Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2014 09:00 - съобщения от Джеймс
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 1522 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Въпрос 31 - Вие казвате ли, че това не е SOA, който е “подравнен към визията на Първия Източник”? Или вие казвате, че моята умствена картина не е достатъчно точна да се осъзнае вярната природа на Земния SOA, който е наистина подравнен с Първия Източник?
Отговор 31 - Земният SOA бе установен преди голямото наводняване от членове на Lyricus, който станаха известни като Елохим или Сияйните Едни. Тези същества установиха седем центъра за изучаване на Земята. Това бяха целеви учебни среди, които ускориха свързването на човешкия инструмент към Навигатора на Целостността и дадоха възможност човек да започне да възлиза по съзнание, такова, каквото беше възможно да създаде големите философски системи, които до някаква степен издържат и до днес.

Йерархията (както вие я определяте) беше семето, което беше посадено от екипа на Lyricus, който работи с човешките племена на Земята. В промеждутъка на хиляда години, човешкият ум се разви драматично и с него, появилите се технологии на повърхността, които бяха изумително сложни. Повечето от тези технологии бяха използвани за целта на духовната еволюция на видовете, обаче, както винаги става във вселени със свободна воля, не всички от човешките племена биха могли да устоят на психичните и умствените обработки от политическите лидери, които гледаха на завоюването на ресурсите на земята като по-желателни, отколкото развитието на духовно развити общества.
Като резултат SOA на Йерархията започна да се изменя с поставен по-висок приоритет върху самосъхранение. Неговите духовни стойности и цели попаднаха под атака и бяха насилени да се отдалечат под земята. Частично, поради този разкол, голямото наводнение упражни нова висша математика върху човешкия геном и сполучливо започна нови видове. Йерархията прие при сърце това изучаване и търпеливо стана по-желаеща изразяването на своята макро-личност. Нейните учители станаха по-ясно виждащи за дългата пътека, която стои пред човечество.

Въпрос 34 - Аз се интересувам от рисунки и особено символите в тях. Могат ли те да бъдат преведени на английски? Тези символи Senzar ли са, които DK споменава в неговите писания?

Отговор 34 - Senzar, освен че е азбука на себе си, може да бъде предавана с шифровани знаци, които по скоро съответстват на характера на идеографията, отколкото на сричките. Като език, Senzar беше донесен от Централната раса до Земята. Причината е твърде проста. Идеографският език може да предава изключително комплексна концепция в единствен символ. Това е много ефективно и може да бъде ефективно кодирано за силно ориентирано предаване. Космологични и математически концепции от съществено значение биха могли да бъдат намалени до символично представяне, но контекстното значение на цвят и вторична матрица носят пълното значение на символа на светлината, като по този начин нейното кодиране бива цялостно.

С други думи, вие можете да погледнете специфичния символ на Картината на 24-тата камера (напр., вторият, първичния знак във вертикалната матрица в горната лява секция на картината). Ако се извади от своята рамка, този конкретен знак означава едно нещо, което би било транспониран санскрит, но когато се разглежда в неговата контекстна матрица, то се повдига до Senzar, където неговото значение е кодирано като представяне на Навигатора на Целостността в рамките на човешкия инструмент.
Senzar е език който прелива между азбучни знаци, математически символи и музикални ноти. Отличителните знаци на Първия Източник. Той е интегриран език, понякога наричан като Всеобщия език на Светлината.



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. stela50 - Интересни са съобщенията на Джеймс...
12.09.2014 20:58
Четат се бавно, всеки израз е пояснение на малко познати
факти, но са написани ясно, обстоятелствено, логично.
Поздрави, Бвен !
цитирай
2. metlichina - език на светлината...
15.09.2014 22:23
Намасте, Татяна..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869771
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава