Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2014 09:00 - съобщения от Джеймс
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове:
3




 

 

 

Въпрос 17 - Кой е Исус Христос, във връзка с WingMakers?

Отговор 17. За тези от вас, които ще четат тези думи и са последователи в християнството, нека простят начина на моя отговор. Аз не съм човек, който съобщава деликатно, когато говоря моята истина истината.

Исус се въплъти не за целите на пораждане на религия. Той просто изрази своята визия за духовните измерения, правейки Първия Източник достъпен и единствен. Неговите приятели-хора бяха толкова нетърпеливи да се изпълни  пророчеството, че наложиха върху него кожуха на Месия, който той колебливо се съгласи да нарами.

Исус понастоящем служи с една лидерска роля в обучаваща организация, за което говорих по-рано, която е съставена от автентични духовни лидери на земята. Той е много наясно както с WingMakers така и с Lyricus. Интересна забележка: Докато религиозните организации се конкурират за човешко членство, тези учители, които са отговорни за произхода на вероизповеданията работят в сътрудничество и коопериране под един и същи, изпъкващ Плакат: еволюцията на човека. Тези учители, които са преведени от физически към между-измерни области остават мощни учители на човечеството. Те сменят фокуса от индивидуални мисии към съвместни мисии и в този дух на сътрудничество, стават все по-мощни като агенти за промяна на човешкото състояние. Исус, по-специално, работи като административен директор на обучаваща организация и в тази роля, допирни точки с Lyricus за планиране и анализ на Великия портал.

Налице е общо разбиране сред преподавателското ядро, че сливането на наука, изкуство и религия е неизбежно и тя ще кулминира в научното откриване на човешката душа и по-конкретно, как е проектирана душата на човека. Много подобно физическото тяло е човешки геном, духовното тяло, или Навигатор на целостността е духовен геном. А този геном е далеч по-важен да се разбере отколкото хората, защото това е причинния елемент, докато човешкия геном е рецептора.


Има шест компонента за тези усилия, които са координирани:

1. Lyricus проектира, транспонира и инсталира галактическите Поточни Зони на планетната система

2. Земните учители (не-физическите) подготвят видовете, за приемане на Великия портал

3. Земните учители (физическите) откриват пътя към Великия портал чрез Поточните Зони

4. Земните учители (физическите) разпространяват и съхраняват знанията за Великия портал

5. Земните учители (физическите и не-физическите) свързват човечеството към Мрежата SIN

6. Интелигентността на Източника и Lyricus улесняват процеса навсякъде по Великата Вселена

Ролята на Исус е от голямо значение по времето на втори етап и около осемдесетте години, по време на пети етап. Той по същество води този процес със сътрудничество и помощ на цялата обучаваща организация на възлезли (не физически) учители.

 

 

 

Въпрос 19. От вашите познания по космогония / космология, трябва ли да очакваме "анти-Христ" в близко бъдеще? Ако е така, какъв ще е характера на анти-Христа? Трябва ли да подразбираме лице, мисловен модел, нагласа, чужденец, Анимус, страна и т.н.?

Отговор 19. Концепцията за антихрист дълбоко прониква в митологията и пророчеството. Това е много сложен въпрос и такъв, за който ми липсва достатъчно време да адресирам правилно. За да се разбере какво е антихрист, първо трябва да се разбере Христос, а това е мястото, където повечето определения или прогнози за антихрист се провалят.

Христос, който не е персонализиран, е човешкото спасение от влияние на репресивната енергийна система, която поставя човешките същества в оцеляващ режим на съзнанието. Христос е Великия портал. Антихристът, следователно, е представен като сбор от сили, които се противопоставят на откриването на Великия портал от страх от промените, които те ще донесат. По ирония на съдбата, тези сили ще бъдат до голяма степен генерирани от религиозни центрове и последователно, правителствата, в много случаи, ще бъдат сили които се следват.

Ако трябваше да кажа, че антихрист е организирана религия, това би било твърде общо изявление. Мога само да ви кажа, че мощта зад големите религиозни организации на човечеството накрая се обединява и се противопоставя на това откриване с цялата си сила. Това е било предвещавано в много пророчества, но религиозните власти, не са пожелали да го споделят. Често не се разбира в религиозните среди, но всеки от големите мощни центрове на религиозна дейност по земята притежава вътрешен пръстен на власт и тези лица са най-малко мъждиво запознати с тези пророчествата и при отделен случай, е кристално ясно това какво бъдеще ще се поддържа през 21-ви век.

Съществуват въплътени сега същности които ще бъдат върнати в човешко въплъщение през следващите сто години, който ще играят значителна роля при сваляне на булото и разпространение на Великия портал. Тяхното участие с тези материали сега ще им помогне да се придвижат до тези роли, защото те ще пре-калибрират вътрешната им ценностна система, а в някои случаи буквално ще преработват техните съдби.

Нещо повече, докато реалното откриване на Великия портал може в крайна сметка да бъде кредитирано до шепа хора, то ще бъде постижение на милиони същности, които даряват своята интелигентност, действия и вдъхновяващи идеи за изграждане заедно на крайната мозайка на човешкия дух. Всеки, който участва в тези дела ще бъде част от тази мозайка.

На онези от вас които учите тези материали, моля бъдете внимателни по пътя, който сте избрали да извървите. Този път не е за повърхностно занимание или умствено упражнение. Това е пътуване във вашата лична мъдрост. Ако има още нещо, което търсите, бих ви насърчил да оставите тези материали настрана в полза на другия път, или дори въобще без път.

Всеки по този път се изразява с уважение, оценка и разбиране или разкритото натрупано знание и лична мъдрост няма да удовлетворяват, нито това ще изтрайва. Това е критичен елемент на нашия подход към Великия Портал. Аз споменавам това, тъй като в друг свят, видовете, достигащи Великият Портал и техните земни учители, изпускат от поглед колко изразяване и дълбока проницателност са задължително свързани и макар че откриването на Великия Портал най-после бива постигано, то не се разпространява или прилага подходящо в този свят през следващите няколко поколения от откриването...

Вие имате моите най-нежни привети. От моя свят на вашия,

Джеймс




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14899984
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39056
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава