Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2011 13:41 - Клетвата на йезуитите
Автор: polopot Категория: Политика   
Прочетен: 3907 Коментари: 4 Гласове:
7



(Върховният говори :) 

Сине мой...ти беше обучен да действаш,като двуличник; между Римо Католиците да бъдеш Римо Католик, и да бъдеш шпионин дори сред своите собствени братя;да не вярваш на никой, да не се доверяваш на никой;Между Реформаторите да бъдеш реформаторсред Хугенотите, да бъдеш Хугенотсред Калвинистите, да бъдеш Калвинистсред Протестантите, да бъдеш обикновено Протестант. И да получиш тяхното доверие да търсиш дори да говориш от техните амвони, и да изобличиш с цялата сила в твоя характер нашата свещена религия и Папата;и дори да паднеш толкова ниско, че да бъдеш евреин сред Евреи, така ти може би ще имаш възможност да събереш цялата информация, за благото на твоя орден като верен войник на Папата. Ти беше обучен коварно да посееш семената на завистта и омразата между държави, които са били в мир, и да ги подтикнеш към действия на кървави намеси да ги въвлечеш във война една с друга, и да създадеш революции и граждански войни в общности, провинции и държави които са били независими и проспериращи и развиващи изкуството и науките и наслаждаващи се на благословията на мира. Да вземеш страната на воюващите страни и да действаш тайно в съгласие с твоят брат Йезуит.... който вероятно ще бъде на служба при другата страна, но открито ще се противопоставя на тази с която ти може би ще бъдеш свързан, само така църквата може би ще спечели, накрая в условията фиксирани в договорите за мир.....и накрая ще се оправдаят средствата. Ти научи твоите задължения, като Шпионин, да получиш всичката статистика, факти и информация в твоята власт от всеки източник, да спечелиш доверието на  семейният кръг на Протестантите и еретиците от всяка класа и характер също на тези на търговци, банкери, адвокати сред училищата и университетите, в Парламента и законодателната власт и в съдилищата и съветите на държавите, и да бъдеш всичко за всички”в интерес на Папата, чиито слуги сме ние до смърт. Ти възприе всички твои инструкции досега, като Новак, послушник и служеше, като помощник, изповедник и Свещеник, но ти още не си ръкоположен с всичко, което е необходимо да командваш в армията на Лойола в услуга на Папата. Ти трябва да служиш в подходящото време, като инструмент и палач ръководен от твоя началник; никой не може да командва тук без да е осветил своята работа с кръвта на еретицитезащото „без да се пролее кръв, никой човек не може да бъде спасен”. Затова за да пристъпиш към твоята работа и направиш своето собствено спасение сигурно,и в допълнение на твоята предишна клетва на подчинение на твоя орден и вярност към Папата, повтаряй след мен:

 
(Текстът на клетвата:)

 Аз......., сега в присъствието на Всемогъщият Бог, Благословената Дева Мария, Благословеният Архангел Михаил, Благословеният Свети Йоан Баптист,Свещените Апостоли Петър и Павел, и всички Светци, свещени домакини на Небесата, 
и пред теб моят духовен Баща, Върховният Генерал на Обществото на Исус, основано от Игнасио Лойола, по времето на Павел Трети, и продължаващо до днес, направено от утробата на девицата, матрицата на Господ и рода на Исус Христос, заявявам и се кълна това, че негово светейшество, Папата, e Вице-регент на Христос,и е истинската и единствена глава на Католическата или Световна Църква на цялата земя; и това, че чрез силата на ключовете на задължението и загубата, дадени на негово Светейшество чрез моят Спасител, Исус Христос, той има властта да свали еретичните крале, принцове, държави, републики и правителства, всички съществуващи незаконно без неговата свещена конфирмация,и така те може би ще бъдат сигурно унищожени.
За в бъдеще заявявам, това че ще помагам и съдействам и съветвам всички или всеки агент на негово Светейшество на всяко място, където ще бъда и ще направя всичко възможно да унищожа еретичните, Протестантски или Либерални доктрини и да унищожа всички техни претенции за власт, законни или други.
   За в бъдеще заявявам и декларирам това, че въпреки всичко аз съм разпределен да приема всеки религиозен еретик за разпространение на интереса на Майката Църква, да пазя тайно и лично всички нейни съвети на агентите, от време на време те могат да ме инструктират, и да не разкривам директно или индиректно, чрез дума, написано или каквито и да е подробности; на да извърша всичко, което ще бъде предложено в услуга или открито чрез мен, за теб, моят духовен баща....
 За в бъдеще заявявам и обещавам, че няма да имам свое собствено мнение или желание, или някакви вътрешни възражения, дори като труп, но решително ще се подчинявам на всяка команда, която мога да получа от моите по-висши във Войската на Папата и Исус Христос. 
  Това, че аз ще отида във всяка част на света, без недоволство и ще бъда покорен във всички неща каквито се съобщават до мен.....
Обещавам и заявявам това, че когато възможността съществува ще направя и водя безмилостна война, тайно или открито,срещу всички еретици, Протестанти и либерали, както съм ръководен да правя....да ги изкореня и унищожа от лицето на цялата земя; и затова не ще щадя нито възраст, пол или състояние, и затова ще обеся, изгоря, повредя, сваря, одера, удуша и заровя живи тези позорни еретици, да разкъсам стомасите и утробите на техните жени и да смачкам техните детски глави в стените, в заповед да унищожа завинаги тяхната прокълната раса.
 Това, което не може да бъде направено открито аз ще използвам тайно отровната чаша, удушаващата връв, стоманата на камата или оловният куршум, въпреки честа, ранга, достойнството или  властта на личността или личностите, каквото може би ще бъде тяхното положение в живота, държавно или лично, като аз по всяко време може би ще бъда насочен да го направя от всеки агент на Папата или Ръководителят на Братството на Свещената вяра, Обществото на Исус.





 [ Библиотека на Конгреса,  Congressional Record , каталожна карта # 66-43354 ] 





Източник : личен архив на автора



 








 

 











 

 


 

 

 




 


 





 

 


 



 


 



 




Гласувай:
7



1. анонимен - Игнасио Лойола 12ти
08.02.2011 14:04
Папата е само една марионетка, а Исус не става вече дори и за плашило.
цитирай
2. grigorsimov - Описаните инструкции и клетвата са чисто еврейски - талмудистки
08.02.2011 19:56
Това е чистиятия сатанизъм от юдейската религия.
Който не вярва, нека прочете човеконенавистническите извадки от Талмуда.
Ако не знаете, Игнасио Лойола - идеологът и водачът на инквизицията, и обкържението му, са евреи - преструващи се на християни - католици. И както този текст формално е насочен срещу протестантите и либералите, така и между протестантите и либералите са се разпространявали същите инструкции и клетви, но насочени срещу католиците и папата, а и срещу православното християнство.
За авторите на подобни сатанински инструкции - върховните водачи на юдомасонството - е важно да има жестока вражда между всички и всичко, за да могат те да дирижират братоубийствата и унищожението, и накрая да си присвояват ролята на миротворци - доброжелатели.
Вижте и публикацията: "На кой господ се кланят евреите?".
цитирай
3. polopot - Описаните инструкции и клетвата са чисто еврейски - талмудистки ?!?!
08.02.2011 20:42
От къде черпиш тази информация. Обкръжението на Лойола няма как да е съставено от евреи. Още повече, като се има предвид кои личности са сред основателите на Ордена....

цитирай
4. анонимен - Черният папа или Върховният ген...
25.09.2011 21:51
Черният папа или Върховният генерал на йезуитите е Главата на Илюминати. Това невидимо общество е най-висшата йерархия в Римската църква или Ватикана, на която са подчинени всички ватикански ордени, всички масонски ложи, всички тайни и сатанински общества, всички християнски църкви с едно-единствено изключение - Божият народ на остатъка (Откровение 12' 17)!

Отк. 12:17 Тогава змеят се разяри против жената, та отиде да воюва против останалите от нейното потомство, които пазят Божиите заповеди и държат свидетелството за Исуса!

http://www.youtube.com/watch?v=D4VWq3idxWU
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: polopot
Категория: Политика
Прочетен: 898892
Постинги: 319
Коментари: 1082
Гласове: 2262
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031