Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2012 09:50 - даровете на месец май
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 6402 Коментари: 10 Гласове:
26

Последна промяна: 05.05.2012 15:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Дълго време обмислях и даже отлагах тази публикация, защото информацията се лееше и лееше, та чак започна да прелива. Дългичко ще стане това творение, но няма умора и леност за духовно търсещия, защото само с труд и отдаденост се постига въздигане в Светлината.
Скъпо семейство, обръщам се към вас с тези думи, защото зная, че няма нито един случаен, който да чете този текст. Дори към настоящия момент да не съзнавате важността и смисъла на тези думи, вашата клетъчна памет разпознава всяка дума – трепти и вибрира и ви кара да изпитвате онова странно чувство, като на нещо далечно познато, макар и странно и нелогично.

    image
Скъпо семейство на Светлината, истински дар и чест е да присъстваме и да творим в този уникален момент на тази планета. Процесът на извисяване е вече толкова напреднал, че Гайа е “с единия крак” във висшите измерения, а воалите между измеренията са толкова тънки, че на места почти са изчезнали. Един от най-прекрасните избори, които можем да направим е да продължим в това пътешествие към светлината заедно с нашата планета. И знам, че вие, които четете сте точно сред хората, направили този избор.

Енергията на новото хилядолетие и на аспекта на Богинята Майка вече активира новата решетка на планетата, но все още има необходимост от някои корекции и фини настройки. И една от тези настройки предстои съвсем скоро.

Различните техники, мантри, молитви, визуализации, енергийни упражнения допринасят за нашето балансиране между небето и Земята. Те изчистват, лекуват и балансират и синхронизират нашата честота с тази на новия цикъл. Помагат ни да привлечем повече светлина с нови характеристики, което на свой ред променя фините ни настройки. Това е целта на извисяването – да бъдем Светлина, която работи както за Висшия Аз, така и за Цялото, в уместен ритъм на приемане и предаване.

Вече говорихме за даровете на месец май. Енергийния портал, който се отваря в идните дни води към тотално изчистване на стари програми, блокажи, страхове и кармични отпечатъци. Затова и бяха така бурни случванията в събитиен план, в емоционален и физически. Затова толкова много от нас се сблъскаха с трудни и подвеждащи енергийни предизвикателства – същински изпитания на Духа. Защото онези стари наслоения, стари кармични уроци трябваше да излязат на преден план, трябваше да се сблъскаме с тях, трябваше да изпитаме силата си. Защото само ако преодолеем трудно уловимите изпитания на фините нива, само тогава можем да продължим истинския си път към висшите измерения. В противен случай, отново попадаме в капана на дуалността, егото, личните амбиции, себедоказването и надскачането над някой друг. А духът няма нужда от това… Има нужда само и единствено от отдадена работа в и за Светлината.

Месец май. Преобразяване, превъплъщение, извисяване и активиране на светлинната ни същност. Преди повече от година в един от моите.. нека ги нарека разговори с Божественото – ми се каза, че ще получа светлинните кодове, когато настъпи моментът. Е, моментът настъпи и аз наистина ги получих, но не наготово.. оказа се, че и светлинните кодове, подобно на всяко друго познание са нещо което продължава да се развива, разгръща във времето и пълното им овладяване отново е процес на дълга и отдадена работа. Част от тези активационни светлинни кодове ще получим и сега, по време на майското пълнолуние в телец.

На 6-ти май в 6:25 ч. сутринта настъпва пълнолунието. За пръв път от десетки години Луната е толкова близо до планетата ни. Не се учудвайте, ако я видите на небосвода огромна, кръгла, величествена. Не се учудвайте и ако видите непознати обекти реещи се в орбитата на Луната. В момента се работи усилено от всички раси, присъстващи в пространството около Земята. Корабите от светлина на нашите приятели от Актрур, Плеяди, Сириус, Орион, Голямата мечка – всички са тук, наблизо, и не само наблюдават, но и очакват повика ни, за да ни подскажат и насочат по великия път, по който сме поели.

В един и същи ден се преплитат Гергьовден, който според вещите думи на Розмари де Мео е най-големият Змейски празник, (Змеят е лош и добър. Той разболява, наказва, убива. Но пак той дава на хората знанието (и ги лекува), пълнолунието, празникът Уесак, енергията от портала на трите петици.
По време на Уесак (или Весак) към нас се изпращат най-високо ниво излъчвания от светлинна честота. Това е празникът на Буда, който символизира и се е превърнал в обединителен център на Източния и Западния път. На този празник присъства както Буда, така и Христос. Уесак е времето, когато Майтрея, Буда, Мелхизедек, Вселенският логос, Санат Кумара раздават посвещенията на учениците и посветените от Земята. Уесак е кулминационната точка на всяка година, когато на планетарно ниво се отваря най-големият прозорец за масово просветление. В този свещен момент имаме възможност да установим контант с духовната сила, която се излъчва към нашата планета с помощта на Буда и Христос. “Няма толкова висока цена, която да не си струва да се плати по време на майското пълнолуние”.

В последните дни упорито пред погледа ми се появяваше информация свързана с храната и това, че тя се явява уловка за душата. Тот Атланта казва: “Ела в помещението под моя храм. Не яж храна три дни. Там ще ти дам същността на мъдростта, така че със сила да заблестиш сред хората. Там ще ти дам тайните, така че да се издигнеш до Небесата-Бог-Човек в истината какъвто и по същност ще бъдеш.”

В подготовката за Уесак някои източници твърдят, че се обхващат 5 дена служене – два дена преди настъпване на пълнолунието, денят на самия празник и два дена след провеждането на церемонията на Уесак. В тези дни аз лично избрах да се откъсна от храната, за да пречистя и подготвя тялото си. Единствено слънчевата енергия ще бъде храната ми в тези дни. Как ще постъпите вие – ваш избор.

А сега по същество – какво е моето предложение за практики през тези дни.

Дали ще изберете да работите индивидуално, или в групи – няма значение, последвайте вътрешния си глас, всеки ще усети нещата по свой, индивидуален начин.

Излезте някъде на открито – на полянка, в гората, в планината – изберете място, където ще се чувствате в спокойствие, хармония, уединение и връзка с майката Земя. Пълнолунието започва в 6:25 сутринта, съвсем близо до изгрева на Слънцето. Слънцето съвпада с Юпитер, а Луната ще бъде в в най-близката си точка до Земята. Като цяло това довежда до силно разтежение на земните маси и се повишава опасността по разседни и сеизмично активни зони. Затова нека се заземим най-напред – да се съединим с корени от светлина със свещеното сърце на планетата, да почувстваме разгърнатата мрежа от светлина и да се слеем с всички, които работят по това време. И всички, заедно да изпратим вълни от любов и светлина по всички сеизмично опасни зони, по разломните плочи, вулканите и крайбрежията. Нека се фокусираме върху Южна и Югоизточна Азия, Япония и околните острови и Малайския архипелаг, западното крайбрежие на Северна Америка.

Нека изпратим нашата светлина и молитва за закрила и ангелска помощ.
И както ми написа едно светло същество – Радостина Дарвингова: “Погледнете към Луната и я помолете за помощ с усмивка на лицето. Погледнете към Слънцето и го помолете за помощ. И просто се отпуснете на тревата – седнали, или просто стоейки. Просто се отпуснете и си представете всички добри неща, които предстоят да се случат. Вие пишете бъдещето”

На пълнолуние Луната има много силна магнетична енергия и не бива да концентрирате погледа си върху нея повече от 5-10 минути, казва Нина Ничева. Представете си с любов как тя ви дава сили и изпълва съществото ви с творческа сила, която действа на всички нива. След това можете да прочетете тази молитва-мантра към Майката на света:

“Обръщам се към теб, Космическа Майко, от която някога съм произлязъл, като безплътна и безсмъртна душа. Дори и да не помня това, знам, че нося твоята енергия и сила в мен. Обръщам се към теб с молба да ми помогнеш да пробудя спомените в моето подсъзнание, за да знам как по-пълноцено да творя със силата, която нося в себе си.
Нека твоята енергия, Космическа Майко, премине през мен, отгоре надолу и отдолу нагоре, през всичките ми фини тела, на всички нива. Нека тя излекува всички деформации на фино и физическо ниво, във всеки енергиен център. Нека премине през мен 12 пъти по 12, като зареди моята енергийна решетка с толкова любов и творческа енергия, колкото е необходимо за мен (казвате името и датата на раждането си). Нека премахне всичко онова, което има разрушително и вредно въздействие върху моето физическо тяло, дух, душа и фини тела. Нека твоята космическа любов и светлина ме изпълнят, за да бъда отново новородена същност в плът и форма. Сега. Благодаря ти, Космическа Майко.

Обръщам се към твоята извечна творяща сила и те моля да помогнеш и на моя народ и на моята страна, на света и на тази планета, да твори и да ражда добро, светлина и любов. Помогни ни да си припомним и да проявим своята творяща и обичаща същност. Пробуди силата в нас и нека бъде това, което сами сме избрали. Да бъде. Сега.”

Останете в тази енергия колкото време почувствате, че ви е необходимо. След това ви препоръчавам да направите тази медитация, дадена от Джошуа Дейвид Стоун. Ако сте в група, може някой от по-опитните да ви води, а можете и бидейки в това притихнало състояние, сами да изчетете на глас текста. Хубаво е да седнете, да се отпуснете, обърнати с лице към изток. Оставете да ви окъпят лъчите на изгряващото Слънце.

Медитация за извисяване и лечение

Мили Боже, Христос, Свети Дух, Скъпо Могъщо Аз Съм Присъствие, моя монадо, Аз Съм това, което Аз Съм, Скъпи Махатма, Аватар наСинтеза, Седем могъщи Елохима, Мелхиор, наш Галактически Логос, Команда на Аштар, архангел Михаил, Йофиел, Хамуел, Гавраил, Рафаил, Уриил, Задкиел, Метатрон, Хелиос, наш Слънчев Логос, Санат Кумара, наш Планетарен Логос, Владетелю Майтрея, Планетарен Хрис¬тос, Ману, Аллах Гоби, Махачохан, Сатя Сай Баба, Чохани на Седмия лъч, Ел Мория, Кутхуми, Серапис Бей, Павел Венециански, Иларион, Учителю Исус, Сен Жермен, Господари на Кармата, Джуал Кхул, Буда, Вивамус, Дева Мария, Куан Ин, Изида, Бабаджи, Велик Божествен Режисьор, Енох, Велико Бяло Братство, Екип за лечение (Пан, Ангел на изцелението, Извисени учители, монада), Орден на Мелхизедек, Духовна йерархия, Велико Бяло Братство, Учители на Шамбала!

Аз съм Монадата, аз съм Божествената светлина, аз съм любов, аз съм воля, аз съм реализираният замисъл! В следващата медитация за извисяване моля за вашата колективна помощ. Моля за една мощна тръба от субстанцията на Космическата светлина, която да служи като невидим щит за защита по време на тази медитация и на моя живот като цяло. Моля тази тръба от Светлина да бъде абсолютно здрава и непреодолима за всичко, което не е от Бога и от Христовата светлина.

В тази огромна тръба сега аз визуализирам една по-малка тръба с диаметъра на моята глава, която излиза нагоре от моята коронна чакра, нагоре през моята душа, през моята монада или Аз Съм Присъствието, а след това продължава и преминава през всичките триста петдесет и две нива на космическата същност, позната като Махатма или Аватар на Синтеза, а след това чак до самия Бог.

Тази тръба е вашата Антакарана или мостът от дъга. Когато се свържете през всички нива на своето ментално око, тогава свалете тази тръба надолу през седемте чакри и я изпратете надолу към центъра на Земята. Сега вашата Антакарана се простира от центъра на Земята чак до Бог.
Сега се настройте към Присъствието на Бог. Изпейте свещения звук Аум седем пъти и го изпратете нагоре по Антакараната през душата, монадата и Махатмата, обратно до Бог.
Останете безмълвни известно време, за да почувствате ефекта.

Сега поискайте от Бог и Божията сила един стълб от Божия Светлина, който се носи надолу по вашата Антакарана и вашата тръба за защита. Оставете тази Светлина първо да изпълни вашето физическо тяло, след това вашите етерно, емоционално, ментално и духовно тела.

Сега призовете в менталното си око енергията на Махатмата, което е груповото съзнание, въплъщаващо всичките триста петдесет и две нива обратно до Бог. Призовете тази енергия на Махатмата и на Аватара на Синтеза и я оставете първо да изпълни всяка клетка на вашето физическо тяло.

Сега я оставете да изпълни всеки физически орган с космическа Светлина. Оставете я да изпълни вашата епифиза, хипофиза, щитовидна жлеза, тимусна, надбъбречни и полови жлези. Оставете енергията на Махатмата да изпълни и седемте ви тела с космическа Светлина. Според Вивамус, енергията на Махатмата е най-висшата космическа енергия, която е достъпна за нас тук, на Земята. Позволете на тази енергия да окъпе цялото ви същество. Продължете:

Мили Боже и Махатма, сега избирам да приема и призова дълбоко проникване на енергията на Махатмата в цялата ми енергийна матрица, като по този начин дам възможност за пълно, цялостно излъчване на моя Божествен Аз в служба на Всичко, Което Е.

Сега призовавам Бог и Божията сила да ми изпрати поредица от златни топки Светлина. Тези големи златни топки Светлина слизат от Бог и моето мощно Аз Съм Присъствие и се придвижват надолу по моята колона от чакри, навлизайки в моите седем чакри.

Златната топка от Светлина навлиза през моята първа чакра. Отварям напълно и активирам своята първа чакра. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Златната топка от Светлина навлиза през моята втора чакра. Отварям напълно и активирам своята втора чакра. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Сега отварям напълно и активирам моята трета чакра. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Сега отварям напълно и активирам моята четвърта чакра. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Сега отварям напълно и активирам моята пета чакра. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Сега отварям напълно и активирам моята шеста чакра. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Сега отварям напълно и активирам моята седма чакра. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Сега поканете вашето мощно Аз Съм Присъствие, архангел Михаил и Великото Бяло Братство, Екипа за изцеление (съставен от Пан, Извисени учители-лечители, ангели на изцелението и вашата монада) да навлязат във всяка чакра и да я балансират и настроят, като премахнат всякакви нежелани енергии или нишки от енергия, които не служат на вашата най-висша цел и не са от вашия Божествен монадичен шаблон. Оставете по около петнадесет секунди или повече за пълно изчистване, изцеление и балансиране на всяка чакра.
След като напълно сте пречистили, изчистили, изцелили и балансирали всяка своя чакра с Божествената изцеляваща светлина, поискайте активиране на цялостното интегриране и балансиране на вашите чакри така, че те да функционират като една чакра.

Сега призовете Виолетовия пламък на Сен Жермен да окъпе цялостното ви същество в своя виолетов преобразуващ огън. Оставете тази красива виолетова енергия, струяща от Бога, да преобразува всяка негативност в чистотата и съвършенството на Бога за около петнадесет до тридесет секунди, а след това призовете златния Дванадесети лъч и го оставете да окъпе цялостното ви същество в енергията на Христовото съзнание. Вижте как цялостното ви същество и всичките ви седем тела се изпълват с тази блестяща златна енергия, изливаща се от Бога, от вашето мощно Аз Съм Присъствие и от Извисените учители. Къпете се в златната Светлина на Дванадесетия лъч през следващите петнадесет или тридесет секунди.

Сега помолете Бог и Божията сила да заемат място във вашия Меркаба носител от жива Светлина.
Визуализирайте Меркаба носителя като кристал с два върха, който обгръща цялото ви тяло, с друга хоризонтална двувърха част, излизаща отпред и отзад на вертикалната част. Меркаба носителят ще ви помогне да ускорите своята вибрационна честота. Той е и носителят, в който можете да пътувате с душата си по време на медитации или нощем, докато спите. Сега визуализирайте себе си изцяло в Меркаба носителя и го оставете да се завърти по посока на часовниковата стрелка. Това въртене ви позволява да се настройвате все повече и повече към космическия импулс и честотите на Бог и на Божията сила. Продължете:

Аз съм готов/а – нека процесът по извисяването ми започне! (Процесът на извисяване е всъщност слизане на духа в материята.) Господи, нека моята душа се спусне напълно в моето съзнание и тела, ако вече не го е направила. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Нека моето светлинно тяло слезе в моето съзнание и тела. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Нека Пламъкът на извисяването да се спусне и навлезе в моето съзнание и всичките ми тела. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам пълно активиране на моите Алфа и Омега чакри! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам Амрита, огнените букви, свещената геометрия и ключовите кодове от Ключовете на Енох да се активират напълно. Аз съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам пълно активиране и изграждане на дванадестте нишки на ДНК в моето физическо тяло. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам пълно активиране на моята хипофиза, за да изгражда само хормона на живота и да спре да произвежда хормона на смъртта! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам пълно активиране на моите монадични Божествени отпечатъци в моето съзнание, подсъзнание и свръх -съзнателен ум и във всичките ми тела. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам сега пълно активиране на моята енергия кундалини, насочвана от моята монада и могъщото Аз Съм Присъствие. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам малък колкото кибритена клечка Космически огън от огъня на Самия Бог; нека освети и трансформира моето цялостно същество в светлината на Бог. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам пълно осово изравняване, както е описано в “Ключовете на Енох”, за да настрои идеално потоците по моите меридиани в моето съзнание и във всичките ми тела! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам и желая физическо безсмъртие и пълно спиране на процесите на стереене и умиране.
Подмладявам се и ставам все по-млад/а с всеки изминат ден. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам пълно отваряне на моето трето око и възстановяване на моите психични способности и на способността за духовно и ментално общуване, за да мога да ги използвам в прослава и служба на Всевишния Бог и на моите братя и сестри в Христа на Земята. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам съвършеното здраве да се прояви в моите физическо, емоционално, ментално, етерно и духовно тела. Моля и желая тези тела да прояват здравето и съвършенството на Христос. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам моята шестнадесета чакра да се спусне, придвижвайки се през всичките ми чакри надолу, по моята колона от чакри, докато се установи в моята седма или коронна чакра. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам моята петнадесета чакра да се спусне и навлезе в моята шеста чакра или чакрата на третото ми око. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам моята четиринадесета чакра да се спусне и навлезе в моята гърлена чакра. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам моята тринадесета чакра да се спусне и навлезе в моята сърдечна чакра. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам моята дванадесета чакра да се спусне и навлезе в моята чакра на слънчевия сплит. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам моята единадесета чакра да се спусне и навлезе в моята втора чакра. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам моята десета чакра да се спусне и навлезе в моята първа чакра. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Сега виждам останалите мои чакри, от девета до първа, как се спускат надолу по моите крака в Земята. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам пълно стабилизиране на моята нова петизмерна система от чакри в моето съзнание и във всичките ми тела. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам и виждам как моята колона от чакри светва като коледна елха и как първата ми чакра се превръща в голяма топка от розово-оранжева Светлина.
Сега моята втора чакра се превръща в голяма топка от розово-оранжева Светлина.
Сега моята трета чакра се превръща в блестяща топка от златна Светлина.
Сега моята сърдечна чакра светва с бледа виолетово-розова Светлина.
Сега моята пета чакра светва с тъмна, синьо-виолетова Светлина.
Чакрата на моето трето око сега светва като голяма топка от златисто-бяла Светлина.
Сега моята коронна чакра светва с виолетово-бяла Светлина.
Сега цялата ми колона от чакри е заредена и активирана с петизмерната честота на извисяването. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам с цялото си сърце, душа, ум и мощ колективната помощ на останалите единадесет проекции на душата ми в хода на моя процес на извисяване. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам съчетаната колективна помощ на сто четиридесет и трите други проекции на моята монада в хода на процеса по моето извисяване. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам пълно спускане и интеграция в моето същество на облак от познаваеми неща. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам троицата на Изида, Озирис и Хор и всички енергии на пирамидите, които са изравнени с Източника, да се спуснат в моето съзнание и система от четири тела и да се активират напълно сега. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум.

Призовавам и Извисения учител Серапис Бей и енергиите на неговия Храм за извисяване в Луксор, да се спуснат и да се активират напълно в моето съзнание и система от тела. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам колона от Светлина на извисяването да обгърне цялото ми същество. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам пълно балансиране на цялата ми карма от моите минали и бъдещи животи. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам повишаването на вибрационните честоти на моите тела (физическо, астрално, ментално, етерно и духовно) в съответствие с честотите на петото измерение. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам Светлината на хиляда слънца да се спусне в моето същество и да повиши моята вибрационна честота хиляда пъти. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам свещения звук Аум да се спусне и отекне през моето съзнание и система от тела. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам пълно и цялостно кръщение в Светия Дух. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам съвършена настройка и изпълнение на моята дхарма, предназначение и мисия в този живот в служба на Божия план. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам да се спусне моето висше Христово тяло. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам моя петизмерен извисен Аз, който вече се е извисил с разбирането за едновременно протичащото време, да слее сега своето съзнание с моето обединено поле и аура. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам моя духовен учител (вмъкнете името) да слезе през моята коронна чакра и да слее своето извисено съзнание и Светлина с моето съзнание и система от тела. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам великия Божествен пламък да се спусне, да се обедини и смеси своя по-голям пламък с моя по-малък пламък на Земята. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

И накрая, призовавам моята монада, моето мощно Аз Съм Присъствие и Духа да се спуснат напълно в моето съзнание и система от тела и да ме трансформират в Светлина и в Извисения учител, който в действителност съм. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Останете няколко минути безмълвни, за да позволите да се извърши цялостното извисяване.

Докато се сливате напълно със Светлината в съзнанието си и в своите тела, произнасяйте следните утвърждения на истината:

Бъди безмълвен и знай: Аз съм Бог. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм възкресението и животът! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм могъщото Аз Съм Присъствие на Земята завинаги! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм Извисеният учител (кажете цялото си име)! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм Бог, живеещ в това тяло като (кажете името си)! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Могъщото Аз Съм Присъствие сега е моят истински Аз! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм извисяването в Светлината! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм Истината, Пътят и Светлината! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм отворена врата, която никой човек не може да затвори. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм Божественото съвършенство, което се проявява сега. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм откровението на Бог. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм Светлината, която осветява всеки човек, идващ в света. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм космическият пламък на космическата победа. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм извисеното същество, което желая да бъда. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм повишената вибрация на моя цялостен Христов и Аз Съм потенциал. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм Аум, проявен в света. Аз Съм това,
което Аз Съм. Аум!
Аз съм пълноправен член на Великото Бяло Братство и Духовната йерархия. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм реализираното проявление на Вечния Аз. Аз Съм това,
което Аз Съм. Аум!
Аз съм въплъщението на Божествената любов в действие. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз живея във всички същества и всички същества живеят в мен. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз съм едно с монадичното ниво на съзнание на Земята! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз живея в моето прославено тяло от Светлина на Земята. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!
Аз утвърждавам своята способност да трансформирам своите тела в Светлина и да пътувам навсякъде в безкрайната Божия Вселена. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Призовавам Хелиос, Слънчевия Логос, да изпрати в моето съзнание през моята коронна чакра шестдесет и четирите Ключа на Еиох на всичките пет свещени езика така, че те да бъдат напълно интегрирани в моето същество на Земята. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Утвърждавам своята идентичност като Вечен Аз, Христос, Буда, атма, монадата и Аз Съм Присъствието на Земята в служба на човечеството. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Утвърждавам, че съм физически безсмъртен и мога, ако така избера, да остана на Земята безкрайно дълго, без да старея. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Виждам всяка личност, животно и растение като въплъщение на Вечния Аз, независимо дали те са осъзнали своята истинска идентичност, или не. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Аз съм съвършеното обединение на монадата, душата и личността на Земята. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

В този свещен момент идва спасението. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Аз съм същност, обединена с моя Създател. Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Аз съм Светлината в света! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Сега аз съм напълно извисено същество, избрано да остане на Земята, за да бъде в служба на всички съзнаващи същества! Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Кадош, Кадош, Кадош, Адонай Цабаот! (Свят, Свят, Свят е Богът на войнствата!) Кадош, Кадош, Кадош, Адонай Цабаот! (Свят, Свят, Свят е Богът на войнствата!) Кадош, Кадош, Кадош, Адонай Цабаот! (Свят, Свят, Свят е Богът на войнствата!) Аз Съм това, което Аз Съм. Аум!

Разпечатайте си тези думи и ги произнесете в уречения ден. Участвайте в тази церемония, пригответе се за този един – няка заедно се слеем и свършим работата си, нека вземем и даровете на Космоса в този магичен ден.

www.svoizbor.com/2012/05/may-gifts-manual/




Гласувай:
26



1. mariniki - непременно искам да видя тази голяма кръгла и златна луна...
05.05.2012 10:17
и да я погледам... ще се върна пак към този текст...
тук има много мъдрост и чиста позитивна енергия...
Бвен...сърдечен поздрав за теб..
цитирай
2. stela50 - Интересна информация , Бвен ... и много светлина
05.05.2012 17:13
и положителна енергия . Колко малко се иска понякога от човек ,
за да разпознае думите и пътя ... Да изцели душата и тялото си ,
да усети силата на природата и Вселената ... за доброто на всички .
Всеки сам трябва да реши дали си заслужава да се включи в този
специален ден и да следва призоваването .
Сърдечни поздрави и благодарности !
цитирай
3. kalin8 - Привет!
05.05.2012 17:33
Утре сме в пазвите на Родопа...
Още не знам къде, но там!
Б.
цитирай
4. bven - На 1: Мариники, аз смятам, че веднъж прочели тази информация, само ще подпомогнем
05.05.2012 21:39
своя път към Светлината:))
Всичко, което се случва е част от един великолепен спектакъл и ние сме действащите лица! Нека изиграем ролите си блестящо - Луната и Слънцето ни помагат:)
Отивам да гледам голямата и близка Луна...
Светлина и Любов към теб!
цитирай
5. bven - На 2: Стела, разбира се, че е важно изцелението на всяка наша клетка, органи и тела:))
05.05.2012 21:42
Имаме великолепна възможност да наблюдаваме и участваме в нещо изключително и да изпратим светла и любяща енергия на всичко и всички!:))
Нека направим това, което можем и да бъдем щастливи и хармонични с природата!
Леко и светло пълнолуние!
цитирай
6. bven - На 3: Привет, Борисе!
05.05.2012 21:45
При теб утре Луната ще е на метри по-близо от нас! Желая от сърце да погледнеш в бялото й красиво лице и да размените съкровени мисли, а Слънцето да благослови с топъл лъч позитивната енергия!
Родопа ще бъде щастлива да те приеме!
цитирай
7. bojo12345 - Благодаря за това послание до нас!
06.05.2012 10:15
Медитацията е страхотна! Препоръчвам на всеки, които намери 10-ина минути свободни, да я направи.
Честит празник на именниците и Свети Георги и Преподобна Стойна да ни лекуват и пазят!
цитирай
8. alexs - Честит празник! Благодаря за ин...
06.05.2012 10:30
Честит празник! Благодаря за интересната информация за медитацията !
цитирай
9. bven - На 7: Божо, радвам се, че си опитал и усетил невероятната енергия.
06.05.2012 20:06
Имам информация, че когато се прави в група, ефектът е още по-голям! Нека всеки намери време днес и направи нещо хубаво за себе си и земята!
Хубава вечер и хубави мигове!
цитирай
10. bven - На 8: Благодаря ти, Алекс!
06.05.2012 20:08
Може би след като я направиш, ще ни съобщиш как се чувстваш?:)
Усещането е индивидуално, но чудесно като преживяване.
Честит празник и хубава вечер!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867997
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава