Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2017 23:31 - завръщане на свещеното.....
Автор: bven Категория: Спорт   
Прочетен: 628 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Истинното знание е по-силно от сляпата вяра и то ни създава здравото ценностно убеждение, че всички сме част от Абсолюта, което означава, че не е нужно някой или нещо да стои между нашата лична връзка със себе си на по-високо ниво.

В момента, в който човек отрече собствената си божествена значимост и изначална връзка с Абсолюта, както и тази на всички останали, той/тя стават удобна мишена за манипулация и контрол от сили, които действат срещу истинността на тези ценности.

Ако не познаваме реалността на мултиизмерната идентичност и това, че тя е присъща на всеки, няма да можем да разберем достатъчно добре нашето устройство като духовни създания, както и това на други обитатели на Земята и в други места във вселената. Знанието за измеренията и разположението на нашите по-висши части на колективната ни идентичност в тях ни помага да изградим нагласа да не предоставяме силата си на същества от други измерения и когато подобна възможност се появи, техните мотиви за контакт да бъдат внимателно анализирани.

Следващият съществен елемент от това познание е да си дадем ясна представа, че когато се обръщаме с призив към душата си или друга по-висша идентичност, тя действително ни чува и ще се опита да влезе в контакт с нас по подходящ начин и в подходящо време. За човешката раса този контакт винаги е следвало да бъде съзнателен, достъпен и ясен. Историческите събития от пред-древни времена, които са довели до съществено блокиране на вътрешната ни връзка с по-висшите ни идентичности, е разгледан в глава пета.

ГЛАВА 2 Катара - свещената наука за единство на звук и светлина

Думата катара произлиза от анухази и е съчетание от три звука ка - електрическата мъжка енергия и светлина, та - магнитната женска енергия и звук, ра - единството между съчетаването на двете сили. Следователно катара може да се преведе като учение за единството на звук и светлина.

Тя е дисциплина, която представя техники за биорегенерация, чрез които се постига плавно и внимателно разширяване на съзнанието. Този процес се случва след стимулиране на ДНК шаблона ни, кундалини енергиите, чакрите и меркаба полетата във фините ни тела. Въпреки че учението катара все още не е прието като доказано от научната общност, в пред-древното ни минало то е било общоизвестно и се е преподавало в школи за възнасяне (придвижване между измеренията) на напредналите човешки цивилизации. Следователно катара не се представя като новооткрито познание, а като завръщане на много древно такова.

В катара се разяснява подробно възникването на творението в резултат на намерението на Източника да твори в определени параметри и по определени непроменими закони. Цялото проявление, всички измерения, вселени, организми, започва именно с намерението на Източника да твори и едновременното създаване на първичния звук (божествената женственост), който кореспондира с магнетизма и първичната светлина(божествената мъжественост), която кореспондира с електричеството.

В първо ниво на катара се разяснява природата на ума и предназначението му е да служи за генератор на програми в морфогенетичните полета, чрез използването на мислите ни. Когато си създадем по-ясна представа какво се случва с нашите мисли и ефектът, който имат те върху морфогенетичните полета (цялото творение), разбираме от колко голямо значение е да управляваме целенасочено ума си.

Произволните мисли създават нехармонични програми, които се претворяват в хаотични резултати на творчество. Средствата, чрез които се изграждат скаларните програми са звукът(вибрации), светлината(използването на цветове) и специфични символи, които в катара се наричат кодове. Чрез използването на комбинации от тонове и визуализации, които се изпращат по специфичен начин, в пред-древни времена са били извършвани свещените ритуали на „кръглите маси“, активиране на ДНК шаблона, холистично лекуване, левитиране на обекти, управление на енергиите в Земята и още много неща, които днес бихме счели за фантастични, ако не познаваме начина им на действие. Свещените тонални последователности се използвали за изчистване, репрограмиране и ускоряване на въртене на Земните щитове. Тези тонални последователности са известни още в катара като „Музиката на сферите“. Човешкият глас е едно от най-мощните средства за мултиизмерно въздействие, поради което използването на конкретни тонове, е било свещена тайна.

В първо ниво на катара подробно се разяснява процеса, през който първата партикай частица се разделя на две частици - партикай и партикум, които фазират, репликират се и се организират в партики мрежи. Партики мрежите се организират в кодове на неподвижна светлина, наречени кейлони, които се групират, за да създадат морфогенетичните полета(кристална решетка на светлинен спектър и звукова честота). Математическата програма, която се репликира в морфогенетичните полета е катара мрежата. Поради тази причина тя се явява естественото и изначално Дърво на живота.

Катара мрежатаКатара мрежата е базисната структура въз основа, на която се проявява творението и представлява изначалният математически код, наричан още крист код, който организира взаимодействието на субчастици радиация под специфичен ъгъл помежду им. Тя е божественият отпечатък, който се възпроизвежда във времеви матрици и вселени, но и в човешкото тяло и в най-малките творения в космоса. Катара мрежата е централната структура, чрез която се развива творческият процес в космоса. Тя е естественото „Дърво на живота“, което функционира като математическа програма, която създава точно определени математически взаимодействия, които са изначално зададени от Източника.

Чрез катара мрежата съзнанието се свързва с обособените измерения, за да натрупа опит в различни проявени форми и да получава и дава енергия.

Знанието за катара мрежата и естествената програма, по която тя функционира е ключово за разбиране на процесите на творчество, в които участваме през цялото време.

Чрез него ние можем да установим местоположението на измеренията и хармоничните вселени и тяхното обособяване, както и структурата на фините тела на човек или друго същество. Имайки това познание, можем съзнателно да управляваме изпращането и получаването на енергия от различни измерения.

Основните характеристики на катара мрежата са накратко описани по-долу така, както са представени от Ашаяна и Съюза на Пазителите в първо ниво на катара.
Гласувай:
4
0Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 10587448
Постинги: 2264
Коментари: 12220
Гласове: 32399
Архив
Календар
«  Януари, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031