеш ли колко пъти се опитваме да променим нещо и да демонтират тия съоръжания над блока. В близост има чуилище и дестка градина - по на една пряка всяко. Взехме подписки от учлището, от детската градина, от живущите в близост, ходихме в общината, срещахме се с хора от кметството - глас в пустиня.
До колкото разбрах и наем не се плаща на живущите от блока. Всъщност за какво говорим тогава?
За тези, които не са се сблъсквали с проблема до сега, ще припомня какво всъщност представляват генераторите , за какво се използват и от кого.
*********************************************
Психотронните генератори са технически специализирани системи, важни компоненти на които се явяват източници, организиращи нееднород -ни полета, породени от слабо вълнови процеси, близки по резонанс до тънките механизми на работата на мозъка и нервната система. Специално подбрани оператори с особена чувствителност към тези резонансни способи, могат да издадат направление към генерируемите полета на необходимия обект и да предизвикат в него едно или друго състояние на възбуждане, отличаващи се от обикновеното нему. По-нататък оператора задържайки този нов режим на действие върху човека, започва да моделира, формира или предизвиква специално зададено състояние, независимо от какъв род е то. Има и бойни психотронни генератори, които са способни чрез ниско направление да поразяват жизнено важни функции на организма: дишане, сърдечно-съдова система, невронни връзки и други. В качеството на работата по тези хипотези е служило предположение за възможност за поглъщането на биологически обекти от енергията на генератора на нивото на протоните, като за целта на същите просто се сменя енергийния атомен заряд. Енергетическото състояние на атомното ядро може да се коригира по метода на ядрено-магнитния резонанс. За случая се използват специални прибори, наречени ядрено-магнитни релаксомери, работата на които е основана, разбира се, на явлението при ядрено-магнитния резонанс.
Многополярните генератори представляват събирателна компонента от шест миризми и три цвята на субелементарни частици, наречени “кварки”. Това е и една от най-големите тайни на древните знания, която например е свързана с учението за петте първоелемента. С тези устройства може да се управлява не само физиологията на човека, неговата емоционалност и психика, но и да се програмира изцяло неговото развитие като индивид. Това е най-добрата възможност за управление на поведението на хората. Всички други последствия при използването на генераторите сега за сега на са известни никому. Всичко останало като информация, касаещо генераторите, се съхранява строго секретно.....
***********************************************
повече можете да прочетете тук http://emko1.piczo.com/?g=40859601#
***********************************************
Въпросите и отговорите оставям на всеки.
Само ще спомена, че един от начините за справяне с тези генератори си остава оргонита, който може да бъде направен от всеки в домашни условия.
А до тогава - аз не съм това тяло и нито приемам нито предавам в тази реалност :))))

gkoparanska.blog.bg/novini/2011/09/17/psiho-generatorite-okolo-nas.821242
Ето от мен една точна рецепта за оргонит за изчистване на жилището от геопатогенни зони, хартманови възли (образуват гъста мрежа - на всеки два метра има възел) и електромагнитни излъчвания. Дори и да го намерите къде е възела и неутрализирате с пирамида, пак няма да ви спаси, защото по време на денонощието възлите се изместват.

Размер на частиците:

Фини - 0-1мм, малки - 1-5мм, големи - 5-15мм

Състав:

1. Стомана - малки (от струг/фреза)

2. Месинг или мед - фини частици (от струг/фреза)

3. Парамагнитна скала (вулканичен камък) - фини частици (от строителните магазини или акваристика)

4. Прах от Цитрин - фин (минерал за 2 лв. от магазините за кристали)  2лв.

5. Прах от Кварц - фин (в зоомагазините) 6лв/кг

6. Смола и катализатор (от Мосю Бриколаж) 23лв
Епоксидната не мирише. Използвайте полиестерната само, ако ги заравяте.

Пропорции:

Стомана:Месинг:Парамагнитна скала:Цитрин:Кварц:Смола:Катализатор
1:0,3:0,3:0,5:1:1,3:10% от смолата

Смесвате фините заедно и ги добавяте към смолата и разбърквате. В съда, в който ще го правите оргонита, поставяте на дъното малко от сместа. След това стоманата (ако е едра, запълвате съда, ако е ситна, я добавяте към основната смес). Поставяте в средата на нивото на съда кварцов кристал или аметист (единично или двойно фасетиран), наливате останалата смес.

Преди това кристала трябва да се изчисти на слънце за цял ден или на течаща вода. Може и с визуализация между двете ръце, като активирате сърдечната чакра с мисли за любов.
Докато втвърдява оргонита, зареждате на 15Hz. Това става с тон генератор или запер.
Да му е сладко на NWO!
Знам, че са доста пари, но който иска ще намери начин. От количеството смола 900 мл. излизат 3-4 парчета Tower busters.

www.xnetbg.com/new/forum/index.php





Гласувай:
18



1. stela50 - Не бях се замисляла досега ...
29.11.2011 10:23
Интересна статия , обясняваща
и даваща отговор на много въпроси .
Поздрави , Бвен !
цитирай
2. ivankalilova - Много интересно! Благодаря, ...
29.11.2011 11:46
Много интересно!
Благодаря, мила !
Хубав ден!:)))
цитирай
3. yotovava - Непременно ще го направя.
29.11.2011 12:59
Още след демокрацията усетих как хората изведнъж се променят.
И тогава ми хрумна, че веротно има възможност да им се въздейства с психотронно оръжие - така поне обяснявам изведнъж увеличените катастрофия, необяснимата агресия и други негативни явления.

Валя
цитирай
4. bven - На 1,2 и 3: Таня, Ваня и Валя:)
29.11.2011 23:04
Надявам се да съм провокирала интерес или поне малко внимание към един въпрос, който от десетилетия занимава умовете на хората. Защото психогенератори има и те не се афишират, реклами за тях няма и дори се отрича действието им. Останалото е въпрос на лично мнение и внимание към собствения живот и този на хората от жилището, квартала, града и страната ни. Как ще реагираме на една невидима опасност зависи от всички нас! Най-малкото - всеки да се опита да предпази личното си пространство, а направи ли го - постига се един добър ефект, наслагване на подобряването и т.н.
Желая на всички добри мисли и добри действия!
Лека и спокойна нощ!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14874146
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава