Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2018 16:00 - ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА БЕЗЖИЧНА ЕНЕРГИЯ НА ТЕСЛА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА В ТЕКСАС и ПЛАНИРАНОТО ОСТАРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО ПОД 5G МРЕЖАТА
Автор: zahariada Категория: Технологии   
Прочетен: 1996 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 08.12.2018 16:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ПЛАНИРАНОТО ОСТАРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО ПОД 5G МРЕЖАТА

21 ноември 2018 г.

image

https://www.wakingtimes.com/2018/11/21/the-planned-obsolescence-of-health-under-the-5g-grid/?fbclid=IwAR2-1jaT4-1m9-u7bxPv-0WhZH377mQsNSGYA2FVRKTI0K6fh9YjEX7kH5c

Розан Линдзи , времето за събуждане на сътрудниците

Когато вашите неща са предназначени да се разпаднат, това е "планирано остаряване". В четиринадесет кратки години преминахме от 2G wifi (2004) на 5G, от флип телефон до смартфон. По проект. Ние сме по-умни? Здравословен?

На 26 септември 2018 г. Федералните комуникационни комисии (ФКК) гласуваха за изпълнение на поръчката за безжична инфраструктура (досиета 17-79 и 17-84). Заповедта предписва местния контрол върху обществените права. Безжичните компании могат по-лесно да инсталират клетъчни кули пред вашия дом без вашето съгласие, всички да облъчат близките с интензивна, импулсна, модулирана по електронен път, радиочестотна електромагнитна микровълнова радиация (RF-EMR) - 24/7.

image

Независимите компании в САЩ са  отговорни . Около 800 000 нови антени ще бъдат разположени - повече от общия брой клетъчни кули, изградени през последните три десетилетия. Всяка безжична компания ще изгради своя собствена 5G мрежа, която изисква инсталирането на ново оборудване, въпреки че планират да използват съществуващата инфраструктура под формата на улично осветление, за да останат " ненатрапчиви за клиентите ". Какво ще кажете за  натрапчивите  здравни ефекти на милиметровата вълна технология, насочена към хора на всяка улица?

 

 

Планирано остаряване на здравето

Милиметровите вълни понастоящем се използват от американската армия като оръжие за контрол на тълпата, наречено "  Активно отричане".  Това би предположило, че Конгресът планира да формализира разгръщането на 5G, освен ако не чуе друго от избирателите и скоро. След това отново, защо законодателите ще чуят някого, когато 5G се "тества" в  19 града в САЩ ?

image

Ако използвате безжична система във вашия дом, вие сте изложени на неионизираща радиация. Това не означава, че е безопасно. Примерите включват: безжичен рутер или телевизор, кабелни кутии, Playstation или Xbox 360, безжични камери, автомобили без ключ и безжични телефони. Тези устройства предават радиосигнали 24/7 и получават. Всеки метал, от матраци с пружинни пружини до скоби в устата ви насочва вълните към тялото ви. И вие, и вашият дом, ставате радиостанция.

Системата 5G е безжична мрежа Y-GIG, която  работи в обхвати до 100 GHz . Това изисква "устройство с възможност за работа с 5G" или приемник (модем или чип), който препредава милиони вълни във вашия дом.

image

Д-р Дедра Дейвис, президент на  Environmental Health Trust казва : "Повечето хора не знаят, че тези вълни се движат няколко милиарда пъти в секунда. 75 GHz всъщност е 75 000 000 000 цикъла в секунда ", което може да предизвика неприятни изгаряния на кожата."

Действията на човешката  кожа действат като масив от антени,  които са засегнати от милиметровите вълни, за да причинят физиологичен стрес, както се вижда, проявява се в пулса и систоличното кръвно налягане.

Честотата на 60 GHz е честотата, при която кислородните молекули се колебаят. 5G ще наруши поемането на кислород, за да предизвика кислородно лишаване от всяка клетка на нивото на митохондриите. Без кислород черният дроб става претоварен и тялото и мозъкът се разпадат.

"Изследванията, извършени от равнопоставени партньори, са документирали влиянието на индустрията върху проучвания на въздействието върху здравето на безжичната радиация. Ние настояваме за мораториум върху 5G, докато не могат да се провеждат непромишлени изследвания, които да гарантират безопасността на обществеността. "- Д р  Джоел Московиц,  професор по обществено здраве, Калифорнийски университет, Бъркли

Д-р Джоел Московит от Училището по обществено здраве на УК "Бъркли" свързва безжичната ЕМП с различни заболявания, включително повишен риск от рак на мозъка. Той отбелязва, че честотата, модулацията и пулса на носителните вълни влияят върху биологията толкова, колкото и интензивността (термичната експозиция) на 5G сигнала. Въпреки това,  правителствата да наблюдават само с температурен експозиции . Те не считат модулацията и пулсирането на вълните за релевантни.

 

image

Текущата 4G (4 -то  поколение) Wi-Fi мрежа от клетъчни кули предава на 2,4 GHz. Тези честоти вибрират със същата честота като водата. На молекулярно ниво хората са направени от 99,9% вода. Ние сме светли същества и водни същества, засегнати от енергия. През 2004 г. пожарникарите в Сакраменто  съобщиха за проблеми с паметта  и объркване след инсталирането на  2G кули  в Лос Анджелис. Някои градове, включително Санта Роса, оттогава са  спрели плановете си за 5G,  докато са разгледани опасенията за здравето. Тъй като старите мрежи стават остарели с нови, които се похвалят с по-бързи и по-бързи скорости на връзка, не виждаме ли пред очите ни да се развие планирано остаряване на здравето?

Дърветата сучат!

Дърветата изсмукват въглероден диоксид от атмосферата и отделят кислород. В светлината на мрежата за смучене на кислород 5G, дърветата са от съществено значение. Засаждането на дървета за увеличаване на кислорода и за намаляване на опасността от засушаване и бъдещи "прахосмукачки" изглежда не е мозък. Съществува също така съотношение доза-отговор между  плътността на покритието на дърветата в градовете и възстановяването на стреса от самооценка . Проучванията  показват намалени физиологични маркери на стрес при субекти, които просто гледат на образи на природата.

5G късата дължина на вълната не прониква в дървета и домове. Ето защо мини кулите ще бъдат разположени по улиците пред къщите. Всъщност, дърветата систематично се насочват за отстраняване в цялата страна. В Небраска,  подслони (дървета) се почистват, за да направят място за повече култури. По време на пожарите в Калифорния,  насочените оръжия  насочват дървета в кварталите. Цели гори са били изгорени по права линия, подчиняващи се на огради. Добавете към това санкционираното  отравяне на дървета  от твърда дървесинаот дървесни предприятия, което доведе до над един милион мъртви дървета, за да създаде опасност от пожар. Истинските дървета също се заменят с фалшиви пластмасови дървета !

image
Безжичното излъчване в MHz, GHz и THz е буквално милиони, милиарди и трилиони пъти (съответно) нормалната честота на Земята - Шуманския резонанс от 7.83 Hz. От доста време се подозира, че Шуманският резонанс е отражение на човешкото съзнание, показвайки пряката връзка на човечеството със Земята. Човешкото съзнание може да повлияе върху магнитното поле и да създаде смущения в него, особено в моменти на висока тревожност, напрежение и страст. На 31.03.2017 г. за първи път в регистрираната история,  Шуманският резонанс достига честоти от 36+ . На 5 ноември 2018 г. върховете около  3 часа достигат 40 Hz . Тъй като 5G честотите влияят върху  мисловните модели и ума , те могат да бъдат използвани като форма на технологично робство.

image

На  Международното дружество по Лекари за околната среда , състоящи се от над 200 учени и множество рецензирани изследвания относно ефекта върху здравето, е обжалвал за застой в съответствие с принципа на предохранителните мерки. Те все още не са получили никакъв формален отговор. Кой  отговаря ?

 

 

 

Ефекти на здравето от кумулативна 5G експозиция с нисък интензитет от различни източници включват:

  • ДНК мутации
  • Митохондриално увреждане
  • Тумори, рак (детските черепи получават повече радиация)
  • Сърцебиене
  • Памет и когнитивни проблеми
  • Промени в спермата и безплодие
  • Главоболие, мигрена, звънене на ушите
  • ADHD
  • Промени в  структурата на половия канал, за  да повлияят на абсорбцията на енергия през кожата
Борбата срещу телекомуникациите

FCC твърди, че новата им технология е по-безопасна поради "по-ниската интензивност". Това не е вярно. Според проучвания, извършени от експерти по електромагнитно здраве,  мозъкът реагира по-бързо на по-новите технологии за клетъчни клетки . Ефектите включват промени в мозъчната активност, обмяната на веществата и топлинните промени, когато държите мобилен телефон на главата. Въпреки това, Федералната комисия по комуникациите има подкрепата на федералното правителство, дори ако науката за последиците за здравето не бъде взета под внимание.

Всъщност, наредбата от Сан Франциско за спиране на пускането на 5G е създала обратна стъпка от телекомуникационната индустрия в съдилищата. Вижте  Wireless Association срещу град Бъркли Сан Франциско, Калифорния на 13 септември 2016 г. , където CTIA се опитва да блокира наредбата за мобилни телефони на Бъркли.

Връщане към природата

Когато вашите федерални и държавни правителства работят за корпорации, а не вие, какво можете да направите?

  • Свържете се с вашия градски съвет, за да създадете " наредба за неотложност (вижте тук език) , за да спрете инсталирането на 5G в квартала по отношение на опасенията за здравето.
  • Напомнете на държавните "ръководители", че те са държавни служители. Ако те не слушат, тръгнете от правителството.
  • Не допускайте да купувате произведения, проектирани за Y-GIG 60 GHz във вашия дом.
  • Дръжте телефона далеч от главата и тялото, защото силата на сигнала (интензивността) се променя с обратния квадрат на разстоянието (т.е. поддържането на телефона на разстояние 10 инча от тялото ви (срещу 1/10 инча) намалява намаляването на експонацията от 10 000 пъти ).
  • Използвайте RF-екранираща боя.
  • Засаждам дървета.
  • Свържете се със земята, чрез заземяване, за предаване на електрони в тялото ви.
  • Говорете за дърветата и околната среда.
  • Укрепване на имунната система с органични храни. Разраснете собствената си храна в градините на общността.
  • Вдигнете собствената си честота в състояние на мир, като използвате медитация и преместете Шуманския резонанс.

Посетете  Saferemr.com  за актуализации. 5G мобилни телефони нахлуват в Земята около 2019-2020, тъй като в сегашната си форма те не могат да съдържат топлината, която да ги унищожи. Скоро   ще бъдат освободени слънчеви задвижвани дрехи, за да се поддържа напълно заредена технология за носене. Бъдете готови с контрамерки. Вижте предишната статия за честотите на  оръжията: Приближаващата приливна вълна .

По време на тази технологична  де волеизявление, което сме призовани да олицетворява по-висока вибрация за духовна еволюция. Изберете мъдро.

 

 

за автора

Розан Линдзи е природопатен лекар и племенни лечител под мрежата на доставчиците на костенурки. Тя е писател, пазач на Земята, защитник на здравната свобода, съосновател на  Уисконсин за ваксинален избор и автор на книгите  "Природата на изцелението", излекува тялото, излекува планетата и   освободи гласа ви, излекува щитовидната жлеза, Болест Естествено . Намерете я на Facebook в  Rosanne Lindsay  и  Natureofhealing.  Консултирайте се с нея (налични консултации за Skype или Zoom) в  natureofhealing.org . Абонирайте се за нейния блог на адрес http://www.natureofhealing.org/blog/.

 





ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА БЕЗЖИЧНА ЕНЕРГИЯ НА ТЕСЛА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА В ТЕКСАС

26 ноември 2018 г
.
image
    https://www.wakingtimes.com/2018/11/26/teslas-wireless-energy-technology-being-revived-in-texas/?fbclid=IwAR24MCWWX7_YwT-POk1F-GYAuADjYJ0HZgJL9RXmu0PGRWkW4pR3Gi8GR0s

Терънс Нютон , персонал писател 
Waking Times

Един век след разрушаването на известната кула "Уорденклиф" на Никола Тесла , наследството на най-големия изобретател в света живее под формата на нов проект, чиято цел е да развие безжичното предаване на енергия и редица други комуникационни и енергийни функции.

 

Поразително подобно на кулата "Уордърклиф", ново съоръжение се е изкачило по основен транзитен маршрут в град Милфорд, Тексас. Построена и експлоатирана от фирма Visiv Technologies , кулата е проектирана за точно същите функции като оригиналната кула Tesla, т.е. за безжични комуникации и за пренос на електричество през въздуха чрез нискочестотни радиовълни, известни като "повърхностни вълни". "

"Ние се съсредоточаваме в началото, върху непрекъснато сигнализиране, неща като регионални GPS, радио навигация и излъчване на сигнализация", казва Майкъл Тейлър от Viziv Technologies. [ Източник ]

image

Кулата "Уордърлиф"

Функцията от местната новинарска станция предлага плитък поглед към проекта и компанията зад него.

 

      Възпроизвеждане на видео   KXXV Central Texas News Сега

 

Според уебсайта на компанията мисията им е много продължение на мисията на Тесла от началото на 20 век.

Нашата мисия е да донесем технологиите за повърхностни вълни на пазара по безопасен, съобразен с околната среда и надежден начин, подобрявайки условията на живот в целия свят.

 

 

1.2 милиарда души - 17% от населението на света - нямат достъп до електроенергия през 2013 г. Бъдещите приложения за технологии за повърхностни вълни при доставка на енергия ще подобрят тези условия за милиони. [ Източник ]

Интересното е, че Никола Тесла имаше предвидливостта да разбере, че технологиите, които си представяше, могат да имат огромни последици за световния мир и военните сили. Тесла дори вярваше, че една от неговите идеи, дистанционно контролирана летяща машина, ще бъде катализатор за световния мир, защото предлага такъв плашещ военен потенциал, че ще предизвика всички сили, за да оставят ръцете си под "неограничената разрушителна сила" на такова въоръжение. Този коментар е разкрит в обяснението му за патент # US000613809 :

image

Това е изключително важно, като се има предвид, че ръководството на Visiv е снабдено с военни големи перуки и опитни контрагенти на отбраната, като Майкъл У. Милър, бригаден генерал (пенсиониран), USAF като настоящ главен изпълнителен директор и президент. Това показва, че кулата, видяна в Милфорд, ще служи като съоръжение за изпитване и след като бъдат изпълнени определени етапи, технологията ще бъде въведена в разрушителния чадър на Министерството на отбраната.

Следващият видеоклип на Truthstream Media попада в детайлите на този нов проект и връзките между смъртта на Тесла и милитаризацията на науката, която се състоя по време на Втората световна война, която има хора като Айнщайн, работещи по създаването на първо поколение оръжия за масово унищожение.

 

 

 

 

за автора

Терънс Нютон  е писател на  WakingTimes.com , заинтересован преди всичко от въпроси, свързани с науката, човешкия ум и човешкото съзнание.

Тази статия ( Tesla"s Wireless Energy Technology, съживяваща се в Тексас )  първоначално е била създадена и публикувана от  Waking Times  и е публикувана тук под  лиценз Creative Commons  с автор на  Терънс Нютон  и  WakingTimes.com . Тя може да бъде преразпределена свободно с подходящо приписване, авторско био и това изявление за авторското право. 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - Янките са полудели
08.12.2018 17:02
Не могат да изхранват народа си и искат да го съкратят. Лидерите им са психопати
цитирай
2. zahariada - Да
08.12.2018 18:22
Така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746027
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031