Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2011 08:12 - Какво предстои да се случи?
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3966 Коментари: 6 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Накратко
http://www.spiralata.net/kratko/
Какво предстои да се случи? - Крион 19.10.2011 (Контактьорство)

Торонто, 19 Октомври 2011

Поздрав към всички. Аз съм Крион от Магнитната служба.
Кой би могъл да повярва, че е възможно сладкият глас на Духа да бъде предаван така, че да достига до вас по този начин и вие да го чувате? Някои ще кажат;”Това не може да е вярно, вероятно има някой скрит зад стола ми. Не е възможно да е толкова лесно. За да ми говори Духът по този начин, трябва да има нещо повече от това...”

Ще ви отговоря, скъпи мои. Както винаги сме ви го казвали: Да, ние сме тук, сред вас в залата и стоим до вас на стола. Всяка една душа присъстваща тук, ми е много добре позната, ще ми повярвате ли?
Най-ценните думи, отнесени към вас - всъщност историята на духовността на човечеството, е написана от мъже и жени - от човешки същества, под влиянието на Божията любов. По същество това е ченълинг. И аз съм тук, за да ви кажа: АЗ ЗНАМ КОИ СТЕ.

Сред присъстващите днес има и такива, които идват за пръв път. На онези, които чуват гласа, но не усещат енергията и се питат: „Истина ли е това?”, ще задам следния въпрос: Какво имате да губите? Какво ще изгубите, ако отворите сърцето си и се запитате дали вярвате в Бог, а после да попитате: „Скъпи Боже, истина ли е това?” Аз ще ви кажа че ако му позволите, Висшият Аз вътре във вас ще хване ръката ви и ще ви води. Сега, когато сте в група, можете да направите повече отколкото ако сте по отделно. И това се дължи на антуража от небесни създания, който стоят сред вас и знаят какво точно се случва.

Искам да обърна специално внимание на онези, които са дошли тук за лечение. Аз зная кои сте. В момента вие осъществявате директна връзка с Духа. Разбирате ли, че Духът не е виновен за страданията ви? Това, което вие искате вероятно не е точно това, което Духът иска за вас. Какво очаквате? Стари души, това не е причината да продължавате да живеете по старому. Позволете на Духа да ви докосне. Нека в този момент бъде поставено началото на един по-различен живот. Това е нова енергия. Вашата енергия. Свържете се с нея, приемете я, започнете да я усещате.
Много от вас казват :”Аз не знам какво точно се случва тук и се чувствам притеснен”.

Ще ви обясня.
Означава ли нещо за вас думата КАЛИБРИРАНЕ? И как разбирате това: да ре-калибрирате себе си – своята духовност, своята енергия; да ре-калибрирате нещата около себе си – правителството, икономиката, начина по който нещата функционират/се случват?

Казвам ви, че това, което преживявате в момента, е поради енергията, която се излива върху тази планета – енергията на промяната, за която говорихме. Причината, поради която аз съм тук сега е, че вие се намирате по средата на един 36-годишен период на подравняване на галактиката. Толкова много неща се случват в настоящия момент. Вие се ре-калибрирате.
Страната на юг от тук, от която е моят партньор (става дума за САЩ – бел. прев.), страда от рецесия и там има много хора, които се оплакват. Наистина е трудно, но ние отново ви казваме, че това ре-калибриране ще изправи икономиката отново на крака и ще се различава от предишната система работеща за облагодетел- стването единствено на богатите. Време е вече за такава промяна, нали?

Да видим какво става... Животът на някои от вас е пълна бъркотия. И вие си задавате въпроса за най-дълбоката същност на това, кои сте вие. Не е лесно. И никак не е приятно...
Поздравления! Вие имате куража да отбележите трудностите на ре-калибрирането. Ето това е, което се случва. О, скъпи стари души. Това е времето, което очаквахте.

Но аз бих искал да ви върна назад и заедно да преразгледаме момента, когато вие се раждахте на тази земя. Толкова много неща се случваха в същия този момент. Толкова красива енергия се изливаше, защото в онази секунда, когато се раждахте, вие забравяхте за могъществото си и за онази част от вас, която е Бог. Всъщност, вие започвахте за пореден път това земно пътешествие по своя воля. Точно преди да навлезете, всички ние стояхме около вас, включително и аз, и си казвахме: „може би точно сега, този път, всичките тези животи са били в името на това. Преминавахте отвъд, отделяхте се от своите братя и сестри, за да можете накрая да кажете: направихме го!” Това е начинът, по който напредвахте. По-бързо или по-бавно, но напредвахте. Скъпи стари души, във вашите способности е да облеете със светлина тъмните места.

Има още един въпрос към Крион: „Какво ще се случи? Ще има ли три дни тъмнина, ще има ли на планетата безредие, ще има ли срив?” Отговорът ми е: НЕ. Отново ви го повтаряме, каквито и негативни неща да сте чули. Духът говори чрез метафори, защото метафорите са единствения начин, по който Духът може да общува с определени личности, за да каже какво се случва. Така че не възприемайте думите Му буквално, вглеждайте се наоколо и се старайте да уловите духовната сърцевина на това, което ви се казва, т.е. просто преминете от другата страна на завесата и знайте, че сте спасени. Това са времена на промяна – не на тъмнина и не на тъга.

Въпросът е, какво точно ще се случи на 12 декември 2012? Аз ви питам: за къде говорите? За Земята ли? O, на Земята ще е само за два дни. Всъщност центърът на времето се измерва от Духа чрез условни категории – слънцестоене, равноденствие, нещата които се появяват в определено време, час, дата, но не отчитано спрямо Лондон, а спрямо Лемурия, точно в сърцевината на Тихия океан.

Искате да знаете какво ще се случи точно на 21 декември? За всички стари души, които гледат часовника, и така отбелязват, че този ден е дошъл: в средата на Тихия океан, в Лемурийската падина, ще има празненство. Ще се отпразнува средата на процеса по изравняването на галактиката, който тече вече 18 години. Многото неща, които са се случили през това време, промениха Земята. Чрез моя партньор вие ги знаете – някои са се случили вече, други още не. Ето това ще се случи – това празненство. Някои от вас са слушали за много тъмнина, беди, дори за разцепване на планетата. О да, има такова разцепване и то се извършва в момента, но това отново е метафора, това е тъмната линия. Можете ли да го усетите? Ако се огледате наоколо, ще видите много още от това. През следващите 18 години (за вас 17) ще видите старата енергия на планетата да се тресе и стене, и аз не се шегувам. Едно по едно всичките предсказания ще се сбъднат.

А тези, които ще дойдат? Тези, които сега просто стоят и гледат какво се случва – те са следващите. Наблюдавайте политиците от старата енергия, които се опитват да се пренастроят и задържат на върха. Те няма да успеят. И дори да се изправят отново, падат и пак се изправят отново, те чувстват, че ги избутват встрани. Или пък лидерите на някои страни, които правят безумни усилия да се противопоставят, вместо да се слеят с потока. Това е разделяне, разцепване. Защото съзнанието на планетата вече разпознава старата енергия и вие сте първите, които наблюдавате това разцепване. То причинява хаос.

Ще настъпи време, в периода на следващите две десетилетия, когато вие в буквалния смисъл ще можете да наблюдавате борбата между старата и новата енергия. И понеже ние постоянно измерваме потенциала на съзнанието на Земята – аз ви казвам: те нямат шанс. Колелото се върти, и през последните 17 години вие сте го забелязали.
Планетата се променя по един велик и драматичен начин. Стават неща, които никой не е предполагал и никой не е предричал. Тече процес на обединяване на континентите, макар и много бавен и всички вие сте част от това. Всичко това ви кара да не се чувствате добре. Затова ви наричаме „светлинни работници”.
Питате ме: „Какво да направя, Крион, за да запазя мира в сърцето си въпреки тези неща? Да не се безпокоя за тези неща? Ако разпростра светлината си над определено място, няма ли това да е инвазия? Ако съм чакал толкова дълго, и сега моментът е дошъл, какво точно следва да направя?” О, никога не питайте такива неща! Толкова е вълнуващо.

Скъпи стари души, вие сте преживели толкова много и сте направили толкова много. Било е време на екзалтация, време на страдание, на майчинство, на войни; вие водихте битки на планетата, оставихте отпечатъка от ботуша си върху чужди земи... И ето ви сега на мирно място и в мирна страна без бедствия и без страдание. Случайно ли е, че сте тук и сте готови за работа? Изобщо дори не е случайно!
Обаче нищо не можете да направите и няма да можете да въздействате на планетата, и няма да бъдете ефективни, ако не се справите с предизвикателството да се избавите от страха. Страхът ви убива.

И така, какво следва да направите?

№1. Елиминирайте страха от живота си (ако не знаете, ще ви кажем как), защото страхът е илюзия, и го трансформирайте в любов. После хванете за ръка Висшия си Аз. У всеки от вас има Божествено зрънце. Това Божие зрънце беше имплантирано у вас. Такава информация ви е дадена вече чрез моя партньор. Дори и да не вярвате, но то е у вас. Просто го потърсете. Какво имате да губите?
Не е времето сега да се оплаквате от страх и депресия, от несигурност, а имайте самоувереност поради това, че сте част от онова, което е било планирано тук. Вие сте бойците и сте обучени. Вие също така сте обучени на мъдростта да носите светлината – у дома или на работа, навсякъде където отидете. Тъй както вашето тяло се лекува като докосва лицето на Бог, вие можете да разпръснете светлината.
Скъпо човешко същество, ти си боец, ти си обучен и вече си готов да тръгваш. Не позволявай на страха да те спъва. Хвани за ръката своя Висш Аз и тръгни напред. Почувствай любовта на Бога сега. Той ти служи, усмихва ти се. Усмихни му се и ти. Всичко е наред.

№2. Бъдете по-състрадателни. Състраданието е катализатора на пазителите на мира. Единението е инструмента на състраданието. Какво значи да не си бил способен на единение през живота си? Кой казва това? Аз зная кои сте. И ви предизвиквам. Тръгвайте към хората с нагласата, че няма значение кой ще откликне, кой ще ви потърси отново или какво ще се случи. „Аз просто искам да знаеш, че ми пука за тебе и че си част от мен.” Слушайте със състрадание другия човек, няма значение какво е направил той, или колко е труден. Така започвате строите мост, макар и да е трудно. Когато го построите и преминете от другата страна, ще се почувствате по един различен начин.. Ще си кажете:”Уау, какво чувство!”
Този мост е едва началото на това, което ще можете да правите по-нататък.

О, стари души, вие се оправяте със себе си твърде добре. Цялата мъдрост, която е проблясвала през вековете, започва да се проявява чрез вас: чувството за самостойност, издигайки ви до нивото на Бог; чувството на любов, което винаги е било във вас.

А сега аз говоря на душите, които преминават през своя живот, съпровождани от енергията на ангелите, без да кажат „Благодаря” или дори „Здравей”. Защото не вярват. И ако някой от вас си тръгне от тази зала все още не вярващ, няма да има никакво осъждане от страна на ангелите, които вървят редом с него през целия му живот. Те просто ви очакват да ги видите. Тогава те ще могат да ви помагат. Скъпи човешки същества, скъпи стари души, имате толкова много помощ на ваша страна.

№3. Променете нагласата си. Очаквайте решения, които са положителни. Очаквайте синхронности всеки път, когато срещате проблеми и не знаете как да ги преодолеете. Аз ви заявявам, че сихронностите се проявяват с ваше разрешение и с потенциал, какъвто просто не можете да си представите. Има стари души, и светлинни работници, даже и лечители, които са потънали в страдание. Духът обикновено казва такива неща, когато не разбирате какво се случва, когато не вървите напред, и повтаряте все същото, все същото...
И така, не е ли време за промяна: да очаквате вече положителни решения, да не се обръщате назад и да не мислите за отрицателните неща, а вместо това да ги отпразнувате? Аз ви обожавам заради онази част от вас, която е Бог. Празнувайте онези неща от вашия живот, които сте считали за негативни. Върнете се назад, изпълнете цялата церемония - превъртете ги в ума си, преобразу- вайте ги в положителни. Навярно ще кажете; „Крион, ти си нямаш и представа през какво съм преминал. Не мисля, че бих могъл да го направя без определен човек!” Не е вярно, светлинният работник може да го направи и планетата се променя, докато той го прави.

И още нещо накрая: Вярвайте в това, което ви казвам. Без да си спомните, без доказателства, не бихте могли да се отворите и да излезете на светло. Възможно ли е да преминете през ДНК и Акашовите записи, през стотици и стотици години... Възможно ли е да сте живели в Лемурия? Възможно ли е ...? Моят отговор е: ДА, скъпи мои. Сега вече знаете защо седите на този стол, защо сте били доведени тук, защо си задавате въпроси, защо не можете да спите нощем. Когато часовникът отмери 11 часа на 11.11. кажете: ”Благодаря Ти, Господи!” вместо да си мислите разни негативни неща!

Времената се променят. Имаше един велик учител, който крачеше по земята, Исус Христос. Накъдето и да погледнеше, той чуваше състрадание; накъдето и да погледнеше, той виждаше синхронност и решение; накъдето и да погледнеше, той виждаше любов. Хората усещаха Божията любов у него. Той им даваше напътствия, като им казваше:”Аз съм син Божи, такива сте и вие. Гледайте какво правя аз, защото това сте вие.”

Скъпи мои, ние с вас сме едно семейство. И аз ще бъда с вас до края на живота ви. Вие можете да ми затворите устата, да ми затръшнете вратата. Аз ще плача след вас, но няма да си отворя устата, и няма да ви досаждам, и няма да ви потупам по рамото, освен ако не се отворите за 11.11. Но това също си е ваше вътрешно решение.

Искате или не, животът ви се променя, и то по един толкова положителен начин. Това ви го казвам аз, насред трафика, насред бъркотията (смее се). Практикувайте състрадание, променете малко себе си - как мислите, как се отнасяте към другите, практикувайте любов – към тези, които са най-близо до сърцето ви, дори и към своите врагове. Защото накрая те ще дойдат при вас и ще ви кажат: „Не знам какво е станало с тебе, но ти не си вече толкова лош.”

Това са нещата, които ще променят Земята, кристалната й решетка - отправната система на всичко което Е, и които ще засеят семената в нас и в нашите деца, и в техните деца, и в децата на техните деца, за да се установи мир на Земята и никога, никога повече да няма световна война.

Сега вие сте точно по средата на космическото подравняване, остават ви още две десетилетия. Някой от вас ще възрази:”За какво ми е всичкото това, аз ще съм твърде стар!” О да, може би сте прав. Но знаете ли какво? Вие отново ще се върнете тук. Какво значение има тогава, щом като всичко, което се случва с вас, се записва в Акаша, и след като цялата тази енергия дойде при вас по ваша воля, и вие си спомните кои сте, и поемете инициативата, и разпръснете светлината – когато отново се върнете тук, ще се събудите с всичките натрупани знания! Тогава няма да ви се налага да минавате отново през това, което вече сте преживели. Това е същността на една извисена планета: да се родите в светлина. Такива ви виждаме ние. А на онези от вас, които мислят, че няма да се завърнат отново тук и че това е последния им земен живот, ще кажа: Всички вие ще се върнете тук.

Представете си една планета, влюбена в себе си. Това е вашата планета И никога вече не се страхувайте. Може би това ви предстои. Затова ви обичаме по този начин.
И това е така.


Превод от английски Борислава Макиова



Гласувай:
23



1. stela50 - Следейки големия интерес и търсене ,
13.12.2011 10:55
понякога надниквах в книгите на Крион ... и откривах интересни
послания и истини . Благодаря ,че ми припомни ,Бвен ...
с това - какво предстои да се случи .
Поздрав и прекрасен ден !
цитирай
2. bven - На 1: Здравей, Таня,
13.12.2011 13:49
Не знам как точно ще се случи, но със сигурност ще се случи тази промяна! Така, както очакваме нещо хубаво да стане с (около) нас - така и промяната е в ход. Нека само любовта да бъде движещата сила при промяната. И да бъдем спокойни и сигурни, че ще е най-доброто за нас!!!
Слънце и светлина в този ден!:)
цитирай
3. yotovava - Каквото е на чело писато, на камик не е - казваше баба.
13.12.2011 21:34
Каквото и да дойде, ще бъде за добро.


Хубава вечер

Валя
цитирай
4. bven - На 3: Валя, аз отдавна съм разбрала,
13.12.2011 21:44
че всичко се случва точно тогава, когато трябва и когато ние най-добре го разбираме:)))
Лека и приятна вечер!!!
цитирай
5. анонимен - antima
06.02.2012 12:56
hi!!!
цитирай
6. bven - На 5: анонимен-
11.02.2012 19:24
antima hi!!!
Благодаря за коментара.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868891
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава