Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2017 10:19 - завръщане на свещеното.....
Автор: bven Категория: Бизнес   
Прочетен: 1731 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
В настоящето съществуват няколко малки колектива от живи потомци на Ейеяни, които живеят в различни държави и които притежават знанието от пред-древните цивилизации на планетата. Те са пазители и на различни древни реликви, сред които и монашеските Дора Теура плочи. По подобие на някои от представителите на тибетските школи на будизъм, особено онези, които много рядко излизат от своите убежища в Хималаите, определени членове на Ейеяни фамилиите, имат открит контакт и директна комуникация с живи цивилизации от други измерения. Тези цивилизации могат да бъдат разглеждани като извънземни същества или като ангелски колективи.

В точно определени периоди на човешката еволюция, на Ейеяни им е позволено да върнат отново древните учения в тяхната чиста форма. По този начин записите на дванадесетте плочи и Махарата книгите биват преведени отново на езиците, които са използвани в съответната епоха.

Когато за обществото е абсолютно наложително и големи планетарни събития са на път да се случат, Ейеяни връщат познанието на хората и го правят публично достояние. Опазването в тайна на индиговите хора през поколенията е било от изключително значение, за да се гарантира, че информацията ще бъде предоставена в необходимите периоди и ще бъде поне за кратко в своя чист вид, преди да бъде изопачена от доминиращите манипулативни сили на Земята, които включват, както голяма част от политическите, така и голяма част от религиозните институционални авторитети.

Ашаяна посочва в редица свои лекции и публикации, че последният писмен превод на Дора Теура плочите е бил извършен в периода на Христос (12г. пр.Хр. - 29г сл.Хр.) Тогава преводът се е осъществил от група есеи с Ейеяни произход, сред които и Джешуа Сананда Мелкизедек. Той е бил въплътен аватар от дванадесето ниво, който е бил обучен да работи с Дора Теура плочите, бил един от говорителите на Съюза на Пазителите и имал за задача да върне тези познания на хората. Ашаяна споделя, че тази задача била изпълнена и Джешуа написал шест книги, Мириам написала три, а лицето известно като Йоан Кръстител започнал да пише книга, но бил убит преди да я довърши. Тези девет книги са част от петнадесетте липсващи книги в Библията и са били и все още са сърцевината на легитимните учения на есеите, известни като „Учения за линиите на Граала“. Знанията и техниките, които се дават в катара са свещената наука, запазена от линиите на Граала и наследство за цялото човечество, както и за представители на всички останали раси на Земята.

Информацията, която предоставя Ашаяна от този период, е извлечена не само от Дора Теура плочите, но също и от нейна лична памет от този период, тъй като Мириам, третият говорител на Съюза на Пазителите от тези времена, е нейна пряка реинкарнация.

За повече подробности около истинската история на Джешуа и останалите индиго хора, които са били част от христовата мисия преди две хиляди години, така както събитията са записани в дисковете и предадени от Ашаяна може да намерите в статията „Истинската коледна история“, книгите“ Пътешественици“ и следните уъркшопи:

The Lemurian & Atlantian Legacies, New York, 2001, disk 4
Legacy of the Lost, Freedoms of the Found, the Milky Way Mysteries, Halls of Records and the “Jesus Codes”, Amsterdam, 2007
Sliders-12 "Externalization of the Kryst", Florida, 2012


Други преводи на Дора Теура плочите са извършвани от говорители, които били родени в различни култури на генетичните линии на Граала, включително Хинду, Китайска, Тибетска, Африканска, Египетска, Майска, Инкска и Келтско-Друидска. Всички преводи на Дора Теура плочите, които са били разпространявани в културите на хората, са имали една и съща съдба на разрушаване и на изкривяване на информацията, с цел да се попречи на масовото осъзнаване на хората на техния произход, за разбирането на структурата на вселената и директната връзка с Абсолюта. Чрез скриването и изкривяването на свещените познания, хората могли да бъдат лесно манипулирани и да им бъде внушено, че са нищожни, негодни и греховни създания, които трябва да търпят унижения, за да получат благословия от даден Бог, която се дава чрез религиозна институция-посредник и е след смъртта или след финансово подплатена индулгенция.

Повечето от написаните книги са били веднага унищожавани, конфискувани или умишлено преправяни от корумпираните държавни и религиозни елити от съответното време.

След 27 г. сл.Хр. Ейеяни свещениците знаели, че следващият период на превод на Дора Теура плочите ще бъде малко преди и по време на периода 2000-2017 г. Този период, в който ние сме избрали да се родим, е времето, което е планирано за велики промени в еволюционния път на вселената, галактиката, Земята и всички нейни обитатели. За повечето хора тези промени протичат далеч от тяхното внимание и те нямат представа за огромния мащаб на разплитане на кармични възли. Тази книга цели да предложи на духовно търсещия читател повече информация по тези въпроси, да го запознае със съществуващите източници, които авторът счита за достоверни и ако е налице позитивен вътрешен импулс, всеки да прецени дали и до каква степен да навлезе в тези свещени познания. Целта на книгата е информацията да се поднесе разбираемо и да бъде практически приложима за модерния човек. Това означава да бъде съотнесена към духовността, религииите, познатата наука (история, география, астрономия, физика, антропология, биология), лечебни практики и физически упражнения.

В периода на 2000-2017 г. Ейеяни свещениците са избрали внимателно няколко индивида още като деца, които са от фамилни родове, за които е известно, че са потомци на Ейеяни. След като са установили кои са съответните деца, свещениците се свързват лично с тях и започват да ги обучават дискретно. В този контакт отсъства нагласа за специално отношение и стимулиране на месиански комплекси и егоманиакален нарцисизъм, какъвто е характерен за контактьори от други извънземни същества. Напротив, когато кристик пазители осъществяват контакт с даден човек, той е личен, винаги се основава на свободната воля да се общува или не и е насочен от гледна точка на желание на индивида да съдейства за дадена космична задача. Ашаяна е била едно от тези деца в контакт със Съюза на Пазителите от най-ранна детска възраст. Според мен най-доброто доказателство за тези нейни твърдения за контакт, е безупречно конкретната и непротиворечива информация, безпрецедентната като езотерична дълбочина и духовна мъдрост, която тя предоставя.

Когато е време цикълът на превеждане на Дора Теура плочите да започне, Ейеяни предлагат три официални договора на „говорители“ на трима от обучаваните, вече пълнолетни индивиди, които не са задължени да приемат назначението за говорител. Лицата, които стават говорители, са свободни да упражняват своята воля и да избират начина, по който ще осъществят мисията си, но има случаи, в които тяхната  дейност е в противовес на ученията за свободата и тогава техният договор се прекратява.
продължава...




Гласувай:
8



1. batogo - !!!:))) Благодаря ти, Вven!
19.01.2017 10:58
Безценна е информацията в блога ти, която споделяш с нас! Бъди благословена за добрината да разширяваш познанията ни!
цитирай
2. bven - На 1: Благодаря и аз, батого!
19.01.2017 18:23
Много е важно да сме информирани /макар че книгите и сведенията са дадени преди доста години/, защото това е нашата история - от начало до край! и всички ние сме участници в тези събития. А който е осведомен - той е въоръжен. Защото нашите поети са казали, че духовността не пада там, гдето знанието живее!!!
Поздрави и винаги си добре дошъл!
Светлина и Любов на всичко и всички, които са Тук и Сега!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14868275
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава