Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2019 09:00 - мисията на планетата Земя(продължение)
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 441 Коментари: 0 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

Нас­то­я­ща­та зем­на ци­ви­ли­за­ция се на­ми­ра в два­на­де­се­тия час. Нас­тъп­ват Ис­ти­на­та и Свет­ли­на­та. Ще уз­на­е­те кои са ис­тин­с­ки­те гос­по­да­ри на пла­не­та­та ви и как­ви дейс­т­вия и информа­ции са били скрити от вас; ще научите за чу­до­вищни опити, ко­и­то са мог­ли да взри­вят Зе­мя­та; ще на­у­чи­те за из­кус­т­ве­но съз­да­де­ни ви­ру­си, при­чи­ни­те­ли на епи­де­мии; ще на­у­чи­те за съг­ла­ше­ния на из­вън­зем­ни и аме­ри­кан­с­ки пре­зи­ден­ти; ще на­у­чи­те за мно­го по­лез­ни на­уч­ни от­к­ри­тия, за­па­зе­ни в тай­на.

Ще ста­нат из­вес­т­ни тай­ни, ко­и­то се съх­ра­ня­ват в сей­фо­вете на Ва­ти­ка­на. Ще ста­нат дос­то­я­ние на ця­ла­та пла­не­та пос­ла­ни­я­та на свет­ли­те кос­ми­чес­ки си­ли, с ко­и­то се­га са за­поз­на­ти мал­ко хора.

На пла­не­та­та ви има ос­та­ве­ни сей­фо­ве с ин­фор­ма­ция за ми­на­ли­те ци­ви­ли­за­ции, ко­и­то са се раз­ви­ва­ли на Зе­мя­та, и с ця­лос­т­на­та пла­не­тар­на ис­то­рия, как­то и зна­ния, ко­и­то ще ви по­мог­нат да ов­ла­де­е­те кос­ми­чес­ка­та енер­гия и да се раз­де­ли­те със съ­о­ръ­же­ни­я­ та на днеш­на­та ин­дус­т­рия.
Всич­ко мно­го от­дав­на е при­гот­ве­но та­ка, че ко­га­то уда­ри два­на­де­се­ти­ят час, Ис­ти­на­та и Свет­ли­на­та да прев­зе­мат пла­не­та­та.

Раз­ши­ре­ни­е­то на чо­веш­ко­то съз­на­ние ще от­к­ри­ва все по­ве­че от не­подо­зи­ра­ни­те човешки въз­мож­нос­ти. Прин­цип­но вие знае­те всич­ко, не­об­хо­ди­мо е са­мо да се на­у­чите как да от­варя­те не­об­хо­ди­ми­те ви фай­ло­ве. Обу­че­ни­е­то през Епо­ха­та на Во­до­лея ще се със­тои имен­но в то­ва.
Пос­те­пен­но ще се раз­де­ли­те с бав­но­то пос­тъ­па­тел­но обу­че­ние на че­те­не, пи­са­не, смята­не и т.н. Ня­ма да има нуж­да да на­и­зус­тя­ва­те раз­ни учеб­ни­ци. Ком­пю­тъ­рът ви (ва­ше­то съз­нание) съ­дър­жа ця­лос­т­на­та ин­фор­ма­ция. Тряб­ва да се на­у­чи­те да ра­бо­ти­те с нея и да я използвате.
Ко­га­то окон­ча­тел­но от­во­ри­те от­но­во те­ле­па­тични­те си въз­мож­нос­ти, все по-ряд­ко ще го­во­ри­те по те­ле­фо­на.

Не­ща­та, оне­зи ху­ба­ви­те, ще за­ поч­нат да се случ­ват, кол­ко­то по­ве­че жи­во­тът се из­пъл­ва с любов. То­ва е пър­во­то и за­дъл­жи­тел­но ус­ло­вие, за да нас­тъ­пят по­ло­жи­тел­ни­те про­ме­ни. Оби­чай­те се­бе си, ця­ло­то чо­ве­чес­т­во, пла­не­та­та и Ми­роз­да­ни­е­то. Въз­с­та­но­вя­вай­те при­ро­да­та и кол­ко­то е въз­мож­но по-чес­то бъ­де­те сред нея, съ­е­ди­не­те се мис­ле­но с нея. Ако има­те въз­мож­ност, от­г­леж­дай­те цве­тя, пло­до­ве и зе­лен­чу­ци, без да вна­ся­те из­кус­т­ве­ни то­ро­ве. Ако об­ра­бот­ва­те ед­но съв­сем мал­ко мес­тен­це със соб­с­т­ве­ни­те си ръ­це, ще по­мог­не­те за пре­об­ра­зя­ва­не на Зе­мя­та и на съз­на­ни­е­то си. Не го­во­рим за из­ну­ри­те­лен фи­зи­чес­ки труд, а за уме­рен ра­дос­тен труд. Ко­га­то об­ра­бот­ва­те зе­мя и от­г­леж­да­те рас­те­ния, вие се свър­з­ва­те с бла­го­дат­ни енер­гии, ко­и­то ви оз­д­ра­вя­ват и ви из­пъл­ват с ра­дост и удов­лет­во­ре­ние.

Пред­с­та­ви­те­ли от Семейс­т­во­то на Свет­ли­на­та са на Зе­мя­та и око­ло нея. Те са енер­гий­ни съ­щес­т­ва и вие не ги виж­да­те. Ко­га­то е не­ об­хо­ди­мо, мо­гат да жи­ве­ят сред хо­ра­та в чо­веш­ки вид. Съ­що­то се от­на­ся и за „тъм­ни­те фла­нел­ки“.

                                                                                         из  Земята - б.кларк



Гласувай:
10



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14877896
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава