Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2014 08:02 - тайна война против българия
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 4611 Коментари: 8 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 

 

 

Съществува цяла мрежа от групи /предимно работят по петима в група, четирима изпълнители и един ръководител/, които са взели на прицел интелектуалния елит на България. Не набедените интелектуалци, а реалния елит, критично мислещите българи. На прицел са личностите, притежаващи потенциала да се опълчат срещу налагания ни модел на мисловна матрица. Срещу извършващия се над българската нация геноцид. Групите се ръководят от споменатата вече Тамара Тютченко. Централата се намира интересно защо в гръцката част на Кипър. В повечето случаи там се прави и вербовката, а после групите биват пращани да работят в България.

Първо се прави сканиране с помощта на малко апаратче, скрито в някой лаптоп. Поставено е на мястото на флопито. Това е важна подробност. Прави се кирилианова фотография и се сканират мозъчните честоти на обекта. После, при следващата среща идва ред на "куфарчето". Апаратурата е малко по-голяма от дипломатическо куфарче, затова не може да не бие на очи. Човекът носи със себе си на срещите куфарче /в повечето случаи брезентово/ или по-голяма чанта. Апаратът тежи 8-10 кг. Целта е обектът да стане податлив на внушения. Постепенно го програмират, докато не се превърне в безволева кукла. Такъв човек вярва не на своята логика, не дори на очите си, а на онова, което му втълпява групата. Той е изцяло и безусловно под тяхна власт.

Всъщност такъв зомби е по своему щастлив. Видях го при Богдан, младежа, който пътуваше с мен до Москва. Той не само бе приел своята роля, но бе радостен, че може да я изпълнява. Генерираните от апаратурата сигнали водят до привикване, човек става зависим към тях, те му липсват, ако не си получи дозата. Когато я получи, успокоява се и нищо друго не го интересува. Ако ще около него светът да гори и близките му да умират. Накрая, когато зомбито е изпълнило задачата си, му се дава заповед да умре. И то, горкото умира с радост. С твърдото убеждение, че това е единствено за негово добро. Ако пък заработи инстинктът за самосъхранение, естествено заложен във всяко живо същество, то апаратурата заработва на различна честота. И вместо блаженство, донася на своя приемник я инфаркт, я инсулт.

Това са в общи линии фактите. В началото на 90-те години в пресата се промъкна информация по въпроса. И тогава разни “екстрасенси” като проф. Борис Золотов, например използваха макар не толкова усъвършенствана апаратура. Резултатите обаче бяха подобни. Масово видиотяване и масови самоубийства. Гръмнаха няколко скандала и публикациите постепенно спряха.

Само че войната срещу българската нация не спря. Нещо повече. От експериментален стадий, процесите прераснаха в работен. Без никой нищо да забележи. Без скъпите ни тайни служби да предприемат каквото и да било. А защо е така, можете да се досетите. В крайна сметка нищо не остава скрито и се разчу за затворниците, пращани от ЦРУ /Централното разузнавателно управление на САЩ/ в Сибир, в експерименталния център на ГРУ /Разузнавателното управление на Русия/. Да не забравяме, че там, в Сибир, край бреговете на езерото Тиберкул, се намира новият Център по психотроника на Руската федерация.

От казаното дотук трябва да ви стане ясно, че помощ отникъде не можем да очакваме. Трябва да се справим сами. Следващия път ще разкажа повече, а сега само ще преповторя формулата на легендарния Илия Минев: “Не вярвай, не се страхувай, бори се!”

копие



Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. minevv - да
02.06.2014 08:43
добро
цитирай
2. bven - На 1: minevv, ако Да-добро е оценка на материала, приемам го.
02.06.2014 14:43
Но ако е оценка за фактите, които не дават надежда на обикновения човек в тази страна, е лошо...Защото България винаги е била трън в очите на много страни, личности и политици. Естествено, българите са и приемници на тази отрицател - на нагласа и отношение от векове. Все по-често се пише, че не трябва да е виновен обикновеният човек за неправдите към страната. Но всеки народ си определя съдбата и управляващите...
Останалото , както казва Хамлет - е мълчание.
Благодаря за присъствието ти в моя пост и от сърце ти желая само плодотворни мисли и действия:))
цитирай
3. metlichina - скандални факти...
04.06.2014 15:49
и скандално мълчание.. тревожно е, много..
цитирай
4. bven - На 3: metlichina, мнозинството не знае или не иска да повярва..
04.06.2014 18:17
А изобщо мълчанието на българите ? Хора, които треперят за залъка хляб, които се страхуват да излязат на улицата, за да кажат какво искат - твърде много са въздействията върху тази малка територия.
цитирай
5. budha2 - ОСВЕН
04.06.2014 23:23
ТОРОСИОННИ ОРГЕНЕРАТОРИ ЗА МАСОВО ОБЛЪЧВАНЕ СЕ ПОЛЗВАТ И ДЖОБНИ С ЗАПИСИ НА ЕМ ВЪЛНИ НА БОЛЕСТИ ЗА ПОРАЗЯВАНЕ НА ЕДИНИЧНИ ЦЕЛИ И НАЙ-НОВИТЕ С ЗАПИСВАНЕ НА МОЗЪЧНИ ВЪЛНИ И ЧЕТЕНЕ НА МИСЛИ. ЗАПИСИ НА МОЗЪЧНИ ВЪЛНИ НА УБИИЦИ СЕ ПОЛЗВАТ НАЙ МНОГО В САЩ А НА ПРОТЕСТИ В БЪЛГАРИЯ СА ИЗПРОБВАНИ ЗАПИСИ НА САМОЗАПАЛИЛИ СЕ И СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАПИСИ С ОБЕСВАНЕ ОТ МОССАД И ФСБ
цитирай
6. budha2 - Милена Александър
04.06.2014 23:26
Милена Александър Не знам до колко е истина това, което сте написали в поста си, но хората, с които бяхме на част от протеста на 17.02.13 г., телефоните ни (различни модели)се бяха скапали. Час след като се прибрахме по къщите си, работеха. След неколкократно рестартиране. Още се чудим това на какво се дължи.
цитирай
7. bven - На 5 : budha2, отдавна има информация за всякакви психотронни въздействия не само у нас, но и в
05.06.2014 12:47
целия свят! Именно затова открай време се казва и се доказва, че човек не трябва да вярва на всяко събитие или факт, а само на себе си. Да развива интуицията - защото тя дава в повечето случаи верния път..
Поздрави!
цитирай
8. bven - На 6 - Милена Александър , много от въздействията по време на всяко масово събиране на хора е именно с цел обсебване и изцеждане на тяхната енергия. Обикновено
05.06.2014 12:49
са място за различни опити - ввидими и невидими. Сигурно има обяснение на това, което се е случило след протеста?
Благодаря за коментара !
Намасте!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14866849
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава