Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2019 08:48 - този прекрасен живот
Автор: bven Категория: Забавление   
Прочетен: 686 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                

Присъствието в този свят е Благословение. Не се оплаквайте от земния живот. Той, освен че е висш Учител, е изпълнен с много красота и благодат. Телата ви са създадени по съвършен начин. Сетивата ви дават пълно усещане за физическия свят. Очите ви виждат красота, ушите ви чуват приятни звуци; мирисът, вкусът и осезанието ви създават приятни усещания. Естествено, имаме предвид Божиите дадености. Неприятните гледки, шумове, миризми и усещания ги създава човекът. Ако игнорирате негативната човешка намеса, е ясно, че ще признаете безспорните красоти, благоухания и вдъхновяващи усещания. Независимо от ниската вибрация и плътността на материята вие сте поселени в много добре устроен свят. В него е помислено и създадено всичко, което е необходимо на човека да живее прекрасно и да се чувства добре във физическото си тяло. Важно е да съзнавате даденостите и правилно да ги използвате. Изключително важно е да извлечете ползата от пребиваването си в този свят. Макар и в ограничение, можете да се чувствате хармонизирани и радостни. Роптаенето ви извежда от хармонията. Желанието ви да се намесите в Божествения ред, в който ви е определено да съществувате, ви носи болести и огорчения. Изисква се мъдрост, за да разберете, че всяко нарушаване на предпоставената хармония, е бумеранг, чийто удар е върху вас.

За да преминете н друг свят с по-висока вибрация, първо трябва да опознаете в детайли този свят. Той ви предоставя много знания и уроци. Ако правилно оценявате неговите дадености, той ще ви се раздаде безотказно. Ще живеете в блаженство и ще навлизате все повече в дълбочините на Божието Битието. Ще ви се изясняват принципите, които действат в този свят и това ще отключва заложбите на истинската ви същност.

Ако сравним живота ви в това измерение с детската възраст, то би трябвало да сте в състояние на постоянно любопитство и радост, без да потъвате на житейските грижи. Отдаването на грижите е грешен подход към живота. Детето е заето да опознава света, да усеща средата, която го заобикаля. То никога не е отегчено, загрижено и скучаещо. Ако не бяхте нарушили хармонията на това измерение с погрешни мисли и действия, щяхте да се чувствате като децата, които имат нормално детство. За да могат да ви служат даденостите, те трябва да се оценяват. Ако не ги забелязвате и не ги цените, те остават извън обсега на живота ви. Оплаквате се, че животът ви е труден, че ви липсват разни неща, а не полагате усилия да ги забележите, че са около вас и да посегнете към тях.

Истинската, живата храна е в изобилие в природата, но повечето от вас се чувстват нещастни, ако нямат всеки ден месо на масата си. Порочно е да полагате толкова труд за производство на храна за животните и после да се храните с тях. Не е ли по-умно да използвате земята и труда си за отглеждане на жива храна за себе си?! Имало е времена, когато човекът изобщо не се е трудил да произвежда храна. Природата изобилства от здравословна храна. Защо е станала тази драстична промяна в земния живот е обсъждано много. Сега тече протича изключително важен процес, чрез който се възстановява хармонията между човека и природата. Вече започвате да осъзнавате принципите на Творението, които са вложени в ниските измерения и светът отново може да бъде прекрасен. Преди да бъде възстановено загубеното равновесие между природата и човешката дейност, Планетата продължава да е в опасност. За да продължи ускоряването на планетарната и човешката вибрация, трябва да бъде възстановена хармонията.

За да бъде одухотворена материята в ниските измерения, възстановяването на хармонията е важно условие. Измеренията, през които преминава пътят на Душите, не бива и не остават в разруха. Когато глобалното съзнание разбере това, процесите към хармонизация се ускоряват, и обратно. Ако неправилното използване на земните ресурси се преустанови, Планетата ще има сили и енергия да възстанови необходимия баланс от компонентите, които я изграждат.

Внедряването на свободната енергия е в ход. Идва времето, когато ползването на петрол, въглища и газ ще бъде преустановено – край на петролните и газови инсталации, край на мините и мръсния въздух. Раните на Земята ще започнат да заздравяват. И човешкото здраве ще се подобри. Много хора ще постигнат праничното и слънчевото хранене. Ще намалее алчността за владеенето на земни ресурси. Човешките тела ще са от по-фина материя, сетивата ще са по-отворени. Така пътят към безсмъртието ще е открит.

За хората, които нямат желание да стъпят на този път, многократно сме обяснявали, че за тях са приготвени планети в трето измерение, подобни на Земята. За другите хора остава задачата да постигнат хармония с природата и да се върнат към правилния начин на съществуване – физически, мисловен и емоционален. Добрите мисли, чувства и действия, както и правилните грижи за физическото тяло трябва всекидневно да присъстват в живота на човека. Това не става магически. Постига се със съзнателни усилия. Безсмъртието не е мит, то е реалност в Творението. Пътят към него са изминали много от истински духовните хора, които са постигнали хармония с природата и с истинската си безсмъртна същност.

Житейската школа е трудна и многообразна. Пътеките в Творението, които водят от ниските измерения към безсмъртието, са по ваш избор. Животът, в който сега съществувате, предлага условия да направите своя избор и да прекратите процеса на прераждането. Новите енергии, които внесоха силна Светлина и ускориха вибрациите на Планетата, са подарък от Създателя към хората, които населяват ниските измерения. Тези измерения вече приключват съществуването си. Вашите души преминаха опита за живот в плътната материя и нейното одухотворяване.

Излизането от погрешните вярвания, от насилието и алчността отваря път към един прекрасен свят. Той се твори в момета.

ВИЕ СТЕ НЕГОВИТЕ ТВОРЦИ!

http://www.spiralata.net/kratce/index.php/predst-kniga/1061-bagrina7



Гласувай:
9



1. fun1001 - хубави празници, танчеей! Честито равноденствие..
23.12.2019 09:04

викам,зачезна нещо..към Седенте морета...
аз ,не мисля, че такъв "детски" подход към Житието-Битието.
е нормален, полезен, нежели..търсен.от преМъдрият Логос..

ние, трябва да вървим към ОСЪзнаване..на Вселената, и нейните Тайни..
а, не ..да преследваме..екстатични /задължителни/ удоволствия..
това, се нарича Трансмутация на Духа - сигурно си чувала..
ноо, хайде, весели празници..Време е..за баница, вино, и сурвачки..
бъди здрава, и доволна!
цитирай
2. bven - благодаря за пожеланията, fun1001 и нека се завърнат към теб стократно повече:)))
23.12.2019 12:47
Весело посрещане на Малка Коледа и благоденствие за теб и всички твои близки!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869228
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава