Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2012 20:35 - прогноза за м.септември 2012
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 3404 Коментари: 4 Гласове:
12

Последна промяна: 06.09.2012 20:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Година на духовността, паранормалното и квантовите скоци

Всички ДK учения включват Персонални Лечебни Трансмисии

Извадка от ченълинга:“2012 ~ 3rd Quarter Forecast”
‘Year of Spirituality, Paranormal and Quantum Leaps’.Предадено чрез Тери Нюлън
www.TerriNewlon.com


Прогнозата на Джуал Кхул за Септември, 2012:

На 1-ви Септември, имаме Меркурий и Нептун, a Нептун може да придаде много медиумно, водно присъствие.Те отново са малко размътени. Очаква се комуникациите чрез 3-тото око, както и интуицията да бъдат затруднени. Точно затова ние ще практикуваме разграничаване.

На 2-ри Септември, Луната ще бъде в Овен, което навярно ще нагорещи емоциите, особено около недоразуменията и неразбиранията, които витаят във въздуха. Отново, изяснявайте се и практикувайте разграничаване.

На 3-ти Септември е Деня на труда в Америка, така че това означава, че ние ще имаме тези затруднения при комуникациите с третото око и емоционални предизвикателства през този почивен уикенд в Америка. Дори и децата, които са на почивка могат да са разстроени и безрадостни, ще бъде интересно. Продължавайте да призовавате хармонията, ако се занимавате със семейни дейности през този уикенд.

На 4-ти Септември Луната навлиза в Телец, правейки го заземяващ ден за всички тези и други емоции, така че това донякъде разчиства енергията от уикенда, ако е имало разбъркване на нещата.

На 5-ти Септември практическата емоционална енергия продължава и ще продължи да има силно присъствие на този ден. Това е денят, на който искам да направя нашия пълен телесеминар. Това ще бъде „2012 – Поргноза за 4-тата четвърт“. Това е един хубав закотвящ ден за това.

И така, на 6-ти Септември Венера навлиза в Лъв. Това е добро поле за изява на любовта, изкуството и творчеството. Ще кажа: Нека Венера осветява пътя.

На 7-ми Септември, Луната в Близнаци ще направи квадрат с Нептун, енергията на третото око, и Хирон. И Нептун и Хирон ще бъдат в медиумните Риби ,а и Близнаците също могат да придадат дуалистичност към тези аспекти.
Бих препоръчал да не се раздвоявате на нито едно ниво, особено на вътрешното.

На 8-ми Септември имаме както позитивни, така и негативни влияния на Юпитер. Най-добрият начин да се балансира това е чрез разширено мислене. Ако наистина искате да мислите извън рамките, така да се каже, разширете своя модел на мислене.
И отново, това е едно от тези чудесни времена, когато можете да кажете:

„Скъпа Вселена, моля те, донеси ми нещо, което да разшири мисленето ми, по начин, който не очаквам“.

На 9-ти Септември Луната навлиза в Рак. Това е добър ден за домашни проекти. Ние имаме въздействието на аспекта Сатурн-Везни, един балансиран начин да се работи със Сатурн и Нетун-Хирон. И двете двойки аспекта правят тригон, така че освен (благоприятната обстановка) за домашни проекти, това ще се пренесе и върху вашия носител или превозно средство.
Дали ще бъде физическото ви тяло, колата или камиона ви или каквото и да е там , то ще се пренесе и върху тези области.

И така, на 10-ти Септември, Слънцето и Меркурий са отново в Дева, което е добре за организиране на ума и всичко останало. Това може да се състои в това да организирате колата си или пазаруването си. По какъвто и малък начин да решите да употребите тази енергия символично или енергийно, то това ще се отрази и на съзнанието ви. Чистенето и организирането са добри дейности.

„Аз се отървавам от боклуците и запазвам само ценните неща“.
Това се отразява на вашите съзнателни, под-съзнателни и супер-съзнателни умове.

След това, на 11-ти Септември, разбира се, това е датата - годишнина, позната по целия свят. Луната ще навлезе в Лъв, добавяйки фокус и огън. Някои хора използват този ден да размишляват и тя бележи 11-тата годишнина от деня на събитието.
Гледам вибрацията там... Значи, вие можете да използвате фокуса и огъня по какъвто начин искате. Някои хора ще се фиксират върху трагедията и фокусът им ще е върху нея.
Други хора ще използват фокуса, за да намерят позитивното в нея и силно да се придържат към него.
И отново, вие избирате това, което искате.
А когато чуете това, което не искате, просто кажете:

„Отмени това и го замести с любов“, или нещо подобно, по-проста техника като радост.

И така, на 12-ти Септември, Луната и Марс правят квадрат, но пък Венера и Уран ще навлязат в огнени знаци през тая нощ. Това създава чудесни възможности, даже това ще е една много високо-творческа енергия. Абонатите ще имат обаждане на 12-ти Септември, озаглавено „Безгранично Творчество“. Това е в подготовка за същата тази вечер, когато Венера и Уран навлизат в огнени знаци.

На 13-ти Септември, продължете да разширявате творчеството. Използвайте вашите енергии и въображение, за да разширявате в творчество. Вижте как Вселената става по-голяма или как трите вселени стават все по-големи, а вие искате да създавате, създавате, създавате.
Един друг начин, по който можете да направите това е да помогнете раждането на повече в ангелското царство.
Това е едно много по-старо учение, но вие можете да се потопите във вътрешните сфери и пътя да ви бъде показан.

На 15-ти Септември имаме Новолуние в Дева заедно със Слънцето в Дева, точно преди Меркурий да се придвижи във Везни на 16-ти Септември.

16-ти Септември е добро време за творческия и колективен ум.
Бих препоръчал да използвате целия уикенд за повече енергийна работа с позитивни детайли. Това е също така добро време да съставите списъци, стъпки или очертания на детайли. Вие също така можете да съставите учебни графици или всякакви подобни неща с тази енергия.

Ако правите това за цялото човечество, вашето писание може да бъде нещо от рода на:
“Как да създаваме мирни взаимоотношения“ или
“Как да нахраним всички тези, които са гладни“ и тогава започнете да очертавате основните линии или подробните стъпки.

Когато напишете всички тези неща, вие ги пренасяте в проявената реалност и тогава те могат да дойдат чрез равнините на съзнание и да се заземят.

Вие може да не сте точно този, който ще ги прояви в света, но вие може да сте един от каналите-проводници (човешки канали - бел.ред.) или котвите, които ги донасят до равнината, така че други хора да могат да ги осъществят.

Когато навлезем в този вид творческа енергия, точно това е начина, по който е трябвало да се осъществят нещата!

На 17-ти Септември, Плутон става директен в Козирог на Rosh Hashanah. Вие можете да добавите няколко възклицателни знака към това!!!

На абонатите ние предадохме учението на 9-ти Април 2012, наречено „Плутон и Козирог ретроград“:- може да поискате да се върнете към него.
Като цяло, ние имаме прозорец тук между Rosh Hashanah и Yom Kippur.

Това е добро време съзнателно да обърнете внимание на въпроси и проблеми ,като и да измислите начин да се справите с тези въпроси, да практикувате милосърдие и много други неща.
Така, че, ако не се изправите лице в лице с проблема, той сам ще се изпречи на пътя ви, дори по-рано отколкото си мислите. Вие можете да поискате да започнете да решавате тези въпроси и да правите необходимите промени.
Ние ще направим пълен телесеминар на 17-ти Септември, озаглавен: „Пожелания за Благосъстояние“.
Това е много мощно време – започвайки от този ден и достигайки до Yom Kippur на 28-ти Септември, действително да създадете желанията за благосъстояние.
Ние, разбира се, ще работим на личностно ниво, а после на световно, защото не можете да дадете на човечеството това, което самите вие нямате.
Ние сме правили подобни неща, а този път ще бъде като следваща стъпка за разгръщане на това.

На 20-ти Септември, Луната навлиза в Стрелец, създавайки разширена емоционална енергия, точно навреме за

21-ви Септември, който е Международният Ден на Мира. Абонатите ще получат обаждане „Поклонниците на мира“, за да започнат тази енергия.

На 22-ри Септември е Есенното Равноденствие, когато Слънцето навлиза във Везни.
Това е един много приятен и балансиран ден за повечето. За някои това ще покаже липсата на баланс и в коя област да се възстанови този баланс.
И отново, важно е да се фокусирате върху това, което наистина искате, защото върху каквото се фокусирате, това ще дойде при вас.

На 24-ти Септември, Луната навлиза във Водолей, и е като емоционална подготовка за покаянието в петък, Yom Kippur, който започва на 28-ми Септември.

Отново ще кажа, това засяга всеки на планетата.

На 26-ти Септември, Луната във Водолей прави тригон с Юпитер в Близнаци. Ще кажа, че това благоприятства-(бел.ред.) за добрите връзки и разширяването на игривите емоции, забавлявайте се с това.

На 26-ти и 27-ми, Луната се придвижва в медиумните Риби през нощта и настроенията се менят бързо. Така че вашето настроение се сменя от едно игриво емоционално състояние към по-потиснато настроение. Избирайте вашето настроение и отношение съзнателно. Не му позволявайте да отиде в задънена улица, а после да чакате докато излезете от него.
Буквално избирайте с пълно съзнание:
„Аз ще бъда щастлив сега“,
„Аз избирам радостта сега“ или
„Аз избирам смеха сега“.

Колкото повече вие самите можете да промените настроението си, толкова това ще помогне и на цялото човечество.

На 28-ми Септември e Yom Kippur с предизвикателство. Денят на покаянието за всички има Луна в медиумните Риби които правят квадрат с Юпитер в Близнаци.

Смятам, че най-добрият начин за справяне с тази енергийна конфигурация е да се фокусирате върху това да бъдете креативни.

Може да правите макарони и този път да ги направите с формата на сърце, така че да създадете нещо по по-различен начин от обикновено. Дори и в комуникацията си с друг човек, помислете-(бел.ред.) как можете да бъдете по-креативни?

На 29-ти Септември, имаме Пълна Луна в Овен и имайте в предвид, че влиянието на тази Пълна Луна се чувства най-малкото един ден по-рано и един ден по-късно, а понякога 2 дена по-рано и по-късно. И така ние имаме Луната, която е много огнена и някакъв квадрат с Плутон.
Това донася доста мощен заряд за края на Септември. Този Плутон в Козирог може да има инатливо качество, в зависимост от това какви аспекти прави с вашата рождена карта. Дори и малките и големи градове, както и други селища си имат собствена рождена карта, така че начина, по който нещата взаимодействат са често интересни.

С тази Пълна Луна, ще предложа да практикувате милосърдие и да прощавате вместо да се инатите.

Ако се опитвате да подравните храстите, а машината продължава да не работи както трябва, оставете това начинание и се заемете с нещо друго. Върнете се към храстите по-късно през деня.

Не се опитвайте да форсирате нещата, които не стават гладко. Така или иначе вие искате енергия, а не пришпорване, и да вървите с потока.

По отношение на аспекта за милосърдие - ще прекараме малко повечко време над това. Понякога, когато имаме Пълнолуние в Овен, както и някои други неща... има доста аспекти през този ден. Това може да ви повлияе дори на вътрешния ви свят:

„Ще ми се да бях свършил това по по-различен начин“, така че да не можете да си простите за нещо.
Или пък това може да ви наведе към спомени и тогава вашия ум просто го раздува.

Така че кажете: „Аз си прощавам за това, Аз ти прощавам за онова...“ и просто го оставете да си замине. Вие искате да използвате това влияние не за да съдите себе си или другите. Най-добре е просто да позволите на всичко това да си замине, без да съдите никого. Когато осъждането се появи, обърнете го и го заместете с любов.

И така, както винаги благодаря Ви и моята любов е с Вас.

Джуал Кхул



Канализирано от Тери Нюлън
www.TerriNewlon.com
The Online Source for Spiritual Growth
© 2012 Terri Newlon Inc.
Превод: Цвята Гаврилова





Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. bojo12345 - на 6-ти Септември Венера навлиза в Лъв. Това е добро поле за изява на любовта, изкуството и творчеството
06.09.2012 21:08
Честит празник!
Нека светлите чувства благословят живота ни сега!
Поздрави за постинга! Много ми помага..
цитирай
2. stela50 - Честит празник, Бвен...
06.09.2012 22:29
Нека през септември побеждават светлите и добри чувства,
нека са щастливи дните ни ... Прочетох с интерес, много
положително зарежда написаното в постинга.
Поздрави !
цитирай
3. mariniki - благодаря ти, Татяна...
06.09.2012 22:36
ден по ден ще го следя този септември...
сърдечен поздрав за теб..
цитирай
4. yotovava - Ха, пълнолуние на рождения ми ден, супер!
07.09.2012 15:20
Благодаря за интересната информация, Бвен :))))))))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14899990
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39056
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава