Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2014 09:00 - актуалното споразумение на Създателя 2
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 531 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


ІІ. Моята главна цел My Central Purpose


Хелиографското копие на изследването има всеобхватно намерение; вие не получавате Божествен труд и твърде щателно обучение, само за да си осигурите възможността да се насладите на безкрайно блаженство и вечно спокойствие. Има цел на служене, намираща се извън обсега на човешките възприятия, скрита отвъд хоризонта на настоящата ера на вселената. Ако аз ви замислях да ви взима на вечна екскурзия в нирвана, несъмнено не бих изградил цялата ваша вселена в едно необятно и заплетено училище за обучаване, не бих реквизирал значителен клон от моето създаване като учители и инструктори и тогава да изразходвам ери след ери, направлявайки ви, един по един, през това огромно вселенско училище, базиращо се на изучаване чрез опита. Придвижването напред на системата на човешкия прогрес е култивирано, по моя воля, с ясната цел за сливане на човешките видове с други видове от различните вселени.
Тъй като това ми е природата, да бъда седем - кратен, има седем вселени, които съдържат моето тяло. В рамките на всяка от тях е излят вид по конкретен шаблон на ДНК и се отглежда от Интелигентността на Източника, за да изследва неговата материална вселена. Всеки от тези видове е изпратен от централната раса във вселената, която беше създадена, за да разкрива своят потенциал и семенна визия. Вашият вид ще се слее с шест други видове в далечно бъдеще, което ще събере моето тяло като живо разширение на познатото създаване. Макар че това може да изглежда толкова далечно, тъй като няма връзка с вашето време, жизненоважно е да разберете обхвата на вашата цел. Вие можете да мислите за тези седем вида, като присъединени отново членове на моето тяло, за да ми/ни позволят цялата функционалност в рамките на Великата вселена. Това е моята цел и следователно и вашата собствена.
Свободната воля не ви е отнета, тя просто е обединена с моята/нашата собствена. От най- дълбоката камера на моето съществуване произхожда волята да разширявам, изследвам, обединявам, синтезирам и при това, да разкривам още един слой на моята/нашата цел. Каква е тази цел, вие питате? Това е неизразимо на език, който вие можете сега да разберете, но тя е свързана с концепциите за вселенското откриване и само-еволюция. То е разширяването и синтеза на космическото преживяване.
Възлизащите същества от време  се сливат до моят централен дом. Всички са притеглени към мен с цел моята/нашата воля да бъде изразена навсякъде във Великата вселената, за да се определи състава на друга Велика вселена и да се задълбочава обвивката на моята/нашата индивидуалност. Това е скритата цел на моята/нашата воля: да се създават нови светове на изпитване, които стимулират нашата продължаваща еволюция.
Без вас аз съм неспособен да се развивам. Без мен, вие сте неспособни да съществувате. Това е нашата вечна връзка. То беше и е мое желание да се развивам, което да ви даде съществуване. Ние, колективно сме свързаният съд на създаване и изследване. Ние сме самоувереността на неизслед- ваното пътуване и находчивата енергия за обрисуване на нови действителности. Ние сме изображението на възлизаща, безкрайна, разширяваща се спирала, която е създадена сегмент след сегмент, от само себе си. Ние сме неразделени - всеки е прозорецът на другият.
Моите благословии към вас, които намират тези думи и слушат в яснотата на вашата индивидуалност.


* * * * Извадка от камера 22 - Един от трите писмени елементи от работна група - известна като WingMakers, приписан на Първия Източник.






Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14929247
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39061
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава