Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2018 08:54 - прозрения в бъдещето
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 1190 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Свръх феноменът Слава Севрюкова: България ще се превърне в райска градина


Слава е родом в Нова Загора. На 16 години пристава на белогвардейския емигрант Степан Севрюков. Украинецът от Харков е тежко ранен в крака. От коляното до глезена му зее дълбока незаздравяваща рана. Дълго го лекуват в лазарета на обновените бивши турски казарми, отстоящ на метри от дома на Слава. Милосърдната девойка безвъзмездно се грижи за ранените. Наскоро е починал баща й, но милостива като своята баба, тя е усвоила тайните на лечителското от нея и от майка си. Изцерява бъдещият си съпруг.


Слава предчувства, че той няма да приеме природните й способности. И крие ясновидските си занимания от ревнивата половинка. Дарбата е и болка. Всички от обкръжението й благоговеят пред нея, а най-близкият нехае. Степан е невъздържан, страшно ревнив. Жена му е красавица с разкошни кестеняви коси. С необикновени заложби. С десетки и стотици почитатели и почитателки.

Семейството се мести из страната. Накрая се заселва в столицата в някогашния квартал "Трисули" (индийското значение е "Богиня на дърветата"), разположен в района на днешната "Овча купел", на улица "Георги Ковачев". Там семейството успява да спретне къщица. Стаичка, кухня и антре.

С Дънов се познават, контактуват, обменят полезна информация Учителят я цени - пред него е извисен дух.

Тя подкрепя благородната му мисия, предупреждава го за трудностите. Двамата често се срещат. Слава е посещавана и от последователите на Дънов Боян Боев и Любомир Лулчев, таен съветник на цар Борис

III. 9. IХ. 1944. Започват "грандиозни промени". Властта е "взета от народа", поведен от нови "спасители" към "нови хоризонти". За свръхсензориката за кой ли път настават тежки години.

Никой не е видял зло от нея. Няма основания за усложнения с властта. От никого не иска пари. Доволни от изумителните проникновения, "гостите" скришом пъхат някое левче под възглавницата й. Слава неведнъж е предупреждавана от тогавашната милиция "да преустанови съмнителната дейност". Но все по-често на воаяж при нея са членове на дипломатически мисии, посланици, консули. Силно впечатлени, след това довеждат съпругите си. Възможно ли е срещите, особено "високопоставените", да бъдат скрити? При визитите на министъра на отбраната армейския генерал Иван Михайлов сгушената къщица е опасана с кордони милиция. Министърът е обезпокоен за здравето си. "Ще ти помогна, ама по-напред да се прекръстиш - усмихва се Слава. - Виждам те, кръстен си..."
Червеният генерал отстъпва. След неговите "рандевута" през седемдесетте години на миналия век тя вече може да "гледа" по-спокойно. Министърът тайно се е разпоредил на специалните служби: "Оставете я на мира."

След преврата на 10 ноември най-сетне името й изгрява в родния печат. Дава интервюта. По Националната телевизия се излъчват два научно-популярни филма за доайена на българските феномени. В последната година на земния си път софийската пророчица излиза от сянката на неизвестността. Макар да има завършено четвърто отделение, Слава Севрюкова става сътрудничка на Вашингтонския психотроничен център и почетен член на Асоциацията на екстрасенсите на бившия СССР.
Тя е обявена за почетен професор в няколко престижни университети и академии (САЩ, СССР, Испания, Индия). Почетен член е на Испанската и Индийската академия на науките.

С над четвърт век тя успешно прилага психотроничния метод - алтернатива на съвременното научно изследване. "Слава Севрюкова прониква във всички етажи на Вселената, директно наблюдавайки абсолютната хармония в микросвета - твърди доцент Лозенски. - Космосът за нея е изграден от пет първични материални елемента: "вихри", псиони" (фундаментални, открити от психотроничката, микрочастици - б. а.), "космическа влага", "космическа сол" и "прана". Описвайки техните свойства, тя доказва - масата на псиона е близка до тази на електрона, приет за елементарна частица в съвременната физика." Тези пет елемента са: вечни, несътворени и неунищожаеми; не могат да се преобразуват един в друг; от един вид са, затова Вселената е една; не са носители на съзнание.

Въпреки че тя е по-непозната на хората в сравнение с Баба Ванга, много от изследователите смятат нейните заложби за изключителни и неповторими. Уникалното в нейния случай е, че тя е единствената притежаваща паранормални способности, която се занимава с наука.
Прониквайки дълбоко в микросвета със силата на мисълта, Слава може да види структурата на атома. Тя има видения за живот на Луната и развива теории за света на извънземните. Заслуги има и в медико-диагностичната област.

При нейния метод на лечение присъствието на пациентите не е задължително. Не са нужни дори предмети, свързани с болните. В много от случаите Слава Севрюкова лекува хора, които са на хиляди километри от нея. Тя прониква във вътрешните им органи, а болката на пациентите изпитва върху собственото си тяло. Екстрасенсът мислено “предписва” на болния лекарство, а след това наблюдава реакцията на неговия организъм.

Пророчицата дълги години работи над Библията. Отдало и се да познае мъдростта на почти цялото Свещено писание чрез видения. Като духовен наставник баба Слава се отличава със своята необикновена мъдрост и усет към важното в живота.
Хората, които са я посещавали, са възхитени от факта, че без да й задават насочващи въпроси, тя им говори точно за нещата, които ги вълнуват. Всъщност със силата на мисълта, без да изпада в транс, тя прониква във всички области на битието и човешкото съзнание.

Баба Слава дарява с безценната си помощ всеки нуждаещ се, който е потърсил помощта є. Въпреки че няма свои деца, тя е причината на лицето на не една майка вместо сълзи да има усмивка.
За Царичина все по-често се говори и пише като за легенда. През 1900 г. група военни обсадили дома на Севрюкова. Те я обстрелват с въпроси относно обекта, който копаят до Костинброд. Какво ще открият? Съкровище на цар Самуил? Скелет на непознат сапиенс или нещо непознато на света до сега? Феноменът ги насочва към спиране на Царичинската експедиция. “Не е дошло времето” ¬ само това казва тогава Слава.

Гробница на първото човешко същество,
обитавало земята... Ноевия ковчег. “
В мислите ви летящи чинии се мяркат и жертви ще има” ¬ заключава феноменът. Същата година от Царичина излиза на бял свят огромна каменна топка и мраморен ореол с разперени крила над 2 метра. Но се дава наистина предсказаната жертва. При неясни обстоятелства загива Марина Наплатанова, дъщеря на участващия в разкопките проф. Наплатанов. Слава предупреждавала: “Не сме дорасли. Морално не сме готови за предстоящи открития”. За същото неведнъж говори и Баба Ванга. По съвет на двете пророчици генералният щаб реагира светкавично. Запечатан и изолиран е входът на тунела. Мястото сега е недосегаемо. От книгата на Нанев става ясно, там е кодирано космическо послание за еволюция на разума, което доказва, че не сме сами във Вселената.

Според Слава Севрюкова рождените година, месец, дата, час и секунда са своеобразен код за мисията, която Висшият разум е определил на всеки от нас. Ето защо чрез своята деятелност човек може да моделира много от събитията в земния си живот, но не може да промени съдбата си. Ние само можем да я направляваме чрез мисли, чувства и дела. Единственото, което променя съдбата, е силната вяра и любовта.

В книгата си “Зеница към Вселената” тя изповядва идеята, че след като веднъж ни е имало на Земята, после многократно се връщаме. Прииждаме на ята, съпроводени от най-близките. Целта е чрез нефиксиран брой прераждания да преминем определени изпитания, за да се докажем, да се усъвършенстваме и да израстваме духовно.

На въпросите какво представляват душата и духът баба Слава е отговаря, че са изградени от свръхматерия. Затова са почти невидими и много трудно досегаеми.
Според думите й смърт не съществува. Връзката с живота никога не прекъсва, а само се променя. Това го усещаме, но само с плъттта си, когато се връщаме там, където вече сме били преди.
Слава има опит и в тълкуването на имената. Според нея влияние върху човека оказва не само личното му име, но начинът, по който го наричат другите. Добре е името да е по-дълго, тъй като всеки звук поема силова вибрация от Космоса. Родната пророчица има специфични виждания и за номерологията като носител на сакрална информация. За числата споделя, че тези 1 до 3 са най-значимите, защото 1 е Бог Отец, 2 ¬ Исус Христос, 3 ¬ Света троица. Тя твърди, че числото 666 не е дяволско и че няма сатанински, нито свети числа. Обръща голямо внимание на числото 7, защото циклите на индивидуалното ни развитие продължават по 7 години, а 700 години траят циклите в развитието на цивилизацията. Ето защо 7 е числото на човека.

Феноменът не говори особено за зодиака. Единствено уточнява, че зодиите не са 12, а 13. Пророчицата цени и ониромантията ¬ изкуството за тълкуване на сънищата. Тя твърди, че черният цвят, спохождащ ни на сън, символизира старите духове.
В желанието си да разбере какво казват за човека знаците от заобикалящия ни свят освен в занимания с номерология, графология и астрология, Слава се впуска и в трудната феноменология. За носителката на свръхспособности цветята и животните са разумни създания. Те комуникират с природните сили. Изпитват чувство на привързаност, разкрива Слава Севрюкова. Цветята са вестоносци на Доброто. Домашните любимци също са полезни, защото първи реагират на тъмните сили в домовете ни.

Относно зачатието на живота на Земята и еволюцията Слава има виждане, различно от установеното в науката. Според нея еволюционната теория е изпълнена с неясноти, защото обяснява живота като възникнал едва ли не по “сляпа случайност”.
Тя отрича теорията за произхода на човека от маймуните. Първичните ни предходници не са свързани с маймуната. Представата за произлезлия от тях човек е напълно погрешна, казава Слава. Според нея създаването на човечеството тръгва от една комета, която е минала над Земята. Част от опашката й се откъсва и пада в океана. В по-късен етап, вече излезлите от водата същества, са много окосмени.
Размножавали са се безполово, чрез делене. Родът на хомосапиенс и разумът на планетата според нея са много по-древни, отколкото научният свят е посмял да допусне и в най-смелите си хипотези. Според феномена светът е много стар, а Вселената е създадена в един върховен миг. Любов и хармония са градежните елементи на необяснимия за нас Космос.

Адам и Ева не са имената на първите хора в света,

а обобщени символи на половото разделяне при човека. По-усъвършенствани, голи, на ръст не повече от метър ¬ това е описанието, което пророчицата дава за първите хора ¬ съвършено различни от популярните изображения на първата библейска двойка.
Светлина пред България предрича феноменката.

България има особено геополитическо разположение и както е добре известно от историята, трудно се живее в такъв регион. Но според Слава това е много полезно за каляване на душите.
През 1900 г. Слава казва, че не по-рано от 2000 г. ще дойде цар Симеон 2, но няма да е цар. “Ще опита нещичко да стори, но няма да успее. Преди това синът му принц Кирил ще се установи в страната като съветник”. Събитията в политиката от последните години доказват, че и това пророчество се сбъдва.
Прорицателката изповядва: “Племето ни не ще погине в изпитанията. Знайте, онези, които останат в България и които ще дойдат после, все ще се назовават българи. От племето ни ще излязат умни същества. Но държавата ни ще се срине!”
Това предрича Слава Севрюкова още преди 1900 година. “Ще се изредят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив - ще я крадат”. “И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-¬2018 година. България ще се оправи едва тогава”.

Помнете - ¬ силната вяра и любовта могат да променят дори съдбата!
Знанието носи болка. Мъдра е съдбата ¬ оттласква ни от бряг на бряг,
заглаждайки като речни камъни режещите ръбове на нашите несъвършенства.
Щастието и нещастието изграждат пътя. Мъдростта е крайната цел. Доброта и любов я осветяват. Празник е деня, в който сме добри!
Насилието е силата на слабите.
Власт и облага, блясък и слава. Само който не се e докосвал до тях, е наистина чист. Но двойно по-чист е този, който се е докосвал до тях, но не се е омърсил.
Много партии ще управляват България, но все ще я крадат. Жена ще оправи страната, но чак през 2018 година.

Помнете! Ще удивим човечеството! Големи умове ще излязат от нашето племе. Със световен принос в много области нa човешкото знание - наука, философия, изкуство. Тогава страната ни ще е повече от Швейцария. Българското племе никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи ще изчезнат, ние ¬ не. Никога! Родината ни ще се превърне в райска градина. Тези, които я напускат, един ден горчиво ще съжаляват.
Човешкият род няма да бъде изтрит от лицето на земята. Виждам унищожения. Неузнаваеми промени. Обновеното човечество ще се лиши от една нелепа и страшна своя съставка ¬ озвереността. Хармонията ще се възстанови след бедствията.
Колкото повече се затопля климатът, толкова по-изстудяват човешките отношения. Не човечеството е в опасност, а людете, изгубили човечност.

Източник: factor-vt.com 



Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14877481
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава