Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2017 09:12 - Руната алгиз
Автор: bven Категория: Други   
Прочетен: 1585 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
копие от www.spiralata.net/kratce/index.php/istoriya/1437-runata-algiz



                          image


 Руната алгиз два пъти огледално е знакът на Българина слаган по просфорници и подпечатвал хляба.Най-великия истински знак. Ключът към разкриването на легендата на Знака от векове стои скрит в българските културно-исторически съкровища, пазени през годините. Покрай манипулациите на тайните излизат зрънцата на истината тъй като тяхната теза е ИСТИНА-ЛЪЖА-ИСТИНА. АЗ СЛЕДВАМ ВСЯКА СЛЕДА. Знака на Българина е съчетание на херметическия принцип каквото е горе това е долу. Буквата Ж е двойния тризъбец или руната алгиз или знака на рода ДУЛО ДВА ПЪТИ ЕДИН НАГОРЕ И ЕДИН НАДОЛУ. ВЛАСТ НА НЕБЕТО И НАД ТРИТЕ СВЯТА - НЕБЕСЕН ЗЕМЕН И ПОДЗЕМЕН, ЗНАКА НА БЛАГОРОДНИТЕ АРИИ БОЛГАРИ. ДЕЦАТА НА БОГА ВЕСТИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА. АЗ СЪМ УБЕДЕН В ТОВА, ТЪЙ КАТО МИ Е ДАДЕНО КАТО ПРОСВЕТЛЕНИЕ. България и Балканите крият историческа мощ, която може да се окаже огромна заплаха за нечии интереси. ИСТИНАТА е много повече отколкото звучи, и заплашва да разчупи настоящото статукво в световен мащаб и да промени историческите записки по някои събития.

Българският език е бил подготвян 5000 години, за да бъде изнесено на него Словото Божие В езотериката буквите са свещени небесни знаци и самите те говорят и излъчват сила и светлина. Те имат своя източник в Невидимия свят и не са човешко творение. Затова всеки народ според своята същност и предназначение получава и твори чрез специфичния си говор, на който пък съответстват строго определени знаци (букви).

Поради това българската азбука е било необходимо да бъде създадена не само по политически и религиозни причини, но най-вече по божествени. Продължавам за буквите с малко отклонение - Кирил и Методий не са били никога обикновени хора, затова не е политика, нито случайност,,а че те са обявени за светии и се честват като такива.

Те са пратеници на Бога. В „Призвание към народа ми български – синове на семейството славянство” е казано буквално от  ангел Елохил: „Затова благоволих да извикам от далеч, от край небесата двамата братя, светила на славянския род и да им връча Словото на Истината и Словото на Живота, да ви го донесат и научат пътя Ми, по който да възлезете във Вечната Виделина, в която обитавам.”

Българската азбука е дадена, за да бъде написано на нея Словото Божие и то да бъде предадено с определената затова специфична музикалност на словосъчетанията и буквените символи.

Затова в нея има букви с особена символика и с особена мощ. И това са чисто български букви.

Най-важната е ѣ - ят, двойното е, което на практика вече не се употребява. Това е 32-та буква от кирилицата и 33 от глаголицата. След писмената реформа от 1945 г. тя е отстранена и може да бъде открита само в църковнославянски текстове. А това е сериозен проблем.

Тази буква има освен граматическо значение и друг доста по-значим смисъл. Това е звукът, който носи в себе си цялата сила на азбуката. Тя е израз на един от кардиналните небесни знаци (свързана е с определено съзвездие, а то с България). Буквата е тясно преплетена със съдбата на българския народ, съществувала е в руската азбука до идването на болшевиките. Тази буква, която символизира „победа” е била извезана със златни конци в горната част на знамената, до дръжката на руските бойни знамена. Тя е съпътствала руската армия през цялата освободителна война 1877-1878 г. Това е знак, от които излиза огромна мощ. Тя е знамението на ангел Елохил, който е ръководител на България и тези близки до нас народи по генетика.

"Българите трудно разбират какво притежават и на много хора ще се стори странно, че буквите излъчват сила и светлина. Те обаче го правят. Или както е казано в „Проглас към евангелието” :

„А тези букви, който възприеме

Христос премъдростта изказва

и вашите души укрепва.”

И затова може би ѣ „ят” е изчезнал от  българската азбука, защото нашите помисли и нашите думи вече не съответстват на могъщата му и чиста вибрация и няма кой да оцени божествената му същност. С ѣ - ят са били превеждани свещените книги повече от  1000 години, с нея е възхваляван и възпяван Бог. . "..

БЕИНСА ДУНО

Премахнаха го тези, които Го отрекоха. Така тази свещена буква остава единствено в старите ръкописи, в църковнославянския и в Словото на Учителя, което и сега се издава с тези свещени букви

В началото бе Словото; и Словото беше у Бога, и Словото бе Бог.

Йоан, 1:1

Светът е създаден на основата на числата, буквите и цветовете.

Голяма наука се крие в буквите, затова те трябва да се изучават. Всяка буква е ключ на известни родове енергии - низши и висши.

Учителят

„К“ - Представлява лодката в живота. Означава противоречията, които съществуват в духовния свят. В буквата "К" има противодействащи сили. В "Ж" е разрешено противоречието на "К".

Разрешението на "К" е като се обърне в "Ж"...

Беинса Дуно

„Буквата "Ж" казва, че преди да говори, човек трябва да мисли. ....“

БЕИНСА ДУНО

Стан Ген
Източник: https://web.facebook.com/sgenow/posts/1129359037092420



Гласувай:
8



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14874625
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава