Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2018 09:07 - духовна еволюция
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 162 Коментари: 0 Гласове:
4 

От вашата планетарна вяра в необходимостта властите да ви управляват и да вземат важни решения, сега трябва да се освободите. Вие сте готови да станете независими същества с пълна отговорност.

Понастоящем е необходимо хората на Земята да намерят в себе си духовния кураж да искат това, което искат. Разбира се, много добре разбиращи жители на Земята са твърде затънали в борбата за оцеляване и са забравили за духовните идеали. Въпреки това, повечето хора разбират основите на морала и желанието любов. Ето защо сега пред Земята се открива огромна възможност да се направи духовен квантов скок. По-висшето колективно съзнание на всички човешки същества на Земята поиска да му се даде възможност да направи нещо, което никога преди не беше станало: планетарно изкачване. Ако това се случи, Земята и всичките й хора ще се придвижат заедно в четири- и петмерно съзнание и напълно ще се отърват от съзнанието си за сатанинските и контролиращи астрални равнини.

Текущият контрол, упражняван от разрушителните сили, се основава на две неща: (1) илюзиите за превъзходство на омразата и страхът от любовта и (2) вярата, че Тъмнината е по-силна от Светлината. Ако до 2013 г. цялото оставащо население на Земята може да се отърве от тези две идеи , ще разбере и приеме четирите споменати вече духовни принципи - тази планета ще бъде първата от планетите, които някога са направили такъв духовен скок.Тъмният воал или "мрежа", както се нарича  около външната атмосфера на Земята, ще се разпадне. Това ще позволи всички галактически кодове да достигат до Земята през Слънцето. Няма да има низши астрални равнини и всички хора ще изпитат "бялата светлина" или шектапат, а след това ще се окажат в нова Земя, която ще бъде по-красива и чиста от тази, която е останала зад нея. Те ще бъдат на Земята, но в четвъртото измерение. Тези, които са се издигнали в предишен живот, ще отидат направо в петата величина или дори по-високо. На Земята ще има плодотворен период от 1000 години, през който време ще преобладава мирът и концентрацията върху духовната еволюция. С други думи, тайнствените училища ще бъдат център на всички дейности в продължение на 1000 години. В края на този период Земята официално поема галактическата роля на седалището на Градовете на Светлината и училището на мистериите за другите триизмерни планети.
Земята е взела толкова много болка в резултат на унищожаването на коренните населения от цивилизацията по света, попива потиснатите емоции на хората, почти пълната липса на съзнателно поклонение и ритуали на благодарност за всичките й дарби - да не говорим за крещящото отношение към планетата и природните богатства , че хората в по-голямата си част са били отрязани от този жизнен източник на хранене, заземяване и жизненост.

Земята не може да бъде излекувана, докато ние като вид не преминем пътя на духовната еволюция. Този път трябва да включва всичко от основите на етиката до високия морал и пробуждането на Ка; от спирането на физическото замърсяване на околната среда, да се освободи от негативните мисли и чувства, които замърсяват на нивото на душата и духа. Земята не може да ни позволи да продължим да живеем като раса, която е духовно безотговорна. Само чрез развиване на съзнателно разбиране на божествената святост на всички живи същества и зачитането на това, ще живеем на планетата, без да й навредим и да унищожаваме нищо, а само да възстановим.

Вие ще станете покровители и учители за триизмерните форми на живот, както ние, плеядиаците сме били за вас. Ако успеете (и ние вярваме в това), огромна вълна от любов и радост от обединението на висшите колективни съзнания с три- и четиримерно съзнание ще се промъкне през галактиката.Въпреки че бъдещето е добро, не трябва да позволявате мързел, съпротива или арогантност, които могат да спрат вашето движение към възнесението. Докато вървите по  своя път и искате да станете по-добри, доколкото е възможно за вас - ние ще ви помогнем по всеки удобен за нвас начин. Но никога няма да се намесваме във вашите лични проучвания и растеж.

Вие сте тук, за да станете Учители, а не инвалиди, които трябва да бъдат спасени. Не позволявайте на никого да каже, че ще свърши нашата работа за вас или ще ви спаси. Дойде време да се спасите чрез упорито и предано изцеление, растеж и непрекъснато духовно пробуждане. В присъствието на воля и решителност, всички божествени неща са възможни.
диковки от ПлеядитеГласувай:
4
0Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 9829958
Постинги: 2151
Коментари: 11925
Гласове: 30810
Календар
«  Април, 2019  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930