Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2019 08:26 - мисията на планетата Земя(продължение)
Автор: bven Категория: Забавление   
Прочетен: 701 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

От глед­на точ­ка на кос­ми­чес­ки­те ма­ща­би Зе­мя­та е пра­шин­ка в края на ня­как­ва га­лак­ти­ка, но тя е вин­т­че, от ко­е­то ця­лос­т­на­та кон­с­т­рук­ция се нуж­дае.

Във ваша­та пла­не­та са вло­же­ни мно­го кра­со­та, мно­гораз­но­об­ра­зие, ме­ко­та и в съ­що­то вре­ме мо­гъ­ща си­ла, спе­ци­фи­чен га­зов и енер­ги­ен об­мен меж­ду вът­реш­ност­та и по­вър­х­ност­та. Ня­кои про­це­си са ха­рак­тер­ни са­мо за ва­ша­та пла­не­та – нап­ри­мер при­със­т­ви­е­то на оп­ре­де­ле­ни га­зо­ве в дъл­бо­чи­ни­те на оке­а­ни­те и във въз­душ­на­та об­вив­ка, фо­то­син­те­за­та, въз ос­но­ва на ко­я­то жи­ве­ят рас­те­ни­я­та и се съз­да­ва хра­на и го­ден за ди­ша­не въз­дух за хо­ра­та; кли­ма­тич­ни­те осо­бе­нос­ти, съ­от­но­ше­ни­е­то меж­ду во­да и су­ша, съ­от­но­ше­ни­е­то меж­ду рас­ти­тел­ни­те и жи­во­тин­с­ки­те ви­до­ве.

Енер­гий­ни­ят об­мен и вза­и­мо­от­но­ше­ни­я­та меж­ду пла­не­та­та и хо­ра­та но­си уни­кал­ност­та на Зе­мя­та ка­то кос­ми­чес­ки обект. Слож­ност­та на ва­ши­те те­ла (фи­зи­чес­ки и енер­гий­ни) и про­це­си­те, ко­и­то про­ти­чат в тях, съ­що са фак­то­ри за уни­кал­ност­та на пла­не­та­та. Енер­гий­ни­те зо­ни око­ло Зе­мя­та, ко­и­то се фор­ми­рат от чо­веш­ки­те мис­ли и чув­с­т­ва, зо­ни­те, в ко­и­то пре­би­ва­ват ва­ши­те Бо­жес­т­ве­ни същ­нос­ти, ко­га­то на­пус­кат фи­зи­чес­ки­те си те­ла, съ­що фор­ми­рат спе­ци­фич­ния код на пла­не­та­та.

Пак раз­г­леж­да­ме не­ща­та дос­та схе­ма­тич­но, за­що­то на то­зи етап ви е труд­но да об­х­ва­не­те слож­ност­та на про­це­си­те и не е не­об­хо­ди­мо. Обяс­ня­ва­ме са­мо, че пла­не­та­та ви със сво­я­та уни­кал­ност е би­сер в ко­ро­на­та на Ми­роз­да­ни­е­то. Тя е би­ла съз­да­де­на с мно­го лю­бов от свръ­хин­те­ли­ген­т­ни стро­и­те­ли, ко­и­то са прог­ра­ми­ра­ли Зе­мя­та и хо­ра­та да под­дър­жат лю­бов­та и емо­ци­и­те, как­то и не­об­хо­ди­мост­та от тях; да съх­ра­нят нуж­да­та от кра­со­та и емо­ции. Ако не при­със­т­ва лю­бов­та, вие ка­то чо­веш­ки вид бих­ те за­ги­на­ли. То­ва се от­на­ся и за тя­ло­то на пла­не­та­та, за жи­вот­ни­те и рас­те­ни­я­та – те съ­що са но­си­те­ли на чув­с­т­ва­та.

Вие, за­ед­но с пла­не­та­та, рас­те­ни­я­та и жи­вот­ни­те сте бан­ка­та, в ко­я­то се съх­ра­ня­ват емо­ци­ите, без ко­и­то не мо­же да съ­щест­ву­ва пъл­но­цен­но ни­що в Кос­моса. Има нап­ред­на­ли ци­ви­ли­за­ции, ко­и­то са за­гу­би­ли емо­ци­и­те си и са за­поч­на­ли да на­по­до­бя­ват свър­х­мо­дер­ни робо­ти. Тях­на­та на­деж­да да въз­вър­нат от­но­во емо­ци­и­те си е във вас. Уни­ кал­но­то съ­че­та­ние от емо­ции, сво­бод­на во­ля и свръх­въз­мож­нос­ти, ко­и­то са за­ло­же­ни в чо­ве­ка  е ключ, за да се спа­сят от из­раж­да­не раз­ви­ти ци­ви­ли­за­ции от ма­те­ри­ал­ни­те все­ле­ни.

Във ва­ши­те ге­ни и в па­мет­та на Зе­мя­та се съх­ра­ня­ват зна­ни­я­та за съз­да­ва­не­то на ма­те­ри­ал­ни­те све­то­ве и прог­ра­ма­та за тях­на­та ево­лю­ция. Зе­мя­та, за­ед­но с чо­ве­чес­т­во­то, е жи­ва­та кос­ми­чес­ка биб­ли­о­те­ка, без чи­е­то от­ва­ря­не не мо­гат да про­дъл­жат пъл­но­цен­но­то си раз­ви­тие ос­та­на­ли­те ма­те­ри­ал­ни ци­ви­ли­за­ции. Зато­ва е нас­та­нал мо­мен­тът вие да бъ­де­те обект на ог­ром­но внима­ние и да по­лу­чи­те по­мощ за от­ва­ря­не на въз­мож­нос­ти­те си.

Лу­ци­фе­ри­те, ко­и­то на­ло­жи­ха зат­ва­ря­не­то на ва­ши­те въз­мож­нос­ти, се­га тряб­ва да прек­ра­тят на­ ме­са­та си, за да се от­к­лю­чат прог­ра­ми­те за по-на­та­тъш­на­та ево­лю­ция на ма­те­ри­ал­ни­те све­то­ве, т.е. те да по­ви­шат виб­ра­ци­и­те си и постепенно да се вър­нат към из­кон­на­та Свет­ли­на.

Ес­тес­т­ве­но, зву­чи ви ка­то в при­каз­ка­та – Пе­пе­ляш­ка из­вед­нъж ста­ва прин­це­са. До­ се­га си мис­лех­те, че сте зах­вър­ле­ни ня­къ­де в края на Млеч­ния път и до­ри не сте „дуп­ка на ка­ва­ла“, а се оказ­ва, че из­вед­нъж сте в цен­тъ­ра на из­к­лю­чи­тел­но важ­ни съ­би­тия, ко­и­то са от зна­че­ние за це­лия Кос­мос.

Зем­ни хо­ра, вие сте от Се­мейс­т­во­то на Свет­ли­на­та и сте приз­ва­ни да от­к­лю­чи­те Свет­ли­на­та, ко­я­то съ­дър­жа­те и да й поз­во­ли­те да се про­я­ви. В пре­диш­ни­те две кни­ги „Земята – щастлива от­ново“ и „Човекът – Божествен от­ново“,  го­ворихме много за методите, чрез които да постигнете това, за важ­ността на космическия момент, в който сте призвани да участвате. И там многократно говорихме за ос­новната роля на положителните мис­ли и чувства и за необходимостта от преодоляването на страха и безпокойството и вкопчването са­мо в материалната страна на живо­та.

Молим ви, отново да си припомни­те нашите препоръки и чрез тази допълнителна информация, която ви даваме тук, да осъзнаете ми­сията си ведно с прекрасната планета Земя.




Гласувай:
9



1. emelika - Текстовете са послания
12.04.2019 20:25
Коментиращия трябва да е на нивото духовен учител.
цитирай
2. bven - На 1: emelika, посланията са дадени преди години - за повишаване нивото на съзнание и
15.04.2019 08:13
за да си спомним огромната задача, която са ни поставили нашите Създатели. Всеки от нас върви по своя път и не сме еднакви в нищо. Това не означава, че не трябва да споделяме и коментираме даден текст или това, което ни вълнува.
Одобрявам всеки коментар, направен в моя блог, с едно-единствено условие - коментиращият да уважава себе си.
Поздрави и хубав ден!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14903320
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39057
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава