Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2013 10:02 - С КОГО СИ ПОДХОЖДАМЕ?/ЛУНА В СТРЕЛЕЦ И КОЗИРОГ/
Автор: zaira Категория: Забавление   
Прочетен: 3911 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 27.10.2013 18:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЛУНА В СТРЕЛЕЦ Любовта при вас не се задържа за дълго,а вълнението идва и си отива със светкавична скорост.Харесват ви трудностите и търсите човек,който ще ви кара постоянно да го спечелвате,да правите неща за него за да го задържите до себе си.В противен случай вашите чувства бързо се "изпаряват".Любовта за вас е игра на приключение и екшън,но не обичате мелодрамата и любовните излияния,защото смятате,че всичко може да се промени внезапно.Вие сте жизнерадостни хора,ентусиасти и оптимистично настроени и със сигурност с вас някой може да преживее незабравими еротични моменти.Но когато някой се опитва да ви наложи своите условия и по този начин ограничи вашата независимост,вие бързо губите интерес и "си плюете на петите"!
Перфектният партньор за вас е този,с когото ще споделяте общи интереси,който не ще бъде "залепепен" за вас и ще ви кара да му се възхищавате.
ВАШАТА ПОЛОВИНКА:хора,които принадлежат към знака на Овен,Лъв и Стрелец,или Луната в хороскопа им се намира в една от тези зодии.
ЛУНА В КОЗИРОГ В любовта вие се чувствате като главен герой във филма "Разум и чувства".Може да изглеждате като сложни личности,които е трудно някой да разбере,но когато ви светне " зелената лампичка " на любовта,отдавате бурно своите чувства и се превръщате в най-верния и всеотдаен партньор.Вие сте консервативни и не ви харесва да имате много връзки,предпочитате дълготрайните и съдържателни любовни отношения.Вашата мечта е намерите еротичен партньор,с когото да изградите едно здраво семейство.Изборът на еротичен партньор за вас е трудна задача и затова внимателно проучавате всяко ново запознанство.Добре би било,в някои моменти да преодолявате вашите задръжки и помнете,че любовта е само чувство,което не се подчинява лесно на логиката!
Идеалният партньор за вас е този,който ще ви спечели със сериозност и надеждност и ще предложи сигурност във връзката ви.
ВАШАТА ПОЛОВИНКА:хора,които принадлежат към знака на Телец,Дева и Козирог или Луната в хороскопа им се намира в една от тези зодии.





Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaira
Категория: Забавление
Прочетен: 73293
Постинги: 31
Коментари: 2
Гласове: 21
Спечели и ти от своя блог!