Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2018 07:24 - легендата за хирам
Автор: bven Категория: Политика   
Прочетен: 395 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

След разкола тамплиерите стават сатанисти. Те са срещнали много източни мистерии в Светите земи, особено фалшивата, магическа, окултна Кабала, и контактът им с катарите е засилил гностицизма им. Вземат хашиш и практикуват черна магия и вещерство. Разглеждат Исус и католическата църква като свои врагове. Плюят на кръста. Връщат се към гностичния дуализъм на Бога с двама синове: Сатанаил/Луцифер (по-големия) и Исус (по-малкия) и твърдят, че само по-големият син има право да бъде тачен. Боготворят Луцифер, бога на злото, прекланят се пред Бафомет, главата на Сатаната като козел в обърната надолу звезда, и приемат сатанистките череш и кости.


През 1291г. Акра, последният бастион на кръстоносците в Светите земи, е превзет от сарацините и царство Йерусалим, което започва с Годфроа, намира края си. Тамплиерите са загубили мястото на действието си, а следователно и своята raison d"etre . През следващите 15 години те са в дълбок упадък.

Сион няма фондове и трябва да заема от тамплиерите, които е създал и чието предателство ги е лишило от съкровището на Соломон, смятано за тяхно по право. Филип IV във Франция е финансово несигурен монарх, който завижда на тамплиерското богатство и е решен да разруши Ордена с тайната помощ както на Сион, знаещ техните пароли, така и на Ватикана. Когато съюзникът на Филип Климент V става папа, френският крал прави всичко възможно той да призове за потъпкването на Ордена на тамплиерите. Филип IV иска тяхното богатство, а Сион иска връщането на Соломоновото съкровище, включително Светия Граал, който тамплиерите претендират да притежават. (Една легенда твърди, че Мария Магдалина го е взела със себе си във Франция през 70г.)
Инфилтратор (вероятно сионист и със сигурност човек на френския крал) получава изповед от тамплиер, която помага на Филип да действа. Призори на 13 октомври, петък, 1307г. всички тамплиери във Франция трябва да бъдат арестувани, а вещите им - конфискувани.

Филип така и не открива тамплиерското злато. То е в Париж, където тамплиерите са банкерите на цяла Европа, и според местен разказ след тайно предупреждение е занесено в тамплиерската морска база Ла Рошел, натоварено на 18 галери и повече никой не го вижда. Не е невъзможно Сионският приорат да е сложил ръка върху него или в Ла Рошел, или по-късно, може би чрез английско контролираните рицари хоспиталери на св. Йоан, и да го е занесъл в Англия, която бързо става доминиращата световна сила и през следващите 400 години - най-силната и богата нация на света. Днес лондонското Сити продължава да е световният финансов център. Дали тамплиерското злато по-късно е в ядрото на Британската империя? Ако златото е отишло в Англия, това би обяснило защо потъпканите тамплиери бягат в Шотландия и се бият с Робърт Брус в Банокбърн срещу Англия през 1314г. Тяхната шотландска централа е в Рослин. В Рен-льо-Шато не са арестувани никакви тамплиери и не е ясно какво е станало със съкровището на Соломон. През 1981г. Пиер Плантар, велик майстор на Сионския приорат, претендира, че ще хвърли светлина върху съкровището на Соломон: ,,Орденът в действителност притежава загубеното съкровище от Храма в Йерусалим. То ще бъде върнато на Израил, когато му дойде времето." Подходящото време може би ще е, когато наследник на Меровингите се качи на трона на Давид и стане цар на Йерусалим.

Жак дьо Моле, последният велик майстор на тамплиерите, е екзекутиран едва през 1314г. Съден е и е изпечен на бавен огън в Ile de la Site в Париж. С него е Жофроа дьо Шарне, който притежава Плащаницата от Торино, която е открадната от Константинопол. Докато се дави и задушава до смърт от пушека на бавния огън, дьо Моле проклина папата и краля и извиква, че Климент и Филип до една година ще се изправят пред Бога, за да отговарят за действията си. Папата умира от дизентерия след един месец, а кралят - от мистериозни симптоми (тамплиерска или сионска отрова?) към края на годината. Проклятието на монархията оттеква в предреволюционна Франция и якобинците са наречени на малкото име на дьо Моле - Жак. Бурбоните са свързани чрез брак с Филип IV и якобинската екзекуция на Бурбонския Луи XVI и прекратяването на монархията са изпълнение на проклятието на дьо Моле. (Твърди се, че след като главата на Луи пада, френски тамплиер масон скача на ешафода и извиква: ,,Жак дьо Моле, ти си отмъстен!")Със смъртта на дьо Моле Храмът официално престава да съществува. Приветствани в Шотландия от Робърт Брус, тамплиерите използват ритуалното убийство на Хирам Абиф, за да символизират смъртта на Жак дьо Моле и го въвеждат в своята ,,3-та степен", ритуалът по посвещаването на майсторите масони. Прекарват 400 години в Шотландия и контролират династията на Стюартите, включително Джеймс VI Шотландски, който става Джеймс I Английски. Джеймс I е посветен от шотландските тамплиери и ги води в Лондон. Чарлз I продължава Стюартската тамплиерска традиция. В крайна сметка тамплиерите са прокудени във Франция заедно със Стюартите през 1689г.

Следователно тамплиерите са еретична секта, чието въздействие е извън всякакви пропорции, ако се съпостави с бройката им. Те влияят върху църквата от времето на св. Бернар, вършат банкова дейност за кралете в Европа и оспорват християнството. Подобно на катарите, тамплиерите притежават истински мистицизъм и духовност, но идеите и религията им са опорочени от източните магически практики, които отразяват магическия кабализъм, бавно претопяващ отделните еретични групи в съвременното франкмасонство с цел световно управление.

Сион иска да отвоюва Англия обратно от тамплиерите. Англия е сионистка от 1188 до 1603г. и ако тамплиерите са занесли Соломоновото съкровище в Англия, Сион има двойна причина да желае да си върне Англия... и има доказателства, че Сион участва в Пуританската революция.
копие от http://illuminatibg.blogspot.bg/2016/03/2.html

Кой плати сметката на тайната вечеря и близо ли е краят на човешкия род? Кой командва парада?
От както свят светува 13 фамилии управляват света!

Хиляди въпроси изникват: Кой построи пирамидите?
Кой крие свободната енергия за която говори тесла?
Има ли тайни общества и каква е ролята им в световната общност?
Кой са тези фамилии?
Кой прави войните?
Кой? Кой?


Хиляди въпроси кой на който отговорът е ясен - тези 13 фамилии! 12 фамилии и още една!
Тринадесетата според нас е тази, която е платила тайната вечеря!

Тези тайни фамилии управляват света от векове и те харесват символиката!

Кръглата маса според легендата за крал Артур е голяма, кръгла маса, около която кралят и неговите рицари са се събирали да обсъждат важни дела свързани със сигурността на областта Камелот.

Има много различни версии за броя на рицарите и за обяснението на формата на масата.
Една от тях е, че Кръглата маса няма определено място за водещ, никой не е поставен в привилегирована позиция и поради тази причина всички на нея са равнопоставени.

Друга версия е, че я е направил Мерлин по аналогия с масата от последната вечеря на Исус Христос и символизира заоблеността на Земята. Спори се и за броя на рицарите.

Кръглата маса в Уинчестър има 25 метра и е с диаметър 18 фута, но различни източници сочат между 12 и 150 рицари. Също така според легендата самият Мерлин е изписал имената на рицарите с магическото злато, което е променяло цвета си. За първи път за кръглата маса на крал Артур се споменава през 1155г.

И толкова по темата в Wikipedia. В крайна сметка колко са фамилиите, които управляват света и дали тези фамилии са 12 колкото са апостолите на Исус Христос и с него правят!

13 е фатално число. Числото 13 винаги се е възприемало като противоречиво число, за едни то е положително и позитивно, за други негативно и фатално. Едно обаче е сигурно, това число носи сила, символика и мистика.

Малко предистория: От много време насам числото 13 се възприема от хората като фатална дата, особено, когато е свързано и съвпада с деня петък. Страхът от петък 13 си има име, дори е свързан с фобия и собствено научно название, наречена трискаидекафобия (трискайдекафобия). Според версия от антични времена числото 12 е съвършено число. 12 са знаците на зодиака, денят и нощта имат по 12 часа, 12 месеца има годината, и 13 е числото, което нарушава стройната система. То присъства в много религии, учения и митове. Според християнството - 13 души е имало на ,,Тайната последна вечеря", тринадесетият бил Юда, който по-късно предал Спасителя.

А и Спасителят е разпънат на кръста в Петък! Петък е черен, защото в този ден е разпятието на Исус Христос. Черната слава на 13 започва преди около 700 години, когато се слага край на най-богата и могъща християнска военна организация в Европа - Ордена на тамплиерите.
Войнствените монаси строили пътища и храмове, водели войни. През 1307г. изчезват така тайнствено, както и се появяват. ,,Железният крал" Филип IV нарежда закриването на Ордена на Тамплиерите.

В един ден на 13 октомври (петък) те били арестувани, измъчвани и по-късно изгорени от Инквизицията на кладата.
От този момент петък дата 13-и носи славата на фатален ден. В Рим древните магьосници също се страхували от числото 13.
Когато извършвали своите заклинания, те се събирали по 12, тъй като вярвали, че 13-ият присъстващ е Дявола.

Днес най-суеверни са американци. 80% от многоетажните домове в САЩ нямат 13-и етаж. След дванайсетия следва четиринайсетия. В болниците и хотелите отсъстват стаите и етажите с номер 13. Ако съдбата ви застигне във Франция, не търсете там къщи с №13, защото такива няма! В нито един тамошен град, нито селце!

На другия полюс в същото време много хора от целия свят смятат, че 13 е щастливото число. 13 дава началото на нов живот. Маите и ацтеките са вярвалите, че числото 13 е свято. В тяхната митология небето се състояло от 13 сфери, в календара им в седмицата имало 13 дни. В древния Египет 13 символизирало благосклонността на боговете.

Първият пилот пресякъл Атлантическия океан Чарлз Линберг е всъщност 13-ият пилот, който успява да се справи с това предизвикателство. 12 опити преди него завършвали с неуспех. Френският режисьор Клод Льолуш, за да докаже, че в числото 13 няма нищо зловещо или магическо, всички свои филми започвал да снима на 13 число, а киностудията си нарекъл ,,Филм 13". Какво казват нумерологията и Кабала, ако се гледа от чисто неумерологична гледна точка 13 се състои от две цифри - 1 означава началото, а 3 - съвършенството, съвършеният ред и цялото значение на числото 13 е да провокира към ново и промяна. В Таро, както и в Кабала, ако се гледа от чисто нумерологична гледна точка 13 се състои от две цифри - 1 означава началото, а 3 - съвършенството, съвършеният ред и цялото значение на числото 13 е да провокира към ново и промяна. В Таро, както и в Кабала, числото 13 символизира смъртта, но не онази физическата, а тази - израз на духовната промяна и трансформация. Това число 13 притежава огромна сила и власт, манипулира и издига онзи, който успее да го овладее. В противен случай носи унищожение. Разчиства терена, за да положи основите на нещо солидно и здраво. Та кой плати сметката на 12-те апостола - 13-тият род!

И може би силата на числото 13 до днес е с магически заряд!
Естествено Вие можете да отречете тази сила и мистика да откажете да я приемете така тя ще има по-малък ефект върху вашето съзнание, но не можете да отречете, че има 13 фамилии, които контролират всички процеси в света!
Не можете да отречете това, че те влияят пряко над вашите съдби - правят войни, спират войни, правят кризи, създават държави и съсипват такива, техните решения на техните тайни вечери движат целият свят!

Така нареченото световно правителство, което с ред инструменти, монетарни системи, световни банки, ако щете и военни организации като НАТО контролират света! Медии и тайни общества всички са им подчинени ние сме прашинки, ни не значим нищо за тях освен да служим като експеримент на техните решения!
Имало е 13 фамилии от времето на Соломон се знае, а днес никой не смее да каже истината, а истината е разтегливо понятие в един относителен свят, относителен свят кат овреме, пространство, закони на физиката и биометрични такива, свят на хаос ръководен от тези 13 фамилии от векове!

Те контролират познанието, те контролират и съзнанието на масите и на всички на тази планета, те са вирусът, които заразил цялата планета от векове насам! Но този вирус мутира и днес борбата с него и неговата борба с планетата също е мутирала!

Всичко се променя и естествено тези промени са планирани от онези 13 фамилии, които предначертават събитията, които ги създават, които ги управляват и които ще станат жертв на тези процеси! Никой не може да се пребори с една друга сила!

Силата на майката земя, със силата на вселената и планетата ни! Според някой данни дори Атлантидите когато са започнали да си играят на Богове са изчезнали, а днес не наблюдаваме ли пак нещо подобно - климатични оръжия, манипулация на времето, на дъжд и топлина, създаване на порой и суши, на наводнения и бури, но това един ден самата природа ще промени! Както са изчезнали Динозааврите така ще изчезнем и ние хората!
Някой притеснено ще попитат кога ние ще отговорим, скоро!

Времето е относително понятие - за едни тече бързо, за други бавно, за еволюцията прекалено бавно и така!
Лостовете за контрол над съзнанието на масите един по един се чупят и в хаоса хората започват да се будят от матрицата и само ние ще откажем да служим на системата!

Религиите се изхабиха като влияние, правителствата са слаби, а остана им една огромна война, но след нея какво?
След нея тези, които оцелеят ще бъдат далеч по-силни и по-подготвени за тази борба на онези 13 фамилии срещу човечеството!

Ние сме им нужни, не те, а те ще ни управляват, докато не проумеем, че свободата не е свободия, а отговорност да взимаш решения, да носиш отговорност и морал за другите докато ние проумеем, че животът е в хармония с природата, иначе ставаме като тях вируси, които паразитират света, а светът - природата знае как да се излекува!

Източник: blifeГласувай:
8
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. inel379 - Чудесно поднесено, Bven!
18.04.2018 09:46
Велика е природата и от нея няма по-голяма сила,
с абсолютно съвършенство земята ни е съхранила.
Търпението й към безумията човешки е безкрайно,
но рушителите на хармонията ще бъдат спрени - и явно, и тайно.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 10444537
Постинги: 2245
Коментари: 12169
Гласове: 32144
Архив
Календар
«  Декември, 2019  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031