Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2012 08:00 - групова карма 7
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 2712 Коментари: 4 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


АРИСТОКРАТ

В много прераждания сте били височайша особа, владетел, жрец или артистична душа. Имали сте невероятни способности и потенциал, но сте се нуждаели от цел и стимул, за да ги изявите. Живели сте в Мексико, по времето на майте, където сте били сред жреческото съсловие. Общували сте с боговете и сте били вдъхновени да организирате строителството на пирамидите. После душата ви е избрала нови опитности в Римската империя. Отново сте били в аристократична среда, но животът ви се е променил в друга посока по време на размирици, преврат и военни действия. Тогава сте загубили онова, което сте имали, и животът ви е бил мъчителен и труден.

Имали сте прераждания в различни страни на Европа. Често сте имали достъп до кралските дворове и аристокрацията. Налагало се е да оцелявате сред интриги и лицемерие, както и в дворцови борби за надмощие и власт. През XIX век сте избрали живота на артистичната натура и изявите пред публика. Имали сте дарба да пишете и са обожавали и хвалели таланта ви. Но този път изпитанията пред вас са били чувствата и любовните връзки с неподходящ партньор. В повечето случаи това също е довеждало до драматични обрати. Налагало се е да се борите за любовта си, но без да срещнете разбиране, нито подкрепа от другите. И отново времената са били смутни, преходни и неспокойни, както е било по време на много от вашите прераждания, в които сте трупали опитности.

Какво носите от миналото си: Живеете с усещането, че сте по-различни от другите, отличавате се с вроден аристократизъм. Понякога сте недостъпни или се държите дистанцирано, което обърква хората, особено тези, които не ви познават. Цените таланта, творческите заложби, интелекта и правилата. Имате дарба да работите със словото. Понякога чувствата ви въвличат в сложни и объркани отношения.

Вашият урок сега: Време е да помагате на другите, защото сте натрупали опит, знание и умения. Правете го по най-подходящия начин, независимо с какво се занимавате. Можете да работите за хармонията, красотата и развитието на себе си и на другите.

Кармични болести: Лабилна психика с крайни чувства, променливо настроение, главоболие, проблеми със сетивните органи, храносмилането, костите, гръбнака, черния дроб и бъбреците. Вариращо кръвно налягане, аритмия, проблеми с щитовидната жлеза.

Пол: В тази група, както и в останалите, изборът на мъжко или женско тяло е своеобразна смяна на „костюмите и ролите”, за да уравновесиш онова, което не си успял, а и за да разбереш по-добре другия, с когото си свързан на нивото на сродните души.



ЗАКРИЛНИК


Винаги и през всичките си прераждания сте се стремели към безсмъртието. И сте осъзнали, че може да го постигнете и да продължите преходността на човешкото битие, като оставите следа след себе си. Затова сте имали животи, в които вашата цел е била майчинството или бащинството. Невинаги сте имали потомство, което ви е измъчвало, но сте съумявали да пренасочите любовта и усилията си в подкрепа на другите. Помагали сте на болни и бедни, закриляли сте талантливи деца и творци. Вършели сте благотво-рителност и сте подкрепяли различни каузи, насочени към пробуждането на човешките възможности.

Живели сте в различни европейски страни. Понякога сте били владетели, които се е налагало да плащат цената на мира и суверенитета на държавата с щастието или живота на децата си. Дори когато сте имали многобройно потомство, винаги сте страдали от загубата на дете и мъката и болката е оставала с вас през целия ви живот. Понякога сами сте насърчавали детето си да застане на страната на справедлива кауза, дори това да е струвало живота му.

Какво носите от миналото си: Готовност за подкрепа и саможертва, обективност, състрадание, благородство, стремеж да закриляте приятелите и близките си, както и непознати в беда. Продължавате да цените ролята на семейството и децата, като продължители на рода. Стремите се да оставите нещо след себе си, което ще остави следа във времето.

Вашият урок сега: Време е да използвате силите и уменията си за по-глобални каузи и начинания, да можете да постигнете успех, който ще донесе полза за повече хора. Затова се налага да работите усилено, а онова, което спечелите, ще ви даде свободата да покровителствате и да подпомагате другите.

Кармични болести: Проблеми с половата система, безплодие, стерилитет, нарушение на ендокринната система, заболявания на белите дробове и бъбреците, безсъние, депресивни състояния.

Пол: В тази група душите използват проявата си като мъж или жена, за да служат и да помагат. Трябва да работят над егото и да разберат сами за себе си защо помагат на отделни личности или каузи, дали мотивите им не се ръководят от скрити подбуди, или са проява на опита им да включат другите в потока на изобилието, за да уравновесят онова, което е породено някога.


Първият кръстопът за душата е след 7-годишна възраст. След това подобни кръстовища имаме на 13, 17, 19, 21, 28, 33, 40, 42, 52, 63 и 70 години. Те са универсални „възлови точки”, но всеки човек има и лични кръстовища на изборите. Тяхната енергия се проявява през 9, 11 и 22 години.
                              край  image
 



Гласувай:
14



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - имам много близък и скъп за мене човек...
19.09.2012 10:19
в групата на закрилниците...
вярно и трогателно се припокрива всичко...
благодаря ти, мила Татяна...
цитирай
2. li4kata - Аристократ!
19.09.2012 19:17
Така като чета 90% е истина за мен! Не знам откъде идват тези знания, но за мен е много точно наблюдавано и явно има някакви закономерности. И да не вярва някой, да счита, че това са глупости, тези неща си съществуват въпреки това!
цитирай
3. bven - На 1: За мен също съвпаденията са много - за различни мои близки:))))
19.09.2012 20:38
Всеки има възможност да реши дали е сериозно или шега - дори шега е хубава!
Хубава вечер !
цитирай
4. bven - На 2: Привет, Личката!
19.09.2012 20:40
И моите наблюдения за аристократите съвпадат и се покриват при доста личности:))
Все пак истината преди всичко!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14874326
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава