Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2012 12:07 - Циганинът Иван Костов обслужи Турция
Автор: nesstor Категория: Политика   
Прочетен: 4111 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След Новогодишните празници и именни дни, все още замаени и не съвсем изтрезняли на денят 12 януарий лето 2012-то в парлама-ментето 112 дупедати гласуваха Декларация за признаването на т.нар. възродителен процес като "етническо прочистване".Вносител - Иван Костов, в което няма нищо чудно.Понеже всеки, който се е ровил в историческите свидетелства от времето , когато сме били под турско иго се знае, че мръсната работа на агаларите са я вършили най-вече циганите в т.ч. и обесването на Левски, като практическо изпълнение. А е известно на добре информираните българи, че Иван Костов е циганин.По биологичен баща. Пък си му и личи, че е мангал.
След тази Декларация ни очакват тежки времена, не само в морален , но и във финансов план, защото ще последват хиляди дела  в Хага и хиляди искания за овъзмездявани на туркоманите -"жертви" на възродителния процес живущи в Турция. И парите ще легнат не връз плещите на циганина Иван Костов, циганските барони и ДуПиСе, а връз всинца ни, нас българите!!Освен това на напълно законните искания на тракийските бежанци и овъзмездяване, което е вече 10млрд.д. се слага кръст и те преминават в забрава, въпреки, че точно тяхната съдба си бе истинско етническо прочистване! Следващата стъпка ще е Косовизацията и откъсване на територии от БГ с обявяването им за автономии с последващо присъединяване към Турция.Особено като се има предвид раждаемостта на туркоманите.
И това ще се случи поради факта, че възродителния процес закъсня поне с 25 години. По същество и цел, същия този процес не се съществено различава от онова, което преди векове направи цар Борис Първи. Консолидиране и обединение на народонаселението обитаващо територията на България в една нация. Разликата между двата процесао е в това, че докато цар Борис е изклал 52 рода до девето коляно, само защото не са поискали да се откажат от релегията на дедите, то по време на възродителния процес жертвите са единици.Много повече са тези, които се дадоха като следствие на този процес със закъснение от 5 г. и то от невинни  българи - жени и деца, загинали от атентати осъществени от членове на предтеча на днешното ДуПиСе.
В същото време едно фундаментално проучване на учени от БАН, направено само преди няколко години сочи, че едва 0,2 процента от всички турчеещи се в БГ са истински турци, повечето са потомци на черкезите и татарите. И то, като се има предвид, че "татари" не е етноним, а нарицателно име на враг, друговерец,смъртник - така наричали тези, които ордите на Чингиз хан поставяли в първите си редици, както сочи древния източник Джагфар тахири. Така че днес, пък и въобще в БГ, "български турци" няма, а има туркомани, както в Македония има българи-сърбомани, а в Гърция - българи-гръкомани.Все люде с помътено съзнание забравили родовия си корен.
С две думи ,с оглед единението на българския народ възродителния процес е бил един напълно логичен акт, за съжаление много закъснял. И като така не Декларация за признаването на възродителния процес като етническо прочистване и асимилация би трябвало да бъде гласуван в парлама - ментето, а Декларация за етническо прочистване и асимилация на българите от страна на османлиите по време на турското иго, че и още една за асимилация и етническо прочистване на българите в днешна Македония, в т. ч. и гръцката й част!Като не се забравя и Одринско.Това обаче няма да стане, дорде парлама-ментето не се превърне в истинско , българско Народно събрание!



Тагове:   Иван,   костов,   циганин,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - История
09.02.2012 19:37
Доста глупави писанки. Левски например е можел да бъде спасен, ако народът го е считал за това, което се говори днес. С двама-трима заптиета е вървял доста време. За Костов може да се каже, че беше добър държавник и свърши много работа по време на мадната си, разбира се има и грешки, но общо взето беше успешен мандатът му. Вярно е, че христинството е наложено с много кръв и терор, но само тук ли - вижте Вартоломеевата нощ, кръстоносните походи, Латинска и Северна Америка. Но ясно личи намекът на автора, че е трябвало да бъдат избивани турците и това трябвало да почне 25 години по-рано - позиция на долен човек. За Македония и Гърция - ще излизат все повече данни за случилото се в миналото, което не винаги ще е приятно. Няма да бъде спряно и с натиск заради желанието на Македония да влезе в ЕС /ако ЕС дотогава не се разпадне или стане малко джудже/. Разликата с Одринско е, че там, когато временно българската армия е отблъснала турците, са ставали неща, ясно описани от руска ръка /най-малко руснаците са поддръжници на турците/ в Приложение "Е" към Анкета на Карнегиевата фондация - има го в интернет. Там руският офицер ясно описва кой народ какъв е. Във връзка с този протокол няма как да отречем, че добре възпитаните и силните духом могат да си налагат спазване на морални норми, а долната паплач не може. И след като станало ясно, че турците не могат да бъдат спряни да се върнат в Одринско, всички, които поддържали и вършили издевателства са избягали, ако са можали. По време на т.нар. "Възродителен процес" насилието е извършено без никакъв повод. Така че, макар и закъсняло действие, трябва да поздравим г-н Костов за смелостта.
цитирай
2. анонимен - И. Димитрова
13.02.2012 16:46
Никой самоуважаващ се човек не би написал подобен долнопробен пасквил.
цитирай
3. nesstor - И двамата по-горе коментатора
25.02.2012 12:12
Са явно костовисти.С такива маниаци не споря."Историка", ти си толкова историк, колкото моя милост е Обама бен Осама.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nesstor
Категория: Политика
Прочетен: 244525
Постинги: 124
Коментари: 279
Гласове: 345
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031