Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2020 07:01 - © Коментари - Дончо бил ял кокоши крак
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1402 Коментари: 8 Гласове:
7

Последна промяна: 26.09.2020 07:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
26.09.2020г.

     Дончо се разтропал като стар фасул в гърне пред журналиста Боб Удуърд :

image
Журналистите само това и чакат. Удуърд пренесъл дончовите излияния в книгата си "Ярост" :

image
Между признанието, че е подценил заплахата от коронавируса, Дончо издал и някакво тайно
us-американско оръжие, което и самият той май още не бил виждал, нещо подобно :

image
"Президентът Доналд Тръмп разкрива нова система за ядрено оръжие в интервюта с Боб Удуърд за новата му книга и се похвали, че казва на автора нещо, за което
us-американските чуждестранни противници не са знаели", пише британският "Daily Mail" :

image
image
Президентът на Руската федерация Владимир Путин и китайският президент Си Дзинпин нищо не знаят за дончовата нова секретна ядрена система и гледат отчаяно


Разкритието е било направено на Удуърд при обаждане от частния мобилен телефон на Дончо късно през нощта, в едно от дадените 18 интервюта на журналиста.

"Изградих ядрено – оръжейна система, която никой досега не е имал в тази страна. Имаме неща, които дори не сте виждали или чували. Имаме неща, за които Путин и Си никога не са чували досега. Никой го няма – това, което имаме, е невероятно", цитира Дончо авторът в откъса от книгата си, публикуван преди официалното ѝ издание в The Washington Post.
Ако оръжието е стигнало до етап на практическо тестване, Путин и Си не може да не знаят за него. Ако ли пък е още на книга и анимация … , Дончо си го знаем – хвалипръцко :

image
Въпреки че информацията е била силно класифицирана, Дончо като президент е висшият орган за разсекретяване и не може да бъде наказан за споделяне на държавна тайна.

Книгата на Удуърд "Ярост", която излезе на 15 септември 2020 година от Simon & Schuster, се основава на 18-те разговора с Тръмп между декември 2019 година и юли 2020 година, които са се провели в Овалния кабинет, в Мар-а-Лаго и по личния телефон на Донча.
Удуърд споделя, че понякога получавал неочаквани телефонни обаждания след 21:00 часа от президента, който нетърпеливо искал да разговарят. Удуърд нарича тези сърбежи на Дончо – "президентът разтоварва себе си". А писателят се явява душеприказчик на президента.
Интересно как президентът е устоял на изкушението и не е публикувал тайната в Twitter.
През февруари имаше съобщения, че Пентагонът е разположил нова ядрена бойна глава, поискана, проектирана и произведена от администрацията на Тръмп, на борда на ядрена подводница. Може би иде реч за ядрената бойна глава, наречена "W93", смята експерт.
Дончо се похвалил с "възстановяването" на "изтощената" армия, въпреки че в действителност новите ядрени оръжейни системи отнемат години, за да се произведат и въведат.
Разкритието за оръжието е само част от разкритията, които Дончо прави пред Удуърд. Освен това разкрива, че знае, че коронавирусът е "смъртоносен" и далеч по-опасен от грипа, докато казва на обществеността, че е като грип, и че той "обича да го пренебрегва".
Дончо има и други издънки с опазването на държавните и военни тайни на Съединените щати – един от най-известните инциденти е през август миналата година, когато той публикува в Twitter изображение на повреда на иранска сателитна изстрелваща площадка, причинена от избухване на ракета-носител по време на изпитанията, с което разкри източника на инфото – сателит KH-11. През април 2017 година Тръмп казал на Родриго Дутерте, президента на Филипините, че е разположил две ядрени подводници край бреговете на Северна Корея.
Споделил със Сергей Лавров информация за ISIS и че тя идва от внедрен израелски шпионин.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8718483/Donald-Trump-revealed-nuclear-secrets-Bob-Woodward-late-night-calls-personal-cellphone.html




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
26.09.2020 09:28
Въпреки ,че категорията е майтапчийска, сериозно, Тръмп ми харесва Той е августов тип управник- Само две неща е приел сериозно Август- загубата на трите легиона и поведението на проститутка на дъщеря си Даже задал въпрос като умира- Добре ли е изиграл комедията на живота? Счита се освен за създател на империята и за неин най- добър император!
Несериозно подхожда и Тръмп, но привидно Върши си работата и може да стане и Нобелов лауреат За мир!?
Ами, искаш ли мир, готви се за война, неговата работаЯдрените изненади са най- сладки Как се е вгорчил денят на Сталин в " Сан Суси" като разбрал за атомната бомба Безгрижието го напуснало задълго
Щастливци, за 250 години ,само една по- сериозна война с Мексико и една майтапчийска - с Англия- на тяхна територия Затова смятат за върховни войните на чужда!? Изнасят войни навън! На собствена територия-най - сериозен противник са им торнадата И спящият вулкан-пази боже!

Да някои тълкуват името му - Дончо Българска следа? Но има и испанска Дон !? Дон Трън! Благородник, ама забива Трън, където трябва! Пустол ще потвърди!Затова отбягва да говори за него, заради тръна!
Впрочем и при Бойдъ/а/н има Бълтарска следа- Бай Данчо?
Пустол ще каже, за кого да гласуваме! Правилно!
Да не вземем да сгрешим, да пуснем неправилната бюлетина!?

При нас е другият Бай! Той е абониран и да гласуваме, и да не гласуваме, абонаментът му си върви! Гласуването е на заден план, то е за авторитет! На гласуващите, че те опрадалят главатаря!

Хубав ден!
цитирай
2. kvg55 - До 1. leonleonovpom2
26.09.2020 09:34
Аз също искам да се наслаждавам втори мандат на Дончо.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
26.09.2020 16:50
Пустол обаче, прави силно впечатление това явление, мълчи относно изборите отвъд океана!?
Това е подозрително! Няма начин да не е направило впечатление и на нашия Дон!
Как широко рекламира нашият Бай, а за него - мълчи като пън?
Сигурно ще привика Мустафата, да проучи това загадъчно и странно мълчание? Да не би да го е ...отписал? Да не би пък да му крои някаква шапка? И да се спотайва ,по тази причина?
Вай ,вай , ако има такава мисъл наистина, как ще спасяваме нашия герой?
Господ да му е на помощ!
цитирай
4. kvg55 - До 3. leonleonovpom2
26.09.2020 18:32
Мисля че Дончо не му е поръчал хороскоп, затова е обиден.
цитирай
5. leonleonovpom2 - Ами какво се офлянква тогава!?
26.09.2020 21:58
4. kvg55 - До 3. leonleonovpom2
18:32
Мисля че Дончо не му е поръчал хороскоп, затова е обиден.
цитирай

Да не мисли, че влака него чака?
Да прати незабавно писмо-Другарю, пардон-Дон Тръмп, направих ви хороскоп и той показа страхотни неща ! Че Вие, Дон Тръмп, по мандати ще минете нашия Бай и дори оня Лукавия от Беларус!
Е, тогава Дон Тръмп ще смени подозрителното спрямо него поведение незабавно! С 24 каратова усмивка! И ще нареди да пратятпо Мустафата на хер Пустол ХумболтоФ два камилски товара от кюлчета! Не от кюлоти, а златни!
Трябва да се подмазваме на хер Пустол!Да ни даде само едно петкилограмово кюлче, ние поемаме отговорноостта да си го поделим братски!
И ние нещо да намажем? Няма само да дишаме смрадта му, я!
Да не се стиска, съветът е златен и в злато се плаща! Пет кила злато, бълха го ухапала!
цитирай
6. kvg55 - До 5. leonleonovpom2
26.09.2020 23:30
Правилно! По us-американски трябва да се предлагаш, а не да чакаш да те забележат.
цитирай
7. leonleonovpom2 - Много е сбъркан завалията! Само да ...
27.09.2020 00:31
Много е сбъркан завалията! Само да разбере Дон Тръмп ,че държи за Бай ,не нашия, а Данчо и спукана му е работата! Като прогнозите!
И още нещо, че му е направил и хороскоп и го е уверил ,че ще спечели със 111 % Бай Данчо?
Това пък, ако Мустафа разбере, ще го рита до посиняване! После има да реве ,че е бил подложен на сексуален тормоз? А, щял да заведе дело срещу нощната поезия, която го гормозела сексуално? Посещавала го нощно време, с мръсни намерения? Искал да стане дневна, изгладена от слънчевия вятър!
А ,вятър го вее на бяла камила!

Лека нощ, приятелю!
цитирай
8. kvg55 - До 7. leonleonovpom2
27.09.2020 08:08
Горкият!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5817322
Постинги: 2827
Коментари: 26021
Гласове: 34344
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930