Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2019 19:28 - Футуристично
Автор: mikula Категория: Политика   
Прочетен: 4444 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Обикновените хора не се интересуват какво има на Антарктида. Затова пък военните от цял свят живо се интересуват. Който изучава въпроса, съпоставя този континент с древната Хиперборея и с Атлантида. Картата та Пири Рейс, адмирал от Османската импиреия, който прерисувал тази карта от друг документ, изобразяващ Антарктида като обитаема земя с топъл климат. 
Споменава се за интереса на Хитлер към южния полюс, като се знае, че в последните дни на войната натам са пътували германски подводници, следващи по пътя на кораба "Швабия", по чието име и е наречена новата за времето си военна база "Нова Швабия". След края на Втората световна война група германски военни транспортни средства и хора се водят изчезнали и нищо не показва пътя към "Нова Швабия". 
Правени са опити за изследване на района, но и руснаци, и американци се провалят. Нападат ги летящи обекти - огнени кълба и летящи чинии, като избиват безжалостно, докато дадат да се разбере, че изследователите са нежелани и трябва веднага да се махнат. 
В момента на Антарктида и руснаци, и американци са заменили цивилните лица с военни. Съображения за националната сигурност. 
Какво има там? Сигурното е, че леденият континент е пълен с електромагнитна активност и аномалии. Снежна пустош, но от нищото изскачат летящи обекти и нападат. Зоната е аномална, също като превала на Дятлов, примерно. Вярно е, че естеството на аномалщините е различно, но паранормалната активност си остава.
Адмирал на Хитлер споменава, че те са намерили за своя фюрер земен рай на южния полюс. Къде? Под ледовете?!
Сега представете си, че група нацисти, както ги наричате, заедно с техниката си и учените си, са се заселили там. Какво казва по въпроса американецът адмирал Бърд, когото те са били и гонили като куче? Според него, които и да са тези същества, те представляват такава сила, с каквато армията на САЩ не може да се справи, защото тези същества могат да се пренасят от единия до другия полюс на планетата, и то за секунди. 
О, знам, знам. Държавите с големи амбиции като САЩ и Русия /например/ - техниюят първи импулс е да се разправят с Хитлер и с неговите хора, понеже за тях това е война. И понеже такива държави с болни амбиции са като коне с капаци - на тях им дай да нарекат някого враг, да го убият и да го ограбят, както са направили през Втората световна война с Германия. 
Тук ще споделя моята гледна гледна точка, като допускам, че и другеи може да мислят като мен. Представете си, че Хитлер и група негови хора са оцелели и са там - на южния полюс. Какво да очакваме? Е, за отговора на този въпрос трябва да разберем какви са били истинските цели на войната, която е водел Хитлер. Какво е искал? Чуждите територия, ресурси и труд? Може би. Обаче има неща, до които учените и окултистите на Хитлер са достигнали и които те са отнесли със себе си, където и да са изчезнали. И е възможно целите на войната да са се променили в нейния ход. Докато отначало желанието е било грубо материално, то впоследствие да е приело много по-голям мащаб. Примерно, ако си представите как войници на Хитлер са овладели паранормалщините и ви удрят оттам, а вие си мислите, че така ви е било писано? 
Усмихнах се на наивниците от руския ЮТюб, които предполагаха, че там, във вечните ледове може би живеят потомците на Хитлер и на неговите хора. То може и потомци да има. Обаче какво е за тях да овладеят и безсмъртието, ако вече ползват неща, за които ние само спорим дали са възможни! Ами ако там са си живи и здрави Хитлер и воненните му, и учените му, без да остареят? Ако те вече не са хора в смисъла, коъто ние го разбираме, а са някакви други същества със способности, от които ние сме на светлинни години?
Кое прави нас, хората от планетата, неспособни да разберем ситуацията? Нашият собствен егоизъм и високомерието ни. Най-напред, ние, хората, нямаме умението да разговаряме с някого, който е по-силен от нас. А това е много полезно, особено при овладяване на космоса. Слабите тъпчем, на силните слугуваме, а с равните нам се опитваме да се споразумеем, и пак се оглеждаме как да забием нож в гърба на равния нам. Напълно погрешно. С всички трябва да се държим така, сякаш сме еднакво силни, да се уважаваме и да спазваме правила, гарантиращи ни безопасност и комфорт. А бе, как ще се държиш със силния така, сякаш си поне колкото него силен? Ами така. Като погледнеш през неговите очи. И го убедиш той също да погледне през твоите очи. 
Ааа, това са фантасмагории! Ето ви пример. През миналия век и руски, и американски военни са обучавали делфини за свои цели. Разбирай, да намерят къде е противникът, с каква сила и техника разполага, при бойни действия и прочее. Изведнъж програмата се прекатява. Дали има нещо общо с книгата на Чапек "Войната със саламандрите"? Дали хората изведнъж не са се усъмнили, че делфинитуе може да излязат от контрол и да почнат да нападат хора? Според мен, не е само съпоставката с тази книга. Най-вероятно умните морски обитатели са разбрали кое как и, вече обучени като бойци, възползвали са се от знанията си, за да покажат на хората кой е шефът. 
Как да не става така? Хората имат отговора под носа си, обаче не им пука. Егоизъм и високомерие. Човешки. Отговорът е в онзи филм за Рамбо. Какво каза началникът, повикан заради проблемите, които създава Рамбо? Аз идвам, за да спася вас, а не него. Той няма да стреля в мен, не защото съм по-силен, а защото аз съм неговото семейство.
Който е обучавал делфин, показвал ли е на делфина, че човекът и другите хора са семейството на делфина? Сиреч, ако морският обитател се окаже на сушата, в басейн, аквариум или друго пространоство, между хора, то той е у дома си, питат го какво иска и се съобразяват с него? Това правено ли е? Не, естествено. 
Хората не само не знаят как да направят това, но и не искат да знаят. От егоизъм и високомерие. Те затова и воюват помежду си - пак от егоизъм и високсомерие. 
А представяте ли си как ще се чувствате под и върху водата, ако хората убедят морските обитатели /особено най-доминиращите, като начало/, че ние сме тяхното семейство? Вие ще сте като пет пари в кесия, намирайки се в морето, океана, реката. Ще сте у дома си. 
 И, бидейки в този нравствен вид, хората да потърсят връзка с живеещите в Антарктида, които и да са те. Сега какво се получава? Отиват експедиции и се връщат бити. Защото отиват като завоеватели, борят се помежду си кое парче от Антарктида на кого да се падне. Обаче, господа, това не ви е завладяването на Сибир, нито ви е Дивият Запад. Казано накратко, нашла коса на камень. Или, на български казано - намерихте батя си в Антарктида. 
 Повтарям, тези навици и умения са особено полезни не само при изучаването на земите около Южния полюс, но и в космоса. 






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mikula
Категория: Политика
Прочетен: 180060
Постинги: 170
Коментари: 18
Гласове: 80
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031