Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2012 08:00 - Преходът 2012
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 4129 Коментари: 4 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


ПРЕХОДЪТ - КАКВО ТОЧНО ЩЕ СТАНЕ?

emi.png

Скъпи приятели,

Позволявам си да споделя с вас едно мнение за прехода, формирано въз основа на онова, което съм прочела и осмислила до момента, с надеждата да ви бъде от полза и да ви послужи като повод за размисъл.

Много е информацията за прехода и версиите за него - ще настъпи край на света, ще дойде Нибиру, ще се изместят полюсите, ще дойдат извънземните и ще ни спасят, ще има евакуация на борда на корабите майки на Аштар, няма да се случи нищо и т.н. Хората четат, вярват или отхвърлят, карат се кой точно е прав и се питат каква е истината и какво да правят - да живеят като за последно, да се запасяват с най-необходимото, или да си живеят все едно, че няма да се случи нищо?

Всъщност всички версии са верни, тъй като става дума за паралелни реалности - те са доказани математически от Хю Евърет и описани максимално подробно в учението Ииссииди - информация, свалена от будхичния план.

Те съществуват и ние непрекъснато се фокусираме в някоя от тях. Фразата „Каквото и да поискаш Аз вече съм ти го дал”, е буквално вярна - Той наистина ни го е дал - под формата на паралелни реалности с всевъзможни сценарии.

Трудно е да се обясни в една страница това, което е дадено на десетки хиляди страници, но все пак - всеки от нас всъщност е в 328 екземпляра, които обитават различните реалности и запълват базата данни във висшия ни Аз.
Тази база данни е на разположение на всяка от отделните проекции, тоест тези 328 екземпляра, под формата на опит.
Ако някоя наша форма там проработва нещо, самите ние тук се фокусираме върху друго. Ако нещо не ни е интересно тук, значи друг от нас работи по него „там” / в някоя от другите реалности, в които се проявяват другите наши т.нар. стерео-форми.

Самите ние всъщност сме съзнание, което се фокусира в тези различните форми/тела, обитаващи различните паралелни реалности. В момента на т.нар. смърт „умрелият - под формата на съзнанието, което представлява” мигновено се префокусира в друга от тези паралелни реалности, в която някое друго негово копие живее и той - станал вече той-там, дори не забелязва, че физическото тяло тук - за това свое обкръжение, е умряло.

Той продължава да живее с копията на близките си там и дори представа няма, че копията на близките му тук вече го погребват. И така умираме непрекъснато - както досега не сме си давали сметка, че многократно сме умирали /че многократно сме се префокусирали/, така и за в бъдеще няма да осъзнаваме това префокусиране.

Нашето така наречено минало всъщност е част от тези паралелни реалности и в този смисъл то протича сега - затова за някои хора със специални възможности (за префокусиране) то е достъпно сега. Същото важи и за нашето бъдеще.

Така че всъщност ние - за себе си, сме вечно живи и никога не умираме - умираме само за заобикалящите ни хора. Повече подробности за това ще намерите в материалите от Орис и в самото учение.

И така, въпросът не е какво ще стане, а къде точно ще се окаже /със съзнанието си/ всеки от нас.

Тъй като един от факторите за фокусирането е какво мислим, какво очакваме, какво вярваме, че ще стане, както и това какви са вибрациите ни - къде е събирателната ни точка (според терминологията на Кастанеда), или т.нар. фокус на съсредоточено внимание (според терминологията на Орис), имайте предвид следното:

6 месеца преди прехода тази точка трябва да се задържа на нивото на 4-та чакра - любовта и алтруизма, или т.нар. СЪСТОЯНИЕ НА РАДОСТ, за да попаднем в реалности с максимално качествен сценарий - там, където вместо с пластични операции външността ни ще се коригира посредством нано мисъл-форми, там, където ще преобладават високите технологии, но в полза на хората и т.н.

Когато ви се случи нещо неприятно, постарайте се до 2 минути да върнете събирателната си точка в състояние на радост - така ще си осигурите необходимата носеща честота по време на прехода - според нейното ниво вие ще резонирате със съответстващата й по честота/т.е. сценарий реалност и ще се окажете точно там.

Няма нужда да се сърдите никому - ако някой ви е направил нещо, помислете си, че просто ВИЕ сте в тази реалност и като повишите вибрациите (настроението) си, се изместете/префокусирайте в реалност с по-качествен сценарий.

Придвижването към по-качествените сценарии става с цената на МАКСИМАЛНО АЛТРУИСТИЧЕН ИЗБОР от ваша страна при всяка житейска ситуация или проблем. Затова е казано - благодарете каквото и да ви се случва - защото така се задържате в диапазоните с по-високи честоти.

Самият преход ще трае само миг - едно мигване, но ОТВЪД това мигване за всеки от нас ще се случат различни неща. За онези, които през месеците преди това са се фокусирали предимно върху изпълнените със страх сценарии и катаклизмите, ще има масови или локални катаклизми, а от другите - всеки ще попадне в своя сценарий.

Няма грешни отговори и решения - всичко е опит и ние сме безсмъртни.

Но ако не искате да бъдете съзнателно в реалност с по-нискокачествен сценарий, имайте предвид горното, тъй като всичко зависи от вас.

Ако не искате нискочестотните сценарии, но ви атакуват с подобна информация, не се задълбочавайте в нея и кажете - „да, сигурен съм, че това ще се случи, но аз няма да съм там” (като не се фокусирам над това, няма да се окажа, със съзнанието си, в тялото на такава от другите ми стерео-форми, която ще го преживее).
И повече не мислете за това. Фокусирайте се върху позитивните сценарии и върху това, което наистина искате, а не върху онова, което не искате.

Осъзнайте, че голяма част от информацията за катаклизмите се тиражира от тези, които наричаме „лоши, тъмни и т.н.” и спрете да вярвате в нещо само защото е написано.

Само защото някой казва „аз съм представител на светлината” не означава, че той наистина е. За какви мислите, че ще се представят „тъмните”, ако искат да ви дезинформират, ако не - за светли?

Настоящото има за цел само да ви информира, а не да ви агитира.
Всичко е опит - „лошите” не са лоши - те са просто различни.

Не можете да кажете: „очите са супер, сърцето е супер - обаче дебелото черво е отвратително”, нали разбирате.

Може да му слагате каквито си щете етикети, обаче без него не може. Или, както се казва в „Разговори с Бога” -
„Нийл, ако ги нямаше лошите, ти как щеше да разбереш, че си добър?” :)

Не е важно дали в момента сте добър или лош - важно е да се напълни базата данни с преживявания/опит.

И колкото по-бързо се запълни тя с негативен опит (нискочестотни преживявания), толкова по-голям е шансът по-скоро да се префокусирате (да ви станат интересни) висококачествените - алтруистични постъпки, сценарии, реалности и т.н

Един ориентир: има реалности, в които дори не са чували за учението Ииссииди, има такива, където са излезли само 1-2 тома от това учение - тези от вас, които четат настоящото, са в диапазон от реалности, където има вече 15 тома - основата на учението в оригинал, три от които са преведени на български и 2 - на английски.

Има реалности, където има 20 Ииссииди в оригинал и 20 - преведени на английски и издадени.

Там, където ги има тези 40 тома, са най-висококачествените сценарии. Следователно, не сме чак толкова зле при все, че има какво още да се желае. :)

Емилия Манолова, 24 август 2012

(http://www.iskri.net/zefira/articles.php?lng=bg&pg=200)

ПП: Препоръчвам ви и постинга на колегата -
minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/10/21/poslanie-na-tvoreca-vajno-syobshtenie-21-10-2012-god.1012020










Гласувай:
20



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - замисли ме за безсмъртието...
22.10.2012 19:48
Така че всъщност ние - за себе си, сме вечно живи и никога не умираме - умираме само за заобикалящите ни хора...

това изречение страшно ме впечатли... и ме натъжи...
не вярвам във всичко написано, мила Татяна... вярвам на усещането...
прегръщам те...
цитирай
2. bven - На 1: Мариники, във всяка информация има частица истина - открий ти своята!
22.10.2012 20:15
Нека бъдем постоянно (каквото и да ни струва) в състояние на радост и светлина, защото така вибрациите ни са високи, пък за прехода и кой как ни вижда ...
Лека и светла звездна вечер:)))
цитирай
3. penchoan - Най-важното събитие, което ще се ...
26.10.2012 09:53
Най-важното събитие, което ще се случи на 21 декември 2012 г. е, че Слънцето ще премине от Стрелец в зодия Козирог. Това ще постави началото на зимния сезон в северното полукълбо и на летния сезон в южното полукълбо.
Преходът ще стане около 13 часа българско време. На някои хора от много мислене ще им поникне мъдрец, а на други ще им потънат гемиите!
цитирай
4. bven - На 3: Абсолютно точно!
28.10.2012 18:36
Смяната на сезоните поне не зависи от нашето мислене и идеи:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867647
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава