Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2016 18:10 - завръщане на свещеното.....
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 6968 Коментари: 3 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 



     Завръщането на свещеното познание на катара


копирано от
 pdb-ebooks.com/_/_/599219/zavrsaneto-na-svesenoto-poznanie-na-katara

Въведение



Настоящата книга цели да запознае българските читатели с информацията, която се съдържа в повече от 1200 часа лекции (уъркшопи), книги и писмени ръководства, чийто автор е Йеша Ашаяна, а по точно Съюза на Пазителите, който предава информацията на нея, посредством мултиизмерна комуникация, наречена кейлонта трансмисия. Предназначението на книгата е да послужи за ориентир на читателя в морето от информация, която се предоставя през последните 15 години и да я поднесе на още по-достъпен език за хората, които имат интереси в областта на духовните светове(измеренията), фините тела на човека и космоса, лекуване и работа с енергийни честоти, мултиизмерна структура на човек, ДНК активация, свещените места на Земята, извънземни раси и отношенията помежду им, мисия и произход на човешката раса, пред-древна история на човечеството, индиго и илюминати расите на Земята…

Всички тези теми са необятно големи сами по себе си, но и са дълбоко свързани помежду си. Така например за да разберем собствената си фина мултиизмерна структура е необходимо да познаваме структурата на космоса, а за да можем да лекуваме трябва да знаем местоположението, броя и функционалното предназначение на чакри, катара центрове, хара центрове, аксиатонални линии във фините ни тела и да можем да черпим вида енергия, която желаем по безопасен начин. Знанието за извънземните раси и произхода на човечеството ни помага да разберем връзката си с определени места на Земята, моментното биологично и духовно състояние на човечеството, кое е естественото развитие и кое е част от продължителна мутация в човешките ДНК молекули. Откъде да започнем да изучаваме тези многопластови явления и какво ще служи като образец да проверяваме тяхната достоверност? Авторът на тази книга е намерил отговора за себе си и той се състои в задълбоченото разбиране на функционирането на катара мрежата.

Книгата изобилства от препратки към уъркшопи или писмени източници, с цел да се опази, доколкото е възможно, чистотата на препредаване на информацията и да се даде възможност на читателя да задълбочи познанията си по съответната тема. В края са представени уъркшопи и други материали, които биха обогатили допълнително познанията по различните теми.

Едновременно с това, в настоящия труд се изразяват и личните позиции на автора по представените теми. По отношение на изразените позиции от страна автора, те не обвързват нито Йеша Ашаяна, нито следва да се тълкуват като част от ученията за свободата.

Тази книга не е художествена литература и описанията в нея не са фантастични и плод на нечие въображение. Едновременно с това информацията в нея не е поредната догма, която се налага в обществото и не дава смислени обяснения на различни смислени въпроси, които възникват у много хора. Знанието, което се препредава е по-скоро цялостна космогония, която е кохерентна и се обяснява на разбираем език. Неналагането на едно познание и неговото добро обясняване на читателите и слушателите, се явяват задължителни условия за изразяване на уважение към тях и зачитане на тяхната свободна воля. Отказът от коректно представяне на свещено познание в момент, когато то е жизнено необходимо за всеки човек, се явява неуважение към правото му да бъде информиран и да упражнява свободната си воля, знаейки последствията за това.

Дори обикновеното разсъждаване по теми като произхода на човечеството, съществуването на извънземни раси и статичността на времето, се явява полезно занимание за всеки човек. Разглеждайки информацията от позицията на свещено познание, към което следва да имаме конструктивен скептицизъм и изследователски дух, ни помага да израстваме много повече, отколкото ако му вярваме сляпо и го превръщаме в неразбираема догма или ако го пренебрегваме и гледаме на него като на обикновени фантазии.

С огромно уважение и благодарност за труда, който е извърши-ла и продължава да върши официалният говорител на Съюза на Пазителите Йеша Ашаяна в представянето на свещеното познание за ученията на свободата, авторът се стреми да направи това познание още по-достъпно за българския читател. В книгата се дават конкретни отговори на екзистенциални въпроси като например какво е Абсолютът? Кога, къде и защо е създадено човешката раса? Кога е възникнала и кога е била заселена нашата времева матрица? Кои са звездните раси, които я обитават и какви са отношенията помежду им? Какво представляват измеренията в космоса и как се съотнасят към фината структура на човек? Колко измерения съществуват и какъв е моделът, по който са изградени? Какви са пространствено-времевите рамки, в които се прераждат хората? Къде се намират душите ни и от какво са съставени? С какви звездни раси е свързано човечеството? Каква е пред-древната история на хората и кои са индиго и илюминати расите? Какво е значението на свещените места на планетата ни и как да разберем с кои е добре да си взаимодействаме и с кои не? Какви космични събития се случват в настоящето? Какво представлява процесът на възнасяне? Какво е темпларът на Земята? Всички тези въпроси са отправни точки, които разширяват съзнанието ни и ни помагат да се ориентираме по-добре в динамиката и взаимовръзките на микрокосмоса и макрокосмоса, следователно да разберем по-добре себе си и заобикалящата ни реалност.
следва..



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tryn - Прочетох с интерес, Бвен.
29.12.2016 20:19
Ще следя и продължението...
Весели Празници!
цитирай
2. bven - На 1 - винаги си добре дошла, трънче!
31.12.2016 13:06
Книгата дава много нова и богата информация за този, който търси.
Весело посрещане на новата година!!
цитирай
3. elizabethborislavova - Познанието на богомилите е било напредничава за времето си
25.07.2020 21:40
Днес обаче, от днешна гледна точка това е посредствено учение. Посредствена, опростена представа за Бога.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14833363
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава