Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2020 14:31 - "Духовен просветител на нацията Президентът Румен Радев!"
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1823 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 28.05.2020 15:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

„Наш духовен просветител  е и Президентът на  Република България  Румен  Радев!”

                                                                                                      /Петя Трендафилова/

   Какви ли не фалшиви новини от 1989 г. до сега не понесе на гребена си мътната еврогейска и хамериканска вълна на империалистическата реакция! Днес тези новини се разпространяват чрез социалните мрежи във връзка с празника на писмеността ни – българицата - в опит да бъдат принизени достиженнията на съвремените ни духовни водачи. Това сторват неморальники, свързани с определени империалистически кръгове, обиколени  с обръчи от фирми, някои от тях отвъд океана, в опит да възвисят като духовни водачи на народа бездуховници, които служат на долните им и задни цели. Народът обаче е узрял достатъчно, за да не бъде повече заблуждаван. Н. в. Народът и всички честни хора с прогресивни схващанния помнят, как по времето на един празник на българицата се появи проект за актуализиране на  паметника пред Нациоалната библиотека, на който вместо Кирили Методий да бъдат изваяни Петьо Блъсков и Валери Найденов. Заради безпросветността и закостеннелостта на мисленето на управляващите по онова време тази идея не се възприе. От постинга на новопредставеното пред блога момиче виждам, че тя е още жива в сърцата и душите на народа.

    Постиннгът на това момиче от народа, без всякакво съмнение честно и с прогресивно мислене, доказва моята теза. Момичето ни сезирва върху съвременният наш духовен водач, Президеннтът Румен Радев, който тя символично помества на снимка редом със Светите братя Кирил и Методий. Не напълнно убедена, че символиката й ще бъде разбрана от неспециалисти,  тя завършва статията си с финален акорд в основната тоналност:

   „Делата на държавният глава са дела като на светите братя Кирил и Методий!”

 

   Аз мисля обаче, че този постинг може да се допълни. Не само делата на държавнияТ глава са като делата на светите братя Кирил и Методий. Аз мисля, че такива са и делата на още две велики личности от съвремието ни, не по-малко велики от събирателната според новопредставеното в блога момиче Троица – Св. Кирил, Св. Методий и Президент Радев. Мисля, че тази Троица не е логична поради разминаването им във времето с векове и предлагам нова, актуализирана. Проучване социологической агеннции Алфа Рисърдж показала, что народът най-тачи Радев, след него Манолова и след нея – Трифонов.

   Тези според мен са истиннските ни духовни водачи днес, равни по дела с делата на Светите Братя. Тази Новая Троица за нас е Божий интелектуален и духовен дар, който само ние -най-интелигетните - осъзнаваме Масите – не.

 

   Прилагам статията на момичето, поместена в Категорията „Новини”, която копипействах в блога си, а също и снимката към статията й, доказваща според нея равноапастоличнността на тримата на снимката.

  

  

 

08:50 - Духовен просветител на нацията Президент Румен Радев!

автор: petiatrendafilova категория: Новини   

 

 24 май е Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост. 24май е национален празник, какъвто нямат другите народи по света. На този ден в България се отбелязва националния празник на просветата, културата и създаването на глаголицата от Кирил и Методий, известни още и като "Солунските братя". Наш духовен просветител е и Президентът на Република България Румен Радев. Духовен просветител, защото посланията от Президента стигат до нас хората. С делата си държавният глава ни показва истината. Истината е оръжие на силните и честните. Думите на истината прости ли са? Да, прости са. И е толкова лесно да ги изречем. Но за да кажем тази толкова опасна и трудна за нас истина, трябва да сме честни, истински без маски. Да се покажем истински, да покажем нашата душа.  Делата на държавният глава са дела като на светите братя Кирил и Методий!

 image

                   Предложението на момичето за Троицата Равноапастоли    


                       image

Моето предложение за актуализиране на Троицата от предходната снимка. Да не им повдигам много реномето, но по-достойни в сферата на духовността от тях според мен нема!

image

        Винаги гледам с един ход напред, готов съм и със следващо ппредложение..




Гласувай:
7



1. rosiela - Нема, Коста,
25.05.2020 15:28
нема.
цитирай
2. dobrodan - Недейте така сега,
26.05.2020 17:42
има си проблем нежното създание, мъчат я болки в главата, може тя да не е виновна...Може техните да са първи братовчеди, може тя толкова да си може.... Що се заяждате сега....
Аз например не разбирам какво не му харесвате на г-н президента... Я какъв хубав човек...а че и умен, ехее! Самолет може да кара, а? Вие така можете ли, а?
Що народ се ослушва за инструкции от кораба-майка :)...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12181587
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031