Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2012 08:00 - светлинен работник-2
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 4762 Коментари: 6 Гласове:
19

Последна промяна: 19.01.2012 19:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Преди 22 години аз дадох на моя партньор една концепция и ние я описахме в книга. Дълго след това се колебаехме, дали да я публикуваме или не заради думата „имплант”. Повече от три години ни отне да я издадем. Дадох му я през 1989, публикувахме я през 1993. Имахме много спорове, вкл. и с издателите, коя да бъде точно думата... Междувременно провеждахме много ченълинги и тази дума се появяваше отново и отново... имплант. Накрая всички се убедихме, че тя е най-правилната. Моля да разберете, че става въпрос за имплантиране на чисто намерение с цел промяна на клетъчната ви структура и че не можете да се върнете обратно. Казвам ви всичко това, за да осъзнаете дълбочината и значението на тази дума за началото на процеса. С формулирането на вашето намерение вие вече сте стартирали процеса.
След като вече картината е съвсем ясна (надявам се да е така), можете да седнете и да се обърнете към своята дълбока същност, притихнете и слушайте.

„Скъпи клетъчен инструктор, скъпи Създателю вътре в мен, аз заявявам намерението си за чиста промяна. Аз ще приема това, което е като сила, която ще доведе намерението ми до състояние на проявление. Каквото и да ми струва това, аз ще го приветствам, защото съм изказал чисто намерение за това; каквото и да се случи, аз ще знам, че то е добро и правилно и ще се опитам да го разбера. Ако ме доведе до тъмни места за известно време, аз ще се опитам да разбера, и ако това намерение промени нивото ми на вибрация, аз ще знам, че са ме извели от зоната ми на удобство и ще се опитам да го разбера. Ще се разхождам насам-натам, очаквайки решения, и ще знам, че се променям. Ще приветствам всеки миг.”
Ето това е намерението.

Когато тръгвате с чисто намерение и нещо се случва, по законите на духовната физика вашият Висш Аз, първичното ви тяло, вашата ДНК очакват да чуят горните думи, изразяващи вашето разрешение за приемането на импланта и за промяната. Започва един процес, който е извън вашата власт. Енергията, която все още не притежавате, но за която сме ви говорили, ви държи будни нощем. Вие започвате вече да я чувствате.

Скъпи човешки същества, няма ключове за изтриване в човешко съзнание. Вие не можете да спрете да знаете нещо, само защото не искате да го знаете. След като веднъж процесът е стартирал, и са налице известни разкрития, вие не можете да спрете да ги знаете. След като процесът на вашата промяна и на всичко около вас започне, не можете да се върнете назад. О да, можете да отричате това, което се случва, но тогава ще предизвикате дисбаланс. Можете и да се престорите, че не се е случило, но все едно - дисбалансът е налице. Затова не го правете. Виждате сега важността на чистото намерение, нали?
Това беше №1.

Следва №2.
Ще се постарая по един научен и подходящ за вас линеен начин да ви обясня интелектуализацията на намерението. От вас зависи да се изкачите до следващото ниво. Това не линейност, а концепция.
Бих искал да дискутираме малко около тази... физика на разума.
Какво е нивото на енергията на планетата към днешна дата, в сравнение с тази отпреди 20 години? Нещо се случва. Началото е поставено, налице е поддържаща система; поддържаща система, която досега не сте имали. Това е просто началото. Някои от вас започват да го усещат. Както сме ви казвали, онези неща, които вече сте проумели и възприели започват да работят. Нещо се случва, когато срещнете отворен и кооперативен човек. Нещо се случва, което позволява на светлинните работници да запазват светлината.

Обръщам се сега към тези светлинни работници, които са били част от това, което наричаме „революцията на старите души” през последните 40 години: Вие трябваше здраво да се борите, за да навлезете и се движите свободно в енергията. Бъдете внимателни, когато печелите битка, защото има тъмнина, която все още е силна; бъдете внимателни, когато лекувате, бъдете внимателни за баланса на младите хора, които вървят с вас, защото се води битка. Някои от вас се бяха много изтощили и все още не са напълно възстановени... Такава беше тогава енергията, но сега е различно.

Преди време започнахме да ви обясняваме, че светлината е по-силна от тъмнината. Започнахме да ви говорим за принципите, по които работят светлинните работници. Всичко това идва да рече, че физиката на разума ще вземе всичко, което правите сега и ще го усили. Освен това, сега се създава една система за подкрепа. Енергията, която работи за вас, образува една система за подкрепа.
Едно живо дърво няма съзнание за нещата, които ще трябва да прави. Но то притежава жизнена сила. Налице е репродуктивност - то живее и умира. Дървото, което расте в гора, без да знае дали ще бъде дърво за дълго. В началото е крехко, но гората го подкрепя. За да расте бързо, му е необходима слънчева светлина и мека почва, в която се развиват корените му. В почвата се развиват насекоми, които се хранят с него; и по някакъв начин то също ги храни. Това е екология – системата, която подкрепя дървото. Дървото не е само. Скоро дърветата порастват и се образува гора. Гората пораства независимо от външните условия, защото е налице система.

