Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2018 17:41 - БОЖЕ, ЗАЩО ......?!
Автор: jitanosten Категория: Политика   
Прочетен: 2163 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Днес си дадох сметка, колко сме бедни, в сравнение с гражданите на останалите европейски държави. Отидох в "Била" да пазарувам, защото беше обявено някакво намаление за шоколадови изделия. Малкият ми син много обича шоколад и аз се опитвам да задоволя поне отчасти апетита му. Спомням си, как аз като дете изяждах по цяла кутия шоколадови бонбони, щом ми паднеха под ръка. За съжаление това се случваше рядко...!
Влязох в магазина и застанах пред щанда с шоколадите. Естествено, тези на "Милка" от 250 грама, които преди месец струваха 4.70 лв. , сега на промоция и с намаление от 25 % бяха на цена от 4.99 лева. Всъщност, преди месец купих "Милка" - 300 грама, с кокос под 4 лева пак от "Била". Това е "намалението" на стоките в българските магазини, за съжаление!!!
Не това е обаче темата на поста ми! До мен бе застанала възрастна жена, облечена в избелял шлифер, която с трепереща ръка взе от щанда блокче български шоколад от 80 и няколко стотинки, разгледа го и после го върна. Разбрах, че тя просто не можеше да си позволи да го купи. Днес е събота и понеже не можех да ида до съседния град, на гроба на родителите си, реших да купя шоколада, който старицата бе върнала, като помен за нашите. Взех го и след като го платих на касата, и го дадох. Тя се дръпна някак гузно и не пожела да го вземе. Казах, че съм го взел за нея, но тя обясни, че се чудила, дали да го купи за внучката си. Както и да е, дадох и го, но тя го прие изключително притеснена. Тази очевидно бедна старица не искаше да приеме ей така подарък / може би защото го смяташе за подаяние / от непознат, защото си имаше своята обикновена, човешка гордост!!!
А Валери Симеонов нямаше грам човещина, за гордост да не говорим, да се опъва като магаре на лед почти месец в протестите срещу него и не желаеше да си подава оставката! И сега, след като го направи, той се изсипа да се хвали, какви постижения е сторил, докато е бил в "управлението" на държавата! Същото се отнася до Борисов и прехвалените му крадливи, и лъжливи министри, и депутати! Тези хора не само нямат капка срам! Те нямат никакво човешко достойнство! Те са срам за България и човешкия род изобщо! Държавата се тресе от протести и несправедливости всеки ден, от престъпления и ненаказани хайдуци, но за Бойко нищо особено не се е случило....! Този ежедневен кошмар според него се нарича "СТАБИЛНОСТ"!
Някога, дядо ми казваше за подобни изроди: - "Боже, защо не си прибереш вересиите?"

Красимир Бачков




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Слушах филм на Пасков за причината за това
17.11.2018 18:14
Нашите банки дават пари за бизнес с 18% лихва. При производство това ще доведе до фалит. В Западните страни лихвата за това е 3-4 %.Но им се поставят политически условия, иначе ще ги фалират.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430382
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031