Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2014 09:00 - съобщения от Джеймс
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 1015 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


 

Въпрос 6 – Бихте ри могли да опишете по-подробно какво са Поточните Зони и каква е тяхната цел?

Отговор: 6 – Галактическите Поточни зони са хранилища на познанието на Lyricus. В тях се помещава местния персонал на Lyricus, изследователските центрове, учебните заведения и различни инструменти, които ние вярваме - в този конкретен случай - ще помогнат на човечеството да фокусира неговите технология и усилия за преследване на Великия портал. Както съм докладвал преди, има седем Поточни Зони в рамките на галактическото ядро. Тези Поточни Зони са свързани със седемте първични дисциплини, които обхващат "Библиотеката на каталитичните инструменти" на Lyricus.

Lyricus е в състояние да проследи и контролира SECUs (суверенни същности от централната Вселената) без значение какви физически структури те обитават. Когато ние решим, че определен SECU е правилно подготвен, те (техния Навигатор на цялостност) се транспортират до един от нашите центрове за обучение, който се различава от всеки, който вие можете да си представите на Земята. Аз използвам думите "Център за обучение" само защото не мога да измисля нищо друго за да ги опиша. Кандидатите не са непременно духовно запалени, нито те са образци на човечеството от гледна точка на тяхната личност, физическо тяло или темперамент. Те обаче са напреднали SECUs, действащи в човешка форма, обикновено безсъзнателно за тяхната мисия и цел.

Тези щастливи същности са придружавани от техния човешки инструмент и водени до Поточна зона, която е най-подходяща за техните цели и мисия. Те обикновено се обучават под формата на диалог - не различаващи се от разговорно изобразяване на Lyricus. Разрешава им се да запитват майстори и майсторите могат да разясняват по съответните теми. Няма да бъде никаква изненада, че Айнщайн е бил един такъв SECU, които беше свързан с майстори от Lyricus. Беше му позволено да формулира "свои" теории чрез диалог с единствен майстор. Когато той се върнеше към човешкия си инструмент опитът и знанията биваха подадени в неговия по-висок ум, след това беше необходимо задействане, за да се привлекат в съзнанието.

Тези задействания са внимателно организирани струни на събития, които майстора, който отговаря за SECU координира чрез процес, който наричаме - отново, аз превеждам като най-доброто, което мога - чисто пре-ориентиране. Този процес изисква набраната информация, докато е в Поточна Зона, да се процеди в съзнанието в пре-натрупващо-състояние. За да може това да стане, д-р Айнщайн би трябвало да изпита събитие или EDSS (поток на сетивни кодирани данни), което предизвиква или задейства припомняне на семената памет. Семенната памет е най-критичната част от чистия процес на пре-ориентиране, защото той сам носи достатъчно мощ, за да привлече нови знания в съзнателно състояние на човешкия ум. Аз грубо опростих този процес и думите са много неприятно ограничение да се опише това. По-добре да спра тук, преди да съм ви объркал напълно.

Причината, че физически преведените Поточни Зони са от решаващо значение за земно обвързани SECU е, че те са най-сигурни катализатори на семената памет. Много е трудно да се транспонира свръх-съзнателно знание и да се забави за съзнателното припомняне от човешки инструмент. И това ще бъде необходимо при много по-висока честота през следващите 100 години, така че Поточните Зони да се повдигнат на ново ниво - EDSS – което ще запуска семенните спомени.

 

 

Въпрос 7 - Тибетеца ни казва, че нашето Слънцето е сърдечния център на нашия местен OAWNMBS (Един За Когото Нищо не Може да се каже). Това ли е сърдечния център на система Сириус?

Отговор 7 - Аз съм наясно че има значителни спекулации относно този въпрос в рамките на група ученици. Моля разберете, че от гледна точка на Lyricus, изглежда странно, че това би бил въпрос на спекулации от някой ученик, ако разбира се, той е в пълното си разбиране за анатомията на своето индивидуализирано съзнание. А това, в моя опит, е много рядко, ако някога се случи.

Знай теб самия преди света, е древен указ и капризите на външния Космос, докато се интересуваш да знаеш от гледна точка любопитство, не са особено от практическо значение, когато се сравнени с разбирането на личната вселена на някой.

Простият отговор на вашия въпрос е: не. Обаче, вместо разработване на вашия въпрос, избирам да се съсредоточа върху въпроса за Незначителните подробности на езотеричното (MOTE). MOTE създава телескопична сложност и дотогава, докато основите на личната вселена на някой са ясни и добре разбирани, тази сложност може да бъде интегрирана и полезна. От друга страна, ако личната Вселена се разбира едва-едва, тогава MOTE ще обслужва съвсем друга цел.

Не е съвпадение, че Lyricus се отнася към това състояние на външно разпитване и спекулации, като MOTE. Ровът около замъка е форма на защита и фортификация. Мислете за Вашата лична вселена като метафора за замък, MOTE като петънце, а Космосът или външната Вселена като потенциален враг, за когото вашето петънце е проектирано да отблъсне. Ако изграждате петънце вие го направите само, ако смятате, че външното ще нахлуе във вътрешното и някак го отслабвате, намалявате или дори унищожавате.

В последователността на създаване на вътрешните създавате външното и по този начин, петънцето не е необходимо, освен ако разбира се, създателят е несигурен за своите създавания. Това е ключов елемент за обмисляне.

Знам, че ги има онези, които ще ви кажат, че Вселената е съставена от абсолютна и обективна реалност. В крайна сметка, точно е, че слънцето е център на слънчевата система за всички, които живеят по земята. И докато има определени правила за географски и пространствени отношения, малко друго може да бъде "заковано" долу точно така категорично, дори във физическия свят – най-плътния от сглобените полета на вибрации, които ние наричаме Всемир.

Обаче, като човек изяснява своята визия извън MEST измерението (MEST - материя, енергия, пространство и време), той се събужда за осъзнаване, че тези свръх измерения предлагат субективен елемент, който е строго личен, ковък и отзивчив. Тези полета на вибрациите поддържат първичния импулс на индивидуализираното и безсмъртно съзнание, което определя неговата реалност във всички светове на неговото изразяване, включително и MEST измерението. Ако не е за възприемчива обшивката, тази MEST плътност налага, творческия поток да би бил ясно видим.

Налице е, както знаете, понякога психологическо състояние наричано като консенсусна реалност. Ако 5000 ученици по Свещения път заявят, че Сърдечния център на Сириус е нашето слънце и само 5 кажат, че не е, консенсусната реалност налага петте противоречащи грешат или да са заблудени. Аз ви задавам един прост въпрос: Защо всеки учител би са грижил да налага или дори да претегля на консенсусна реалност MEST, когато MEST е просто далечно ехо или артефакт от по-високо вибрационни светове в рамките на отделния човек.

Едно от моите наблюдения е, че състоянието на MOTE е отчасти резултат от последователността и подчертаването от йерархията на неговото освобождаване от познанието и отчасти продукт, за това колко неразделни личностната и космически области са наистина.

Тези две области са като близнаци съединени с различни личности, умове и темпераменти, но принудени да ходят като едно тяло. Тялото се превръща в предмет на компромис, одежда на безредици. Има известен хаос или разстройване в съединените светове, защото като гравитационни конкурентни сфери, те ви придърпват в различни посоки.

В рамките на Lyricus имаме фраза: Каквото е в рамките е без сравнение и то възниква от най-малкото пространство, където Първата вибрации на не проявеното се надигне във великолепието на благодатта на света на човек. Тук вие сте Създател-възприемащ както и възприемащия-Създател, този човек, който определя участта и съдбата. Това можете да управлявате. Това можете да въплътите за всички ери. За това което е в рамките на MEST световете можете само да дадете вашата енергия и време на преходните реалности на множеството или малцината.

Аз съм наясно, че съм неясен и донякъде безразличен към първоначалния въпрос, но ако погледнете внимателно, ще видите вашия отговор - не толкова в буквален текст, а в съзнанието зад думите.

 

 

Въпрос 8 – Дали системата Сириус е център на слънчевия сплит на битието, което има Великата мечка като негов главов център?

Отговор: 8 - Отново, разбирам и оценявам желанието ви, да разберете тези въпроси, но с риск от излишно повторение, как нещо, което ще ви кажа - подходящо за вашия въпрос - ви помага при вашето по-дълбоко разбиране на Един, Който Трябва да Бъде Навътре Известен (вие). Ако си позволите да бъдете притеглени в тези направления, тогава се подгответе да бъдете разочаровани от не-орбитните сили, които ви дърпат в MOTE, при защита от вашето игнориране на OWOBIK.

Желанието за познаване на MOTE е до голяма степен функция на егото. Има много силно развити духовни учители с посвещения надвишаващи седмо ниво, които не могат да ви кажат фундаментални отговори на въпросите за MOTE.

Това е така, защото консенсусните реалности - реалностите на мнозина в MEST - не са актуални в техните учения. Познавам един учител, който е надарен в областта на сърдечната чакра на своето най-езотерично ниво, но ако го запитате с въпрос какво е отношението на S3 (свещените символи на звука) към 268 меридианови клетъчни линии в палитрата и хипоталамуса, той би свил своите рамене. Той би желал да знае отговора, но само защото това е потенциално свързана с неговата област на специализация, тъй като енергийната система на индивидуализираното съзнание е холистична и единна.

Обаче, ако поставеният въпрос е от космически порядък, както във вашия първи въпрос, той може да знае отговора, но най-вероятно би обърнал внимание към личното ниво, като ви припомни - както аз правя - че преди вашето поле на изследване да се разширява към космоса, разберете първо от какво се състоите, какво вие сте, какви са вашите отношения към Първия Източник, каква е вашата служба/дхарма, какво проектирате в своята лична вселена и защо.

От моя опит, най-добрите учители обръщат изследването на космическите MOTE първо към фундаменталното разбиране на OWOBIK, второ езотеричното разбиране на OWOBIK, отношението на OWOBIK към произхода и съдбата, отношението на OWOBIK към космическия план и накрая специализираната пътека, по която индивидите ще покажат своите дарове на духа. Всеки етап от тази поредица не е херметически запечатан от останалите. Стените между тях са порести, но въпреки това учителят поддържа зоната на фокус през различните етапи.

Имайте предвид, че ако бях във вашето присъствие бих могъл да ви задам 10 въпроса за сложността на човешкото ухо- мозък и вие не ще ми отговорите 10 пъти. Не, защото тази информация не е на разположение във вашата местна библиотека или книжарница, а защото вие не сте ги проучили. Това, уверявам ви, е по-важно да се разбере отколкото космологичния ред на отдалечените слънчеви системи.

Дали отговорът ми означава, че учениците не би трябвало да правят справки за космически MOTE? Не. Няма нищо лошо в този ред на проучване доколкото разбирате, че това има значение и, че достигате яснота за неговия вроден недостатък. Има ли изключения от това правило? Да, винаги има.

Аз съм виждал ученици, които имат вроден дар за космически MOTE и това е съществен компонент на тяхната  специализация на дхарма. Тези индивиди са склонни да бъдат очаровани на космическите MOTE, опитвайки се да артикулират и потвърдят своите това, което интуитивно усещат, които са обикновени артефакти от други животи или портали на съзнанието, които са под прагови за съзнателно възприятие. Тези ученици са като детективи в търсенето на скрити ключове за светлина в тъмна стая.

Убеждението - под прагово както то може да бъде - е, че ако те могат да включат ключовете за светлина към "включена" позиция, тяхното просвещение е гарантирано. Тяхната карма се изчиства и те са подходящи за управление на тяхната съдба. Реалността е, че тъмната стая не е космическа, тя е лична, а тъмнината е двигателната сила, която пробужда "Детектива", за да знаеш ти себе си. Космическото MOTE е първоначално разсейване по протежение на пътя.

 

Това, което е възхитително и достойно за вашата енергия - както то се отнася към космическото - е предварителното оформяне и аспекти на създаване представа предварително: единството зад полярността. Всемирът е максимално отворена система, винаги самокоригиращ се и търсещ динамично равновесие на неговата семена вибрация. Индивидът е частица на тази макро-система, вибриращ в резонанс. В най-дълбокото ядро на индивида вече се разбира какво е необходимо да се знае относно космоса и то е в опитно, еволюционно състояние на привидно пре-образуващия аспект на Всемира.





Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869806
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава