Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2019 09:11 - Една система за самолечение
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 2566 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 13.02.2019 09:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Системата от 18 правила на Сергей Веретенников лекува във всеки стадий на заболяването и подхожда на всеки човек. „Вие сами пускате в действие всички целебни процеси. Не зависите от никого и никому не плащате. Всички целителни сили са във вас, а вие просто ги активирате с тези 18 правила”, категоричен е авторът на системата за самоизцеление, за когото в. „Психо” е писал и преди.

А ето и кои са правилата:  

Пийте наведнъж по 0,5 л вода сутрин, на обяд и вечер. Водата трябва да е чиста. В момента, когато пиете, си кажете: „Аз съм здрав/а, аз се излекувам!”  

Променете дишането си. Започнете да правите издишванията си 2-3 пъти по-дълги от вдишванията. Дишайте по-бавно, равно и свободно, с чувство на вътрешна радост. През целия ден си спомняйте за своето дишане и го правете правилно.  

Съставете си списък от думи-лечители – позитивни утвърждения, които да четете всеки ден. Трябва да ги повтаряте често и по много пъти. Например: „Аз се излекувам! Енергията на изцелението влиза в мен и оздравява моето тяло. Аз съм отворен/а за този поток на лечебната енергия. Моят …(назовете органа, който боледува – черен дроб, глава, бъбреци и т.н.) става здрав.”

  Започнете да си правите самомасаж. Просто разтривайте на сухо голото си тяло с ръце там, където можете да се докоснете. Особено внимание обърнете на ходилата, гърдите, главата и шията си, а също и на областта, където се намира болният орган.  

Направете леко вдишване. Запушете устата и носа си с пръсти. След известно време ще се появят първите позиви за издишване – кажете много съзнателно и много пъти фразата: „Аз искам да живея”. Отпуснете си и издишайте. Повторете упражнението поне още веднъж. Това дава много силен сигнал на тялото ви (на мозъка) за вашето желание да живеете. А много често опасните болести идват именно заради подсъзнателното нежелание за живот.

Лягайте да спите в 22 ч. и ставайте рано – в 5 ч. Преди да заспите си кажете: „Сега аз се отправям в страната на изцелението, където ми помагат да се излекувам”. Задължително спете на обед по 1 час.  

Напълно заключете себе си за каналите, по които към вас може да постъпва някаква негативна информация. Мислете само за доброто. Гледайте комедии, смешни предавания, хумор.     Слушайте спокойна, релаксираща музика вечер, но също така слушайте и радостна, ритмична музика. През деня може да слушате по-силна музика. Желателно е дори да танцувате – просто така, за себе си. А също и да си припявате.  

Често бъдете сред природата. Ако не можете, гледайте небето и облаците през прозореца или седейки на балкона.  

Не говорете, не обсъждайте и дори не мислете за своята болест. Просто я изхвърлете от главата си. Ако мислите ви все пак се връщат към проблема, старайте се изобщо за нищо да не мислите. Бъдете в безмълвие на ума.   Водете спокойни, душевни, необременяващи разговори с приятели и роднини. Това е хубав взаимен обмен на енергии, които ви вкарват в нормално състояние.  

Започнете да се обливате със студена вода. Първите няколко дни обливайте само ходилата си, после обливайте все по-нагоре и по-нагоре, докато включите и главата.   Докато се поливате със студена вода мислете за нещо радостно, за изцелението си.  

Яжте малко, но често – по 5-7 пъти на ден. Приемайте само домашна храна и то колкото е възможно по-проста: зърнена каша, кисело мляко, кисело зеле, домашен хляб (най-добре е да е направен със своя закваска, а не с мая от магазина), салати и т.н.
И никакви свиващи кръвоносните съдове напитки – чай, кафе и т.н, както и никакъв алкохол.   Правете изпотяващи упражнения – клякане, лицеви опори, вдигане на леки гири. Много е добре да тичате – навън или на едно място в проветрена стая.  

Един път в седмицата гладувайте. Ако можете – в продължение на 24-36 часа. А ако не можете, гладувайте за по-кратко време. Преди и по време гладуването кажете следното: „Моля, нека стана здрав/а в замяна на този мой пост”.   Всеки ден по 5-10 минути сядайте удобно, успокоявайте се и мислено повтаряйте: „Нека всички бъдат здрави, нека при всички всичко да бъде наред”.

Мислете това от чисто сърце, представяйки си как здравето на всички около вас се подобрява.   Всеки ден си представяйте себе си в близко бъдеще като здрав човек. Например, след 7 дни виждате себе си като здрав, бодър, засмян човек някъде на улицата, в ясен слънчев ден, на познато място.  

Обръщайте се за помощ към Висшите Сили. Чувствайте колко реални са те, обръщайте се към тях, сякаш са буквално пред вас, като обикновени хора, които просто не виждате.
Източник: naturalworld.ru  



Гласувай:
9


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14833321
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава