Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2013 08:00 - СВЕТИ И ОБИЧАЙ!
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 8300 Коментари: 4 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

         
   откъс от  книгата  на БАГРИНА КЛАРК “В НОВОТО БИТИЕ”


СМИСЪЛЪТ НА ВЪЗНЕСЕНИЕТО

В познатата ви история няма случай на групово възнесение. Великите Учители са преминавали в по-високите светове чрез възнесение. Никой от тях не си е оставил физическото тяло на бавно тление. Те са могли да разграждат физическото си тяло и отново да го съграждат, докато са били на Земята. Така мигновено са се пренасяли на големи разстояния. Могли са също да стават невидими. Учителите, докато са били на Земята, са пребивавали едновременно в различни измерения. Владеели са отделянето на астралното от физическото тяло и така са пътували из Галактиката. Вече има и обикновени хора, които владеят астралните пътувания. Това, което могат възвишените същества, е заложено в човешките възможности. Усвояването на тези опитности ви предстои.

Същността на Възнесението е да се преминава със земното физическо тяло в по-горно измерение, без това да става чрез тление. Това фактически също е превъплъщение в нов живот, но като се запазва физическото тяло. Това е нов опит за Душата ─ преминаване в друг живот, без да сменя физическото тяло. Това е и по-висша възможност, която досега за душите, които са се въплътявали в обикновени хора, не е била позната. Не ме разбирайте погрешно. Всички вие сте Божии пратеници и служители. Носители сте на Божествения заряд и сте вечни, но не сте велики учители, аватари и същности, усвоили уроците от най-високите училища. Това ви предстои. Това имам предвид под „обикновени хора“

Голяма част от същностите в едно измерение са почти на еднакъв еволюционен етап. Има групи, които са по-напреднали в развитието си. Те се явяват духовните двигатели на цивилизацията. На тях им престои квантовият скок, т.е. Възнесение.
Възнесението е много специална опитност за Душите, които са слезли в третото измерение. Те ще познаят сложната трансформация на физическите тела, които обитават.

Възнесението е опит за ускорена еволюция. В следващите земни епохи Възнесението ще бъде нещо познато и постижимо, както сега е тлението. Душите, които ще изберат въплъщение в по-гъста материя, ще продължават пътуването си към горните измерения чрез Възнесение. Тъй наречената „смърт“ ще остане описана в аналите на Земята като преминат опит, който вече няма да е нужен.

Все повече индивиди от трето измерение ще продължават еволюцията си чрез Възнесение. Тези, които не са готови, ще бъдат в третото измерение, докато постигнат Възнесението.
Цялата Галактика и дори Вселената са в очакване на непознатото явление за цивилизация от третото измерение. Този начален опит за Възнесение ще вдъхнови и следващи групи от земни хора да се стремят да го постигнат.

Земята постепенно ще се раздели с третото измерение и ще продължи в петото, но Душите, нуждаещи се от смъртен опит, ще бъдат насочвани към други планети от трето измерение и с условия, които са подобни на земните.
Когато всички планети от дадена слънчева система преодолеят третото измерение, тогава тя като цяло преминава в по-високи честоти. Вие търсите извънземен живот и учените ви в голямата си част не вярват в неговото съществуване. Във вътрешността на вашето Слънце има високо развита цивилизация. Няма как да видите цивилизациите на другите планети, които са в по-високо измерение. За вас те са невидими заради по-високите им честоти. Когато повишите вибрацията си и тази на Земята, тогава планетите от Слънчевата система изведнъж ще се окажат обитаеми.

С нетърпение се очаква Земята да излезе от третото измерение, за да бъде осъществен явен контакт с цивилизациите на другите планети. И сега съществуват такива контакти, но те са телепатични. По-надарените ясновидци могат да виждат какво има на другите планети.

Много отдавна и днес Земята е посещавана от представители на по-висши цивилизации от вашата Слънчева система и от други съзвездия. Понеже те вибрират с по-високи честоти, са невидими за земните хора. За да ги видите, трябва да понижат вибрацията си и да придобият човешки вид. Те са между вас, но вие не ги разпознавате. Много от тях са Светлинни същности, които са преминали седмото измерение. Има и от дванадесетото.
Усилията ви за ясен контакт с други цивилизации ще имат успех, когато завибрирате с честотите на петото измерение. Това е също, както когато сложите далекоглед; виждате подробности, които без него са невидими за вас. Чрез микроскопа узнахте за свят, който също беше невидим. Повишената вибрация ще разшири вашите възможности за контакт с невидимите засега за вас същества от по-горните измерения.

Възнесението е велик акт за навлизането в един друг свят, който е още непознат за вас. Ще бъде прекрасно да влезете в този свят на Новото Битие. Трябва да повярвате, че тази възможност вече е отключена за земните хора. Вашите усилия да се случи това са от голямо значение.

Създателят и Светлинните същности от цялото Мироздание ви благодарят и ви приветстват за това, че сте избрали трудния опит на дуалността и пребиваването в гъстата материя. Вашият опит има огромно значение за по-нататъшното усъвършенстване на новите светове от Творението. Чрез него ще бъде избегнато навлизането в ниските измерения на следващите вълни от Души, които ще излязат от Първоизточника и ще пътуват по измеренията. Вие сте войници от най-трудната фронтова линия. Вашите преживявания, усилия и придобит опит ще издигнат ниските измерения по-високо по спиралата на еволюцията.

Бъдете Благословени. Приемете Възнесението като величествена поанта на този опит. Разделяте се с дуалността, разделяте се с антагонизма между мъжката и женската енергия, както и със създаването на нова карма и въртене в колелото на прераждането.
Ще се убедите ─ очакват ви прекрасни преживявания в петото измерение.
На добър час!

СВАЛЕТЕ СТАРИТЕ СИ ОДЕЖДИ
Не говоря за дрехите ви от плат. Старите ви одежди са вашите разбирания за живота, вашите мисли, чувства и действия. Днес е празникът „Преображение Господне“ по нов стил (06.08.2012). Това е денят, когато Иисус Христос се е явил на трима от учениците в светлинното си тяло. Това е новото ви тяло, с което ще засияете в петото измерение. Това ще се постигне чрез повишената ви вибрация, а тя се постига чрез отваряне на сърдечната ви чакра. Щом тя се отвори, сте изпълнени с Любов. Всички ваши мисли, чувства и действия са плод на Любов. Енергията на Любовта ви обгръща постоянно. Където и да сте, вие излъчвате Светлина и Любов. Вие сте като факел, който осветява пространството и хората в него.
Без да се правите на проповедници и учители, чрез енергията на Любовта преобразявате пространството; внасяте благодатни промени в съзнанието на хората, с които контактувате или срещате по улиците и в обществените места. Не е нужно да обяснявате някому как трябва да преобрази живота си, ако вие вече сте го преобразили. Самото ви присъствие работи вместо думите. Новата ви вибрация повдига вибрацията на пространството, в което се намирате. Отворената ви сърдечна чакра изпълва света около вас с Любов, без да говорите за Любов. Вие излъчвате Любов и сърцата на другите хора започват да резонират с вашата сърдечна чакра и да откликват на тази енергия.

Не е необходимо и не е правилно да променяте другите според разбиранията си. Променяйте себе си ─ така по-успешно ще променяте настоящия си свят. Така ще отваряте прозорец към Новото Битие и за другите.

Когато преодолеете страха, ще свалите една част от старите си дрехи. Когато преодолеете тревогите си, ще свалите друга част от остарелите си одежди. Когато спрете да се притеснявате за утрешния ден и се оставите в ръцете на Създателя, ще постигнете онова спокойствие, което е необходимо за учестяване на вибрациите ви. Когато премахнете вълнението относно материалните придобивки, ще почувствате лекота. Докато в съзнанието ви има тежест заради неудовлетворените ви земни желания, трудно ще напуснете третото измерение.
Не говоря, че трябва да живеете в бедност, а да се освободите от постоянната мисъл за нови и нови материални придобивки. По-важно е да се погрижите материята около вас да е красива и хармонично съчетана. Красотата и хармонията са присъщи на по-високите измерения. Внасянето на красота в третото измерение повдига общата вибрация. Светът ще се преобрази, когато облечете дрехата от Светлина с втъкана в нея Любов. Освобождавайте се от всичко материално, което ви пречи и дразни погледа ви. Позволете на енергиите да се движат свободно.

Облечете за постоянно дрехата на усмивката и вежливостта. Кой какво върши, не е ваша работа. Всеки отговаря сам за себе си. Вие не сте отговорни за деянията на другите. Когато увеличавате в себе си Светлината и излъчвате Любов към света, сте свършили най-важната си работа.
Съчетайте дрехата си от Светлина и Любов с благодарност. Благодарният човек е драг на Бога. Благодарният ще получи Божието благословение и възкачване по спиралата, където ще свети още по-силно.
Освободете се от желанието да спорите и да доказвате правотата си. Всеки е с неговата си истина. В третото измерение тя е относителна. По пътя си всеки е стигнал до някаква истина. По-късно ще я обогати с нови аспекти.

Споровете и състезанията раждат антагонизъм. Те са ярък израз на дуалността и на болното его. Докато спорите и се състезавате, изразходвате неправилно енергията си и стоите на едно място. Не препоръчвайте учения и духовни практики ─ всяка душа е избрала своята програма и е предвидила по кой начин да бъде осъществена. Чуждата намеса обикновено наврежда. От вас не се иска нищо друго освен да светите и да обичате. По този начин ефикасно ще преобразявате света.
Ако роптаете и недоволствате, потъвате в дуалността. Оттам може да ви извади единствено благодарността. Ако сте благодарни и за доброто, и за лошото, постигате смирението. Мъдрият човек е смирен ─ той знае, че всичко, което му се случва, е за добро, защото душата му е избрала да премине през това. Съпротивлението задълбочава дуалността и трудностите в живота. Когато егото недоволства и се съпротивлява на програмата, избрана от душата, човек няма покой, нито пък може да се зарадва на нещо от живота.
Детайлите по дрехата ви, пришити от дуалността, са доста. Сваляйте ги един по един и прибавяйте Светлина. И накрая ще имате дреха от Светлина, Любов, Смирение и Благодарност.

Няма друго ─ СВЕТИ И ОБИЧАЙ!





Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - СВЕТИ И ОБИЧАЙ ... колко хубаво звучи ...
30.09.2013 18:29
...Не е необходимо и не е правилно да променяте другите
според разбиранията си. Променяйте себе си ─
така по-успешно ще променяте настоящия си свят...
Благодаря за представянето на тази книга, Бвен.
Красива вечер !
цитирай
2. bven - Здравей, Стела50!
30.09.2013 18:57
Решили сме да живеем във време на промени и всеки сам да се променя. Ако можем да се освободим и от грижата за материалното (вече натам вървим), все по-лесно ще е за нас и другите, защото всеки влияе на околните и на всичко тук, на Земята. Радвам се, че ти хареса този откъс:)))
Намасте!
цитирай
3. bezistena - Няма друго освен Бог Исус и Богородица!
08.10.2013 17:35
Прекрасни Божествени послания,съставени със спиращи дъха сакрални Техни именни зашифровки,блестящи христоматийни примери за обучение на начинаещи посвещавани:
ИМЕННИ ЗАШИФРОВКИ=Бог Изуш и Бокиня Мария
СВЕТИ И ОБИЧАЙ=Бог Исуш и Богиня Диана
ОБИЧ=Богиня Диана и Ешуа
СВЯТ=Иса и Богиня Диана
СВЯТИ=Иса и Богиня Диана
СВЕТИИ=Иса и Богиня Диана
ВЪЗНЕСЕНИЕ-в историческите анали и архиви на човечеството има само един прецедент на ВЪЗНЕСЕНИЕ,което е на Господ Бог Исус-епохален акт,съхранен със шифъра на Свещения БГ език в термина и указващ Българското му Божие авторство:
ВЪЗНЕСЕНИЕ=Бог Исуз!!!
НОВО БИТИЕ=Бог и Богиня Диана
СТАВА НЕВИДИМ=Бог Иса и Богиня Диана Мат
ИЗВИСЕНИ СЪЩЕСТВА от=СЪЩЕСТВА от Бог Исуз
ПРЕМИНАВАТ В ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ при=при Богиня Матара Мария и Бог Иза Трака
БОЖИИ ПРАТЕНИЦИ на=на Бог Цар Ежуа и Богиня Диана
БОЖЕСТВЕН ЗАРЯД=ЗАРЯД на Бог Исуж и Богиня Диана
ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Мария
ДУША=Диана и Ешуа
СМЪРТ=Иса и Матара-вече приключващ експериментален етап за хората,проектиран и изпълняван от Българските Богове
ТРЕТО ИЗМЕРЕНИЕ=Друида Иза и Мария
ИЗВЪНЗЕМЕН ЖИВОТ=Бог Изуж Змея и Богиня Диана
ВИСОКО РАЗВИТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Зар Бок Иса и Богиня Диана
ПО-ВИСОКО ИЗМЕРЕНИЕ=Бок Исуз и Богиня Мария
ЯСНОВИДЕЦ=Исус и Богиня Диана=Деца на Бог Иса
ТЕ СА МЕЖДУ ВАС=Те Са Исуж и Богиня Мад
СЕДМО ИЗМЕРЕНИЕ=Исус и Мад Мария
СЪЗДАТЕЛИ=Исуз и Диана Дуло
МИРОЗДАНИЕ=Мадара и Иза
СЪЗДАНИЕ=Исуз и Диана
ПРИЕМЕТЕ ВЪЗНЕСЕНИЕ от=от Богиня Матара и Бог Исуз
ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ=Богиня Диана Мария и Иза
КРАСИВА МАТЕРИЯ=Иса Барка и Матера
МЪДРИЯ ЧОВЕК Е СМИРЕН=МЪДРИЯ ЧОВЕК Е НА Иса и Мария
МИРОЗДАНИЕ,СЪЗДАДЕНО ОТ=СЪЗДАДЕНО ОТ Мадара и Иза
Няма друго освен СВЕТИ И ОБИЧАЙ!=Няма друго освен Бог Исуш и Богиня Диана
Каним всички поетични души(Души на Исус и Мария)в нашия блог:
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
БЛАГОСЛОВЕНА СИ,ТАТЯНА!
цитирай
4. bven - На 3: Благословени са всички, които са тук и сега, на тази свещена земя, . bezistena !
11.10.2013 11:17
Нека живеем и работим по Божествените закони, за да има светлина, хармония и любов между всички и нека всеки еволюира според желанието на душата си!
Намасте!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14833409
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава