Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2012 08:00 - за душите
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 3349 Коментари: 4 Гласове:
17


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

от http://www.spiralata.net/kratko/

Концепцията за работата на светлинния работник - Крион (Контактьорство)
Портланд, 23 Октомври 2011

Поздрав към всички. Аз съм Крион от Магнитната служба.

Структурата на енергийното поле е невидима.
Триизмерната реалност, която обитавате, не ви позволява да разберете кои сте. Това е една от причините, поради която Духът е тук и иска да умие краката ви. Ако използваме думата „жертва”, не би било правилно, защото звучи като страдание, или нещо подобно, и не отразява това, заради което сте тук. Затова ние използваме думата „кураж”, така е по-правилно.
Стари души, сега вие се събуждате. За какво точно се събуждате? Вероятно за интуицията, която ви подсказва вашата задача тук.
Друга една страна на вашата триизмерна логика ви води до една част от вас, която казва: Какво е това, което трябва да върша? Пред вас стои списък: да напиша книга; да бъда контактьор, да пътувам по света, да лекувам....

Толкова пъти вече сме ви казвали:
Скъпи човешки същества, духът не иска нито едно от тези неща от вас. Ако желаете, можете и да ги направите, но ние ви молим да запомните следното: чрез спомнянето (кои всъщност сте) идва светлината, а със светлината настъпва промяна на планетата, защото ВИЕ сте тук. Отново и отново се връщаме към метафората за светлината и тъмнината – за това как вие можете да промените една тъмна стая с помощта само на клечка кибрит. Ето затова сте тук. Ако вие прекарате живота си, мислейки се за нещо по-малко от това, което сте, или пък се питате защо сте се родили, или пък живеете с чувството, че нещата би трябвало да са някак си по-добре, вие сътворявате своята собствена гибел. Когато се връщахте на онова място, откъдето идвате, и което наричате „смърт”, вие се събуждахте от другата страна на завесата с мене, но сърцето ви отново искаше да се върнете с идеята: да опитам още един път, може би този път ще се събудя и ще успея да направя нещо за планетата..

Както вече много пъти сме ви казвали: Вие идвате на тази планета и крачите сред тъмни места, но където и да сте – дали в къщи, на работа или с приятели - единственото нещо, което трябва да правите е ДА ПАЗИТЕ СВЕТЛИНАТА. Станете състрадателни. Спорили ли сте някога с някой, който е състрадателен? (смее се). Някога били ли сте ядосан и, тръгвайки с намерение за конфронтация и очаквайки ответна реакция, изведнъж срещнете смирение? Или пък човекът отсреща ви казва:”Аз не ти се сърдя. Предавам се. Аз съм по-слаб от теб. И тъй като чувствам Божията любов у мен, нека не се караме повече!” Какво ще направите? Просто ще останете с отворена уста. И цялата тази „сърдита” енергия просто се изпарява. А вие току-що сте срещнал един Работник на светлината, който е успял да ви промени, защото той е различен. Разбирате ли как работи това? Променете се. Научете се на търпение и на състрадание, пазете светлината.

Толкова много въпроси сте ни задавали: как, защо, поради каква причина? И ние през годините сме се опитвали да ви дадем най-добрия отговор, на който сме способни. Много ченълинги са били осъществени с цел да ви обясним необяснимото. Необяснимо за онези, които живеят с ограниченията на 3-измерната реалност. Много пъти отговорите не са били това, което бихте искали да чуете. Много пъти сте ни питали: „Как да направим това или онова?”А ние сме ви отговаряли: Просто го направете. Това не е отговора, но за сега върши работа.
Нека да започнем разглеждането на този въпрос. Ще ви дадем метафори, идеи, обяснения за най-трудните неща, които сте понасяли.

Но преди да започнем да ви обучаваме, нека отново поставим въпроса: Защо сте тук? Какво, ако всичко това е истина? Какво, ако това е съобщение, което идва при вас от другата страна на завесата? Какво, ако можете да докоснете или почувствате антуража, който присъства днес в тази зала? Какво, ако този антураж включва и хора, които сте обичали, но сте изгубили? Ако това е една сесия, по време на която ви се позволява да се настроите на вълна, на която досега не сте били настройвани? Какво, ако всичко това е точно така и е истина? Ако сега ви лекуват? И ако е така, струва ли си да го пропуснете? Какво е това, което искате? Какво е това, което ви привлече, за да дойдете?

Нека Божията любов и радост ви докоснат, поемете десницата на Създателя вътре във вас. И ще бъдете докоснати, и ще знаете, че всичко е наред. Защото вие не сте тук, за да страдате. Вие сте родени с определена цел. Може би страдате в опитите си да разбулите заговорите? Разберете, това е хабене на енергия. Защото в тази зала има само един заговор и той е Божията любов, която изпълва залата. Ангелите, които присъстват тук, са заговорниците, дето стоят до стола ви и ще докоснат сърцето ви.. ако им позволите. Ако това се случи, всичко друго е без значение.
Помолиха ме да говоря научно. Как при вас започва процеса по просветлението? Как започва процеса на говоренето с клетъчната структура? Как започвате нещо, което няма как да бъде започнато по линеен начин? Вие се намирате в четвъртото измерение и моля, останете тук. Няма нещо, което да можете да направите, за да преминете в многоизмерно състояние, където ще можете да виждате и чувате всичко. На моя партньор трябваше да чука на вратата 22 години, за да започне да разбира какво действително се случва.
Но това беше преди, а сега положението е друго.

Нека поговорим за намерението. Намерението е началото. Какво възнамерявате на направите и какъв е процеса? Както сме ви казвали и преди, съществува телесен интелект, наречен „първичен”. Той представлява едно квантово поле около вас - кулминацията и събирателното от онази част от енергията, която е ДНК. И понеже се намирате в квантово състояние, няма значение колко ДНК имате, или къде е тя. Просто тя Е. Вие сте в нематериално и свързано състояние един с друг, създавайки квантово поле, наричано от някои Меркаба. Това не е в 4-D. Частиците, които го съставляват, са като гравитацията – многоизмерна, и макар да можете да видите как функционира, не можете да я видите физически; като магнетизма – многоизмерен и макар да можете да видите резултата от неговото действие, не можете да го видите физически. Той е невидим. Можете да видите резултата от действието на квантовото поле около човешко същество, даже можете и да го усетите, такава е природата ви. Клетъчната структура притежава разум (интелигентност), тя познава ДНК и вас. Вие често казвате, и това е широко известно, че в тялото съществуват два вида интелект.

Корпоративният (първичен) разум е квантов и е съвсем отделен от 4-D разума, който е вашият обикновен живот и заобикалящата ви действителност. Много от вас се стремят да изградят мост между двата, като мостът може да се изразява в това: Как мога да се свържа с първичния? Какъв е процесът? Имам ли подкрепа? Има ли кой да ме води, когато тръгна натам? Чрез настоящия ченълинг ще да ви дам концепция, с която да работите и която да ви помогне да постигнете целта си (намерението). Вие възнамерявате да направите нещо и това може да означава една седмица след този четвъртък, или след 4 години. Тук не става дума за такова намерение. Понякога се каните да направите нещо, и го правите, а после се отказвате. След това възнамерявате друго нещо или се отказвате. Така се получава цяла поредица от намерения. Но не е това, за което ще говорим.

Става въпрос за една трудна за възприемане концепция, но аз смятам да ви я дам. Това е един вид „чисто” намерение, при което след като го стартирате, други сили се впрягат в работа и завършват онова, което сами не можете да направите.
Намерението е един ключ. Той отключва един процес, който не се управлява от вас, а това е трудно за схващане.
Защо е трудно за вас? Когато гълтате храната си, управлявате ли вие самите храносмилателния процес? Вие контролирате поемането на храната, но храносмилането се управлява само, и това е толкова естествено.

Защо ви е трудно да го разберете – дали защото сте свикнали да вярвате, че трябва да контролирате всичко по пътя си, и то по целия път? Ако у вас възникне духовно намерение, искате ли да знаете следващата стъпка, и следващата, и т.н., така че да чувствате, че нещата са под контрол?

Не е ли достатъчно добре за вас, ако стартирате процеса и се оставите на Бог да свърши останалата работа? Това изисква известно смирение. О, мъдри мои! Помислете по този начин. Стоите на ръба на един басейн. Заявили сте 4-измерното си намерение да скочите във водата. Това намерение се материализира в действие. Вие скачате, колкото по-високо ви е възможно, и точно това е моментът на чистото намерение. Няма връщане назад. Енергиите около вас, които ви довеждат до водата - това е гравитацията. Веднъж скочили, вие не можете вече да се върнете обратно. Това е метафората на чистото намерение.
                     продължението следва









Гласувай:
17



Следващ постинг
Предишен постинг

1. malchaniaotnadejda7 - Здравей, Bven!
17.01.2012 09:39
Благодаря ти за този текст. Няма значение, от кой, точно е писан. Има значени, защо, подбудите. Те ме интересуват и спокойно мога да кажа, че ми бе полезен. От хората съм, които държат да контролират всичко и именно там някъде губя ключа. Толкова ми хареса обръщението на пишещия: "О, мъдри мои!" Почти с тройно придихание като при древните гърци.:) Все едно го е казал един мой покоен приятел. Той така се обръщаше към нас - някак поетично и напевно като при мерена реч. И звучеше естествено. Та, ако искаме наистина да сме "в контрол" на онова, което ни засяга, би трябвало да събудим сетивата си, приспани и от нас самите и да СИ СПОМНИМ. Светлината и паметта са две ключови метафори, които никога не са преставали да ме интересуват. Благодаря ти и радостен ден! Ще чакам продължението.:)
цитирай
2. stela50 - Поздрави , Бвен ...
17.01.2012 09:40
Запозната съм с книгите на Крион , предполагам това е откъс от една от тях .
Запозната ... е твърде малко , но достатъчно за да приветствам идеята ти .
...Отново и отново се връщаме към метафората за светлината и тъмнината – за това как вие можете да промените една тъмна стая с помощта само на клечка кибрит. Ето затова сте тук...
Приятен вторник ,мила приятелко !
цитирай
3. bven - На 1: Привет, malchaniaotnadejda7!
17.01.2012 19:10
Кой не иска да контролира живота и всичко наоколо? Само че се вижда, рано или късно, че това не става по желание. Може би има хора, които обръщат много внимание на себе си, живота, мислите, приятелите, действията - и с това постигат напредък, но той е изцяло духовен и винаги в резултат на много работа!!! Нека да търсим такива хора и да се стремим да правим най-доброто за себе си, останалото е в ръцете на Нашия Духовен Баща!
Радвам се, че ми гостува и си поговорихме задушевно, Надежда. Хубава вечер и поздрави на семейството!
цитирай
4. bven - Здравей, Стела!
17.01.2012 19:15
Не знам дали откъса е от книга или директно от ченълинга съвсем скоро - миналата година. Просто ми хареса начина, по който ни се обясняват "страшните неща" и ми се иска всеки да прочете и научи нещо повече за Себе си! Кой когато дойде и прочете - нали?
Хубава вечер и привети на всички у вас!:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14875760
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава