Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2018 10:23 - отношението - функция на еволюцията 21
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 903 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
 Изключително опасен момент в този процес е съчетанието музика - картина, което води до тотално въздействие върху мозъка и съзнанието. Това е смъртоносна мода. Поразяваща определено можем да наречем ударната вълна на музиката, слушана от уокмен. Неговите слушалки затварят пространството между двете фонтанели на Слуховата зона на мозъка, през които навлизат вибрациите на небесните сфери. Слепоочните фонтанели имат тази изключителна роля за нашия мозък. Науката все още не познава този феномен на слепоочната кост. Процесът неминуемо един ден ще доведе до претоварване на невронните полета в слуховата зона, надисите ще отслабнат и така ще се доведе до трайно следствие в ДНК.

Децата и особено внуците на любителите на уокмена не са обезпечени от заболявания, чийто източник едва ли ще се досети някой, че е сегашното увлечение на родителя - пубертет. Липсата на небесната вибрация на Седемте планети от Слънчевата система води рано или късно до мутации в полето на Пети и Шести енергиен център (чакри). Хората с вписана в ДНК мутация на тази основа, тоест неразвита или променена способност за връзка с вибрационните вълни на планетарната ни система, ще бъдат засегнати от коректорите на ДНК през периода на прехода към епохата Водолей. Умствената и слухова недостатъчност, проявена след второ и трето поколение, ще бъде най - малкото зло за децата им. Ето още един факт в подкрепа на съдържащата се в "Откровението" информация, защо цифрата на Звяра има числената стойност 666 - числото на първата радиовълна излъчена от радиостанция на земята. Не религиозен фанатизъм, а дълбоко знание е дал апостолът на Христос, което при липсата на съответните научни термини тогава е било кодирано по този начин. Споменахме още една опасност за младежите днес, която също не прави впечатление на никой, но която носи трайни следи след себе си - нощният живот.

Тук проблемът е крайно опасен, защото се отнася до двете основни тела на човека - Етерното и Виталното. Липсата на нощен сън, във времето от 22 до 05 часа всяка нощ, не позволява на Етерното тяло да напуска Физическото, което довежда Виталното тяло до способността му да се възбужда лесно и да придобива мощ над АЗ - ът. Това отслабва връзката Етерно - Ментално и така Виталното тяло (на чувствата) скоро надделява над всички. Етерното тяло или Ефирният двойник напуща всяка нощ Физическото ни тяло по време на дълбокия сън и пътува до Астралните полета, където се зарежда със знания и енергия и се връща при излизане на мозъка от тази фаза на съня.

Виталното тяло надделява над Етерното и започва чрез Личността да упражнява силен емоционален контрол над него. Етерното тяло се активизира и контролира от мисълта. Ако Йехова е дал живот на Адам, то зад този код не се крие нищо друго, освен Мисловната дейност - низшият манас. Пробуденото за живот Етерно тяло не може да функционира без импулсите на мисловния апарат, на ума. Затова Микеланджело Боунароти рисува Дясното полукълбо като Божествено умствено поле, в което е дейността на Бога, на божественото присъствие. Пробуденото трето око, което днес толкова много занимава хората, не е друго, а именно пробуждане за синхронна дейност на двете полукълба. Самото трето око, наистина съществувало някога, днес е само една сливица в мозъка. Неговите функции се проявяват, могат да се проявят, само чрез задействане на психотропна система от органи с център Епифизата. Работата му е възможна единствено при синхронизирани вълнови характеристики на двете полукълба. Но това не е ясновидството на ясно виждащите в медитации хора, нито пък ясно чуващите, а е нещо по - голямо, по - значимо, имащо кардинално значение за духовния живот на личността. Тази е единствената ефективна дейност, осигуряваща възможности за преминаване на човека отвъд границата на Етерното тяло, служещо и като бариера между сетивността на Физическото и Астралното тела.

Става ясно, че Луцифер е дал тласък на мисловната дейност на човека чрез осмисляне на сетивната информация, която чрез очите идва до древните дялове на мозъка без дефекти и непосредствено. Връзката между Етерното и Менталното тела е връзката между Дясното и Лявото полукълба. Незабавно настъпва придобиването на нова функция, напълно независима от старите - самостоятелна мисловна дейност и Третото око започва да губи значение за еволюцията на Човека.
Той тръгва по друг път на еволюция - не чрез използване на Менталното тяло (Висшия Манас), а чрез използване на Етерния посредник за връзка с Астрала. Астралното поле е полето на Луциферичното влияние на земните магнетични енергии - на Виталното тяло на събудените чувства чрез сетивността. В последна сметка това е едно нескончаемо отражение на емоционалния живот на самия човек (хората) в неговото битие. Така Луцифер отделя човека от другите божествени тела и ги поставя в зависимост от астралния посредник.
Етерният носител, станал зависим от виталността, се оказва отделен от другите Сфери, намиращи се по - високо от Трето измерение - така наречените божествени светове. Човекът получи път на еволюция чрез Астралния огън (Змията, Огненият дракон, Старовремската змия и т.н.), но изпадна в зависимост от този посредник. Пробуденият Низш Манас изграждащ Виталността, дава основната информация на Астралното поле и на неговата най -висока степен, наречена Акашова зона. Да се ползуват Акашовите записи не означава нищо друго освен да се четат всички объркани, често съвсем хаотични и погрешни информации за станалото на Земята от създаването й до днес. Ако така самонадеяно афиширащите днес, че използват Акашовите записи осъзнаят, че са всъщност жертва на случайни попадения от емоционалния живот на планетата, биха спрели веднага да съобщават този факт. Това е същността и най-голямата измама - огледалната водородна сфера около земята, която отделя световете от нас и която не е друго, освен емоционален хаос, дори когато информацията има верен предсказващ характер.

Нека припомним на читателя, че когато черната ложа решава да съблазни Личното Его (Себето) на човека, тя измисля огледалото, а когато решава тотално да опорочи плодовете на труда му - дава на хората парите. Акашовата полоса е едно огромно огледало, в което се отразява безсмъртния запис на всичко което е ставало и продължава да става на Земята. Виталното тяло зарежда непрекъснато с "новини" зоната, в която дори опитен окултист трудно би се оправил. Илюзиите на медитацията трябва да бъдат преодолени от всеки последовател, търсещ повече от самозадо­воля-ване на егоизма и себелюбието си, че е избраник. Още по-смешно е за посветените, когато такъв човек твърди дори, че контактувал с Бога, защото именно това постига Луцифер - отделя човека от божественото присъствие. Затова Богът вика: Адаме, где си?! Няма го, защото е отделен вече от Неговото ниво.




Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14833447
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава