Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2012 08:00 - За проект "Събуди се сега"
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 5163 Коментари: 8 Гласове:
21

Последна промяна: 13.06.2012 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Копирах този текст с цел внасяне на нова информация към съществуващата. Всеки може да приеме или не написаното или да прочете повече по въпроса
                                                                                                                                БВЕН
През последните шест години, почти всяка вечер, когато заспивах, аз отивах в „Моето училище” на сън, и беше толкова реално, както сега си спомням и дните, в които съм ходил буден в техникума по дървообработване, а преди това и в гимназията в моето детство и университета по-късно. До скоро помнех само какво става в междучасията и по пътя на отиване и връщане в моето сънувано училище.

Астрално училище. За дейността в самите часове имах почти пълна амнезия. От скоро тези кратки догадки какво учех шест години в това сънно школо, вече не са тайна за мен. Случи се нещо...

Те станаха истински знания, неспиращо преплитащи се като шарени конци с асоциации, факти и информации от филми, книги, теории, интернет, човешки истории и се вплетоха в един гоблен. Везан шест години, през които се опитвах през деня да си спомня какво сам научил на сън, като подсъзнателно избирах нужните си филми, книги и интереси, които малко по малко ми направиха ясна бродираната картината на истинската реалност.

А именно това надолу и това по-нагоре е моят гоблен за истинската Матрица на реалността. Матрица в Матрицата в Матрицата, която е метафизичен холографски механизъм, чрез който ние изпитваме физическата реалност. Следва тежка и трудна информация...

Матрицата координира, регулира и поддържа общата арена, посредством която ние, като индивидуални съзнателни същества със свободна воля, си взаимодействаме с волята на другите и посрещаме последиците от нашите собствени действия. Във висшите плътности (духовните измерения) има повече „прозрачност” между съществата, което означава, че противопоставящите се свободни воли преминават една през друга, обратно на физическата реалност, където противопоставящите се воли се сблъскват.

Именно Mатрицата осигурява обективна действителност, чрез която ние се учим от нашата собствена инертност и твърдостта на другите - стойността на победата, постигната чрез страдание. Без тази „Матрица на училището’’, обективната физическа реалност и непрозрачността на чуждите свободни воли не съществуват.

Ние не придобиваме никакъв опит, тъй като няма нищо за изпитване. Централният процесор на тази Матрица е съзнанието на базово ниво, което е „спящ” фрагмент на Бог (създателя), използван от него за осигуряване на основа, в която отделните му съзнателни части, каквито например сме ние, могат да се влеят. Спящият фрагмент е физическа реалност, осигуряваща огледало, чрез което Бог може да постигне възможна самореализация. Така Матрицата е просто инструмент за координиране на иначе индивидуалните реалности на съзнателните същества в една обща обективна действителност. Обединявайки нашите реалности се получава нов метод на обучение.

Реалността, която ние изпитваме, е просто една от многото, всяка отличаваща се с малки различия в нейните основни правила и програмни цели. Когато завършим тази програма, ние преминаваме в друга. Взимаме „нивото на играта” ;).

Владенията на Матриците не са безкрайни. Самата Земя е дом на няколко различни второстепенни матрични програми, а другите планети притежават свои собствени. Геомагнитното поле на планета играе решаваща роля при свързването на метафизичния живот и неговото съзнание с физическото обкръжение на планетата.

Това означава просто, че макар да има една голяма Матрица, съдържаща физическата действителност, съществуват по-малки Матрици, обхващащи планетите и различните им географски местоположения, чиито произхожде ния са изкуствено генерирани чрез Псионик технологии, или възникват от колективното съзнание на живота вътре в тях.

Псионик са индивиди с парапсихични способности като тази да сътворяват материя, сгради, предмети и ... изкривяват мислите на другите така, че да останат незабелязани...(„Град на мрака’’). Второстепенните матрици са колективни морфогенни полета. Хипотезата за Гея (майката Земя), например, илюстрира живата Матрица, обхващаща земята. Структурната решетка на Земята е електромагнитен интерфейс между физическата действителност и метафизичната Матрица, а често някои мегалитни места, като например Стоунхендж или Египетските пирамиди, служат за поддържане или модифициране на структурната решетка, за да се постигне отслабване, разширяване или промяна на матричната програма, действаща върху планетата.

Без геомагнитно поле структурната решетката се разрушава и става превключване към някоя от доминиращите матрици, действащи върху планетата. При отминали обръщания на полюсите (абсолютно доказани чрез времева датировка на фосилите) са следвали масови измирания, тъй като геомагнитното поле силно отслабва и разумните същества (всички същества от минералите до...имат различни съзнанателни нива) се разделят с физическите си тела.

За отбелязване тук е, че съзнателният живот, свързан с физическите тела, също така е свързан и с Матрицата. Всяка промяна в нея влияе на съзнателния живот. Но по-важното е, че ако се промени съзнанието (на 100 маймуни, обяснявам надолу), второстепенната Матрица също се променя. Този пункт е критичен за намирането на решение на следния проблем.

В миналото Матрицата е била самоуправляема, или управлявана поне от нейните играчи (100 маймуни). Но неотдавна всичко това се промени. Изглежда, че нашата Матрица е била ограбена. Нека да ви кажа, кои са тези крадци.

Когато първичен обект създава по-малък фрагмент от себе си, този фрагмент се нарича копие от първи ред. Когато Съществото - Създател (Бог) прави малък холографски фрагмент(виж 134 стр.) на самото себе си, това се нарича същество от първи ред.
Когато същество от първи ред произведе второстепенно копие на себе си, то се нарича същество от втори ред.
Както знаете, когато се правят копия на копирна машина, отчетливостта намалява след всяко следващо копиране.
По същия начин, съществата от първи ред са по-слаби от Бог, а съществата от втори ред са по-слаби от съществата от първи ред. Аз знам какво е Бог - просто оригинал, безкрайното, семе със съзнателен потенциал.

Хората принадлежат към съществата от първи ред. Хората са надарени с някои забележителни творчески способности и до един момент ги използваха според програмата. Ние сме играчи в играта с Матриците с избори дали да се подчиним на нейните правила или изцяло да напуснем играта. Това става, разбира се, ако имаме ясна представа за нашите способности и не сме ограничавани в упражняването им. Във всеки случай, подобно на Бог, ние също можем да създаваме други същества, които са по-нисши от нас по сила и функциониране.

Съществата от втори ред са фрагменти на нашето собствено съзнание, наречени мисъл-форми или Егрегори (махала).
Мисъл-формите са ограничени в това, че те зависят от нашите духовни енергии, за да продължават да съществуват. Докато ние получаваме нашите духовни енергии предимно от нашия Създател, Егрего мисъл-формите зависят от нас за същото.

Има второстепенни мисъл-форми, които ние създаваме ежедневно, просто чрез обединяването на концентрация с намерение, както например, когато мечтаем и едновременно произвеждаме приятни емоции. Емоционалната енергия (Лууш /виж Боб 34 Монро) изтича в обкръжаващия етер и е моделирана според нашите представи. Чувствата могат да променят вероятността, точно както енергията може да променя състоянието на физическата система. Следователно мисъл-формите в действителност са моделирани и индивидуализирани морфогенни полета (морфогенните полета са полета, излъчвани от живите същества), които действат чрез квантови механизми, за да предразположат една иначе произволна система към специфичен резултат, според прищявката на разумното същество, пораждащо полето. Често такива мисъл-форми имат незначителни намерения или съзнателност и скоро се разсейват щом забравим за тях. Но понякога, особено при отрицателни емоции като например страх, ревност или терор, се получава прекомерно изтичане на Лууш, който се моделира посредством въображението в мислоформа, захранваща Егрегор, пропита с фрагмента на съзнанието, който нейния създател е изгубил при травмата.

Наобикалянето на места, които веднъж вече са били арена на насилствени инциденти, е един пример за това. Трите компонента на съзнателните фрагменти, енергията Лууш и визуализираната форма, довеждат до производството на съзнателно същество от втори ред, захранвано от чувствата, които са го породили. Такова същество все още зависи от своя създател за подхранване с Лууш, но за разлика от второстепенната мисъл-форма, то притежава свързан със съзнателността механизъм за оцеляване, за да търси такава енергия. Разликата между второстепенните и обикновените мисъл-форми е в това, че шаблонът е предимно ефирен, докато вторият включва астрални компоненти.

В древността изкуството за съзнателно произвеждане на мисъл-форми с цел „създаване на реалност” (опериране с вероятности чрез 100 маймуни) е било добре известно.


www.heliopol.com/books/elenko-book.pdf
 




Гласувай:
21



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mariniki - това ме порази и впечатли ...много...
13.06.2012 09:49
Хората принадлежат към съществата от първи ред. Хората са надарени с някои забележителни творчески способности и до един момент ги използваха според програмата. Ние сме играчи в играта с Матриците с избори дали да се подчиним на нейните правила или изцяло да напуснем играта...
и знам, че Бог е в душата ми...
в сърцето ми... Татяна,
най-сърдечно...
чета те..
цитирай
2. bven - На 1: Мариники, много са тези, които не искат да знаем Истината за себе си.
13.06.2012 09:59
Времето бърза и ни подканя за много знания и бърза еволюция, Тук и Сега. Който има желание и сили, се хваща на хорото!:)) Всеки е божествен и носи своя Бог.
А сърцето ни е център на Вселената:))
Мил и нежен ден ти желая:)))
цитирай
3. gocho52 - Вярвам,че е така.
13.06.2012 17:47
Опитвам да се уча...
Имам време, нали?!
цитирай
4. bven - На 3: Гошо52, има време за всичко:))
13.06.2012 19:18
Зависи къде си се запътил и какво искаш да постигнеш. Щом има желание , дава се шанс!
Дано стават повече от 100 маймуните тук, че да има промяна. В някои страни вече се забелязва това.
Радвам се, че се отби. Хубава вечер ти желая!
цитирай
5. yotovava - Човек най-трудно би счупил
14.06.2012 00:21
собствените си окови.
цитирай
6. bven - На 5: Здравей, Валя.
14.06.2012 10:12
Всеки знае, че е трудно, но затова сме хора - да мислим и променяме съзнателно всичко около нас:)))
Всъщност нашите окови е нашето ограничено мислене (съзнание). А в момента то се променя - забележимо или не.
Поздрави на Владая и Царството на красотата:)))
цитирай
7. imbe - Фактите говорят
14.06.2012 15:00
http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/55513
цитирай
8. bven - На 7: има ли нещо по темата?
14.06.2012 16:16
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867751
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава