Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2013 12:53 - Кой реално управлява света? - от Дейвид Айк. Автор: fascindoo
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 16788 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Написал съм десет книги включително последнта ”Най-голямата тайна”, както и “Истината ще ви направи свободни”, “Аз съм Аз, свободен”, публикациите от поредицата “Мостове на Любовта”. Моят издател също е публикувал и няколко видео касети, включващи “Пътят на свободата”, ”Разкритията на Майка Доброта”, “Обръщайки се срещу течението”, както и “Планът на Рептилоидите”. 

В тях аз разкривам как тайното, глобално общество, наречено “Илюминати
 (Просветлените, тъй както те се наричат) е
държало юздите на властта над целият свят от древни времена,
разширявайки своята власт навън от Близкият и Средният Изток в посока да контролират първо Европа и достигайки Британската империя, както и другите европейски страни, докато са достигнали Америка, Африка, Австралия, Нова Зеландия, Азия, и къде ли още не...
Когато всичките тези техни завоевания са се появявали, Илюминатите винаги са оставали скрити в своята тайна мрежа сред обществото, както и в т.нар. “кръвни линии” на Илюминатите.

И така те са продължавали да контролират и оркестрират събитията до наши дни.


Съществуват два типа затвор или диктатура.
Първата разновидност е “отворената” форма, чистата диктатура в лицето на комунизма и фашизма и т.н.
Но има и една много по-ефективна разновидност – “закритата”, “затворената” форма на диктатура, диктатура маскирана като свобода и демокрация.

Хората не въстават срещу това, че не са свободни, тогава когато те мислят че са свободни (!!!).
Илюминатите дълго време са работили върху един дългосрочен план, добре координиран, създаващ Световно правителство, Централна банка, армия, включваш въведен микрочип в населението, привързано по този начин и държано под контрол чрез глобалния компютър.

Всеки би забелязал, че всички тези реалности стават очевидни и много бързо се разширяват като структури. В тази глобална конструкция на властта се намират разположени и т. нар. супер държави, като ЕС, еволюирала форма на “ЕЕС” за свободна търговия (бивша Европейска икономическа общност), Американският съюз (в който трябва да се превърне сегашната “NAFTA” за свободна търговия) и Тихоокеанският съюз, който е еволюирала форма на “APEC” за свободна търговия. НАТО, която възприе умиротворителната деятелност на Обединените Нации и е планирана да бъде т. нар. Световна армия, Световна полиция, поддържаща ред в страните, които не желаят да изоставят своя суверенитет и да влизат под контрола на Илюминатското световно правителство, което в същност се намира в основата на ОН, които също трябва да еволюират. Структурата на глобалния контрол представлява един вид пирамида в пирамидата.
Много често, подобно на руските матрьошки, едната кукла е разположена в другата. Ако погледнете коя да е организация от днешните, ще видите че всички те са структурирани като пирамиди.


Тези от тях, които се намират в ниската част на голямата пирамида, нямат и представа в каква, и за каква организация реално работят. От своя нисък етаж те просто вършат своята работа, всеки ден ходейки на работа и от работа вкъщи. Хората от ниските етажи на пирамидата не знаят как и по какъв начин се осъществява връзката им с другите хора над тях и как това допринася за общия модел и насока. Само много малка част от тези, на върха знаят насоката и връзките. Така по този начин малцина могат да манипулират хиляди в една организация, развиваща се по план за която хилядите даже и не знаят че съществува.
Това е глобалната версия на онова, което манипулира милиони по един и същ начин.


Тези индивидуални организации биха могли да бъдат банки, транснационални корпорации, медия империи, Нато и т. н., всички те прерастващи в по-голямата пирамида.
Така например вие откривате, че на върха на глобалната банкова пирамида всички банки се контролират от едни и същи хора - илюминатите. Същото се получава и при транснационалните корпорации, медиите и т. н... Съществува една глобална пирамида, която обхваща пирамидите на банките, бизнеса, медиите, военните, политиката и другите институции, които управляват социалния живот на планетата.
На върха на тази пирамида вие ще откриете елита на илюминатите, който оркестрира плана за глобален контрол чрез множество не свързани помежду си организации. Ето защо непрекъснато се наблюдава неспирен стремеж към глобализация на глобалната власт във всичките и области на живот банки, бизнес, медия, политика и какво ли не.

Тя е оркестрирана от едни и същи хора, в синхрон с един и същ план.

Илюминатите манипулират човечеството чрез ума и емоциите.

Има толкова много хора, и толкова малко илюминати, за да се осъществява физически контролир върху хората.

Ето защо, Илюминатите манипулират начина по който масите мислят и чувстват!

Така че ние прекарваме нашите животи и възприемаме света по начин който действащите илюминати пожелаят да бъде наложен.

Така например най-мощният от методите за манипулация, това е метода-техника, можеща да бъде именована: Проблем-реакция-решение.

Този метод действа по следния начин:

Искате да представите някой пред хората, така че да не го харесат. Това би могло да се отнася за полицията, за да се създаде ерозия върху основните свободи.
Вие знаете, че ако вие предложите на хората открито всичко в началото, хората ще реагират веднага срещу тях и така вие създавате проблем, повишаващ се ръст на престъпленията, повече насилие, терористични актове, колапс в управлението, или пък създавате една от тези илюминатски кукли, като Садам Хюсеин, готвещ се за война. Вие сте сигурен, че никой не е виновен за този проблем, нито вие, нито хората, стоящи зад него.
И така вие създавате ситуацията, “подплънката” или декора, така както това го наричат в Америка.
 Би могло да бъде Тимоти Макуей или Лии Харви Освалд. Тогава вие използвате вашите медии, как би трябвало хората да мислят за произведеното събитие и кого те би трябвало да винят за него. 
Това води до стадий номер 2 на техниката или т. нар. Реакция, произлизаща от масите, от народа, изразена чрез – “така не може да продължава повече какво са намислили те да правят”.
Всичко това позволява на “Тях” или “Те” – Илюминатите или Контрольорите, да постигнат третият стадии на Техниката, т. нар. Решение - “разрешение на проблема”, който е бил създаден нарочно: така например новото законодателство, което предшества техния план за централизация на глобалната власт или ерозията върху основните свободи.

Тази техника е била използвана през цялото време на еволюция на човешкия разум и емоции, не само за да се поддържа под контрол младото поколение, но и възрастните, които полудяват с исканията си за оръжие, както и следствието в лицето на съответното законодателство. Аз твърдя всичко това, като някой, който не носи оръжие и вярва безрезервно в ненасилието. Но ако ние имаме намерение да помъдряваме от всичко онова, което ни се случва по улиците, ние би трябвало да видим онова, което стои отдолу и да разберем, че илюминатите търсят систематично как да разоръжат тези, които биха използвали оръжие срещу тях. Много преди Адолф Хитлер да започне да използва концентрационните лагери, той вече бе въвел същия вид законодателство срещу носенето на оръжие и това удивително напомня нашите дни.

Сега ние се намираме в критична точка в нашата история от осъществяването на плана. Толкова много карти се очаква да бъдат разиграни от Илюминатите в следващите 12 месеца.

На кръстопът в човешката история сме!

Бихме могли да изберем свободата или да изпаднем под контрол на глобалната фашистка държава, представляваща много по-глобална версия на нацистка Германия.  (Г.С: Глобализмът на евреите "илюминати", ще е комунистическа диктатура, но много, много по жестока от познатия ни комунизъм! Докато, фашизмът е най либералната форма на диктатура)
Това не бива да се случи, но за да бъде то спряно е необходимо да бъдат отстранени част от веригите.
Настоящата публикация ви дава възможност за информиране, а оттам и възможност за избор.
Онова което вие сте прочели тук е просто част от онова, което ви предстои да узнаете, а иначе картината е много всеобхватна и много по-необичайна от онези прости контури, които сте били в състояние да уловите.
Вгледайте се задълбочено във вътрешното съдържание.


С много любов.

Дейвид Айк

http://www.davidicke.com

Превод и цветни бележки: д-р инж. Никола Тодоров, доцен



Гласувай:
5



1. upontheroof - :)
07.02.2014 17:32
Наистина много отдавна се чудя защо никой не превежда Дейвид Айк на български, както и някой други автори например като William Bramley или Пане Андов. Малко се чувствам като горда гражданка на края на света. Браво за превода :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312571
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031