Как се е появила тази система? Постепенно и внимателно, чрез много преходи и промени. Вземете дървото, изкоренете го и го посадете в пустинята. Имаме същото дърво със същата жизнена сила. Но то няма да порасте, защото системата липсва.

Светлинните работници в момента се намират на етап, в който системата започва да работи. Вие възнамерявате нещо. Процесът стартира. То е като дърво, вие посаждате себе си в системата на проявлението. Системата започва да ви подкрепя така, както не ви е подкрепяла никога досега в историята на човечеството. Подкрепата се проявява чрез синхронността. Можете да разчитате на нея. Синхронността, независимо от обстоятелствата, ще ви срещне с подходящите хора, ще ви постави в съответните ситуации, и ще имате достатъчно време. Изгонете страха. Вие знаете, че когато изпитвате страх, страхът разрушава синхронността. Осъществявате чисто намерение, процесът стартира и изведнъж казвате: ами какво ще стане, ако не проработи? Ако слънцето не грее, ако почвата не е подходяща? Започвате да се притеснявате и така прекъсвате синхронността. Системата не може да работи, когато вие сте в състояние на отричане на нейната мощ.
Трябва да вярвате на системата.

Възнамерявате нещо. И тук се намесва физиката на разума. Тялото ви започва да реагира, нещата започват да се случват с вас. Всъщност се извършва взаимодействие между квантово поле на Гая и другите човешки същества; вие създавате поле, което не можете да видите. Това е система. Красива система.

Разбирате ли какво става? Всичко, което си говорихме за промяната в тази планета и промяната на вибрациите, започва да си идва по местата. Огледайте се наоколо. Цивилизации и култури изхвърлят старото, без дори да знаят какво ще дойде след него, но са убедени, че ще е нещо по-добро от предишното. Това е новото, което се случва – една нова система започва да действа на планетата.

Следва №3.
Процесът, за който ще ви говоря, не е линеен. Той се нарича „водене” (guidance). Ето един въпрос, който всяко човешко същество си задава, когато получава послание или сигнал: ”Ето, аз сега възнамерявам нещо. Аз съм част от системата. ОК, как ще разбера какво да правя сега?” „Воденето” е квантова концепция. Следователно, то не се разкрива пред човешкото същество по начин, по който той/тя очакват. Ако искате да бъдете водени от Духа, какво очаквате в 3-D? Знаци? Гласове? Писмени указания? Нещо, което ще разпознаете във вашата 3-измерната реалност и в съответствие с което ще действате. Искате стъпка напред. Колко стъпки? Какво да направя? Как да създам енергия, така че да знам къде отивам и какво правя? Как мога да кажа ДА или НЕ?
Това не се случва в 4-D. Тук (в залата – бел. прев.) има една художничка. Тя ви казва, че една сутрин се събудила и нарисувала в ума си нещо, което днес вече е на платното. Чувала ли е гласове? Виждала ли е знаци? Усетила ли е емоции? Отговорът е НЕ. Съществува една част от мозъка, която вие наричате креативна (творческа), а ние наричаме божествена. Това е креативният източник вътре във вас, единствената част, която можете да усещате всеки ден. Тя пее песни и сътворява истории чрез своето въображение. Така работи въображението на най-великите скулптори на света, които в къса гранит виждат онази част, която трябва да се отнеме, за да се превърне останалата част в произведение на изкуството. Откъде идва всичко това? То е квантова концепция. Нито един художник не рисува с числа.
Откъде идва воденето? Воденето идва от същото място, откъдето идва рисуването. То се явява изведнъж, проблясва като светкавица и изчезва толкова бързо, че не можете да го познаете. Това, което трябва да направите, е да упражнявате мускулите си, за да се научите да го задържате. Тук вече говорим за търпение и време. Как можете да задържите една проблясваща в мозъка ви концепция за изкуство?

Първо, вярвайте на интуицията си. Обръщайте внимание на проблясващите мисли, които ви карат да се обърнете наляво или надясно, и които вие официално пренебрегвате или третирате като шумове. Научете се да обръщате внимание на знаците, които вашия креативен мозък ви подава, вместо да го класифицирате като въображение. Защото това всъщност е вашият Висш Аз, който ви говори. Затова в такива моменти се чувствате обичани.

Преди почти 5 години моят партньор пресече бариерата. Когато го попитахме дали не е по-добре да бъдем заедно през цялото време, отколкото да предаваме чрез ченълинги, първият въпрос, който ни зададе, беше: Какво ще изгубя от това? Това е триизмерен, линеен начин на мислене. При това мислене нещо е добро, ако при него вие получавате нещо. Или пък, за да получите нещо, трябва да загубите друго нещо.

Енергията на тази планета създава нещо, което не е съществувало преди на тази планета. И вие не можеш да загубите нищо. Можете само да добавите към съществуващото.
Просто дръжте будна креативната част от мозъка си. Творческите способности са широко отворени за ченълинг... и за още неща. На онези, които ще ме попитат как да го направят, аз отговарям: Просто го направете. Не мога да ви го обясня по-добре. Може би ще дойде време, когато ще е по-лесно, но засега е това: Когато възнамерите нещо, направете го и не се притеснявайте за това, какво ще се случи, обаче нека намерението ви да е чисто. И не забравяйте, че няма връщане назад.

Следващото, което не бива да забравяте е, че планетата ви подкрепя и да очаквате решения.
Знаете ли какво става с вас, когато съществувате в креативно състояние? Проявленията започват да идват при вас, но правилата са същите – не можете да седите просто така и да ги чакате, а вместо това трябва да тръгнете напред, да отваряте врати, и да наблюдавате как то работи. Ще ви дадем и една инструкция за отварянето на врати – ако срещнете съпротива, минете по друг път. Не насилвайте, не форсирайте – това е знак. Всички тези неща работят заедно и ще ви доведат до подходящото място, там, където сте пожелали да бъдете. Това е начинът, по който светът ви подкрепя. Наблюдавайте какво мислите и какво казвате, защото вие сте в креативен мод. Ако кажете: „Винаги съм уморен”, Вселената ще бъде щастлива да ви накара да бъдете винаги уморени. Ако кажете: „Знаех си, че така ще се случи. Винаги става така!”, Вселената ще съдейства винаги да се случва така.

Разбирате ли какво ви говоря? Вие можете да създадете каквото пожелаете. Сега трябва да започнете да мислите по един различен начин. Човекът, който ви напада или се държи грубо с вас, мисли по различен начин. Благословете го: „Съжалявам, днес му е лош ден.” Можете ли да го направите? Ако не можете, вие ще сътворявате много точно онова, което НЕ желаете. Страхът предизвиква страх, гневът предизвиква гняв. И накрая воденето идва от креативния център в мозъка ви – онази част, която рисува картините, пее песни, реди стихове...

Има важно съобщение за вас в настоящия момент. Вие можете да кажете: ”ОК, звучи добре. Ще опитам да го направя идния вторник. Сега съм зает.” Направете го СЕГА, докато антуражът е тук. Започнете още тази вечер, изцелението започва. Намерете тихо и спокойно място, където никой няма да ви безпокои.
Аз съм тук заради всички вас, защото ви обичам, и защото съм осъзнал нуждата от забързване на темпото. Не съм ви го казвал преди: Направете го сега, не чакайте.
Сега е най-добрият момент за засаждане на семената в почвата на този свят, и вашият апел ще достигне до толкова много следващи поколения. В това се състои работата на светлинния работник.
И това е така.

             
Превод от английски Борислава Макиова





Гласувай:
19



1. анонимен - имплантиране на чисто намерение с цел промяна .
19.01.2012 09:32
Колко импланти трябва да имаме в себе си, така че да направим промяна? Само намерението не е ли достатъчно, за да започне това?
Много хубав материал, бвен!
цитирай
2. bven - На 1: анонимен , самото деклариране на намерението пред себе си, според мен дава начало на процеса:
19.01.2012 12:04
"Каквото и да ми струва това, аз ще го приветствам, защото съм изказал чисто намерение за това; каквото и да се случи, аз ще знам, че то е добро и правилно и ще се опитам да го разбера."
Поемането на съдбата в свои ръце е осъзнат процес . Всеки сам решава как ше подреди живота си и всичко, което се случва. Без обвинения и нападки за чужди въздействия, защото всеки е сам Творец!
Малко е времето, а темата е обширна и има доста литература по въпроса.
Желая ти хубав ден!
цитирай
3. stela50 - Сега успях да довърша прочита на статията , Бвен ...
19.01.2012 20:17
Много положително въздействие ... Някои моменти прочетох по два пъти .
Четейки и осмисляйки изпитваш спокойствие , хармония , мир
със себе си , поне аз се почувствах така .
...Когато възнамерите нещо, направете го и не се притеснявайте за това, какво ще се случи, обаче нека намерението ви да е чисто. И не забравяйте, че няма връщане назад... С добро и чисто намерение ...
Поздрави за постинга !
цитирай
4. bven - На 3: Таня, наистина дълъг материал се получи, но трябва да е заедно...
19.01.2012 20:24
Аз също си го препрочитам и усещам спокойствието, което се дава на всички ни. Всичко, което се случва сега на Земята е много отдавна планирано. Значи за нас се случвай само най-доброто!
С благодарност и любов те поздравявам!
цитирай
5. mileidi46 - Интересно...
20.01.2012 21:42
Интересно...
цитирай
6. bven - На 5: Надявам се, Милейди, надявам се:))
20.01.2012 21:48
Вселената ще съдейства винаги да се случва така.

Разбирате ли какво ви говоря? Вие можете да създадете каквото пожелаете. Сега трябва да започнете да мислите по един различен начин.
Благодаря за прочита.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14833694
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава