Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2014 09:00 - пирамида у дома
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 6384 Коментари: 6 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



ПИРАМИДАЛНА ЕНЕРГИЯ-ЖИВОТ-ЗДРАВЕ
/концепция/


  Човешкото тяло се състои от около 70% вода. Без вода няма живот. Водата е същността на живота на планетата Земя. Tази течност е универсален разтворител и като такъв има потенциал за перфектно разпределение електричеството и магнетизма.
Парамагнитните свойствата на водата са такива ,че тя може да поеме целия терапевтичен потенциал на магнетизма.

Молекулата на водата не е H2O, но се състои от пет H2O [5 (H2O)]. Химикът Линус Паулинг (Нобелова награда), казва, че водата е "полимер се състои от пет H2O поставени на пет върха базирани във формата на пирамида".

image

Тук е връзката на енергийната пирамида за живота и здравето. В структурата на водните молекули са оформени като пирамида от 51 градуса, 51 минути и 14 секунди, точно под същия ъгъл се намират страните на пирамидата на Хеопс по отношение на базата. Голямата пирамида е символ на водната молекула, основнaта и най-важна за живота. Така, че ние трябва да изградим нашите енергийни пирамиди точно по формулите на пирамидата на Хеопс.

Паулинг е открил, че във водата има кристали от два вида: твърди и течни кристали.Вторите са образувани поради индукцията при водородното свързване. Тези кристали точно така се подреждат, когато ние поставяме вода в пирамида.

Един от основните ефекти на пирамидата, когато тя е добре изработена от подходящи материали, и който е във връзка с магнитното поле на планетата, се нарича "Sympathy Magnetic form". В този случай пирамидата произвежда преструктурирането на тези молекули. Увеличава се до край повърхнината им, като прави идеален разтворител тази вода. По същество премахва мономерите в "насипно състояние" и избягва формирането на свободните радикали и други окислители.

В човешкото тяло органите са съставени от клетки. Тези клетки са отговорни за асимилирането на жизнената енергия от първа инстанция за продължаване на тяхното съществуване и функциониране на организма / система, към която те принадлежат. Механизма на енергиен капацитет на клетката се осъществява чрез собствената й енергия, която отива да се намали ентропията . Това е екстремно забавяне на процесите на цитоплазмата на клетките, което е просто забавяне на процеса на стареенето на клетките.

Пирамидалната форма забавя драстично колоидата флокулация . Пирамидата може да удължи живота на колоидни разтвори, като този уникален процес ентропия в биологията.

В животинските клетки на бозайници може да се види старяването, като цитоплазмено едновременно удебеляване с напредъка на този процес. Има доста учени, които приемат теорията, че стареенето се дължи на колоидия процес флокулация ,тъй като водата прави повече от 90% от нашите клетки , където "плуват" в режим на задържане всички частици и вещества, даващи ни живот.

Според руския биолог Тринчер, застаряването се дължи на метастабилни кристални съставки на клетъчната и междуклетъчната вода. Ако ние по някакъв начин, съумеем бавно да блокираме тези кристални кристални структури, ние ще се забавим стареенето.

В други експерименти, проведени в Аржентина (Институт за академични изследвания) е установено, че ензимите действат между 150% и 42% по-ефективно вътре в пирамидата. Той е показал също така промяна в действията на хормоните. Ензимите са "ускорители", биологични продукти, които помагат в метаболизма на човешкото тяло, осигуряват обратна връзка и икономия на енергия.

Пирамидалния ефект също взаимодейства с нервната система и психиката .Тялото и мозъка възприемат пирамидата ,ако са поставени вътре в нея като едно невероятно място и те увличават ритмичността на процесите си от 7 до 14 цикъла в секунда. Тази лента на вибрациите е известна като "Алфа", която е първата на вътрешните нива на съзнание. Това е нивото, на което "двата мозъка" дават максимални най-добри резултати във функционирането си.

Електростатично поле на Земята е с честота от 8-14 цикъла в секунда. Всички физически органични смислови понятията за "време и пространство", тревоги, стрес, заболяване и т.н., се определят като вибрационна честота на групата "Бета", която е около 14-36 цикъла в секунда, в кояро ние сме потопени сме тук сега.

Чрез настройка в "Алфа" при първата стъпка трябва да се изправи нашето дълбока вътрешна природа и да се решат на всички проблеми, които имаме, за мобилизиране на нашата енергия, за да се хармонизира и подобри баланса и правилното ни функциониране. Това е началото на едно начинание на съзнанието към желаното щастие.

През цялата история човекът е създал безброй учения и техники за настройка на състоянието "Алфа". Това състояние, заедно с правилно дишане, са два ключа, които отварят вратата на пробуждане на висшето съзнание и неговата еволюция. Това е пирамида, или по-скоро ефекта на пирамидалната енергия, добър катализатор за това.То е превозно средство, с което се постига.

image

Съдържание и форма като философски понятия са неразривно свързани с произхода на живота и еволюцията му в състояния или измерения. Безспорно е, че пирамидата се явява един архетип на космическа информация, която ние знаем.Вие може да получите отговорите си, дори тогава, когато науката все още не е завършила образованието си в търсене на правилния отговор и обяснение в светлината на сегашните ни закони на физиката и математиката. Някои мислят, че в тази матрица- форма,именно пирамидата на Хеопс е мястото, което отговаря на всички принципи и цели на Единната теория на полето на Айнщайн.

Електромагнитното действие е от основно значение за съществуването на живот, тъй като поддържа баланса на атома. Тези групи атоми заедно формират молекули, и като цяло поддържат и превръщат състояния на материята.

Магнетизма е универсален принцип, който доминира и управлява безкрайната вселена, поддържа различни небесни тела в тясна естествената връзка. Земята, Слънцето, Луната и всички останали планети в нашата галактика предоставят собствените си магнитни излъчвания, които силно влияят на живота ни.

image

B = 1.57 x H
H = B / 1.57
B = 1.051 x A
A = B / 1.051
A = H x 1.4938
H = A / 1.4938
B = 2H / 1.27324


1.57 x H = 1.051 x A
B / 1.57 = A / 1.4938
B / 1.051 = H x 1.4938
H = 4 ( B x 0.5 / Pi)
H = 4 x B x 0.159
H = B x 0.6366
B = H / 0.6366

image

Земята действа като един голям сферичен магнит със Северния и Южния полюс и магнитните области на енергетиката, протичащи между тях. Магнитното поле на Земята във всеки един момент не надвишава 0,5 Гауса, а се генерира от йоносферата, т.е. един слой на въздух, съдържащ електрически заредени частици, и се простира между 90 и на 160 км над повърхността на планетата.


Самият живот също е електромагнитно явление. Всеки атом на всяко вещество е малък магнит, със съответно магнитно поле, генериран от електрически компоненти, следователно в цялата материя клетките също имат свои собствени електрически компоненти. Има измерима разлика в потенциала между интериора и екстериора на клетъчната стена, тъй като от вътрешната страна на всяка клетка е относително натоварено с отрицателен потенциал, докато от външната-положителен потенциал. Всяка клетка е един вид батерия, със собствен магнитно поле.

Като се има предвид тази функция, може да видите как група от клетки вибрира с определена честота, когато сте в добро здраве. Но когато тази честота е нарушена поради някаква причина, това е болестно състояние. Признаците и симптомите на болестта са нищо друго освен пасивна проява на дисбаланс в енергийния поток на тялото.

Същността на пирамидата е магнитна енергия, област на сила, причинена от електромагнитна енергия в движение.

Добре известно е, че целта на изграждането на пирамидата на Хеопс не е била да бъде използвана като гробница, тъй както ние сме били накарани да вярваме. Нейната реална употреба е била като център на енергия или здравна терапия за подмладяване. Тези, които са я строили са познавали много добре техниките и закономерностите на природата и на човешкото тяло, защото те не са били хора като нас.
следва продължението СГЪВАЕМА ХЕОПСОВА ПИРАМИДА - ТЕХНИКА НА ИЗПЪЛНЕНИЕ

превод МИО

Публикувайте в блога си!Споделяне в TwitterСподеляне във Facebook  (ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ В ТОЗИ БЛОГ СЕ НАМИРАТ ПОД ЗАЩИТАТА НА ЧЛЕН 19 ОТ ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, ПРИЕТА ОТ ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА ООН В ПАРИЖ НА 10 ДЕКЕМВРИ 1948 Г., В КОЯТО Е ПОСТАНОВЕНО, ЧЕ ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО НА СВОБОДА НА УБЕЖДЕНИЯТА И НА ИЗРАЗЯВАНЕТО, КОЕТО ВКЛЮЧВА ПРАВОТО ДА НЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ МНЕНИЯ, НИТО ПОРАДИ ТЪРСЕНЕ, ПОЛУЧАВАНЕ И ПУБЛИКУВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ И ИДЕИ, ПОСРЕДСТВОМ ВСИЧКИ СРЕДСТВА НА ИЗРАЗЯВАНЕ.)
копие от:blogzaserioznihora.blogspot.com/search/label/%D0%9F%D0%98%D0%A0%D0%90%D0%9C%D0%98%D0%94%D0%98



Гласувай:
13



1. divna8 - Много добро попадение, Бвен! ...
05.01.2014 10:42
Много добро попадение, Бвен!
Поздравления за избора и търсенията ти!
цитирай
2. bven - Привет отново, мила divna8:)))
05.01.2014 14:12
Мъдрите са казвали, че който търси - намира:))))))))) Надявам се този отговор да помогне мнозина в търсенето на здравословен начин на живот!
Поздрави и на теб и благодарност за първия коментар!!!
цитирай
3. kalin8 - Привет!
05.01.2014 18:40
Защо, Татяна, не гледаме с простичко око на нещата?!
Толкова много не знаем, че един Бог знае какво бихме объркали в Майката Природа... Доста!!!
Б.
цитирай
4. bven - На 3: Ами ние точно така и гледаме, Борисе - простичко,
05.01.2014 18:58
толкова простичко, че не знаем колко много знаем и колко много нещо можем да правим, само да поискаме.... Може би някой се страхува точно от нашето можене:))Ние и майката природа сме едно, всичко и всички!
Поздрави и светъл празник БогоЯвление!
цитирай
5. batogo - !!!:))) Поздрав!
10.01.2014 08:46
Много полезна статия, за която ти благодаря!
цитирай
6. bven - На 5: batogo, благодаря и аз за отзива -
11.01.2014 17:41
Предполагам, че двете части-продължение също ще ти бъдат интересни.
Поздрави!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869134
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава