Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2014 09:00 - Езотеричната астрология или Подвизите на тракиеца Херакъл
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 1160 Коментари: 0 Гласове:
7




РАК
Характер, който трябва да положи целия си потенциал, за да надделее над битието, в което е потопен напълно. Това е Телец-майка. Жертвеност, грижа и пластичен ум - всичко, което се изисква, за да сте блестящ съпруг,
родител и така нататък. Но... само ако водите другите към духовните страни на живота, към висините на нравственото и възвишеното. И все пак внимавайте, защото може да им дойде до гуша на другите. Невероятната интуиция, която имате, ще ви дава основание да правите навременни забележки и напътствия, за съжаление не винаги зачитани от другите.
Не страдайте за това - то си е техен проблем, вие само бъдете тактични и искрени - другото е тяхна съдба и задача. Този Телец възпламенява другите хора със излъчващата се от него магнетичност на плътта. Той упойва и омайва, докато ви говори или ви гледа. Имате пълно обсебване, ако му се поддадете без задръжки. Тогава мощта на Телеца и магията на Рака стават спокоен и тих пристан за всички души край тях. Стига да не пропуснете целта в живота си, вие можете спокойно да остареете с този Телец. На всичко отгоре той става все по- буен, освободен и игрив с годините.
Всичките ви роднини са стари връзки, от стари прераждания - отплатете им се майчински.

ЛЪВ
Характер с изключителна огнена мощ, която гори всичко и всички. Безпощаден и ненаситен властолюбец и страстолюбец, ако не е тръгнал
твърдо и последователно към духовността. Този Телец трябва да победи освен личната си сила, също и мощта на лъвската жажда за реализация и доминиране над другите.
Задачата на вашия характер е да ви постави в условия, в които да победите именно тези свои качества. Вие имате изключителния шанс да промените бързо съдбата си. Но Карма ви следи и променя всяка следваща ситуация в
живота ви - според реакцията ви в предишната. Вие сте под наблюдението на Финия свят, който не пропуска да разбере на кого ще повери тайните на отвореното трето око: на благородния лъв или на себелюбивия, похотлив господар. Всяка ваша постъпка е благодат или смърт за еволюцията ви.
Цялата специфичност на знака Лъв разпалва и движи душата на Телеца към непрекъсната динамична проява. Може да се мислите за много справедлив, но по-често сте под въздействието на емоция, отколкото на
стабилен анализ и правилен извод. Опасностите за Телеца-Лъв са безкрайно много. И те рефлектират винаги върху другите, защото вие сте контактен и напорист във всичко.

ДЕВА
Телец с изключително потаен характер. Има воля за живот и съдбата ще му даде нужното да се реализира, ако не е прекалено свит и плах. Отпуснете характера си, като му дадете волята да се изявява в каквото и да е. На вас не ви е нужно да сте всестранно развит - едно нещо, но перфектно и истински.
Иначе сте чаровни като Луната и потайни като Ада. Но не сте с неетичен характер, затова няма от какво да се страхувате. Опитайте се да не мислите предварително как ще реагират другите и какво ще стане, ако не се получи
- направете го и вижте резултата. Вие сте базата на земната любов и бездната на сексуалното удоволствие, което може да стане самоцелно преследване за цял живот. Пазете се от този нагон, защото няма да се спрете никога. Спасява ви само желанието да общувате с един партньор. За партньора сте дар от небето. Насочете се към духовността, за да станете наистина божи дар за близките си - имате сили, съзнание и вътрешна готовност.

ВЕЗНИ

Най-спокойният характер... или най-разлюля - ният. И най-трудният задуховна реализация. Мощта на Телеца и лекотата на Везни отварят многоот добрите страни на живота пред вас. Лошото е, че това са все капани.
Страсти, удоволствия, успехи, пари и всичко, каквото искате - характерът ви блести и побеждава. Дано да е в духовен план, защото иначе ще затънете безотказно до дъното на удоволствията и ще изпепелите душата си.
Телец, който може да се хармонизира и да стане блестящ, класически пример за добър човек. Нямате пречки, нямате провали... докато карма не “разлюлее” едното от блюдата и Везната изпадне в стрес. Сега проявявате
най-точно спецификата на характера си. Сега сте такъв, какъвто сте наистина. Анализирайте се, защото болестите и напрежението ще ви съсипят. Запомнете - те са плод на собствения ви характер.
Най-често ще ви липсва опорна точка - тогава изправете рогата си, успокойте блюдата на везната и чуйте интуицията си или мигновенотопрозрение - там е правилният път.




Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14911434
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39058
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава